Johdatus Sharepoint-vaihtoehtoihin

SharePoint on Microsoft Corporationin kehittämä verkkopohjainen alusta, joka integroituu Microsoft Officen kanssa. Sitä käytetään laajalti organisaatioissa dokumenttien hallintaan, tallentamiseen ja moniin muihin yhteistyöhön liittyviin ominaisuuksiin. Vaikka siitä on vuosien varrella tullut suosittua monille ominaisuuksille, jotka tarjoavat vahvan yhteistyöalustan, on tiettyjä haittoja, kuten vaikeudet siirtymisessä, mukauttamisongelmat, joita käyttäjät kohtaavat aina, kun uusi julkaisu tulee markkinoille, ja sertifioidun käyttäjän vaatimus ymmärtää ominaisuudet ja toiminnot. Kuvassa olevien SharePoint-haittapuolien vuoksi muut organisaatiot ovat keksineet erilaisia ​​yhteistyöalustoja, jotka tarjoavat eri käyttäjäkunnalle sopivia ominaisuuksia heidän liiketoiminnan monipuolisen käytön, hinnoittelun ja vaatimusten mukaisesti. Alla on muutama vaihtoehtoinen yhteistyöalusta, joita muut organisaatiot tarjoavat ja jotka sopivat käyttäjille heidän tarpeidensa mukaan.

11 suosituinta Sharepoint-vaihtoehtoa

Tässä artikkelissa keskustelemme lyhyesti Toppoint-vaihtoehdoista yksitoista vaihtoehtoa.

1. G-sviitti

Google on keksinyt tehokkaan integroidun ympäristön G Suite -nimiseen yhteistyöhön, joka tarjoaa ominaisuuksia, kuten jaettuja yhteystietoja, kalentereita, lomakkeita, arkkeja ja asiakirjojen tallennusta jne. Se käyttää Gmailia, Hangoutsia ja Google+ viestintään ja Google Drivea tallennukseen. Se on pilvipohjainen alusta, jolla on rajoittamaton tallennustila ja tallennettuihin tiedostoihin pääsee mistä tahansa yhdellä turvallisuuden tärkeimmästä ominaisuudesta.

2. Yhteenkuuluvuus

Confluence on Atlassianin kehittämä yhteistyöohjelmistoalusta. Se on erittäin joustava mukautuen käyttäjien tarpeisiin, kuten erikokoiset ryhmät, tarjoamalla kiitettävän tavan jakaa asiakirjoja ja työnkulkua suunnitelmasta, lisäosista riippuen. Confluence sopii hyvin hienostuneeseen tekniseen dokumentointiinsa ja integroituu hyvin muihin Atlassian-tuotteet, kuten JIRA. Se on kallis ja tarjoaa erinomaisen asiakastuen.

3. Bitrix24

Bitrix24 on täydellinen paketti, joka tarjoaa toimistoalustojen ominaisuuksia, kuten kalentereita, videoneuvotteluja, sosiaalista verkostoitumista jne. Se tekee organisaation sisäisestä viestinnästä tehokkaamman yhdistämällä muut yhteistyövälineet yhteen paikkaan ja luo digitaalisen työympäristön tarjoamalla viestintäominaisuuksia, työnkulku ja projektijohtaminen. Sen mukana tulee käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, ja sitä voi käyttää myös mobiililaitteista ja työpöydältä.

4. HyperOffice

HyperOffice on vaivaton yhteistyöalusta, koska käyttäjien ei tarvitse ladata, asentaa ohjelmistoja jne., Koska se on täysin pilvipohjainen ja tarjoaa käyttäjäystävällisen käyttöliittymän. Se sisältää yhteistyöominaisuuksia, kuten asiakirjojen hallinta, tiedostojen tallennus, sähköposti, kalenterit sekä yhteys- ja projektihallintatyökalut. Se sopii keskisuurille organisaatioille ja tarjoaa lähestymistavan yhteistyöhön, jossa omistetut työtilat ovat käytettävissä vain tietyille käyttäjille, jotka kulkevat tiedonkulun radalla. Se tarjoaa myös alustan, jossa monien ryhmien yhteishankkeita voidaan hallita helposti.

5. Työalue

Työvyöhykettä käytetään monissa organisaatioissa projektien hallintaan ja jakamiseen eri käyttäjille. Täällä projektien seuranta on helpompaa tehokkaalla, mutta helppokäyttöisellä työkalulla, ja se tarjoaa myös laadukasta koulutusta ja tukea. Siinä on monia edullisia ominaisuuksia, kuten tiedostojen jakaminen, dokumentointi, kommentit, ja sitä voidaan mukauttaa erilaisiin vaatimuksiin.

6. laatikko

'laatikko' on pilvisisällön hallintaympäristö, joka tarjoaa hyvän käyttöliittymän ja tukee työskentelyä eri laitteiden ja palveluiden välillä. Lisäksi se tarjoaa turvallisuuden ja vaatimustenmukaisuuden, integroituu muihin ohjelmistotoimittajiin ja tukee erilaisia ​​tiedostoja, kuten PDF, excel jne.

7. Alfresco

Alfresco on tiedonhallintaohjelmistoalusta, joka on suunniteltu käyttöjärjestelmille, kuten UNIX ja Windows. Se tarjoaa asiakirjojen suojatun varastoinnin ja jakamisen organisaatiossa ja integroi sisällön ydinliiketoimintaprosessiin siten, että tiedot kulkevat oikeaan suuntaan ja tekevät työn helposti. Se tarjoaa erinomaisen tuen ja räätälöinnin palveluissa ja paketit on rakennettu asiakkaiden tarpeiden mukaan.

8. Prosessikatu

Siinä on yksinkertainen käyttöliittymä, jota on helppo käyttää ja jonka avulla käyttäjä voi luoda jäsenneltyjä asiakirjoja heti toimitettujen mallien avulla. Auttaa myös seuraamaan ryhmän edistymistä luomalla nopeasti tarkistuslistojen työnkulut ja käyttämällä kojetauluja ilmoituksen saamiseen tehtävän suorittamisen jälkeen. Tiedostojen jakamisesta tulee myös helppoa ryhmän jäsenten keskuudessa, ja se tapahtuu yhden alustan kautta, joka integroituu muihin sovelluksiin tehtävien automatisoimiseksi.

9. Redbooth

Redbooth on verkkopohjainen yhteistyökalu, jolla on helppo käyttää käyttöliittymää. Se auttaa tehtävien järjestämisessä, jotta käyttäjä voi priorisoida ja hallita niitä oikein. Se tarjoaa myös laadukkaan viestintäalustan, helpon videoneuvottelutoiminnon ja visualisoinnin kojetaulujen avulla, joissa tuottavuutta seurataan aikajaksoihin, luetteloihin jne. Jaettujen tehtävien avulla.

10. Löysä

Löysyyttä ei ehkä pidetä yhtenä vaihtoehtona SharePointille, mutta siitä on tullut yksi suosituimmista yhteistyövälineistä, joita monet organisaatiot käyttävät laajasti. Se erottuu muusta siinä ominaisuudessaan, että se antaa käyttäjien luoda rajoittamattomia yksityisiä ja julkisia kanavia viestintää varten. Lisäksi siinä on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka tarjoaa ominaisuuden jakaa tiedostoja käyttäjien kesken sekä suojauksen.

11. Sama sivu

Samepage -lähestymistapana on yhdistää kaikki hyödylliset työkalut yhdelle alustalle siten, että siirrytään yhdestä työkaluun siirtymiseen kuluvalle ajalle, jota voidaan tehokkaasti käyttää tuottavuuden lisäämiseen. Se tarjoaa ominaisuuksia, kuten tiedostojen ja tehtävien jakamisen, kommentit, keskustelut ja videoneuvottelut jne. Lisäksi tiedostoihin pääsee monista laitteista, kuten Macista, Windowsista ja Androidista jne.

Edellä mainituilla vaihtoehdoilla on omat etunsa, jotta ne suositellaan käyttäjille vaihteleville liiketoimintavaatimuksille, kuten organisaation koko, hinnoittelu ja toiminta. Nykyään on saatavana monia muita vaihtoehtoja, jotka voivat jopa paremmin vastata käyttäjien tarpeisiin.

Vaihtoehtoja voidaan kuitenkin pitää parempina yhteistyövaihtoehtona verrattuna SharePointiin, tai ne eivät ehkä sovellu tietylle työympäristölle, jossa SharePoint erottuu eduistaan. Käyttäjien on ymmärrettävä heidän vaatimuksensa, käyttämänsä yhteistyöalustan hinnoittelu ja valittava paras vaihtoehto yrityksilleen tai jatkettava SharePointin käyttöä.

Suositellut artikkelit

Tämä on ollut opas Sharepoint-vaihtoehdoista. Täällä olemme keskustelleet peruskonseptista ja yhdestätoista suurimmasta Sharepoint-vaihtoehdosta. Voit myös tarkastella seuraavaa artikkelia saadaksesi lisätietoja -

  1. SharePoint-haastattelukysymykset
  2. Ura SharePointissa
  3. GitHub-vaihtoehdot
  4. AWS-vaihtoehdot