Johdanto - Ura Oraclessa

Oracle on suosittu pääasiassa kehittämisessä ja markkinoinnissa erityisesti tietokannan hallintajärjestelmään, jota käytetään maailmanlaajuisesti melkein suurimmassa organisaatiossa niiden lajikkeiden sovelluksissa. Se osallistui äskettäin pilvipalveluiden hallintajärjestelmän tai isojen tietoympäristöjen tai ohjelmistotuotteiden kehittämiseen. Pääoma-alan viimeisimpien uutisten mukaan Oracolia on pidetty yhtenä suurimmista ohjelmistonvalmistuspääoman kasvattajista parin viime vuoden aikana ansaitsemiensa tulojen suhteen. Vain Microsoft ja Aakkoset ovat niistä eteenpäin.

Uraan vaadittava koulutus Oraclessa

Oracle-tietokannan oppiminen on aina avainkytkin kaikille ehdokkaiden uralle toisella vyöhykkeellä. Heille on aina hyödyllistä ihmisiä, joilla on erittäin vahva tausta tietokannan hallinnassa, kuten tietorakenne tai perusideat yhden tietokantatavan ylläpidosta. Kouluttaja on odottanut suurta tietoa erityisesti SQL: stä ja PL / SQL: stä. Java-osaaminen on aina lisäetu. Ohjelmointiohjelmien taustalta tulevilla ihmisillä on loistava kyky osallistua ja oppia kaikki Orackeliin liittyvät tehtävät älykkäästi ja heillä on tulevaisuudessa yksi erittäin hyvä ura. SQL: n ja PL / SQL: n oppiminen ovat selkeästi yksi tärkein edellytys Oraclen ymmärtämiselle.

Urapolku Oraclessa

Kokemus Oraclesta on aina upea vaihtaja epäilemättä. Oraclen mukana tulee aina erinomainen tietokannan hallintajärjestelmä, joka tukee hyvin lajikkeiden ohjelmointikieltä, etenkin Java. Tämän suuren hyödyntämisen ansiosta Oracle on suunnitellut ja ostanut koko Java-ekosysteemin aurinkomikrosysteemistä ja vaihtanut aurinko-Java-yksikön Oracle-Javaksi. Vain SQL: n ja PL / SQL: n oppiminen ei riitä, jos todella haluat oppia lisää Oraclesta. Ehdokkaan tulee tehdä ylimääräinen aloite ymmärtää ja oppia erityisesti tietokannan ylläpitäjän osassa, joka on tärkein houkutteleva alue hakijalle, joka haluaa jatkaa uraaan Oraclessa. Tietokannan hallintajärjestelmässä ja Java-järjestelmässä on erityyppisiä oraakkelin tarjoamia varmenteita. Varmenteet ovat:

  • SQL-sertifiointi : Tämä on yksi hyvin perustutkimuksista, jotka ehdokkaan on tehtävä selväksi todistamaan SQL-kyselyjen asiantuntija. On olemassa useita useita kriittisiä kyselyitä, jotka on kirjoitettava kyseistä koetta varten, joskus se on antanut joitain kyselyitä, tulos on vahvistettava ehdokkaan toimesta. Se on yksi Oraclen helpoimmista tentteistä tyhjentää. Fresherin ja kokemuksen molemmat voivat kohdistaa samaan määrittäessään itsensä SQL-kehittäjäksi.
  • PL / SQL -sertifikaatti : Ehdokkaan tulee olla edistynyt PL / SQL-osassa. Tämä tentti liittyy toisiinsa yllä olevaan tenttiin. Ehdokkaan tulee puhdistaa SQL-koe ennen osallistumista PL / SQL-kokeeseen. Ehdokkaan on kohdattava kriittinen kysymys paketin, toiminnan, menettelyn, poikkeuksen osasta, ja hänen on oltava luottavaisempi vastaukseen. Sillä on yleensä monivalintakysymyksiä. Tyhjennettyään saman ehdokkaan, jota ehdokas voi pitää tietokannan kehittäjänä.
  • Tietojärjestelmänvalvojan sertifiointi: Tavallisesti kokemus ehdokas menee tällaiseen sertifiointiin. Se liittyy ehdottomasti tietokannan hallintaan liittyviin kysymyksiin eikä ole ollenkaan helppoa. Ehdokas, jolla on todella asiantuntemusta SQL: stä, PL / SQL: stä ja selkeä käsitys tietokantaympäristöstä, voi kohdistaa kokeen.

Työpaikat tai urahakualueet Oraclessa

Asiantuntijahenkilön työpaikka Oraclessa on valtava. Heillä ei ole mitään rajoituksia samaan. Kokemusehdokkaan ei tarvitse miettiä tulevaa uraaan, jos he todella kiinnostavat tietämyksen päivittämistä erityisesti Oraclessa. Työpaikat vaihtelevat Oracle-tietokannan hallintajärjestelmässä, yhden tyyppinen työ on puhtaasti kehittäjille, kuten SQL: ssä tai PL / SQL: ssä, kun taas muun tyyppiset työt täysin tietokannan hallinnollisella tasolla, epäilemättä molempien viimeisten töiden vertailu on liian houkuttelevaa kuin ensimmäinen. Oraclen asiantuntemuksella on nykyisillä markkinoilla jäljempänä sellainen työtehtävä tai nimike:

  • SQL- ja PL / SQL-kehittäjät : Haastattelija odottaa ehdokasta, jolla on täysin selkeät tiedot SQL- ja PL / SQL-tekniikoista. Heidän on tiedettävä monimutkaisista SQL-kyselyistä, liittymisestä useisiin taulukoihin, taulukon eheyden jatkuvuustietoihin ja tapahtumien hallintaan erityisesti sitoutumista ja palauttamista, toiminto, menettely, poikkeus, paketti, kohdistimen kaikenlainen ymmärtäminen on saman keskeinen vaatimus.
  • Tietokannan järjestelmänvalvojan rooli : Tavallisesti kokemus ja varmennettu ehdokas voivat käyttää tällaista mahdollisuutta. Ei ole ollenkaan helppoa murtaa samaa, koska haastattelijalta odotetaan erittäin syvää tietoa taulukkotilasta, indeksoinnin hallinnasta, suorituskyvyn virityksestä sellaista kriittistä osaa, joka heidän on opittava oikein.

palkkaus

Palkka ei taaskään missään tapauksessa sido Oracle-tekniikkaa. Jos joku todella asiantuntija erityisesti SQL tai PL / SQL, palkkaa nostetaan automaattisesti. Joten sinun ei tarvitse huolehtia paketeista mitä tarvitset. Organisaationa, joka etsii tällaista asiantuntijaa, joka ei koskaan ajattele pakettia, he odottavat aina jotakin avainhenkilöä, jolla on samat perusteelliset tiedot samasta. Mutta silti odotetusti SQL tai PL / SQL -kehittäjä ei saa niin paljon pakettia, kun taas yksi tietokannan järjestelmänvalvoja voi rikkoa kaikenlaisen paketin tulevassa uransa aikana. Joten odotettavissa olevien ihmisten, jotka ovat jo työskennelleet SQL: n tai PL / SQL -kehittäjän kanssa, on aina suunnattava uransa siirtymiseen järjestelmänvalvojan tasolle, niin ainoa palkka nousee automaattisesti ilman epäilyksiä. Heillä ei ole erityistä asteikkoa, mutta Oraclen nykyisen summan mukainen palkka voi vaihdella 60000–160000 dollarista kokemuksen ja roolin perusteella.

Uranäkymät Oraclessa

Oracle on aina erittäin houkutteleva urasuunnitelma kaikille, olipa hän sitten tuoreempi tai kokenut SQL PL / SQL -alue. Kuka tahansa SQL-kehittäjä voi kohdistaa vaihtamisen tietokannan järjestelmänvalvojan rooliin oppimalla joitain Oraclen käytettävissä olevia kursseja. Ja aina tavoitteena on suorittaa sertifiointi, joka lisäsi uraa urallaan.

johtopäätös

Oracle-tekniikkaa päivitetään nykyisin enemmän, melkein joka vuosi he ovat toimittaneet jonkin uuden ohjelmistoversion, jolla on erilaisia ​​ominaisuuksia, joissa kehittäjä ei kata suurimpaa osaa ominaisuuksista. Joka tapauksessa kehittäjälle se ei ole avainvaatimus, koska normaalia SQL-, PL / SQL-kehitystyötä vastaavaa tietoa ei vaadita. Mutta jos henkilö toimii tietokannan järjestelmänvalvojan roolissa, hänen on tiedettävä järjestelmänvalvojan tason muutoksista jokaisessa versiossa, jopa Oraclen sertifikaatti on annettu, joka perustuu käytettävissä olevaan versioon. Joten pidä sinut ajan tasalla ja nauti upeasta tulevaisuudesta.

Suositeltava artikkeli

Tämä on opas uraan Oraclessa. Tässä olemme keskustelleet johdannosta, koulutuksesta, urapolusta Oraclessa, työpaikasta, palkasta ja uranäkymistä Oraclessa. Voit myös tarkastella seuraavaa artikkelia saadaksesi lisätietoja -

  1. Amazing ura Sparkissa
  2. Ura Salesforcessa
  3. Ura informatiikassa
  4. Ura Hadoopissa
  5. Mikä on kysely ja tyypit Oracle-kyselyitä