Johdanto - Ura Oracle-tietokannan järjestelmänvalvojassa

Oracle-tietokannan järjestelmänvalvoja on yksi avain- ja houkuttelevista ura-alueista kaikille insinöörille, jotka ovat todella kiinnostuneita uransa parantamisesta järjestelmänvalvojan roolissa. Oracle on ollut erittäin innoissaan siitä, että hän sai yhden erityisen koulutuksen ja houkuttelevan sertifikaatin kriittisillä kokeilla kaikille ehdokkaille, jotka todella haluavat vaihtaa uransa tällä erityisalueella. Heidän on tyhjennettävä vähintään kaksi tenttiä samasta, jotta heistä tulisi mukava Career In Oracle-tietokannan järjestelmänvalvojan rooli.

Uraan vaadittava koulutus Oracle-tietokannan järjestelmänvalvojassa

Tavallisesti puhtaan ohjelmistokehityksen taustalla olevat ihmiset suunnittelevat siirtävänsä tällaista hallinnollista roolia. Tätä varten tarvitaan erittäin vahva ennakko-oppiminen, koska tällaista roolia ei ole lainkaan kovin helppo murtaa, on opittava ja oltava täysin luottavainen tietäen SQL: stä ja PL / SQL: stä, mikä on normaali kehityskoodaus, joka on saatavana Oracle-tietokannalle. Ehdokkaan tulee myös tietää, miten taulukko on suunniteltu tietokannan sisälle, mitä taulukkotila voidaan määritellä, kuinka toistaa ja ratkaista jokin erittäin kriittinen kyselyn viritysongelma, tietää asianmukaisesta indeksoinnista, ylläpidettävä koko tietokannan eheyttä. . Ehdokkaan on myös päivitettävä itsensä aina kaikilla uusilla Oracle-tietokantaversioiden versioilla, koska tietokannan järjestelmänvalvojan sertifikaatti yleensä annetaan minkä tahansa version perusteella.

Urapolku Oracle-tietokannan järjestelmänvalvojassa

Ura Oracle-tietokannan järjestelmänvalvojassa, joka yleensä osallistuu Oraclen tarjoaman relaatiotietokantajärjestelmän hallintaan ja vaatii sen mukauttamista, ja varmistaa myös tietokannan optimaalisen suorituskyvyn milloin tahansa käyttökokemuksen kannalta. Yleensä ehdokas, jolla on suuri kokemus Oracle-tietokannasta ja jolla on ainakin kandidaatin tutkinto kädessä, valitsee tämän järjestelmänvalvojan roolin ja menee sertifiointiin oraakkelilta. Yhdellä tietokannan ylläpitäjällä on erilaisia ​​rooleja, jotka on suoritettava heidän nykyisessä vastuussaan. Heidän on osallistuttava ja varmistettava päivitetty versio Oracle-tietokantajärjestelmästä. He ovat yleensä mukana ohjelmiston asentamisessa tai poistamisessa, päivittämisessä ja varmistamisessa, ettei sillä ole vaikutusta nykyiseen sovellukseen. Heillä on aina joitain kriittisiä toimintoja tai laitteita, joilla varmistetaan Oracle-tietokanta, joka ymmärtää ohjelmiston kuormituksen tai hallita käyttäjien pääsyä oikein ja suorittaa yhden avaintehtävistä, jotka ovat ohjelmistojen suorituskyvyn seuranta ja optimointi. Tietokannan ylläpitäjällä on myös avainvastuu kaikkien asiakkaan nostamien palvelukysymysten käsittelystä, ratkaista se kiireellisesti, myös suunnitella yksi avaintietojen varmuuskopiointijärjestelmä kyseiselle asiakkaalle, jossa transaktiotiedot ovat valtavia, ja myös suunnitella asianmukainen järjestelmä tietojen palauttaminen.

Oracle on tarjonnut koulutusta ja varmentamista lajikokemuksella ja nimityksellä, sertifikaatit ovat alla:

 • Oracle Certified Junior Associate (OCJA) : Tämä on yksi erittäin junior-tason sertifikaateista, jossa ehdokas voi tulla kouluista, yliopistoista tai muista instituuteista, joissa he ovat aloittaneet opintonsa äskettäin. Se viihdyttää myös opettajaa tai tiedekunnan tavaraa, joka vain osallistuu tietotekniikan tai Java-oraakkelin opettamiseen.
 • Oracle Certified Associate (OCA) : Tämä on ensimmäinen askel saavuttaakseen ammatillisen sertifikaatin oraakkelilta. Sille annetaan perustiedot Oraclen perusteista.
 • Oracle Certified Professional (OCP) : Tämä sertifikaatti on tarkoitettu ammattilaisille, jotka ovat todella edistyneet Oracle-tietokantajärjestelmässä.
 • Oracle Certified Master (OCM) : Tämä sertifikaatti on antanut tietoa korkeimmalle tasolle.

Paitsi nämä oraaklit toimittivat myös joitain muita ennakkosertifikaatteja, kuten Oracle Certified Specialist (OCS) tai Oracle Certified Expert (OCE).

Työpaikat tai urahakualueet Oracle-tietokannan järjestelmänvalvojassa

Erityisesti Oracle-tietokannan tietokannan ylläpitäjä on aina erittäin tärkeä ja tärkeä alue työpaikalla. Hypeinä kohti nykyisillä markkinoilla, erityisesti Oraclen tietokannan hallinnollinen työpaikka on kasvanut jo 11%, mikä on paljon enemmän kuin muut käytettävissä olevat työpaikat. Asiantuntijaehdokas ei koskaan pystynyt ajattelemaan uraaan, koska on erittäin innokas sanomaan, että he voivat helposti vaatia markkina-arvoaan Varieties Company -yritykselle. Lähes kaikille tietotekniikkayrityksille annetaan noille kavereille erittäin suuri merkitys oman järjestelmän ylläpidossa ilman suuria vaikutuksia. Nyt kun otetaan huomioon työmahdollisuudet, on kaksi vaihtoehtoa:

 • Työn suorittaminen suoraan Oraclessa : työpaikan saaminen suoraan Oraclessa, sertifiointi on yksi pakollisista osista, joita ehdokasta ei voida välttää. Oracle-ohjelmassa nuo ihmiset voivat liittyä kaikenlaisten haastavien palvelupyyntöjen ratkaisemiseen sekä ohjelmiston uuteen toteutukseen.
 • Työ muissa IT-yrityksissä : Se on myös erittäin houkutteleva. Tässä yhteydessä on ensisijaisesti tuettava kyseisessä organisaatiossa käytettävissä olevia järjestelyjä, jotta voidaan varmistaa suorituskyky ja käyttöönotto.

palkkaus

Yksi Oracle-tietokannan ylläpitäjä voi saada kaikenlaista palkkaa ilman erityistä tutkintoa kädessä. Ehdolla, jolla on asianmukainen oraakkelitodistus, ei ole sitovaa korkean pakettipalkan saamista. Nykyisessä teollisuudessa on normaalisti kahta tyyppisiä paketteja, yhden antaa suoraan Oracle, toisen antaa IT-yritykset, jotka todella tarvitsevat tällaisen hallinnollisen tyypin oman järjestelmän tukemiseen. Palkka vaihtelee yleensä välillä 90000 - 180000 dollaria, perustuen oraakkelin myöntämään lajitodistukseen. Ammattilaisten, päälliköiden tai asiantuntijoiden Oracle-sertifiointi suunnitellaan erityyppisille palkoille heidän tulevasta asemastaan. Ehdokkaiden on silti pidettävä enemmän huolta lajikkeiden päivityksestä ja tehtävä niistä varmennus etukäteen. Palkan perusteella palkka on erittäin houkutteleva.

Uranäkymät Oracle-tietokannan järjestelmänvalvojassa

Nykyisessä markkinatilanteessa Oracle-tietokannan järjestelmänvalvojan työ on todella menossa erittäin korkeaan käytettävyyteen päivä päivältä. Ura samalla tavoin on erittäin tärkeä rooli jokaiselle ehdokkaalle, joka on todella asiantuntija Oracle-tietokannan hallintajärjestelmässä. Etsimällä heille myös haastavaa roolia ja työtyytyväisyyttä on hyvä valita ura.

Johtopäätös - Urapolku Oracle-tietokannan järjestelmänvalvojassa

Oracle-tietokanta on yksi suosituimmista tietokannan hallintajärjestelmistä maailmassa. Kaikki avaintietokannat, joita markkinoiden suurin organisaatio käyttää, Oracle on yksi parhaimmista siinä. Joten itsesi tekeminen Oracle-tietokannan ylläpitäjiksi on ehdokkaalle aina korostettu ura. Ei ole epäilystäkään ja se voi antaa täyden takuun siitä, että oraakkelisertifikaatin saanut ehdokas ei koskaan ole työttömässä nykyisessä markkinatilanteessa.

Suositeltava artikkeli

Tämä on opas uralle Oracle Database Administrator -palvelussa. Tässä olemme keskustelleet johdannosta, koulutuksesta, urapolusta Oracle-tietokannan järjestelmänvalvojassa, työpaikasta, palkasta ja uranäkymistä Oracle-tietokannan järjestelmänvalvojassa. Voit myös tarkastella seuraavaa artikkelia saadaksesi lisätietoja -

 1. Ura Hadoopissa
 2. Ura Analyticsissa
 3. Ura R-ohjelmoinnissa
 4. Ura tilastoinnissa
 5. Mikä on kysely ja tyypit Oracle-kyselyitä