Johdanto SharePoint-haastatteluun liittyviin kysymyksiin ja vastauksiin

SharePoint tarjoaa estettävän alustan, jolla on useita tuotteita, jotka tarjoavat liiketoimintaratkaisun organisaatioille erilaisiin tarpeisiin. SharePoint on hyödyllinen verkkosivustojen luomiseen. SharePoint auttaa tuomaan tärkeätä tietoa yhdestä paikasta eri tietolähteistä. SharePoint auttaa kommunikoimaan verkossa ja varmistamaan, että se tekee yhteistyötä eri ihmisten kanssa.

Tässä on kymmenen eniten kysyttyä 2019 SharePoint -haastattelua koskevaa kysymystä ja vastausta

Joten jos olet vihdoin löytänyt unelmatyösi SharePointista, mutta mietit miten haastattelu halkaistaan ​​ja mikä voisi olla todennäköinen 2019 SharePoint -haastattelukysymys. Jokainen haastattelu on erilainen ja myös työn laajuus on erilainen. Pitäen tämän mielessä olemme suunnitelleet yleisimmät SharePoint-haastattelukysymykset ja -vastaukset, joiden avulla saat menestystä haastattelussa.

1. Mitkä ovat SharePointin tärkeät ominaisuudet?

Vastaus:
Aina kun uusi SharePoint-versio julkaistaan, siihen lisätään uusia ominaisuuksia. Nämä ominaisuudet toimivat asianmukaisena pohjana sisällönhallinnalle, liiketoimintaprosessien hallinnalle ja verkkojulkaisemiselle. Työkalut ovat seuraavat:

• SharePoint-sivustot ovat hyödyllisiä verkkosivustojen luomisessa.
• Oivallukset toimivat välineenä, joka kokoaa kaiken tiedon eri lähteistä.
• SharePoint Communicates auttaa verkottumaan ja tekemään yhteistyötä eri ihmisten kanssa.
• Haku auttaa tuottamaan tehokkaita ja nopeita tietoja ja yrityksen sisältöä.
• Sisältö toimii täydellisenä sisällönhallintajärjestelmänä.
• Viimeiseksi, Composition auttaa käyttämään erilaisia ​​työkaluja ja ominaisuuksia yhdessä.

2. Mikä on uusin SharePoint-versio ja selitä lyhyesti sen pääominaisuudet?

Vastaus:
Uusin SharePoint-versio on SharePoint 2013. Sen pääpiirteitä on, että se on parantanut suorituskykyä, se tarjoaa uusia ominaisuuksia Business Connectivity Services -palveluille (BCS), se tukee sivustojen välistä julkaisemista sekä parannettua ja parempaa hakua tarkkoilla tuloksilla. Lisäksi he ovat tehneet muutoksia työnkulun arkkitehtuuriin. Se tarjoaa myös suunnittelupalvelun, joka auttaa sivustojen julkaisemisessa. SharePoint 2013 tarjoaa myös toimistojen verkkosovelluspalvelimia ja niissä on äskettäin lisättyjä sosiaalisen verkottumisen ominaisuuksia. Koska kaikki on nykyään mobiililaitteissa, ne mahdollistavat käyttäjän optimoidun käyttöliittymän mobiililaitteille. Se on myös silputtu BLOB-levyt varastointia varten. Vanhemmassa versiossa oli joitain ongelmia, joilla oli suorituskykyongelmia, mutta joita on nyt parannettu, kuten jaettu välimuistipalvelu, minimaalinen latausstrategia ja silputtu tallennustila.

3. Selitä termit: Sivustomalli, Sivuston määritelmä ja ONET.xml.

Vastaus:
Sivustomalli auttaa tarjoamaan perusmallin ja asettelun uudelle sivustolle, joka luodaan SharePointissa. Suunnittelutiedot sisältävät tietoa sivustosta, joka sisältää:

• Luettelo, jonka tulee olla osa sivustoa
• Sivuston sisältö, kuten dokumenttikirjastot
• Sivustolla käytettävät teemat ja reunat
• Verkkosivusivut, joita käytetään sivustossa

Sen lisäksi se sallii muiden SharePoint-sovellusten toteutuksen tarvittaessa.

Sivustojen määritelmä on pääosin kokoelma XML- tai ASPX-tiedostoja, joissa on kaikki tiedot tarvittavista komponenteista. Sillä on pääasiassa kolme tiedostoa - webTemp.XML, onet.XML, default.aspx. Sivunmäärityksessä on myös tietoja verkkosivustiedostoista, kirjastoista, ominaisuuksista ja navigointipalkeista, jotka sisällytetään sivustoon, joka on pakattu SharePointiin.

ONET.xml määrittelee kaikki sivustossa olevat komponentit. Se on tärkein osa sivuston määritelmää. Tämä tiedosto löytyy osoitteesta:% SharePoint Root% \ TEMPLATE \ SiteTemplates \ XML \ Onet.xml

4. Mitä ymmärrät WSP: llä?

Vastaus:
Web-ratkaisupaketti on tiedosto, joka sisältää kokoonpanot, resurssitiedostot, ominaisuudet, kuvat, sovellussivut, sivustomääritelmät jne. Yhdeksi tiedostoksi. Aina kun uutta päivitystä tai muutoksia tehdään SharePointissa, kaikki yllä olevat kohteet on otettava käyttöön. Kaikkien näiden käyttöönotto kehitykseen, lavastukseen, laadunvarmistukseen ja tuotantoon on vaikea tehtävä. Tämä tuo tarpeen työkaluun, jolla meillä on WSP.

5. Mitkä ovat turvalliset ohjaimet ja minkä tyyppisiä tietoja kyseinen elementti on sijoitettu SharePoint web.config-tiedostoon?

Vastaus:
Kun käyttäjä päättää ottaa web-osan käyttöön SharePointissa, siihen on välttämätöntä saada turvallisuusohjaus, joka on web.config-tiedostossa. Turvallisissa ohjauselementeissä tehdyt merkinnät ottaa SharePoint Handler -objekti ja ne ladataan ympäristöön oikein. Tiedosto sisältää yleensä kokoonpanon nimen, nimitilan, julkisen avaimen tunnusnumeron, tyypin nimen ja turvallisen ilmoituksen. Tuotteet, joita ei ole ladattu oikein ympäristöön, heittävät virheen.

6. Mitä ovat SPSite ja SPWeb? Selitä ero niiden välillä.

Vastaus:
SPSite on sivustokokoelma, ja se on edustettu objektimallissa. Se on objekti, josta aloitamme työskentelyn palvelinobjektimallin kanssa. Sitä käytetään yleisimmin SharePoint-sovelluskehityksessä.

Toisaalta SPWeb on SharePoint-sivuston kokoelmassa oleva sivusto. Sitä kutsutaan palvelinobjektimallissa SPWeb-luokkaksi. SPWeb edustaa ilmentymää SharePoint Webissä ja sisältää todellisen sisällön. SPSite koostuu alisivustoista ja niitä koskevista tiedoista.

7. Mikä on CAML?

Vastaus:
CAML on lyhenne sanoista Collaborative Application Markup Language. Se on kuin XML. Merkintäkieli, joka auttaa tarjoamaan rakenteita, jotka rakentavat kenttiä, tarkastelevat ja joita käytetään taulukkomäärittelyn luomiseen, kun sivusto aikoo varata SharePointissa. Se on vastuussa tietojen jakamisesta ja tuloksena olevan HTML-koodin luomisesta, joka toimii lähtökohtana SharePointille. Sitä voidaan käyttää erilaisissa tilanteissa ja useimmiten kyselyyn, rakentamiseen ja mukauttamiseen SharePoint-pohjaisiin sivustoihin. Yleensä sitä käytetään rakentamaan CAML-kysely WebPartiin tavoitteena noutaa arvoja SharePoint-luettelosta.

8. Mikä on GAC SharePointissa?

Vastaus:
Global Assembly Cache sisältää kokoonpanokoodin tai konekoodin, jota käytetään ohjelman suorittamiseen. Se antaa mukautetut binaarit täydellisiin luottamuskoodiryhmiin. Binaarikoodit otetaan käyttöön lähettäjän ja vastaanottimen välillä. Allekirjoittamisen jälkeen binaarilla on itselleen julkinen avaintunniste, jotta lähettäjä ja vastaanottaja voivat käyttää sitä. GAC: ta voidaan käyttää komentorivialustan .NET-kokoonpanovälimuistin kanssa.

9. Selitä sisältötyypin käsite SharePointissa.

Vastaus:
SharePointilla on sisällysluettelo, joten sisältötyyppiin viitataan uudelleenkäytettävänä asetus- ja metatietokokoelmana tietyn sisällön edustamiseksi. Esimerkiksi työntekijän sisältötyypillä voi olla joukko metatietoja, kuten työntekijän tunnus, työntekijän nimi, palkka jne. Se auttaa järjestämään sisällön tarkoituksenmukaisemmin ja organisoidummin. Se tukee myös kaikkien ominaisuuksien ja ulkonäköjen perintöä.

10. Mikä on teema?

Vastaus:
Teemat ovat työkalu sivuston mukauttamiseen käyttäjän tarpeiden mukaan. Se soveltaa kevyttä brändäystä muuttamalla sivuston yleistä asettelua, värejä, taustaa, otsikoita jne. Uusimmassa versiossa on laajennettava theming-moottori, jossa on monia uusia ominaisuuksia, mikä helpottaa mukauttamista. Se tarjoaa os fonttikaavioiden ja väripaleteiden luomisen. Nämä käyttäjäkohtaiset teemat voidaan lisätä teemagalleriaan ja tallentaa.

Suositeltava artikkeli

Tämä on opas luetteloon SharePoint-haastattelua koskevista kysymyksistä ja vastauksista, jotta ehdokas voi helposti hakea nämä SharePoint-haastattelua koskevat kysymykset. Voit myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

  1. 5 suosituinta tiedehaastattelukysymystä
  2. Arvokkaimpia luottoanalyytikkohaastattelukysymyksiä
  3. Tapoja lisätä verkkosivustosi liikennettä
  4. Tutustu 5 suosituimpaan DBA-haastatteluun liittyvään kysymykseen ja vastaukseen
  5. Arvokkaimmat Magento -haastattelukysymykset
  6. Erilaisia ​​tietoja hajautetussa välimuistissa