Internet-tietoturvaongelmien esittely

Verkottumisen suunnittelussa kehittäjät eivät pidä turvallisuutta ensisijaisena. He keskittyvät vain onnistuneeseen toteuttamiseen. Sovelluksen tekohetkellä ihmisiä houkuttelee enemmän Internet ja sen ainutlaatuiset ominaisuudet, ja he alkoivat käyttää yrityssovelluksessa sen turvallisuuden tarkistamisen sijasta. Internetissä tavallinen kaaos on salasanat. Käyttäjät eivät asettaneet vahvoja salasanoja, ja salasanat on vaihdettava säännöllisesti. Toinen tärkeä ongelma on sensoreilla, jotka säätelevät lämpötilaa ja kosteutta, joita ei voida soveltaa kaikissa ympäristöissä

Mikä on internet-tietoturva?

IoT-turvallisuus on tekniikka, joka suojaa sekä laitteisiin että ohjelmiin liitettyjä laitteita ja kehystettyjä verkkoja esineiden Internetissä. IoT on mekanismi, joka luodaan digitaalisten koneiden ja kytkettyjen laitteiden välille. Se on toisiinsa liittyvä järjestelmä, jossa jokaisella asialla on yksilöivä tunniste, joka siirtää automaattisesti tietoja ja käyttää tietoverkossa toimivaa järjestelmää. Laitteiden auki jättäminen ei ole kuitenkaan turvallista, koska hakkerit tai virukset voivat helposti hyökätä tai katkaista asianomaisen henkilön tai käyttäjän tiedot. IoT on aihe, jota tarkastetaan monien profiilitapahtumien jälkeen, joissa esineiden Internet-sovellus tunkeutui ja liitti suuret verkot. Turvallisuustoimenpiteiden toteuttaminen tähän internet-järjestelmään lisää sen tehokkuutta liiketoimintaympäristössä. IoT: n tästä päästä päähän -prosessiin on korjattu monia ongelmia, mutta kaikki ongelmat on korjattu jossain määrin.

IoT-ekosysteemin suojaamiseksi toteutetut toimenpiteet

IoT: n ekosysteemin suojelemiseksi toteutettavien tärkeimpien suojatoimenpiteiden on keskityttävä koko infrastruktuuriin, kuten väärentämätöntä laitteistoa, turvallisen järjestelmän kehittämiseen, järjestelmän päivitysten suorittamiseen ja korjaustiedostojen asentamiseen dynaamista testausta varten. Joitakin korjaavia vaiheita ovat,

 • Turvallisuuden integrointi suunnittelun alkuvaiheessa.
 • Annetaan vahvat salasanat tai biometriset tiedot tai salausalgoritmit.
 • Digitaalisten varmenteiden ja julkisen avaimen infrastruktuurin asentaminen.
 • Palomuurin rakentaminen kytkettyjen laitteiden väliin.
 • Sovellusten suorituskykyindikaattorin parantaminen taustajärjestelmissä.
 • Tarjoaa käyttäjälle yksilöllisen identiteetinhallinnan.
 • Sisältää laitteistoturvallisuuden väärentämättömillä laitteilla.
 • Tarjoamme vahvan verkkoturvallisuuden estämällä luvattoman IP: n ja varmistamalla kaikkien järjestelmien ajan tasalla.
 • Paikkahallinnalla kuten jatkuvat ohjelmistopäivitykset.
 • Hyvin koulutetut kehittäjät ja ohjelmoijat, jotka työskentelevät integroituna joukkueena.
 • Kuluttajaa on koulutettava käsittelemään Internet-ekosysteemiä tehokkaasti.

IT: n ja OT: n vuorovaikutus luo useita haasteita turvajärjestelmille, jotka työskentelevät erityisesti järjestelmien turvaamiseksi ja turvallisuuden varmistamiseksi loppupään välillä. IoT: n tietoturvauhille haavoittuvimmat toimialat ovat älykkäitä kodinkoneita, jotka on kytketty talon yksittäisiin järjestelmiin ja joilla on suuri vaikutus kerättyihin tietoihin.

Jos isku tapahtuu, se vaikuttaa suoraan auton hallintaan tai ac- tai terveysjärjestelmään, kuten insuliinipumppuun, joka voi olla hengenvaarallinen aihe. Esimerkiksi, jos jokin lämpötila-anturi epäonnistuu, se vaikuttaa jääkaapijärjestelmään. Jos infrastruktuurissa on virhe, se voi vaurioittaa vesiverkkoa tai öljysäiliötä. Samoin, jos älykkäät ovilukot eivät toimi tehokkaasti, se on helppo tapa murtovarkauksille. Jos ohjelmistojärjestelmässä on haittaohjelmavirushyökkäys, se aiheuttaa henkilökohtaisten tietojen, kuten pankkitietojen, kansalaisuusnumeroiden ja valtion asiakirjojen, uhan.

Internet-tietoturvaongelmien tyypit

Seuraavat tyypit Internet-tietoturvaongelmista:

 • Virheellinen testaus ja päivitys: Internet- valmistajat keskittyvät vain myyntiin sen sijaan, että keskittyisivät testaukseen ja turvallisuuskysymyksiin. Joten tuotantoyksikön on oltava varovaisempi suunnittelemaan laitevarmuusjärjestelmät.
 • Oletussalasanojen myöntäminen : Harvat valtion verkkosivustot antavat käyttäjän oletussalasanan ja kirjautumisen, joka on helposti alttiina hyökkäykselle tietojen lukemiseen, kirjoittamiseen ja varastamiseen.
 • IoT Ransomware: Lunastusohjelma hyökkää digitaalisesti laitetta vastaan ​​ja varastaa käyttäjien tiedot ja poistaa samalla laitteiden toiminnan.
 • Cryptovaluuttaan kohdistuvat Internet-hakkerit: Blockchain kestää hakkerointia, mutta uhrin lukumäärä kasvaa päivä päivältä. Sosiaalitekniikkaa on koulutettava vahvojen salasanojen ja yksityisten avainten asettamiseen. Monero on suosittu avoimen lähdekoodin kryptovaluutta, ja monet digitaaliset valuutat on suunniteltu IoT-laitteilla.
 • Tietoturva ja tietosuoja: Tietyt Internet-laitteet, kuten älykkäät laitteet, tulostimet, kaiuttimet jne., Välittävät ja vastaanottavat tietoja jatkuvasti. Joten se on oma järjestelmä, jolla tulisi olla tiukka noudattamis- ja yksityisyydensääntö, joka ei koskaan saa vuotaa luottamuksellisia tietoja. Jopa välimuistitiedot tulisi poistaa säännöllisesti.
 • Minimaalinen Internet-hyökkäys pakoon havaitsemiseen: Suurten pommien sijasta yksinkertainen neula riittää viruksen lisäämiseen ja kokonaisuuden vaurioittamiseen. Samoin vain pieni polku riittää vetämään kaikki käyttäjätiedot hakkerointialueelle.
 • Keinotekoinen äly ja automaatio: Itsenäiset laitteet tekevät automaattisen päätöksen, joka vaikuttaa miljardeihin infrastruktuureihin terveydenhuollon, voiman ja veturien välillä, ja veturit saattavat olla liian riskialttiita. Yksi koodi on myös mahdollista riittävän tuhoamaan koko infrastruktuuri. Se voi myös auttaa Internet-järjestelmänvalvojaa havaitsemaan haittaohjelman aikaisemmin
 • Kodin tunkeilijat: Tämä on samanlainen kuin ryöstö, joka vetoaa rikollisiin asuntoihin ja johtaa kodin hyökkäykseen. Jokaisella talolla on ainutlaatuinen IP-osoite, jonka hakkerit pääsevät helposti taloon.
 • Ajoneuvojen kauko-ohjaus : Älykkäät autot ovat yksi hakkereiden suurimmista uhreista. He voivat helposti hyökätä, kaapata ja päästä autoon. Tämä muuttuu pelottavaksi tilanteeksi, jos tuntematon henkilö johtaa käyttäjän tappaviin rikoksiin.
 • Luotettavat yhteydet: Jotkut Internet-laitteet lähettävät viestejä laitteisiin tai verkkoihin ilman koodausta. Näiden kehittäjien on voitettava standardi TLS tai kuljetussalaus. On myös tehokasta käyttää erillistä eristysjärjestelmää yksittäisiin liitäntöihin. Olisi vielä tarkistettava, että tiedot toimitetaan luottamuksellisella tavalla.

johtopäätös

IoT-tietoturva vapautuu teollisuuden allekirjoittamien standardien puuttumisesta, mutta vain vähän IoT-suojauskehystä, jossa yksikään käyttäjä ei hyväksynyt kehykseen. IoT-ominaisuus vaihtelee organisaatioittain tarpeiden mukaan. Turvallisuuden lisäksi näiden standardien vaihtelu johtaa niiden yhteentoimivuuteen. Joten kaikkien Internet-käyttäjien on varmistettava, että kaikki tietoturvaongelmat on korjattava ennen asennusta, jotta monitasoisella salauksella tai monikerroksisella palomuurilla olisi korkea tietoturva.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Internet-tietoturvaongelmiin. Tässä keskustellaan siitä, mikä on Internet-tietoturvaongelmat ja Internet-tietoturvaongelmien tyypit. Voit myös käydä läpi muiden aiheeseen liittyvien artikkeleidemme saadaksesi lisätietoja-

 1. Mikä on IOT?
 2. Johdatus IOT: iin
 3. IoT-palvelut
 4. Palomuurilaitteet
 5. Data Science Tools
 6. Internetin hyödyt
 7. Yhteentoimivuuden testauksen viisi suosittua tyyppiä

Luokka: