Kuvalähde: pixabay.com

Ihmisjohtamisen työpaikat - määritelmä

Unelma ihmisten johtamisesta, jolla on suuri palkka, on ihanteellinen nuorille. Loppujen lopuksi suuri palkka tuo mukanaan suuren elämän etuja. Mutta eikö suuri palkka ole haittaa unelmillesi? Suuri etuja rajoittamalla niin kutsuttua ylellistä elämääsi. Jos luulet pettävänni paskaa johdannossa, uskon, että sinulla ei vain ole rohkeutta ansaita miljoonia ja tulla miljonääreksi. Nousivatko korvat ylös?

No, miksi haluat tunkeutua yhdeksästä viiteen työhön jonkun nenän alla, kun voit työskennellä tahtosi mukaan ja olla oma pomo. Älä erehdy tätä artikkelia helpon reitin onnistumiseen pelaamisen tai laittoman toiminnan kautta. Puhun loistavasta aloitusmahdollisuudesta, joka uhkaa nykyistä taloudellista skenaariota.

Nuoret ovat innovaatioita, kukoistavat Internet-nousukauden aikana. Kaikilla on mahdollisuus tehdä siitä iso, ja kun Intia haluaa nuoria yrittäjiä johtavan tietä, älä anna minkään kauhistuttaa sinua ottamasta tätä vastuuta, ainakaan älä ajatusta tulla johtajaksi tai pomoksi.

Liiketoiminta on ehdottomasti riskin hyödyntäminen ja yrittäjien epäonnistumisaste on valtava. Se ei kuitenkaan saisi estää sinua tulemasta yhdeksi, koska loistavien konseptien yrityksiin liittyvien epäonnistumisten määrä on pieni kuin epäonnistumiset, jotka johtuvat henkilöstöhallinnon työpaikkojen puutteesta.

10 hyödyllistä vinkkiä ihmisten hallintatyöhön

Kuulostaa pelottavalta ja hermostuttavalta, mutta muutaman työntekijän hallinta sinun allasi ei ole iso juttu. Se ei ole edes kupillinen teetä ottaen huomioon erilaiset persoonallisuudet, kokemukset, työetiikka, tavoitteet, vastuut ja henkilökohtaiset ongelmat, jotka kukin heistä tuo mukanaan. Ja sitoa heidät yhteen ja kävellä kissakisaa voittamiseksi on aivan vaikea tehtävä.

Teemme kuitenkin käsillä olevasta vaikeasta tehtävästäsi erittäin helpon hengittää. Tarjoa henkilöstöjohtamiskoulutusta samalla pomoksi näiden helppojen ohjeiden avulla ja nauti sujuvasta siirtymisestä työntekijästä työnantajaan.

 1. Ryhmätyö - Ihmisjohtamisen työpaikat

Kuvalähde: pixabay.com

Yhtään taistelua ei ole voitettu eikä mikään menestys ole yhden miehen käsityö. Päivän lopussa jopa miehen on jaettava menestyksensä kunniaksi naiselle, joka on ollut hänen elämänsä liikkeellepaneva voima. Tämä ryhmätyö on erittäin tärkeää, sillä sinulla ei voi olla yksittäisiä syrjäisiä saaria, jotka ansaitsevat toimeentulonsa.

Sinun on tunnettava koko tiimisi sekä yksilöt. Sinun on oltava tietoinen kunkin ja kaikkien kyvyistä ja kyvyistä tasapainottaa joukkueesi tuottavuutta. Palapelin oikea asettaminen näyttää aina kauniilta, joten ota jokainen ryhmäsi jäsen osaksi kokonaisuutta ja se johtaisi työntekijöidesi parempiin tuloksiin ja uskollisuuteen. Ihmiset, joilla on täydentävät taidot, on koota yhteen, jotta voidaan varmistaa nopeampi tulos ja johdonmukaisuus.

Tärkeä sitova tekijä jokaiselle joukkueelle on heidän yhdessä työskenteleminen asetetun tavoitteen saavuttamiseksi. Siksi johtajana ja visionäärinä sinun pitäisi kyetä vakuuttamaan heidät jättämään pikkumainen kiinnostuksensa ja itsekäs kiinnostus pyrkimykseen intohimoasi ja unelmaasi, joka on hyödyllistä paitsi sinulle myös kaikille. On erittäin helppo julistaa oikeudenmukaisuus, palkkakorotus ja intohimo lemmikkisi unelmaan, mutta todellisuudessa henkilöstö odottaa paljon enemmän kuin mitä sanot, ja siksi sinun on oltava valmis kuuntelemaan ja tekemään yhteistyötä. Muista kultainen sääntö, saatat olla joukkueen johtaja, mutta olet silti osa sitä, joten ota huomioon sama oikeudenmukaisuus itsesi kohtaan, jota tarjoat työntekijöillesi.

 1. Taistelut, ego-yhteenotot ja politiikka - Ihmisjohtamisen työpaikat

Henkilöstön johtaminen on vaikeaa työtä, ja siitä vapautuminen tai näiden ongelmien välttäminen ei auta. Johtajuus on suuri vastuu ja olet vastuussa henkilöstösi käyttäytymisestä, joten oppia ratkaisemaan nämä ongelmat tiukasti ja poliittisesti varmistaaksesi rauhallisen työpaikan. Aseta rajat ja määrittele selkeät käytönaikaisen vääryyden alueet varmistaaksesi, että asiat pysyvät siedettävän tason sisällä. Älä yritä kiertää ongelmia istuen sen päällä, astu askel eteenpäin ja ota kantaa rauhanomaisen ratkaisun löytämiseen työtovereidesi keskuudessa. On parempi tuoda esiin rakentava idea ongelman ratkaisemiseksi pitämällä kaikki mukana olevat henkilöt onnellisina, koska joudut työskentelemään heidän kanssaan tulevaisuudessa. Varmista, että heillä ei ole syytöksiä sinua vastaan ​​johtamispäätöksen tekemisestä.

Otetaan laillinen ja vahva kanta huijaamiseen, petoksiin, seksuaaliseen häirintään, kiusaamiseen, varojen väärinkäyttöön ja syrjintään. Joku työsuhteen päättäminen on iso päätös, mutta sinun ei pidä epäröimättä päästä siihen, jos nollatoleranssipolitiikkasi rikkoo linjaa.

 1. Palkinnot ja rangaistukset - Ihmisjohtamisen työpaikat

Rahalla on merkitystä ja kuka ei halua ylimääräisiä lahjoja ja bonuksia tekemästään kovasta työstä. Palkkio voi kuitenkin olla myös kunnollinen tunnustus ikäisensä ja eläkeläisten keskuudessa ja arvostus työstä ympärillä olevien ihmisten keskuudessa. Usein julkisesti myönnetyt palkinnot lisäävät luottamusta ja lisäävät työntekijän motivaatiota. Palkkioiden ei tarvitse olla vain hyvää työtä tai tavoitteiden saavuttamista. Ihmisille voidaan kiittää jopa ideoista, joita he edistävät liiketoimintaan. Osallistumista tulisi myös arvostaa, koska se luo kulttuurin eteenpäin etenemiselle ja aktiivisuudelle. Anna työntekijöillesi mahdollisuus jahdata palkintoja, koska se lisää innostumisen ja innokkuuden henkeä työskennellä kovemmin.

Lempeä oleminen ei koskaan auta ja etenkin yrittäessäsi saada jalansijaa teollisuudessa, joten jos annat suihkussa palkintoja, tee työntekijät jopa valmiiksi satunnaiseen rangaistukseen, jos he eivät täytä sitoumuksiaan. Sinun on oltava varovainen, mutta rangaistuksen on oltava yksityinen asia.

 1. Aseta esimerkki itse - ihmisten hallinnan työpaikat

Kaikki rakastavat puhua ja narttua pomostaan ​​heti, kun hän kääntää selkänsä; loppujen lopuksi pomot tekevät mitä eivät saarnaa. Ole siis arkaluonteinen tekemässäsi ja puhu, koska kaikki silmät seuraavat sinua. Asenteesi ja kurinalaisuutesi työpaikallasi määrittelevät organisaation muun henkilöstön käyttäytymisen ja työmallin. Sillä mitä organisaation huipulla tapahtuu, tunkeutuu alaosaan. Arvot ja ideasi eivät välttämättä lyö sointua heti, mutta organisaatiossa on aina nähtävissä, että ihmiset kehittyvät kasvaessaan yhdessä, joten henkilöstösi lopulta imee arvot ja intohimosi lemmikkiprojektiin. Tämä kokemus saa heidät kasvamaan ja todelliset arvot tulevat käytännöstä.

Sinun on pidettävä egosi loitolla ja aina oltava avoin muiden ratkaisuille. Et ehkä tiedä kaikkea, ja oppimisessa ei ole häpeä, kun yksilöt kasvavat merkityksellisten keskustelujen ja muiden panoksen kanssa.

Suositellut kurssit

 • Google Adwords -koulutuskurssi
 • Projektin tuottavuusohjelma
 • Liiketoiminta-analyysin koulutuskurssi
 1. Pidä ammatilliset ja henkilökohtaiset erilliset ihmisten hallintatyöt

Yrittäjän yleisin sudenkuoppa on hänen epäonnistuminen erottelemaan henkilökohtaista ja ammattilaista. Tämä koskee hänen elämänsä lisäksi myös työntekijöitä. Yleisesti nähdään, että organisaation avoin viestintäjärjestelmä johtaa kohtaukseen, jossa jokainen vie sydämensä tuskan pois ilman häpeää. Pelkkä tekniikka ja henkilöstön tuntemus ovat hyviä, mutta henkilökohtaisiin asioihin osallistuminen johtaa eräänlaiseen konfliktiin, kun kyse on siitä, että työsitoumuksia ei noudateta ja astutaan ankaraa askelta huolimatta siitä, että tiedät työntekijän henkilökohtaisen trauman. Siksi on parempi määrittää henkilökohtaisen ja ammattihenkilön välinen suhde alusta alkaen ja määritellä selvästi rajan raja, kun on kyse projektin määräaikojen noudattamisesta.

Sinun ei tule olla mukana niin ammattimaisesti, että et löydä laadukasta aikaa viettääksesi perhettäsi. Loppujen lopuksi et halua rasittaa suhteitasi uran kustannuksella. Pidä huolta terveydestäsi, koska on tärkeää pysyä kunnossa, jotta yrityksesi pysyisi kunnossa ja voittoa tavoittelevana pitkällä aikavälillä.

 1. Ei ole krapulaa - ihmisten hallinnan työpaikkoja

Jokaisessa organisaatiossa on tuo täydellinen työntekijä, joka on oikeanpuoleinen mies ja hengenpelastaja jokaisessa tilanteessa. Ne ovat harvinaisia ​​ja siksi arvokkaampia. Hyvät asiat eivät kuitenkaan kestä pitkään ja henkilö haluaa aina pyrkiä parempaan mahdollisuuteen, joten älä tee siitä täydellisestä työntekijästä välttämätöntä hyödykeä organisaatiossasi. Hän on saattanut olla yrityksen omaisuus, mutta hän voi jättää sinut leviämään siipiin. Joten hyväksy tämä ja älä häiritse häntä krapula. Ihmiset, jotka jättävät sinut vihreämmille laitumille, on yhtä paljon todellisuutta kuin ajatus, että joudut ampumaan yhden hänen epäpätevyydestään ja viivästyneestä työstään. Joten ole avoin molemmista ja oppia selviytymään asioista yksin ilman suosikkikohmon tai pahan työntekijän krapulaa.

 1. Olkoon itsenäisyys, vapaus, luovuus menestyvä - ihmisten hallintatyöt

Ihmisjohtamisen koulutukselle ei ole oikeaa tai voittavaa strategiaa. Strategiat rakennetaan vuosien varrella kokemuksella ja käytännöllä. Tilanteet tulevat ja menevät, sinun on testattava itsesi niitä vastaan ​​ja esitettävä oikea strategia käsitellä ihmisiäsi. Tämä ei tarkoita, että päätöksentekovalta keskittyisi vain sinulle. Anna henkilöstöllesi vapauden ja itsenäisyyden tehdä päätöksiä ottaen huomioon heidän kokemuksensa, intuitionsa ja vakautensa organisaatiossa, koska uusi päätöksentekovoima voi poistaa ennustettavuuden liiketoiminnasta. Tämä on mahdollista, kun työntekijät jakavat arvot ja ymmärtävät liiketoiminnan periaatteet ja sopivat organisaation laajasti sovellettavista politiikoista.

 1. Tee henkilöstöstäsi vastuullinen - henkilöstöhallinnon työpaikat

On niin helppoa syyttää yksi henkilö idean tai projektin epäonnistumisesta. Et löydä työntekijöitä, jotka omistavat virheensä ja ottavat vastuun kantaakseen päätöksensä vaikutukset liiketoimintaan. Erottava tekijä yrittäjien ja sinun välillä on kyky omaksua henkilöstösi vastuu heidän tekemästään työstä ja olla pelkäämättä tehdä virhe. Ja tämä alkaa sinusta, joten oppia hyväksymään virheesi ja voittamaan ne tulevaisuudessa.

Toimisto toimii sujuvasti, kun kaikki läsnä olevat ovat tietoisia velvollisuuksistaan ​​ja heille osoitetusta vastuusta. Sinun tulisi antaa henkilöstöllesi vastuu tehtävistä, jotka heidän on suoritettava, ja saada heidät vastuuseen kaikista päätöksistä, jotka he tekevät yrityksen edistymiseksi ja hyödyksi. Heidän pitäisi pystyä perustelemaan tekemänsä päätös ja pystyä puolustautumaan, jos tilanne niin syntyy.

 1. Luotta työntekijöihisi - ihmisjohtamisen työpaikkoihin

Jos et voi luottaa palkattuihin ihmisiin saadaksesi työsi päätökseen, yrityksesi on varmasti tuomittu. Luottamuksen puute henkilöstöön johtaa jatkuvaan valppauteen ja mikromenetelmiin, mikä johtaa lopulta siihen, että pomon käyttäytyminen hämmentää ihmisiä. Luottamuksen menetys voi johtaa tosiasioiden väärää esittämiseen ja huonoihin viestintähäiriöihin. On tärkeää, että lopussa istuat yhdessä ja kuuntelet kärsivällisesti ja voitat työntekijöidesi luottamuksen jakamalla hallussaan olevia tietoja ja auttamalla heitä tarvittaessa. Tämä lisää keskinäistä ymmärrystä ja lisää ihmisten luottamusta sinuun johtajanaan.

 1. Muutos on mahtava korkeuden saavuttamisen tapa - ihmisten hallinnan työpaikat

Jokainen haluaa palkata parhaat käytettävissä olevat kyvyt ja pitää heidät kiinni niin kauan kuin mahdollista. Kultainen mantra on kuitenkin palkata hyvä henkilökunta ja antaa heidän mennä. Kun haluat saavuttaa uusia tavoitteita, niin myös työntekijäsi tukevat heitä poistumisessa ja työnhaussa. Älä epäröi muutosta, olipa kyse työntekijöiden, ideoiden, sääntöjen tai muun muodossa, koska yrityksesi suuruuteen alkaa kyvystäsi hyväksyä muutos.

People Management -koulutus on nyt erittäin helppoa, eikä sinun tarvitse kirjoittaa näitä vinkkejä, koska sinun on epäonnistuttava, opittava, harjoiteltava saavuttaaksesi täydellinen strategia ihmisten johtamiselle.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tämä on opas People Management Jobs -työhön. Täällä keskustelimme kymmenestä hyödyllisestä vinkistä ihmisjohtamisen tehtäviin kaikille johtajille. Voit myös lukea seuraavia artikkeleita-

 1. 10 tärkeätä uraa koskevaa asiaa saattaa olla pysähtymässä
 2. 5 suosituinta projektijohtamisen raportointityökalua
 3. Projektinhallinnan ammattilainen - PMP
 4. 10 parasta taitoa saada ylennyksiä projektipäällikkönä