Johdanto - Ura WordPressissä

Tässä aiheesta aiomme oppia urasta WordPressissä. Koska WordPress tunnetaan yleisesti sisällönhallintajärjestelmänä (CMS). Sen on kehittänyt WordPress-säätiö. Se julkaistiin alun perin vuonna 2003. Se oli kirjoitettu PHP: llä. Se tukee erilaisia ​​käyttöjärjestelmiä, kuten Unix like, Windows ja Linux. Se perustuu pääosin PHP- ja MySQL-tietokantoihin. WordPressiä käytetään pääasiassa myös bloggaamiseen ja verkkosivustojen hallintaan.

WordPress tarjoaa upeita ominaisuuksia sisällön hallintaan. Siinä on sisäänrakennettu mallijärjestelmä, jonka avulla käyttäjä voi kirjoittaa blogin ja luoda teema-verkkosivuston helposti. WordPressissä on saatavana paljon teemoja, joita voidaan käyttää eri tarkoituksiin ja blogin ja verkkosivuston kontekstin mukaan. WordPressissä sillä on plugin-arkkitehtuuri, joka mahdollistaa blogin tai verkkosivuston ominaisuuksien ja toiminnallisuuden laajentamisen.

Uraan vaadittava koulutus WordPressissä

Henkilöt vaativat vähintään associate tutkinnon työskennellä WordPress-kehittäjä. Tietotekniikan tai tietokoneohjelmoinnin maailmassa, jos joku on kiinnostunut teknisemmistä asioista, kandidaatin tutkinto on pakko työskennellä WordPress-kehittäjän parhaissa organisaatioissa. Vahva tausta tai kokemus WordPressistä on hyötyä myös haastatteluille. WordPressin voi oppia online-portaalien, videoiden ja yhteisöfoorumien avulla. Asiakirjat ovat saatavilla myös virallisella sivustolla.

Uudet muutokset ja ominaisuudet päivitetään enimmäkseen virallisissa asiakirjoissa, mutta joskus WordPressin laajennusarkkitehtuurilla on käytössään monimutkaisuus. Joskus huono laajennuksen valinta hidastaa verkkosivustoa ja vaikuttaa myös käyttäjään. Joten, sinun on oltava todella varovainen valittaessa teema tuhansista teema- ja laajennusosista käytettäväksi kehitettäessä verkkosivustoa tai käyttääksesi sivua bloggaamiseen.

Urapolku WordPressissä

Tällä alueella WordPress-kehittäjälle ei ole havaittu erillistä urapolkua erikseen. WordPress-tietämystä käytetään lisäyksenä tietoon siitä, että sinulla on muita web-kehitys kieliä, kuten HTML, AJAX, MYSQL, Windows jne. WordPress-taitoa käytetään pääasiassa freelancerissa ja avoimen lähdekoodin projekteissa. Organisaatiot tai ihmisryhmä palkkasi WordPress-kehittäjän ja kertovat vaatimukset, jotka on koodattava tai teemoitettava WordPressissä. WordPress on helppo oppia, ja se toimi etualalla kehittäjänä joillekin organisaatioille. WordPress-taitoa voidaan käyttää lähtötason sijaintiin, keskitason web-kehittäjiin tai käyttöliittymien kehittäjiin.

Työpaikat tai ura-alueet WordPressissä

WordPress-kehittäjälle ei ole määritetty erityisiä työpaikkoja tai sovellusalueita. WordPressissä henkilö voi toimia web-kehittäjänä, WordPress-kehittäjänä, sisällön luojana, sisällönhallintana, WordPress-suunnittelijana, WordPress-kirjoittajana, WordPress-kouluttajana. Nämä ovat tärkein työpaikka, joka on saatavissa freelancerisivustoilla.

WordPress laajenee yhteisöllisiksi tai kehittäjiksi viisasiksi, mikä lisää saman taiton sovellusalueita eri organisaatioissa, joilla on eri nimet tai jotka voivat sanoa työtehtäviä. Ne voidaan tunnistaa myös WordPress-kehitykseksi, sisällön julkaisijaksi tai sisällön julkaisijaksi. Freelanceria kutsutaan parhaaksi vaihtoehtona työskennellä ammattilaisten parissa ja parantaa heidän taitojaan nopeasti, mikä auttaa kehittäjiä tai tietokoneohjelmoijia saavuttamaan tavoitteensa.

palkkaus

WordPress-kehittäjän palkka perustuu heidän taitoihinsa, taitoihin, joiden perusteella he voivat näyttää tai kehittää verkkosivustoa nopeasti ja enemmän ominaisuuksia. Palkkaa ei määritellä sellaisenaan, mutta enimmäkseen web-kehittäjälle maksettava palkka, joka pysyy myös WordPress-kehittäjän palkana. Verkkosuunnittelijoiden keskipalkka lähtötasolla on noin 60–65 000 USD, sama pätee WordPress-kehittäjälle tai bloggaajalle.

WordPress-taitosarjan henkilöt saavat hyviä tuloja opettamalla sitä verkossa videoiden kautta ja luomalla WordPressin eri ominaisuuksien käytön, kuten teemojen erilainen käyttö ja mitä liitännäistä on hyvä käyttää. Tällä tavoin he ansaitsevat hyvää rahaa opettaessaan ja tekemällä freelancer-työtä eri ihmisille tai organisaatioille.

Uranäkymät WordPressissä

WordPressin uranäkymät todennäköisesti kasvavat tulevaisuudessa, koska nykyään kaikki haluavat, että asiat tehdään nopeasti ja halutaan, että asioiden näytetään maailmalle kasvattaakseen liiketoimintaansa tai kirjoitustaan ​​.WordPress-bloggaaminen, -suunnittelu ja -kirjoitukset ansaitsevat paljon ja tulevaisuuden vaihtoehdot tähän taitoon. Jos joku on viettänyt paljon aikaa ja asiat selvitetään heidän kanssaan, hän voi lisätä tämän taiton muun vaihtoehdon osaamiseen ja saada hyviä työmahdollisuuksia tai tarjouksia.

WordPress-blogi voidaan ansaita rahaksi käyttäjälle, joka käyttää blogeja, mainoksia, mainosviestejä, liittyä muihin sivustoihin ja paljon muuta. Nämä asiat auttavat myös ansaitsemaan ja mainostamaan työtäsi maailmalle. Se auttaa lisäämään liikennettä blogiisi ja kun sitä voidaan käyttää muiden kielten kanssa, se tarjoaa ihmisille paljon vaihtoehtoja kasvaa itseään

Johtopäätös - Ura WordPressissä

WordPress on nykyään laajalti käytetty sisällönhallintajärjestelmä bloggaajien ja henkilöiden keskuudessa, joiden budjetti on vähemmän verkkosivuston luomiseen. WordPress on avoimen lähdekoodin ja helposti saatavissa oleva, ja se tarjoaa myös ilmaisia ​​teemoja ja laajennuksia, jotka auttavat yksilöä osoittamatta taitojaan ja alkaa ansaita myös sijoittamatta mitään.

On havaittu, että WordPress muuttaa työmarkkinoita jossain määrin pienyritysten osalta. Pienyritykset haluavat työskennellä tämän tyyppisillä työkaluilla tai tekniikoilla. Niiden ei tarvitse investoida, ja ne voivat olla saatavana verkossa yksinkertaisella tavalla. Jotkut kehittäjät alkavat siirtyä WordPressiin tai sisällönhallintajärjestelmään, koska se on helppo oppia, helppo kehittää ja myös helppo päivittää. Ominaisuuksia, teemoja ja laajennuksia voidaan käyttää uudelleen, ja vain WordPress huolehtii sivuston isännöinnistä. Loppujen lopuksi ura WordPressissä on todella hyvä ja on otettava yksi tekniikka ja työskenneltävä taitojen parantamiseksi.

Suositeltava artikkeli

Tämä on ollut opas uraan WordPressissä. Tässä olemme keskustelleet johdannosta, koulutuksesta, urapolusta WordPressissä, työpaikasta, palkasta ja uranäkymistä WordPressissä. Voit myös tarkastella seuraavaa artikkelia saadaksesi lisätietoja -

  1. Ura AngularJS: ssä
  2. Ura ohjelmistotestauksessa
  3. Ura Hadoopissa
  4. Ura PL / SQL: ssä