10 parasta tekniikkaa menestyväksi projektipäälliköksi -

Tämä organisaatio on ollut sinulle yksi menestyksekäs vuosi ja sinusta tuntuu siltä, ​​että se on vasta alku, mutta syvällä mielessäsi tiedät innolla sisäistä työpaikkailmoitusta, joka ilmoitetaan pian. Tässä artikkelissa opimme projektipäällikön liitännäistekniikoita.

Haluat tuntea projektipäällikön tehtävän, kun näet itsesi olevan erittäin menestyvä tässä työtehtävässä. Uskot päätäsi, että tämä on sinulle tehty työrooli ja ansaitset sen, kaikki johtuen siitä, että olet jo tehnyt pitkän matkan toimistoasi kohti, työskennellyt työasemalla tehdäksesi leikkauksen juuri kohteeseen ja jättänyt toimiston oikealle ajallaan. Mutta tarkoittavatko nämä kaikki sitä, että työ on sinun, koska pidät kiinni tavanomaisesta T: stä etkä uskalla tehdä suurimmaksi osaksi työtehtävääsi? Ja tämän seuraamalla voit ladata promootiota?

Olen pahoillani, että olen pettynyt, mutta et tunnu olevan pätevä tai täydellinen ehdokas tähän työtehtävään. Kun päivittäiset haasteet muuttuvat entistä jännittäviksi ja yritysten ja organisaatioiden kanssa nostamalla palkkia korkeammalle, menneet ovat päivät, jolloin vain yksinkertainen rutiininen työ vuosien päästä saattaisi ansaita sinulle virkakautosi, joka perustuu virka- ja ikääsi. Yritykset ovat älykkäämpiä ja tarkempia, ja niiden on vaadittava mainostamaan vain parhaimpia. Ja tällä tarkoitan huipputason työntekijöitä, jotka nauttivat älykkäistä työskentelytavoista ja jotka ovat jatkuvasti parantamassa ja tehostamassa. Nämä ovat ihmisiä, joita organisaatiot tarvitsevat projektipäällikkönä.

Tässä artikkelissa tutkitaan 10 tehokasta ja helppoa tekniikkaa, jotka sinun on otettava käyttöön, jotta voisit laittaa tämän aseman kauan kadonnut projektipäällikkö.

Miksi haluat olla projektipäällikkö?

Ennen kuin siirrymme eteenpäin osaan, jossa aloitat liikeyrityksen, sinun on tehtävä pieni omahavainto ja selvitettävä, miksi haluat laajassa maailmassa olla projektipäällikkö? Mikä on tässä roolissa, joka saa sinut niin kiinni siihen? Miksi tarvitset mainostamista?

Nämä ovat kysymyksiä, joihin tarvitaan vakavaa vastausta, ilman joita on melkein mahdotonta edetä. Johtajana meillä on taipumus keskittyä vain pystysuoriin liikkeisiin ja ylennyksiin, jotka voivat tapahtua, ja laiminlyödä usein käytettävissä olevat sivuttaisliikkeet, jos olemme hyviä tekemässään. Olemme niin pakkomielle, että tulemme olemaan johtajia, ettemme ymmärrä, mitä johtajiksi saaminen vie, emmekä edes tarkista itsellemme, onko sitä mitä todella haluamme.

 • On monia ihmisiä, jotka eivät ole oikeasti johtajamateriaalia, mutta ovat todella mahtavia toisessa työtehtävässä. He voivat olla siellä päälliköitä, mutta usein syrjäyttävät nämä työroolit ajatellessaan projektipäällikkönä olevan asioita poikkeuksellisena ja haaveilevansa jyrkästä palkkakorotuksesta.
 • Sitten taas on niitä, jotka ovat siinä vain rahaa. He saattavat olla hyviä tekemisissään, mutta heidän ainoana tavoitteenaan on verrata näitä dollareita, eivätkä he tekisivät mitään muuta kuin projektipäällikön osakkuusyhdistelmän mukainen.
 • Jotkut yksilöt pakotetaan ottamaan baton, kun he katsovat ikätovereidensa hakevan sitä ja he kokevat, että he jätetään pois.

Jos havaitset jyrkän samankaltaisuuden minkä tahansa näiden skenaarioiden kanssa, on parempi, että otat askeleen taaksepäin arvioidaksesi toiveitasi ja tarpeitasi ja sitten tehdä tietoisen päätöksen siitä, täytätkö työtehtäväsi T: lle ja toteutatko vallankumouksellisia muutoksia odotetusti vuodesta projektipäällikkö.

Toisaalta, jos sinulla on suuri taipumus ihmisten hallintaan, prosesseihin, ideoiden ja innovaatioiden edistämiseen, mentorointiin, viestintään ja puhtaaseen, väärään johtamiseen, sinulla on kaikki oikeudet mennä sen eteen!

Päästä alkuun

Nyt kun olet tehnyt sarjan itseanalyysejä ja itsearviointeja ja ottaen huomioon sen tosiasian, että olet vielä täällä, olet kaikki valmiina ottamaan aseman ja alkaa saada kyseinen projektipäällikkö assosioituneeseen ylennykseen. Tarvitset vain suunnitelman seuraavien 10 hienon tekniikan avulla, joiden avulla sinut ylennetään projektipäälliköksi. Joten, aloitetaan.

 1. Aloita toimiminen kuten projektipäällikkö

Jos puhut päivittäisestä työelämästä, jos tunnet olevansa projektipäällikkö ja toimit kuten projektipäällikkö, näyttöön tulee itsellesi keräämä massiivinen taitojoukko, joten en näe syytä miksi et tule # 1 mainitussa luettelossa tarjousta varten. Ole projektipäällikkö, joka on omissa ominaisuutesi, ja esittele toiminnassa sitä, mitä voit saavuttaa itse.

 1. Hanki kokemus

Käytännöllinen projektijohtamiskokemus on erittäin tärkeä askel valittaessa projektipäällikön ylennys ehdokasta. On tärkeää, että keräät kokemuksia projektin eri osa-alueista etkä rajoitu pelin toiselle puolelle. Tutustu ja hanki kokemusta tuosta etsinnästä. Mitä enemmän tiedät ja mitä enemmän olet tehnyt, heijastuu positiivisesti hakemuksessa projektipäällikön työtehtäväksi.

Tutustu projektipäällikön toimintaan ja sisällytä oppiminen hitaasti päivittäiseen elämääsi.

 1. Hanki se sertifikaatti

Projektijohtamisen koulutus ja sertifikaatit voivat olla seuraava askel kuin pelkästään liiketoiminnan ja henkilökohtaisten taitojen kehittäminen. Vaikka nämä todistukset ovat yhtä tärkeitä, nämä sertifikaatit tulevat elävänä todisteena ansioluettelosi edistämiselle.

Projektijohtamiskoulutuksella sinulla on taipumus tulla tehokkaammaksi myös työssäsi ja opit kaupan temppuja ja projektihallintatyökalujen integrointia päivittäiseen työhösi.

Siellä on monia projektijohtamislaitoksia, jotka auttavat potentiaalisten kykyjen hoitamisessa projektinhallinnan alalla. Nämä instituutiot tuovat projektipäällikön parhaat puolet esiin ja tekevät heistä valmiita vastaamaan haasteisiin työpaikallaan. Sertifioinnit, kuten PMP, MPM, CAPM ja monet muut, voivat todella auttaa sinua taivaanraketissa urallasi.

 1. Pysy hyvä kuuntelija

Hyvä kuuntelija on henkilö, jolla on altistuminen monille asioille, joita ihmiset sanovat, ja hänet voidaan helposti tunneta tietovarastona. Jatka vanhempien kuulemista käsillä olevista aiheista ja löydä erilaisia ​​tapoja, joilla mahdollisuudet voidaan toteuttaa käytännössä. Ymmärrä aina koko tarina mistä tahansa ongelmasta tai ongelmasta. Tämä merkitsee mahtavaa ja menestyvää projektipäällikköä.

 1. Vapauta johtamistaitosi

Jotta muutoksesi työnimityksessä tapahtuu, sinun on osoitettava avaintaito, jota he etsivät. Projektipäällikön ylennyksen yhteydessä on varmistettava, että johtaminen on olennainen osa työntekijän imagoa. Ollessaan ryhmäkokouksissa tai rypäleissä vapaaehtoisena helpottamaan kokousta ja johtamaan sitä todellisena johtajana.

Lue lisää johtajuudesta ja siitä, mitä johtajalta odotetaan. Tällä tavalla voit osoittaa, että voit todellakin nousta tilanteeseen ja johtaa joukkuetta oman esimiehen poissa ollessa. Aina ensin on päästävä toisen komennon asemaan. Tällä tavoin esimiehesi on helpompi välittää keilaa sinulle, ja joudut ryhmäsi jäseniin ja ikätovereihisi etsimään jo tukea, ohjausta ja valmennusta.

Toisin kuin johtaja, johtaja tuntee tavan, jolla he näkevät joukkueen jäseniä. He eivät ole vain joukkueen jäseniä heille, vaan ihmisiä, jotka ajataan asioiden saamiseksi tapahtumaan. Tällaisten henkilöiden johtaminen ja johtaminen on autuaa näille johtajille ja he nauttivat siitä kaikesta. Tee tästä tiedossa, kun näytät johtamistaitosi.

 1. Pidä ennakoiva kanta, ei reaktiivinen

Aina olla pelisuunnitelmasi edessä. Mieti jatkuvasti laatikosta ja pidä proaktiivisuus lähestymistavasi jokaisessa suorittamassasi tehtävässä. Vaikka suoritat rutiinitehtävän, varmista, että joka kerta, kun olet siinä, opit jotain uutta ja luot uuden prosessin itsellesi. Tavoittele aina enemmän kuin mitä voit helposti tehdä.

Älä odota, että ongelmat tai negatiivinen palaute tulevat omalle tiellesi, itse asiassa, ole tarkkaavainen tekemäsi työn suhteen ja yritä olla parempi joka kerta kun teet sen. Ole innoissasi työstäsi ja tee tuo jännitys tunnetuksi esimiehillesi ja ylimmälle johtoryhmälle. Ennakoiva yksilö todennäköisemmin paljastaa ongelmat ja ongelmat järjestelmässä ja löytää tapoja ratkaista ne tehokkaasti. Nämä henkilöt selvittävät myös tapoja parantaa järjestelmää ja työnkulkua tehokkaasti, osoittaen siten useita projektinhallinnan tavoitteiden piirteitä.

 1. Hemmottele tehokasta viestintää

Viestintä on projektijohtamisen selkäranka ja se on avaintekijä projektipäällikön tavoitteille menestyksen saavuttamiseksi. Heti viestintäsuunnitelman luomisesta aina erilaisten esitystaitojen osoittamiseen asti, ja tehokkaalla viestinnällä olet parempi valinta muiden ehdokkaiden joukossa ylennykseksi projektipäällikön tavoitteisiin, koska vaikuttaminen ja neuvottelut ovat myös tärkeitä elementtejä tässä projektipäällikön työtehtävässä.

Varmista aina, kun puhut organisaation kollegoiden tai esimiesten kanssa, viestintäsi on rapeaa ja tarkoituksenmukaista, ja sanoituksesi tulisi sisältää projektinhallintaterminologiat. Tämä herättää varmasti kiinnostuksen. Tee itsesi äänekäs ja selkeä ideoistasi ja siitä, mitä haluat välittää aina. On mielenkiintoista olla sanottava jokaisessa kokouksessa ja konferenssissa, mutta samalla varmistettava, että viestinnän laatu on huippuluokkaa eikä sitä vain pidetä viestinnän vuoksi.

 1. Pysy johdonmukaisesti kärjessä

Vain kovan työn avulla voit saavuttaa parhaan esiintyjän tittelin, ja pystyt ylläpitämään otsikon johdonmukaisuuden avulla. On tärkeää, että kiinnität ylimmän johdon ja ylimmän johtoryhmien huomion, jotta he tarkkailevat sinua kasvaessasi riveissä.

Kaikki projektipäällikön tavoitteet ovat todellakin alkaneet jostakin toisesta. He ovat hitaasti rakentaneet tiensä tullakseen joukkueissaan johdonmukaisesti huippulaatuisiksi ja he ovat varmistaneet, että heidän korkean suorituskyvyn ansiosta he voivat oppia tapoja saada ylennyksiä projektipäällikön työtehtäviin.

Projektiryhmän jäsenenä ja tittelillä huippusuorittajalta tulee toimituslupaus ja sitoutuminen tehtäviin ja toimintaan sekä koko organisaatioon. Jos näytät tämän piirteen, olet varmasti etsimässäsi menossa olevaa promootiota, koska yritykset todellakin tarvitsevat henkilöitä, jotka johtavat olemalla loistavia esimerkkejä joukkueille.

 • Salli palaute

Älä koskaan vältellä palautetta, se voi olla sinulle tärkein oppitunti. Tutustu siihen, mitä ikätoverisi, alaisi ja johtajasi tarvitsevat sinulta, ja opi kuinka voit parantaa itsesi joka päivä. Tee kaikille tiedossa, että arvostat palautetta kysymällä heiltä vain sitä, että tarvitset sitä parantaaksesi itseäsi.

Varmista, että ympäröit itsesi 360 astetta palautetta, jotta olet itse tietoinen siitä, kuinka muut näkevät toimintasi. Tällä tavalla sinulla on oikeudenmukainen käsitys siitä, kuinka paljon sinun on työskenneltävä saadaksesi halutun työpaikan edistämisen. Tämän ymmärryksen avulla pystyt työskentelemään oikeaan suuntaan menestykseen nykyisessä työtehtävässäsi sekä rakentamaan sinulle perustan potentiaalisesti seuraavan parhaan työpaikan edistämisessä.

 1. Ota aina omistajuus

Sinulla on jotain vallankumouksellista, joka pyörii päässäsi, ja sinulla on kaikki aikomukset saada se liikkeelle, mutta sinusta tulee ujo ja lähestyt toista kollegaa ajatuksella, joka sitten tekee siitä oman. Siellä on mahdollisuus luoda jotain todella merkittävää organisaatiolle.

Omista aina mielessäsi, mitä sanot ja uskot, ja ideat, jotka tulevat mielessäsi. Tee läsnäolostasi tuntemasi alueella, jonka uskot vievän sinut suoraan projektijohtamistavoitteiden superhaastajaksi. Ole eturintamassa tapahtuvien toimintojen edessä ja kaipaa itsellesi paikka siinä. Mitä enemmän sinulla on panostasi kaikkeen, mikä tapahtuu osastoillasi, sitä nopeammin pääset laajentumaan kohti muita johtamisen näkökohtia. Sinulla on mahdollisuus hitaasti seurata ja valvoa projekteja, ja sieltä voit aloittaa matkan kohti projektinhallinnan tavoitteita.

Suositellut artikkelit

Tämä on ollut viestinnän opas, joka muodostaa projektipäällikön osakkuuden selkärangan, ja se on avaintekijä projektipäällikölle menestyksen saavuttamiseksi. Nämä ovat seuraavat ulkoiset linkit, jotka liittyvät projektipäällikköön.

 1. 8 tärkeintä tärkeätä projektipäällikön toimintaa | Edut | Kokemus | ammattilainen
 2. 8 virhettä Projektipäällikön tulisi välttää kaikin tavoin
 3. 20 mielenkiintoista haastattelukysymystä projektipäällikön tehtävälle