Yleiskatsaus Black Hat SEO -tekniikoihin

Hakukoneiden sijoittelulla on merkitystä, nämä sijoitukset tekevät tai rikkovat verkkosivuston menestyksen, ja nämä tekevät hakukoneoptimoinnista haastavan työn. Aikoina, jolloin kilpailu on kovaa ja saat aina jonkun paremman sisällön, Black Hat SEO -tekniikat ovat erittäin houkuttelevia käyttää pikakuvakkeina. Tässä viestissä keskustelemme siitä, mitä mustahattu SEO on ja millä tavoin ihmiset toteuttavat sen sivustoillaan.

Mikä (helvetti) on mustahattu SEO?

Hakukoneoptimoinnin alalla mustahattu SEO on käytäntöjen vastainen käytäntö. Nämä tekniikat ovat luonteeltaan epäeettisiä ja eivät ratkaise vierailijan ongelmaa. Sen sijaan he yrittävät huijata hakukoneita sivuston korkeammalle sijoitukselle. Black Hat SEO: ta käyttävät sivustot rankaisevat lopulta hakukoneita pitämään hakutulokset korkeaina.

Black Hat SEO -tekniikat

1) Avainsanan täyttö

Kuten nimestäsi voidaan arvata, tämän mustahattu-SEO-tekniikan tarkoituksena on web-sivun sisällön täyttäminen tarpeettomilla ja merkityksettömillä avainsanoilla hyötyäksesi SERP-ohjelmista. Tämä sisältö kuulostaa melko luonnottomalta ja on tarkoitettu auttamaan verkkosivustojen sijoitusta sijaan, että ratkaistaan ​​vierailijoiden ongelmia.

Samankaltaisten sanojen lisäämistä, sanojen toistamista tarpeettomasti, tekstilohkojen lisäämistä sivulle, jolla ei käytännössä ole mitään tekemistä sisällön kanssa, voidaan pitää avainsanojen täyttönä. Tässä on esimerkki:

Myymme räätälöityjä polkupyöriä. Mukautetut pyörämme ovat käsintehtyjä. Jos aiot ostaa mukautetun polkupyörän, ota yhteyttä mukautettujen pyörä-asiantuntijoihimme osoitteessa

On helppo ymmärtää, että Googlella ja melkein kaikilla nykyaikaisilla hakukoneilla on algoritmeja avainsanojen täyttöjen havaitsemiseksi ja näiden sivujen siirtämiseksi tai poistamiseksi.

2) Sisällön peittäminen

Naamiointi on, kun verkkosivusto näyttää jotain hakukoneindeksoijalle ja täysin erilaista sisältöä kävijälle, kun hän vierailee sivulla. Tämä tehdään mustahattu SEO: ssa useiden eri avainsanojen sisällön sijoittamiseksi. Naamiointia käytetään estämään hakukoneindeksoijat havaitsemasta roskapostia.

Verkkosivustolla voi olla eri versioita sivusta eri maissa tai eri versio sivusta, jota näytetään matkaviestinkävijöille. Nämä molemmat ovat päteviä argumentteja, mutta hakukoneille ei voida hyväksyä täysin erilaisen sisällön näyttämistä käyttäjälle.

Googlella on verkkovastaavan työkalussa sisäänrakennettu työkalu nimeltä "Hae nimellä Google", jonka avulla voit nähdä miltä sivusi näyttää Google-indeksointirobotissa.

3) Uudelleenohjaus toiselle sivulle

Uudelleenohjaukset ovat tärkeä osa verkkoa. Kun verkkosivusto muuttaa verkkotunnustaan ​​tai aliverkkotunnustaan, verkkovastaava voi käyttää 301 uudelleenohjausta varmistaakseen, että sivun tai sivuston SEO Rankins ei katoa siirtymävaiheessa. Mustahattu SEO käyttää uudelleenohjauksia eri tavalla. Mustahattu SEO-harjoittaja voi ohjata korkean auktoriteetin sivun, jolla on paljon käänteisiä linkkejä, täysin merkityksettömälle ja roskapostisivulle. Tämä tehdään näyttämällä alkuperäinen sivu Google-robotille ja ohjaamalla sivuston kävijät roskapostisivulle.

Paikallisilla uudelleenohjauksilla on jonkin verran arvoa, kuten Netflix vie kirjautuneen käyttäjän videosoittimeen, mutta joku, joka ei ole ostanut tilausta, lähetetään kirjautumissivulle. Mutta musta hattu, SEO, jota käytetään aina huijata hakukoneita ei ole helppoa käyttäjille.

Kuten peittäminen, uudelleenohjauksia käytetään levittämään roskapostia.

4) Maksettujen linkkien ostaminen ja myyminen

Google sanoo selvästi, että käänteisten linkkien tarjoaminen hakutulosten parantamisen vuoksi vastineeksi rahalle tai muulle hyödylle on kielletty. Monet mustahattu hakukoneoptimoijat kuitenkin ostavat tai myyvät käänteisiä linkkejä verkkotunnuksen ja sivun auktoriteetin parantamiseksi. Linkit korkean auktoriteetin sivustoilta ovat arvokkaita, koska ne voivat parantaa huomattavasti SEO-sijoitusta. Näiden linkkien hankkiminen uudelle sivustolle on kuitenkin vaikeaa, siksi monet uudet yritykset maksavat ihmisille rahaa käänteistä.

Sponsoroidun sisällön tai muuntyyppisen maksetun sisällön tapauksessa sinun tulee käyttää tunnistetta varmistaaksesi, että linkkimehua ei siirretä yhdistävälle sivustolle. Jos olet maksanut linkkejä sivustoosi etkä voi saada niitä poistumaan, voit käyttää Google Webmasterin Googlen Poista linkit -työkalua varmistaaksesi, että Google ei käytä niitä päättäessäsi sivustosi sijainnin hakutuloksissa. .

5) Roskapostin lähettäminen blogin kommentteihin

Kommentit ovat hyödyllinen työkalu blogeissa keskustellaksesi lähetetystä artikkelista tai tarjota mielipiteitä. Mustahattu hakukoneoptimoijat käyttävät blogin kommentteja roskapostin linkkeihin sivustoilleen. Aikaisemmin, kun monet viranomaisblogit eivät merkinneet kommenttilinkkejä ei seurannoiksi, tämä oli valtava ongelma. Nykyään blogin kommenttitekniikka on kuitenkin valinnut, koska suurin osa sivustoista merkitsee nämä linkit ei seuraa ja Google itse alentaa linkkejä blogin kommentteissa sivutasolle.

Tietysti, koska tämä voidaan automatisoida, näet silti monia roskapostikommentteja tulossa sivustoosi. Jos sivustosi on luotu WordPressissä, voit käyttää roskapostisuojauslaajennuksia, kuten Akismet. Jos verkkokehys ei tue mitään roskapostin tunnistuslaajennusta, voit lisätä captcha-muodon estääksesi robotteja jättämästä roskapostikommentteja viesteihisi.

6) Yksityisten blogiverkkojen (PBN) luominen tai käyttäminen

Kun joku luo muutama blogi vain linkkien luomiseksi pääsivulleen, kutsumme sitä yksityiseksi blogiverkoksi. Pienempi blogi ei linkitä toisiinsa, vaan linkki vain pääsivulle. Nämä blogit sisältävät yleensä saman aiheen. Nyt, jotta saadaan lisää linkkimehua, Black Hat-SEO -yritykset yleensä ostavat pois päättyneet verkkotunnukset, joilla on korkea verkkotunnuksen viranomainen ja sivujärjestelmä, ja koska nämä ovat likaa halpoja, PBN: t ovat laajemmassa käytössä.

Ajan myötä Google ja muut hakukoneet ovat älykkäämpiä ymmärtämään ja havaitsemaan yksityisiä blogiverkkoja. PBN: n kiinniotettaessa Google määrää sivustolle valtavan rangaistuksen, ja jos sivusto on kiinni, sillä voi olla tuhoisa vaikutus sivuston sijoitukseen.

7) Link-tilojen käyttö saadaksesi lisää linkkejä

Ajattele linkkitiloja PBN: nä ilman yksityistä puolta. Link Farms on verkkosivusto, joka on tarkoitettu yksinomaan myymään käänteisiä linkkejä. Useimmat hakukoneet pitävät käänteisten linkkien lukumäärää hakutulosten sijoituskertoimena. Link-tilat ovat eräs maksettujen linkkien muoto. Linkin kehystysten torjumiseksi Google ja useimmat muut nykyaikaiset hakukoneet pitävät linkin laatua tärkeämpänä tekijänä nykypäivän sijoittamisessa kuin linkkien lukumäärää.

Useimmat halvat linkkimyyjät sivustoilla, kuten Fiverr, käyttävät Link Farmejä, joissa he vain luovat linkin sivustoosi kohde-avainsanalla ankkurina ottamatta huomioon linkkien viljelysivuston sisällön laatua.

8) Huonolaatuinen sisältö, joka on tiukasti tehty SEO: lle

Kuten kuka tahansa voi arvata, hakukoneet käyttävät algoritmia päättääkseen, mikä sijoittuu korkeammalle ja mikä ei, jotta saadaan sivulle mahdollisimman paljon hyötyä, Black Hat-SEO-hakukoneoptimoijat luovat monta kertaa huonolaatuista sisältöä, joka on tiukasti suunniteltu ja kirjoitettu näkymään hakutuloksissa.

Kyseinen sisältö voidaan kopioida ja kehrätä toisesta sivustosta, olla todella huono kielioppi tai täynnä näkymättömiä avainsanoja. Näkymättömät avainsanat lisätään sivulle asettamalla tekstin väri samalle kuin taustaväri.

Yksi suosittu tapa huijata huonoa sisältöä on sivun sijoittaminen yhdelle sisällölle ja kun sivu alkaa sijoittua halutulle avainsanalle, muutamme sivun sisällön muulla sisällöllä. Hakukoneet ovat älykkäämpiä havaitsemaan huonolaatuista sisältöä, ja niitä käyttävä sivusto voidaan rangaista voimakkaasti SERP: ssä.

9) Sisällön kehrämisen käyttö sivustolla

Sisällön kehräys on käytäntö, jolla luodaan uusia artikkeleita joko käsin tai automaattisesti kirjoittamalla artikkeli, joka on juuri niin erilainen, ettei sitä voida pitää päällekkäisenä sisällönä. Artikkelihöylät käyttävät synonyymejä, muuttavat teestejä tai ääniä jne. Luodakseen "uutta" sisältöä sivustolle.

Kuten voit arvata, tällainen sisältö on tarkoitettu vain sisällön luomiseen hakukoneille pienellä vaivalla. Monissa tapauksissa kehrätyllä sisällöllä ei ole merkitystä lukijoille ja se on täysin luonnotonta lukea, eikä mainita, että se ei tuo arvoa.

10) Clickbait-otsikot

Olen varma, että tunnette tämän. Nämä ovat artikkeleita verkossa, joiden otsikot on ehdottomasti suunniteltu saamaan ihmiset napsauttamaan sitä. Näiden artikkeleiden otsikot yrittävät järkyttää, yllättää tai luoda mysteeriä. Clickbait-tapauksessa artikkelin sisällössä ei ole otsikossa luvattua sisältöä, mutta verkkovastaava ei oikeastaan ​​välitä, heidän tarkoituksena on parantaa napsautussuhdetta ja saada vain sivun katselut.

Artikkelit alkavat ”Shocking !! Sinun täytyy nähdä tämä… ”tai“ Et usko ”jne. Ovat yleensä napsautussanat.

johtopäätös:

Kun Black Hat SEO -tekniikoiden lukumäärä kasvaa, Google, Bing ja muut hakukoneet pyrkivät poistamaan ne Internetissä. Musta hattu tekniikat voivat tarjota paremman sijoituksen lyhyellä aikavälillä, niitä ei koskaan suositella, koska lopulta sivusto on kiinni ja rangaistaan ​​teoistaan.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Black Hat SEO -tekniikoihin. Tässä keskustellaan mustahattu SEO yleiskatsauksesta ja eri tekniikoista. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme saadaksesi lisätietoja -

  1. Mustahattu SEO
  2. Valkoinen hattu SEO
  3. Mikä on tietojenkalastelu
  4. Black Box -testaus
  5. Musta laatikon testaustekniikat
  6. Mikä on käänteinen linkki SEO: ssa?