Ilmaiset käyttöliittymäpaketit Photoshop-lataukselle - Oletko suunnittelija, joka haluaa luoda mallikuvan verkkosivustollesi? Pyydä asiakkaasi sinua luomaan malli- tai konseptisivuston ja sinä siihen erittäin lyhyt määräaika? Oletko suunnittelija, joka haluaa konseptisivuston houkutella lisää asiakkaita? Sitten nämä ilmaiset käyttöliittymäpaketit tulevat sinulle pelastajana, koska ne voivat säästää arvokasta aikaa. Aika, joka on välttämätöntä, jotta saat kiinni suunnittelumaailman viimeisimpiin suuntauksiin. On aina suositeltavaa, että sinulla on koko ajan kirjasto ilmaisia ​​käyttöliittymäpaketteja. Suunnittelijalle on melko itsestään selvää, että viettää pitkiä tunteja web-sivujen pilkkaamiseen. UI-sarjojen kokoelma voi auttaa sinua noudattamaan määräaikoja, kun olet verkkosivustosi suunnittelun alkuvaiheessa.

Viime vuosina on havaittu, että web-suunnittelussa hohtavien kuvien, tekstuurien ja pudotusvarjojen käyttö väheni, koska ne eivät olleet täysin irti. Tämä johtuu pienen ja tasaisen suunnittelun lisääntyvästä vaikutuksesta - käyttäjäkeskeisestä web-suunnittelutyylistä, joka houkuttelee monia suunnittelijoita vuonna 2019. Suunnittelijoilla on nyt motto ”Yksinkertainen on mahtava”.

Microsoft, Google ja nyt Apple ovat saaneet sen jatkumaan tämän suunnittelutrendin avulla. Nyt testi on löytää parhaat käyttöliittymäpaketin PSD-tiedostot ja Web-mallit.

Suuret käyttöliittymäkomponentit ja web-suunnitteluelementit ovat aivan kuin salaisuuden löytäminen aloittelijoille. Tämä johtuu siitä, että tällaiset ominaisuudet voivat helposti tukea ja navigoida suunnittelijoita heidän työssään ja auttaa heitä suorittamaan työnsä helposti, nopeasti ja tehokkaasti.

Nämä ilmaiset käyttöliittymäpaketit esittävät perustoiminnallisia web-käyttöliittymäelementtejä ja kehysrakenteita, joita käytetään asiakkaan mallina näytetyn käyttöliittymän prototyypin luomiseen, jotta heille voidaan antaa käsitys siitä, kuinka heidän käyttöliittymänsä näkyy valmistumisen jälkeen. Tämä auttaa suunnittelijaa säästämään aikaa ja toimittamaan mahtava käyttöliittymä.

Käyttöliittymäsuunnittelu auttaa kaikkia luomaan houkuttelevan ja helppokäyttöisen käyttöliittymän. Mutta suunnittelijoille se on yhtä suuri haaste. Käyttöliittymäpaketit ovat täällä ratkaisemaan ilmaantuvia suunnitteluongelmia. Ne tarjoavat kehyksen ja elementtisarjoja, jotka auttavat välittämään toiminnallisuuden ja käyttäjäkohtaisen vuorovaikutuksen. Kaiken kaikkiaan käyttöliittymäpaketit tarjoavat resursseja, joita voidaan käyttää sovelluksen käyttöliittymän kehittämiseen joko Photoshopissa, iOS: n tai Androidin kehittäjätyökaluilla tai verkossa. Käyttöliittymäpaketti nimitetään sellaiseksi, koska se tuo käyttöliittymän eri osia, mukaan lukien widgetit ja painikkeet, asettelu- ja muut asetukset sekä usein käyttäjän vuorovaikutukset tai palautemoduulit.

Internetissä käyttöliittymä syntyy CSS-kirjastona, jossa on valikoima paljon fontteja ja kuvia ja toisinaan pieni JavaScript-kokoelma, joka tukee ennakkotoimintoja, joita ei tueta vanhemmissa selaimissa. Jokainen verkkosuunnittelija käyttöliittymä on tutustunut Twitterin Bootstrapiin, joka tarjoaa nopean tavan luoda johdonmukainen verkkoon perustuva asettelu ilman, että sinun on kehitettävä täysin tuoretta ratkaisua.

Nyt täällä on lueteltu 11 suosituinta käyttöliittymäpakettia, jotka perustuvat houkuttelevan ja helppokäyttöisen verkkosivuston kehittämiseen, jolla on kätevä asettelu. Katsotaanpa heidät!

10 ilmaista käyttöliittymäpakettia

 1. Tee paska valmis niin pian kuin mahdollista

Eikö nimi kuulosta mielenkiintoiselta? Kyllä, kuten nimensä osoittaa, se on Creative Timin perustama funky UI-paketti, joka on nimetty Get the Shit done. Se on paljon parempi mukauttamisjärjestelmä kuin Bootstrap ja on erittäin helppo käyttää. Itse verkkosivuston navigointi on erittäin helppoa ja kätevää, joten suunnittelijat löytävät tarvitsemansa muutamassa sekunnissa. Tehty työ on puhdasta ja loistavilla toiminnallisilla käyttöliittymillä, joita vaaditaan upeita verkkosivustoja varten. Jos et ole kokeillut sitä toistaiseksi, sinun täytyy kokeilla sitä. Se säästää aikaa ja auttaa sinua luomaan mahtava näköinen sivusto määräajassa. Sillä on taikaa tarjota reagoivassa suunnittelussa, jonka elementit ovat helppokäyttöisiä. Se on luonut tavaramerkin käyttäjille, jotka etsivät yksinkertaista, puhdasta ja houkuttelevaa käyttöliittymää.

 1. Lähes tasainen käyttöliittymä

Jos olet aloittelija ja etsit ilmaista, helppokäyttöistä ja yksinkertaista käyttöliittymäpakettia, niin melkein tasainen käyttöliittymä on paras vaihtoehto sinulle. Tämä on yksi hieno ja helppokäyttöinen käyttöliittymä, joka luodaan säätiön puitteissa. Se on melko hyvä ja edistyksellinen toiminnallisuus. Se ei edellytä SASS: n toteuttamista tai oman houkuttelevan lähestymistavan kehittämistä. Melkein tasainen käyttöliittymä sisältää sarjan hyödyllisiä ja uskomattomia widgettejä, kuten CSS-paneelit, leivänrummut, hälytykset, välilehdet ja työkaluvihjeet muutamien mainitsemiseksi. Sinun haku käyttöliittymäpaketista konseptisivuston luomiseksi päättyy tähän. Kokeile sitä ja olen varma, että keksit hienon näköisen sivuston.

 1. UI-paketti

Jos olet etsinyt tasaista materiaalisuunnittelusta inspiroitua käyttöliittymäpakettia, olet laskeutunut oikeaan paikkaan. Yksinkertaisesti nimetty UI-pakkaus on höyhenpainoinen modulaarinen kehys, joka on kehitetty vähemmän. Kaikista tässä esitellyistä sarjoista UI-pakkauksessa on paljon käteviä elementtejä, kuten navigointipalkkeja, painikkeita, työkaluvihjeitä ja malleja, joita voidaan käyttää luomaan upea mallisivusto. Näitä voi katsella millä tahansa laitteella tai näytöllä, ja siinä voi olla vähän muutoksia. Se on rakennettu vankkaan verkkojärjestelmään, joka tukee asettelua. Se koostuu sarjasta ennalta asetettuja teemoja räätälöintityökalulla, joka on samanlainen kuin jQuery UI: n teemaeditori. Voit käyttää tätä myös Photoshop PSD-tiedostona. Joten, älä tuhlaa arvokasta aikaa etsiessäsi näitä sarjoja, mene UI-paketin mukana ja sijoita säästää aikaa!

 1. Bootflat

Jos suunnittelet verkkosivustoa aloittamista varten, Bootflat on paras ilmainen käyttöliittymäpaketti, jota voit koskaan käyttää. Se on avoimen lähdekoodin tasainen käyttöliittymä, joka perustuu Twitterin Bootstrap-kehykseen. Se on erittäin kuuluisa kaikista nykyisistä käyttöliittymäpaketeista, joista tässä keskustellaan. Koska se on Bootstrapin arvoinen laajennus, voit saada kaikki käyttöliittymät, joissa on ladatut ominaisuudet, sekä joitain ainutlaatuisia teemoja tasaisen estetiikan parantamiseksi. Se on täydellinen sekoitus kauniita ja puhtaita komponentteja, joissa on litteä muotoilu ja oikea värisekoitus. Se on välttämätöntä kokeilla UI-pakkaus tasaisen suunnittelun rakastajalle, jolla on esteettisen suunnittelun käsitys

 1. Vielä yksi käyttöliittymä v2

Etsitkö jotain muuta kuin tasaista mallia? Uskotko, että tasaisen suunnittelun vastainen väitöskirja saa sinut keksimään trendikkäitä verkkosivustoja, jotka erottuvat erästä? Parhaimmillaan yksinkertaisuus on mitä Yet Another UI v2 UI -paketti tarkoittaa. Hugo Darby-Brownin kehittämä koostuu kätevästä widget-sarjasta, jossa painotetaan käyttäjän syötteitä kuin yksinkertaista sisältönäyttöä kuin mitä tahansa uutta käyttöliittymäpakettia. Tyyli on laaja ja trendikäs, tarjoamalla miellyttävän vastakohdan nykyiselle muotille minimalistisille, litteille malleille. Valmistaudu trendikkäälle kiertueelle Yet Another -liittymän avulla.

 1. Tiili

Kuten nimestä voi päätellä, Brick on todella vahva ominaisuuksiltaan ja elementeillään. Sen on kehittänyt Mozilla yksinoikeudella käyttöliittymäelementeillä. Se on suunniteltu ja luotu tavallisille ystäville, jotka luovat kaikki sivustot ottaessaan huomioon modernin verkkosovelluksen. Siihen on ladattu ainutlaatuisia ominaisuuksia sekä plug and play -toimintoa tukevassa, kestävässä, alustaa poikittaisessa järjestelmässä, joka on koodattu todella mielenkiintoisella tavalla. Se auttaa suunnittelijoita hyödyntämään Web-komponentteja, jotka on nykyään tunnistettu W3C-eritelmiksi, ja määrittelemään hiljattain kehitetyt DOM-elementit HTML-dokumenttiin. Suunnittelijat! Tässä on vahva ja ladattu käyttöliittymäpaketti, joka auttaa sinua luomaan sivuston, joka on reagoiva ja trendikäs ytimeen.

 1. Muste v2

Hei suunnittelijat! Etsitkö helppoa vaihtoehtoista ruudukkoasetteluvaihtoehtoa, jotta verkkosivustosi elementit muotoillaan mihin tahansa käyttäjän käyttämään näytön kokoon? Sitten lo! Olet oikeassa paikassa. Ink v2 on käyttöliittymäpaketti, jonka tavoitteena on suunnitella reagoivia sivustoja käyttämällä ainutlaatuisia ja hyödyllisiä komponentteja, jotka auttavat sivustoa sopeutumaan käyttäjän näytön kokoon ilman manuaalista osallistumista. Kuten aikaisemmin sanottiin, se on vaihtoehtoinen lähestymistapa ruudukon asetteluun, joka auttaa sinua kehittämään mallisivuston ilman paljon vaivaa. Ainoa vaatimus, joka sillä on, on vähäinen tuntemus tämän käyttöliittymäpaketin etujen hyödyntämiseksi. Hyödynnä näitä mahdollisuuksia INKv2: lla.

 1. Flatby UI

Erinomaisen avustajan haku nopeasti verkkosivustosi tai mallisivustosi luomiseen päättyy täällä. Flatby UI on Dennis Schipperin suunnittelema yksinkertainen ja puhdas käyttöliittymäpakkaus. Tämä käyttöliittymäpaketti, toisin kuin muut, tarjoaa yksinkertaisen lähestymistavan verkkosivun luomiseen. Oletko koskaan käyttänyt Twitter-pakkausta? Jos kyllä, tämä käyttöliittymäpaketti näyttää samanlaiselta kuin sinä, koska sillä on yhteinen malli kuin Bootstrap. Sen pääpiirteenä on, että se hyödyntää Codepen.io-ohjelmaa demona ja latausalustana ja tarjoaa vaihtoehtoja muiden käyttöliittymäpakettien tyypillisille ominaisuuksille. Flatby UI on edelleen erittäin kysytty, koska se tarjoaa alustan, jossa suunnittelijat voivat helposti vetää sisältöä, muokata sitä ja ladata sen uudelleen. Se antaa myös esikatselun sivun näyttämisestä yksittäisten sarjojen kanssa.

 1. Metro-tyyppinen Web-käyttöliittymä

Kuten sanotaan: "Se on kaikki nimessä, joten täällä, kuten nimestä voi päätellä MetroStyle, se on tyyliltään erittäin moderni. Se on alusta suunnittelijoille, joilla he voivat toistaa Microsoftin nykyisen Windows-käyttöliittymän muotoiluesteettiikkaa. Sitä voidaan sitten käyttää sivustolla yksinkertaisilla ominaisuuksilla ja toiminnallisilla widgetteillä, tyyleillä, asettelulla ja ruudukkoilla. Jos olet sitten luonteeltaan konservatiivinen, se on paras ja siisti vaihtoehto, jonka voit helposti valita.

 1. puhdas

Arvioitko suunnittelusi puhtautta ja rehellisyyttä? Jos vastauksesi on myönteinen, tässä on puhdas UI-paketti. Ei vain nimi, vaan myös sen ominaisuudet auttavat tekemään siitä todella puhdasta. Se tarjoaa uskomattoman valikoiman erilaisia ​​tyylejä ja komponentteja, jotka kaikki on pakattu pieniin, reagoiviin CSS-moduuleihin, jotka on koodattu erittäin kevyesti. Se kuvaa mallien vakautta ja kypsyyttä, kun se on rakennettu Yahoon YUI-kirjastoon. Paras ominaisuus, jonka Puressa voi saada, on, että sen avulla voit ladata tarvittavan osan työstä.

 1. Futurico UI HTML Edition

Jos olet jo luonut sivun asettelun ja tarvitset joitain käyttöliittymän elementtejä lisättäväksi, Futurico UI HTML-painos on pelastusasi. Sen avulla voit sisällyttää joukon käyttöliittymäelementtejä jo luotuun sivuasetteluun. Se antaa sinulle joitain helppokäyttöisiä toimintoja, kuten välilehtiä ja liukusäätimiä, ja esittelee kauniita visioita, mikä antaa sille minimalistisen estetiikan. Ainoa haitta, jonka suunnittelija voi kohdata sen kanssa, on ladattava tilaaminen.

Kuvalähde: pixabay.com

MITÄ SEURAAVA VUONNA 2019!

Yllä olemme nähneet vain käyttöliittymäpaketteja, jotka ovat käyttöliittymäelementtien kokoelmia, jotka ovat tosiasiallisesti auttaneet ja auttavat edelleen suunnittelijoita luomaan malleja nopeasti, helposti ja vaivatta. Vuosien ajan nämä sarjat ovat tehneet ihmeitä suunnittelijoille ja tekevät niin tulevaisuudessa. Teknologia on vauhdittanut paljon kasvua myös tällä alalla. Tarvitset vain viettää aikaa vain valitsemalla sinulle oikean käyttöliittymäpaketin ja voit luoda sivuston vain lyhyessä ajassa. Sinun on oltava päättänyt oikeasta käyttöliittymäpaketista tähän mennessä. Älä odota! Lataa ja luo kaunis sivustosi.

Suositellut artikkelit

Tässä on artikkeleita, joiden avulla saat lisätietoja Photoshop-latauksesta, joten käy vain linkin läpi.

 1. Mikä Adobe Photoshop sopii minulle?
 2. Kuinka luoda puhdas verkkosivustoasettelu Photoshopissa
 3. Paras opas Adobe Photoshopissa, joka sinun on tutkittava
 4. Adobe Photoshop Elements 14: n 12 parhaan työkalun esittely