Ero Bootstrapin ja WordPressin välillä

Bootstrap on HTML-, CSS- ja JavaScript-pohjainen kehys reagoivien, mobiili-ensimmäisten verkkosivustojen kehittämiseen. Se auttaa rakentamaan houkuttelevia verkkosivustoja. Bootstrap on tehokas, mobiililaitteiden ensimmäinen käyttöliittymä kehittää nopeampaa ja helpompaa web-kehitystä. Bootstrap tarjoaa puhtaan ja yhtenäisen ratkaisun käyttöliittymän rakentamiseen kehittäjille. WordPress on avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä (CMS), jonka avulla käyttäjät voivat rakentaa dynaamisia verkkosivustoja ja blogeja. WordPress on mediatiedostojen ja -kansioiden hallintatyökalu. WordPress on webin suosituin blogijärjestelmä, joka mahdollistaa verkkosivun räätälöinnin, päivittämisen ja hallinnan CMS: n (Content Management System) ja sen komponenttien avulla.

bootstrap

 • Bootstrapin kehittivät Mark Otto ja Jacob Thornton Twitterissä. Se julkaistiin avoimen lähdekoodin tuotteena elokuussa 2011 GitHubissa. Bootstrap 3, kehys koostuu Mobile-first-tyyleistä koko kirjastossa erillisten tiedostojen sijasta. Voimme mukauttaa Bootstrap-komponentteja, vähemmän muuttujia ja jQuery-laajennuksia saadaksesi oman version. Bootstrap sisältää yli tusina mukautettuja jQuery-laajennuksia.
 • Voimme helposti sisällyttää ne kaikki tai yksi kerrallaan. Bootstrap sisältää yli tusinaa uudelleenkäytettäviä komponentteja, jotka on rakennettu tarjoamaan ikonografiaa, navigointia, pudotusvalintoja, hälytyksiä, ponnahdusvalikoita ja paljon muuta. Bootstrap tarjoaa perusrakenteen, jossa on Grid System, linkityylit ja tausta. Helppo oppia - Vain HTML: n ja CSS: n tiedolla kuka tahansa voi aloittaa Bootstrapin. Sitä tukevat kaikki suositut selaimet. Mikä parasta, se on avoimen lähdekoodin.

WordPress

 • WordPress on avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä (CMS). Se on ohjelmisto, joka tallentaa kaikki verkkosivuillamme olevat tiedot, kuten teksti, valokuvat, musiikki, asiakirjat jne. Se auttaa verkkosivuston sisällön muokkaamisessa, julkaisemisessa ja muokkaamisessa. Matt Mullenweg ja Mike Little julkaisivat WordPressin alun perin 27. toukokuuta 2003. WordPress julistettiin avoimeen lähdekoodiin lokakuussa 2009.
 • WordPress sallii käyttäjän tietojen hallinnan, kuten käyttäjien roolin vaihtamisen (avustaja, tilaaja, kirjoittaja, toimittaja tai järjestelmänvalvoja), käyttäjän luominen tai poistaminen, salasanan ja käyttäjätietojen muuttaminen. Käyttäjähallinnan päärooli on todennus. WordPress mahdollistaa sivustonäkymän ja toimintojen muuttamisen. Se sisältää kuvia, tyylitaulukoita, mallitiedostoja ja mukautettuja sivuja. WordPress on mediatiedostojen ja -kansioiden hallintatyökalu, johon voit helposti ladata, järjestää ja hallita verkkosivustomme mediatiedostoja. Saatavana on useita laajennuksia, jotka tarjoavat mukautettuja toimintoja ja ominaisuuksia käyttäjän tarpeiden mukaan.
 • WordPress sallii tietojen tuonnin viestien muodossa. Se tuo mukautettuja tiedostoja, kommentteja, postisivuja ja tunnisteita. WordPress mahdollistaa koko sisällön kääntämisen käyttäjän haluamalle kielelle. WordPress tarjoaa useita hakukoneoptimoinnin (SEO) työkaluja, jotka tekevät paikan päällä tehdystä SEO: sta yksinkertaisen. WordPress on avoimen lähdekoodin alusta, joka on saatavana ilmaiseksi.

Head to Head -vertailu Bootstrapin ja WordPressin välillä (Infographics)

Alla on 5 tärkeintä eroa Bootstrapin ja WordPressin välillä

Tärkeimmät erot Bootstrap vs WordPress -sovellusten välillä

Sekä Bootstrap vs WordPress ovat suosittuja valintoja markkinoilla; keskustelemme joistakin suurimmista eroista Bootstrapin ja WordPressin välillä:

 • Sivuston kehittäminen Bootstrap-ohjelmalla vaatii paljon asioita, että sivuston kehittämiseen ei tarvita yhtä vaihetta. Kehittäjällä on oltava vahva CSS-tausta, HTML-tietämys verkkosivuston rakentamiseksi, se vaatii enemmän kaistanleveyttä ja aikaa verkkosivuston kehittämiseen.
 • Vaikka WordPress-sivusto pystyy helposti rakentamaan muutamassa tunnissa, se vaatii vähemmän kaistanleveyttä. Kuka tahansa, jolla ei ole teknistä taustaa, voi rakentaa verkkosivuston WordPressin avulla, koska se on täysin muokattavissa.
 • Bootstrap-sovelluksessa vaadittavan tehtävän suorittamiseksi sinun on kirjoitettava koodi, niin että se vain toimii, tarkoittaa, että sinulla on oltava koodaustiedot tehtävän suorittamiseksi.
 • WordPressissä kaikki on muokattavissa, sinun täytyy vain vetää ja pudottaa, eikä sinun tarvitse huolehtia varmuuskopioidusta koodista. Se toimii automaattisesti.
 • Bootstrap tarjoaa Grid-järjestelmän jakaaksesi verkkosivun käyttöliittymän ruudukkonäkymään halutun vaatimuksen mukaisesti, sen voi tehdä kehittäjä, joka tuntee käyttöliittymäkehityksen koodin.
 • Vaikka WordPressin tapauksessa sinun täytyy vain vetää ja pudottaa Web-kehitystä koskevan tarpeen mukaan.
 • Bootstrap on käyttöliittymä, joka on CSS- ja JavaScript-kokoelma, joka toimii yhdessä verkkosivusi esityksen ohjaamiseksi. Tämä esitys sisältää tekstin värit, kuinka painikkeet näyttävät ja kuinka sivustosi muuttuu, kun sitä tarkastellaan mobiililaitteella. Esimerkki: neljä saraketta romahtaa yhteen sarakkeeseen, iso valikko muuttuu pieneksi kuvakkeeksi jne.
 • WordPress on sisällönhallintajärjestelmä (CMS). Sen avulla voit luoda uusia sivuja, ladata kuvia, säätää, mitkä kohteet näkyvät valikossa, ja tehdä joukon muita tehtäviä, jotka liittyvät verkkosivustosi sisältöön.
 • Bootstrap on avoimen lähdekoodin, ei tarvitse maksaa rahaa, Bootstrap ei ole riippuvainen WordPressistä.
 • WordPress on riippuvainen käynnistyslokerosta eri laitteiden käyttöliittymän hallitsemiseksi, jos emme halua käyttää käynnistyslomaa, joudumme käyttämään jotakin muuta käyttöliittymäkehystä suorittamaan sama tehtävä tai luomaan kaikki säännöt ja käytökset itse.
 • Bootstrap ei tarjoa käyttäjän hallintaa, heidän järjestelmää, hakukoneoptimointia.
 • WordPress tarjoaa käyttäjän hallinnan, sallii käyttäjän tietojen hallinnan, kuten käyttäjien roolin vaihtamisen tilaajaksi (tilaaja, avustaja, toimittaja, kirjoittaja tai järjestelmänvalvoja), käyttäjän luominen tai poistaminen, salasanan ja käyttäjätietojen muuttaminen. Käyttäjähallinnan päärooli on todentaminen. Salli sivustonäkymän ja toimintojen muuttaminen. Se sisältää kuvia, tyylitaulukkoa, mallitiedostoja ja mukautettuja sivuja. Se tarjoaa monia työkaluja hakuun.

Bootstrap vs WordPress -vertailutaulukko

Ensisijaista vertailua Bootstrap: n ja WordPressin välillä käsitellään alla:

Bootstrapin ja WordPressin vertailun perusteet

bootstrap

WordPress

MääritelmäBootstrap on HTML-, CSS- ja JavaScript-pohjainen kehys reagoivien, mobiili-ensimmäisten verkkosivustojen kehittämiseen.WordPress on avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä (CMS),

jonka avulla käyttäjät voivat luoda dynaamisia verkkosivustoja ja blogeja

KäyttöKäytetään käyttöliittymän kehitystyössä, se antaa HTML-sivulle kauniin ilmeen.Sivusto voidaan rakentaa räätälöimällä vain WordPressiä.
hyötyjäParanna käyttöliittymän näkymää.Istuin voidaan rakentaa muutamassa tunnissa.
Reaaliaikainen käyttöVerkkokehitys.Blogit ja verkkosivusto.
SovelluksetKäyttöliittymän web-kehitys, käyttöliittymän parannusBlogit ja verkkosivusto.

Johtopäätös -

Bootstrap vs WordPress, joita käytetään molemmissa Web-kehityksessä ja jotka on valittava, riippuu vaatimuksemme. Kuten Bootstrap, meidän on kirjoitettava käyttöliittymän koodi yrityksen vaatimusten mukaisesti.

Kehittäjällä on oltava tiedot CSS: stä ja HTML: stä koodaamiseksi. Kuka tahansa, jolla ei ole teknisiä taitoja, voi kehittää sivuston WordPressillä, koska se on täysin muokattavissa. Joten vaatimusta kohti meidän on valittava.

Suositeltava artikkeli

Tämä on opas Bootstrap vs. WordPress -sovelluksen tärkeimmistä eroista. Tässä keskustellaan myös Bootstrap vs WordPress -näppäineroista infografian ja vertailutaulukon kanssa. Saatat myös katsoa seuraavia Bootstrap vs WordPress -artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

 1. WordPress vs Tumblr-Kumpi on parempi
 2. Kulmikas vs Knockout Haluatko tietää eduista
 3. WordPress vs. Django -erot
 4. Kulma vs Bootstrap
 5. WordPress vs HTML - mikä on parempi
 6. WordPress vs Weebly-Amazing Erot
 7. Bootstrap -haastattelukysymykset
 8. Bootstrap vs Jquery: Erot
 9. Bootstrap vs jQuery UI: Mitkä ovat erot
 10. Amazing Bootstrap 4 -huijausarkki