Professional Mentor - Oikea ammatillinen mentori auttaa työntekijää kasvamaan ja auttaa osoittamaan oikean tien työntekijän työelämässä. Se on tosin oikea guru, joka on tunnin tarve ohjataksesi aurinkoon ja sateenkaareen riittävän leveäksi ja antamaan sinulle tietämystä. Oikea ammatillinen guru tai mentori antaa sinulle oikean koulutuksen oikeaan suuntaan. Tässä on joitain vaiheita, jotka auttavat sinua löytämään oikean ammatillisen ohjaajasi. Etsitkö mentoria ammatilliseen elämääsi? Vai etsitkö opastusta työssä? Pysy kuulolla, täällä on luettelo useista tärkeimmistä parametreistä, jotka sinun tulisi älykkäänä työntekijänä analysoida ennen mentorin tekemistä tai valitsemista; joku vanhempi sinulle / ac-luokan työntekijä, ehkä vanhempi on ammattitaito ja viisaus ja täydellinen opas ja ottelu johtaa sinut menestyspolulle sujuvasti ja auttaa sinua purjehtimaan rahaa älykkäimmällä tavalla !!

”Mentori on erittäin tärkeä osaamisen kasvattamiseksi ja urakehityksen parantamiseksi”, sanoo Susan Ruhl, OI Partnersin - innovatiivisen urakonsultoinnin Denverin toimitusjohtaja.

"Ei ole väliä onko henkilö sisäinen vai ulkoinen (yrityksellesi) niin kauan kuin hän ymmärtää, mitkä ovat henkilökohtaiset kehitystavoitteesi."

Oikea mentori auttaa sinua asettamaan pitkän ja lyhyen aikavälin tavoitteet. Oikea suunta ja oikea opas on erittäin tärkeitä. Hän on nähnyt tien. Hän auttaa sinua myös seuraamaan lehtiäsi, keskittymään ammatilliseen uraasi ja auttamaan sinua saavuttamaan ammatillisen mentorin tavoitteesi elämässä. Hän neuvoo, kuinka voittaa esteitä elämässäsi. Hän auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut kaikkiin elämäsi ongelmiin. Hän auttaa sinua löytämään oikeat haasteet työelämässäsi ja auttaa sinua seuraamaan virheitäsi ja voittamaan haasteesi, joita kohtaat sekä ystävänä että työntekijänä. Hän antaa sinulle aina uusia horisontaalisia piirteitä ja vertikaalia oppimista rohkaistakseen tietoaluetta ja jakamaan tätä tietoa.

Rakastat olemista sellaisen mentorin kanssa, nautit hänen yrityksestä. Hän kuvaa kuvaa todellisesta gurusta, joka valaisee elämääsi ja näyttää sinulle oikean suunnan ja oikean tien urallasi ja elämässäsi.

# 1 Mentorisi olisi valmis antamaan sinulle jonkin aikaa koulutuksen järjestämiseen

Mentorisi on oikea henkilö ohjaamaan sinua koko ammatillisen uran aikana. Hän on yksi yhteyspiste, jonka avulla voit selvittää kaikki epäilyksesi ja ongelmasi ja auttaa sinua löytämään parempia ja älykkäitä työkaluja toimimaan nopeammin tekniikan kanssa.

Toiseksi, mentorillasi tulisi olla terveellinen omakuva, jotta hän voi olla roolimallisi ja voit seurata häntä. Sinun pitäisi uskoa häneen siihen, mitä hän ohjaa sinut tekemään niin. Tällainen on todellinen opas. Hänen tulisi olla mallina kaikille hänen toimikavereilleen. Mentorin tulisi olla hyvin tunnettu ja arvostettu muiden toimistokavereiden kesken. Tämä on mahdollista, jos hänellä on hyvä maine muiden toimistossa olevien ihmisten ja kollegoiden kanssa.

# 2 Professional Mentor - Hänen tulisi olla valoisa ja nopea oppija

Alueen asiantuntemus voi antaa oikeat taitotiedot ihmisilleen. Hän motivoi heitä pyrkimään kohti huippuosaamista ja koskaan kompromisseja ennen parasta työn laatua. Hän tekee laadukasta työtä ja varmistaa, että hän saa saman paluun takaisin.

# 3 Hän on rehellinen ja avoin kiitolle ja kritiikille

Mentori on yksi henkilö, jonka pitäisi olla erittäin taitava esittämään sinulle ammatillisia kysymyksiä, kyseenalaistaa työsi ja kritisoida sitä, vaikka olisitkin tekemässä. Hän on oikea henkilö, jonka pitäisi auttaa kollegoitaan parhaan työn tekemisessä ja koskaan olla tinkimättä laadusta. Hän on se, jonka pitäisi tietää, mistä hänen kansalaisistaan ​​puuttuu, ja todellisen johtajan tulisi aina työskennellä oikeaan suuntaan ohjatakseen kansansa koskaan kompromisseihin tehdyn työn laadusta.

# 4 Professional Mentor - Hän ei koskaan motivoi ihmisiä

Mentorin tulisi ohjata kollegoitaan, mutta ei saa motivoida heitä siten, että he tuntevat itsensä löysemmäksi. Monissa tapauksissa toimistoissa käy niin, että mentorit ja johtajat arvostelevat voimakkaasti työtä, josta he eivät pidä. Tätä ei tehdä tarkoituksella, mutta luultavasti johtuen liiallisesta työkuormasta ja työpaineista, joita he ovat tapana tehdä. Mutta työntekijän näkökulmasta katsottuna hän saa motivoituneita. Hän menettää toivonsa, tuntee olevansa huono esiintyjä, saa huonot arviointiluvut ja yrittää siten etsiä parempia työpaikkoja markkinoiden ulkopuolelta. Tällainen kasvojen palaute on hyvin motivoivaa. Mentorin tulisi nähdä oikea aika antaa kollegalleen oikea palaute ja yrittää aina rohkaista hänestä parasta työtä siten, että hänen ei tapahdu muuttuvan työpaikkana. Työpaikat ovat niitä, jotka vaihtavat työpaikkaa hyvin usein. Tämä voi olla etsimällä täydellisen työympäristön, täydellisen ammatillisen ilmapiirin löytämistä oppimaan ja edistämään hänen ammatillista kasvuaan riittävästi.

# 5 Selkeän halutun haluamasi työroolit ja vastuut ovat erittäin tärkeitä

Kirjoita selkeästi haluamasi tiedot, etsi asiakkaita ja urasi rooli, jota haluat pelata. Tavoitteidesi selkeyttäminen on erittäin tärkeää auttaa sinua löytämään oikea mentori elämään. Se hyödyttää ammatillisia mentorisi tavoitteita. Älä myöskään rajoita itseäsi. Kysy mitä haluat. Millaista työtä etsit .Ole erityinen siihen. Ajatusten selkeys on erittäin tärkeää olipa se missä tahansa työprofiilissa. Vietä aikaa ammattipiirisi ulkopuolella, upeita menttoreita löytyy jopa ammattipiirisi ulkopuolelta. Verkosto ja löydä ammatillinen mentori oppaan kohti uratavoitteitasi. Aloita ja saavuta ne.

No sanoa, että täydellinen mentori, vaikka vaikea löytää, on täydellinen sekoitus intohimoa ja omistautumista työhön. Hän on herättäjä ja inspiroi sinua aina jollain tavalla. Mutta elämässä voit itse olla suuri mentori itsellesi. Tee luettelo kaikista niistä alueista, joilla sinun on työskenneltävä ja joita kamppailet elämässäsi tai huomaat, että olet heikko näillä alueilla. Yritä rakentaa taitosi heikkoutesi ympärille. Tämä auttaa sinua saamaan jopa luottamusta ja vahvistamaan heikkouksiasi. Joku sanoi erittäin suuresti - "Sinun on oltava selkeä mitä tarvitset", Julie Bauke, urastrategia, Bauke-ryhmän presidentti ja Stop Peeing on Shoes: -sivuston kirjoittaja: välttää seitsemän virhettä, jotka työnantavat työnhakuun .. "Et voi vain sanoa:" Haluan päästä tämän yrityksen kärkeen voitko mentoroida minua. ""

Sinun on otettava kanta saadaksesi selville mentorisi. Paras mentori auttaa ja motivoi kollegoitaan aina saavuttamaan ammatilliset tavoitteet. Hän ei koskaan motivoi. Joten älä odota, verkota työelämässäsi ja etsi paras mentori työpaikalla. Mentorin haku on kuin etsivätyö, jos olet uusi vuokralainen. Toki, korkeimmat työskentelevät ammattilaiset olisivat ne, joilla olisi tietoa kaikilla aloilla työskentelystä. He saattavat olla hyviä ja ihanteellisia mentorisi.

Toimitusjohtajaa ei yleensä tavoiteta ennen kuin hänellä on hyvät suhteet häneen. Ruhl sanoo ottavansa huomioon organisaatiokulttuurin päättäessään mentoristasi, kun valitset mentorin. Jos se on helposti tavoitettavissa oleva rakenne, saatat pystyä menemään erittäin korkealle, kun ohjaat mentoria, mutta jos se on litteä tai jäykkä tai tiukka organisaatiorakenne, jonka haluat ehkä aloittaa menemällä vain yhdelle tasolle yläpuolellasi etsiäksesi mentoriasi. On myös tärkeää valita se, jota ihaillaan ja kunnioitetaan hyvin. Älä uskalla valita joku, jota kukaan ei kunnioita, hän turhauttaa sinut mieluummin. Pahinta mitä voisit tehdä, on kohdistua itsesi jonkun kanssa, jolla ei ole kunnioitusta yrityksessä.

Yleensä vain yksi henkilö ei ole oppimisen loppua. Tarvitset useamman kuin yhden henkilön opastamaan sinua läpi koko prosessin. Asiantuntijuutta omaavien mentoriryhmän luominen yleensä auttaa. Jokainen voi jakaa jonkin verran tietonsa ja ohjata sinua koko oppimisprosessin ajan. Luodaan neuvojaryhmä, jolla on asiantuntemusta uran eri osa-alueista, ja se on paras tapa saada monipuolisia neuvoja ja opastusta pelkästään. Se vähentää myös vain yhden mentorin taakkaa, ja jos se ei toimi yhdessä mentorin kanssa, muut ovat siellä opastamassa sinua prosessien läpi. On myös tärkeää asettaa etukäteen odotukset mentoroinnin etenemiselle. Esimerkiksi virallinen kokous joka viikko jakaaksesi joitain elämänkokemuksia työssä, muodollinen kokous, jossa tapaat joka toinen viikko tietyn ajanjakson, vai onko epävirallinen, missä voit lähettää sähköpostia tai soittaa henkilölle, kun tarvitset neuvoja?

Ammatillisen mentorin löytäminen on vaikea tehtävä, jos olet uusi vuokralainen. Varmista, että ylimmän tason johtajat olisivat ihanteellinen mentori, mutta ei ole kovin varmaa siitä, että he ovat mentorina parhaita työntekijöitä. On hyvä idea ottaa mentoriksi henkilö, jota arvostetaan yrityksessä. Yksi ei ehdottomasti tavoittaisi toimitusjohtajaa tai muukalaista, ennen kuin tunnet henkilön tarpeeksi hyvin, ennen kuin teet hänestä hänen mentorinsa ammattikouluttajaksi. Valittuaan mentorin sinun tulee olla varma, miksi hän on halutuin mentori. Se voi olla esimerkiksi mitä tahansa, kuten hänen ammattitaito, tapa, jolla hän käsittelee kokousta, tai tapa, jolla hän käsittelee työpainetta; Tai olkoon se miten hän käsittelee esitysten antamista .. ”Sinun on sanottava, ” syyn siihen, että toivon ohjatavasi minua tällä uran yhdellä alueella, koska pidän todella siitä, kuinka käsittelet paineen alaista työtä vastatakseen ammatillisen mentorin ohjeisiin. ja määräajat ”, Bauke sanoo. "Heidän on helppo sanoa kyllä ​​vain siksi, että pidät siitä, miten hän tekee asioita" Antamalla yksityiskohtia, annat mentorisi tietää mitä pidät hänestä ja mitä olet valmis mukauttamaan hänestä ja hänen mentorointitaitoistaan.

Jos sinulla voi olla ryhmä henkilöä mentoriksi; se on vielä parempi, koska vain yksi henkilö ei riitä monta kertaa, minkä vuoksi ura-asiantuntijat sanovat, että opit jokaiselta jotain. Luodaan ryhmä, jolla on eri alojen asiantuntemusta omaavaa ihmisryhmää saadakseen monipuolisia neuvoja ja ohjeita. Se vähentää vain yhden henkilön stressiä ja mentorien taakkaa, ja jos se ei toimi yhden mentorin kanssa, saat toisen ohjauksen paremmin. Onko se esimerkiksi virallinen kokous jonkin aikaa viikossa oppiaksesi, mitä uutta hän voi antaa sinulle?

No, jos olet tarpeeksi älykäs, sinun on valittava henkilö, joka vastaa persoonallisuustasi, joku ei ole tyhmä perse, mutta joku, joka voi kouluttaa ja opastaa sinua tulemaan entistä viisaammaksi viisaammaksi ja työskentelemään nopeasti ja älykkäästi. Nykyään IT-teollisuudessa toimistopolitiikka iskee jokaisessa toimistossa. Verkottuminen, kokoukset, ammattilaisjuhlat ja sekoittaminen työtovereiden kanssa on avain menestykseen - se on avain kaikkeen - se on tapa, jolla voit löytää sopivimman ohjaajasi, kyllä, verkottuminen on lopullinen avain !!!

Tärkeimmät mentorini ovat olleet tätini ja setäni. Minulla oli illallisia heidän kanssaan joka sunnuntai korkeakoulun kautta ja he opettivat minulle asioita, joita käytän nyt päivittäin urani aikana ”, kertoi Jenni Hogan, seuran seurannut paikallista naistelevisiotoimittajaa Twitterissä ja Facebookissa Amerikassa.