Ihmisjohtamisen taidot

Johtajat ovat usein loistavasti 2-ulotteinen erä. Joko rakastat heitä, tai vihaat heitä. Sinulla ei ole varaa sivuuttaa niitä!

Jos olet minkäänlaista johtajaa, kannattaa kannattaa kehittää 'vau-indusoivia' ihmisten johtamistaitoja. Tule siitä tyyppiseksi johtajaksi, johon jokainen osakkuusyritys menee, “Vau! Olen niin onnekas työskennellä hänen kanssaan! ”

Tämän viestin kautta aiomme osoittaa, että on mahdollista laukaista tämä uskomaton tuntemus ikätovereidesi ja tiimisi sydämessä. Ei ole väliä, minkä tyyppinen johtaja olet (henkilöstöpäällikkö, tuotantopäällikkö, projektipäällikkö, luova päällikkö jne.) Koska silmämme ovat tiukasti kiinni niissä tärkeissä ihmisten johtamistaitoissa, annamme sinulle “ Easy 10 ” tullut, ”WINSOME MANAGER !!”

Huomaa : Koko tämän viestin aikana olemme sirotelleet tosielämänäytteitä vain, jotta tiedät, että pienellä vaivalla ihmisten johtamistaitoihin voit saada sen myös tapahtumaan! Joten ilman enempää …

Winsome Manager…

 1. On karismaattinen jätkä

Hypnoottinen, karismaattinen jätkä!

Tämä on ehkä ensimmäinen sääntö kehittää hyviä ihmisten johtamistaitoja: kehittää terveellinen annos karismaa.

Tällä esimiehellä on aina parhaat puolensa ja hän on ystävällinen, ystävällinen ja ei-vastakkainasettelu. (Katso, mikä ei pidä hänestä!) Tämä ei tarkoita, että olet siirtymävaihe. Mutta pystyt käyttämään viehätysvoimaa ohjataksesi peerisi ja joukkueesi hellästi oikeaan suuntaan.

 1. Hänellä on paljon eheyttä

Ilman rehellisyyttä ns. Karismasi voi törmätä surkeaksi. Voittajajohtaja ei ole kiinnostunut taivuttamaan ihmisiä tai sääntöjä parhaiden etujensa mukaisiksi. sen sijaan hän pyrkii hyödyntämään jokaista tilannetta parhaiten kaikkien etujen mukaisesti. (Muuten, se on mahdollista henkilölle, jolla on erinomaiset ihmisten johtamistaitot.)

Joten kun markkinoinnista tulevalle Ritalle tulee lomahakemus sesongin aikana, vain kolmannen kerran tässä kuussa, voit punnita huolellisesti kaikkia vaihtoehtoja ja ehdottaa hienosti (mutta tiukasti), että tämä ei ehkä ole paras aika lähtee uudestaan. Ehkä hän voi työskennellä kotona, huolehtia henkilökohtaisista askareista jopa työskennellessään? Tai ehkä laittaa muutama tunti ylimääräistä tällä viikolla, jotta hän voi osallistua vanhempien ja opettajien kokoukseen ja saada sen toimimaan vain vähän myöhemmin kuin tavallisesti? Voi ja kun olet siinä, tekitkö hänelle komplikaatiota viime viikolla järjestetystä vakuuttavasta esityksestä, jota vanhempi johto arvosti …

Hyvin tehty työ!

Rehellisesti, sinä (kyllä, “Winsome Manager”), tuet ikätovereitasi ja tiimiä työskentelemään kanssasi, ei vain sinulle.

 1. On suuri kuuntelija

Winsome Managerina tiedät, että melkein kaikki elämän ongelmat ratkaisisivat helposti itsensä, jos voisit vain kuunnella ja antaa olla. Emme sano, että sinusta tulee passiivinen tai laiska työhösi. Mutta johtajalla on kaikenlaisia ​​ihmisiä, jotka tavoittavat hänet: vanhempi johto, organisaation päälliköt, kuten henkilöstöhallinto, talous, operaatiot jne. Ja sitten siellä on sekoitettu laukku, joka on tiimisi: korkeat saavuttajat, keskinkertaiset ihmiset, kadonneet ihmiset ja kyllä, mahdollisesti joitain roskia. He kaikki kilpailevat jakamattoman huomionne puolesta.

On hyvä, että olet mahtava kuuntelija!

Joten kun David laatuajasta ja David joukkueestasi takapuolen päästä tulevat luoksesi, pystyt kärsivällisesti kuuntelemaan Davidia (laadusta) ja hänen huolenaiheitaan ja kuuntelemaan sitten Davidia (tiimiltäsi) ja hänen tiradia hankalilla prosessi ja aika, joka vie todellisesta työstä. Ja teet tämän menettämättä päätäsi tai sekoittamatta kaksi Daavidia. (Phew, se todella on hulluin hyviä ihmisten johtamistaitoja sinulta!)

Palkintona potilaan kuuntelusta molemmat Davidin ovat antaneet tarpeeksi höyryä ja tuntevat nyt olevansa paljon yhteistyöhaluisempia. Tästä lähtien voit ajaa win-win-ratkaisua, joka antaa Davidille (laadusta) mitä hän haluaa, ja Davidille (joukkueeltasi) ylimääräiset laskutettavat tunnit, jotta hän ei enää tunnu pakollista sänkyyn. (Jälleen järkevää!)

Voittava tulos: kaikki jättävät kohtuullisen onnelliseksi.

Suositellut kurssit

 • Täydellinen sidosryhmien hallintakurssi
 • Verkkokurssi projektin integroinnin hallintaan
 • Verkkokoulutus sidosryhmien hallinnasta
 1. On joustava ja ei vältellä kovaa kommunikointia

Katso, niin monien ihmisten (asiakkaiden, ylimmän johdon, tiimin jäsenten, monitoimihenkilöiden jne.) Kanssa kommunikoinnissa on se, että he kaikki tulevat luoksesi omalla ohjelmallaan. Joskus tilanteet edellyttävät kovaa asennetta.

Winsome Manager ei ole aita-aukko.

Hän ymmärtää kovan viestinnän tarpeen (alhaisemmat hinnat konsulttiyrityksille, enemmän työaikaa, hankautumisriskit, lomautukset ja erä) ja pystyy toimittamaan tämän syyttämättä ketään. Hän pystyy myös ottamaan kovan paskan, joka heitetään häneen, kun ihmiset eivät saa aikomuksiaan oikein, ja syyttää häntä vahingossa. (Vihje: karismaattiset ihmisten hallinnan taidot pelastamiseen!)

Tämä voi tapahtua vain, kun kehität ei-tuomitsevaa kuuntelutaitoa rehellisesti, joten työskentelet jatkuvasti kaikkien edun mukaisesti.

 1. Onko darn hyvä projektipäällikkö

Vaikka tärkein työpaikka liittyy ihmisten hallintaan eikä raporttien kirjoittamiseen (ja siten kunnioitusta herättävään ihmisten hallintataitoosi), Winsome Managerilla on silti vankat ”projektijohtamisen” taidot.

Et välttämättä käytä niitä aktiivisesti roolissasi, mutta ymmärrät silti, mistä he ovat kyse. Kuinka muuten yhdistät vanhempiin johtajiin, kun he heittävät termejä, kuten ”ROI”, “Bottom line”, “KPI” jne. Perustellakseen päätöksensä ja ymmärtääksesi mistä he tulevat?

Tämä tieto auttaa sinua pysymään askeleen edellä tovereitasi. Esimerkiksi, vaikka suunnittelet laajentamaan ryhmäsi kykyjä, kysyt parempia projektijohtamiseen liittyviä kysymyksiä kollegoiltasi, niin saat paljastavan näkemyksen heidän näkemyksistään seuraavalle vuosineljännekselle. (Tämä voi liittyä taloudellisiin näkökohtiin, laatuun jne.)

Tämän tiedon avulla voit tulla vahvaksi ihmisten johtamiskoulutuksessa, mutta myös paremmaksi johtajaksi. Aikana.

 1. Onko vakuuttava, ei aggressiivinen

Se on myytti siitä, että kaikki johtajat ovat voimakkaita. Kumppaneidesi (vanhempi johto, tiimin jäsenet, ikäisensä, monitoiminnalliset päälliköt, asiakkaat jne.) Odotusten välillä voit löytää itsesi tyrmättynä ja täysin voimattomana.

Kun ristiriitaiset odotukset ajavat, tyypillinen johtaja pyrkii spontaanisti omaksumaan aggressiivisen asenteen. Mutta tämä aggressio,

 • Kiertää sinua hyökkäämään.
 • Kiertää toisen osapuolen teistä, joten he eivät enää kuuntele sinua.
 • Pakottaa sinut ajattelemaan ja tekemään päätöksiä pelosta, ei älykkyydestä.
 • Luo syyllisyyden ja lisää aggressiota.
 • Vähentää henkilöstöjohtamisen koulutusta pohjaan.

Tämä tyypillinen johtaja odottaa luovansa "vain me voitamme" -ratkaisun, mutta hän tulee takaisin tilanteeseen, jossa ei voiteta! Hänen ammattielämästään tulee sitten loputon pyrkimys vaurioiden hallintaan.

Jos haluat lopettaa jalkapalloilun tässä pelissä, temppu on kehittää vakuuttava ääni. (Emme tarkoita tässä vain äänesi ääntä, vaan koko käyttäytymistäsi, ihmisjohtamisen koulutusta ja päätöksentekoa.)

Tämä väite,

 • Kehottaa toista osapuolta kommunikoimaan enemmän kuunteleessasi.
 • Ei tehdä ennakkoarviointia, joten olet avoin näkemään toisen näkökulman.
 • Antaa sinulle mahdollisuuden tehdä päätöksiä oivalluksesta ja osaamisesta.
 • Luo hyveellisen jakson parempaan viestintään ja empatiaan.
 • Vahvistaa henkilöstöjohtamistavoitteitasi, jotka muuttavat sinusta johtajaksi.

Se on myös tämä johtaja, joka toimittaa jatkuvasti win-win-ratkaisuja.

Uskomme, että voit, Winsome Manager, saada ero.

 1. Kasvusuunnitelmat, kaikkien kasvu

Yleensä löydämme 3 tyyppisiä johtajia:

 1. Aktiivinen johtaja, joka toimii aggressiivisesti kohti kasvuaan.
 2. Ennakoiva johtaja, joka toimii aggressiivisesti kohti joukkueensa kasvua.
 3. Passiivinen vaurio, joka toimii kukaan kasvua kohti!

Hyvin harvoin löydämme neljännen kategorian: hienostunut johtaja (AKA 'The Winsome Manager'), joka kykenee samanaikaisesti työskentelemään sekä joukkueensa (ammatillisen) etenemisen lisäksi omana.

Suuri ihmisten johtamistaito sisältää kaikki, ja siihen sisältyy myös se, että olette myös ihmisiä!

Winsome Managerina suunnittelet aktiivisesti joukkueesi kasvua, vaikka tiedätkin, että tämä puolestaan ​​(harmonisesti) johtaa omaan kasvuun (ja päinvastoin). Voisit työskennellä ylhäältä alas tai alhaalta ylöspäin, mutta silmäsi ovat jatkuvasti taajuuksien molemmissa päissä.

Kun toimit tässä yhteydessä, joukkueesi ja ikätovereitasi rakastavat sinua, koska he tietävät, että jos voitat, he myös voittavat! Ja tämä on jälleen yksi tehokas avain erinomaisten ihmisten johtamistavoitteiden ja jatkuvan menestyksen avaamiseen.

 1. Onko innovatiivinen ja ei uskalla ottaa riskejä

Me kaikki tiedämme, että johtajat ovat kilpailukykyinen erä. Kaikki kilpailevat suuruudesta. Kaikki yrittävät mahtavasti vauhdittaa (jo jo ylivoimaisten) ihmisten hallintotaitojaan. Ja kaikki yrittävät uskomattoman kovasti löytää uuden salaisen avaimen saadakseen sen oikein.

No, innovaatio on se avain, rakas.

Innovaatio on henkinen tila; se antaa sinulle vapauden mielessasi menneisyydestä ja tulevaisuudesta ja ajatella tämän ruudun ulkopuolella. Et keskity siihen, mikä on (toistaiseksi) ollut mahdotonta, keskityt siihen, mitä sinä mahdollistaat!

Tämä sisältää rohkeuden ottaa (hyväksyttäviä) riskejä.

 • Rohkeus työntää joukkueesi heidän mukavuusalueensa ulkopuolelle saadaksesi aikaan hyviä asioita.
 • Rohkeus seisoa joukkueesi puolesta, jopa silloin, kun kohtaat onnettomia ylimmän johtoryhmän jäseniä.
 • Rohkeus vastustaa epäuskoa vakaumuksella.
 • Rohkeus siirtyä eteenpäin, vaikka muutkin olisivat tukeneet.

Luuletko tämän olevan mahdotonta? Ei. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on käyttää ylivoimaisia ​​ihmisten johtamistaitojasi ja seurata seuraavaa vinkkiämme.

 1. Tehokkaasti monitehtäviä valmentajana, mentorina ja cheerleaderina

Aivan kuten nykyajan naisilla, Winsome-projektipäällikön on käytettävä monia hattuja: ystävä, valmentaja, mentori, cheerleader, kriitikko jne. Se on ainoa tapa tyydyttää kaikki, kun työnnät heitä laajentumiseen.

Tässä on hyvä uutinen: Kokenut managerille näiden moniroolien pukeminen on melkein yhtä helppoa kuin hengittäminen.

Ja tässä on ei-niin hyvä uutinen: Kun sekoitat nämä roolit keskenään, hulluja asioita voi tapahtua.

Älä vahingossa luo liian monta roolia kerralla! Älä esimerkiksi muutu huippusuosituksesi (sekavaksi) cheerleaderiksi, kun aiot vetää hänet (melkein käsittämättömän) virheen vuoksi. Tai älä tule muuttumattomaksi kriitikkoksi, kun työskentelet vertaisten kanssa konfliktin ratkaisemiseksi.

Temppu on ymmärtää, että jokaisella hatulla on oma paikka ja tarkoitus.

Winsome Manager käyttää kehittynyttä ymmärrystään ihmisistä ja ihmisten johtamistaitojaan tämän oikean kohdistamiseksi. Tämä vie meidät seuraavaan kärkeen …

 1. Todella välittää

Tämän viestin kautta olemme luetteloineet tämän enkelin Winsome Managerin lähes jumalamaiset ominaisuudet. Ymmärrämme, jos luulet hänen kuulostavan liian tynkältä ollakseen totta sinulle!

Mutta älä anna periksi vielä. Yksinkertainen temppu tehdä tästä kaikesta mahdollisuus (ja todellisuus) on olla täysin aito kaikissa ihmissuhteissa. (Hei, tässä on kyse Ninja- kaltaisten ihmisten johtamistaitojen kehittämisestä!)

Ajattele sitä. Jos välität tovereistasi aidosti, sinä tunnet luonnollisesti empatian ja kuuntelet heidän tarpeitaan. Jos välität todella joukkueestasi, sinusta tulee automaattisesti heidän mentori, valmentaja ja ystävä ja suunnittelet tietoisesti heidän kasvuaan. Jos välit aidosti ja pidät johtajastasi, tunnet innostavan ilmaista korkeimman potentiaalisi ja toimittaa ehdottomasti parhaan ryhmäsi kanssa.

Jos välität todella, löydät tavan saada se kaikki toimimaan!

Tämä on tyhmätöntä vinkkiä saada Winsome Manageriksi: aidosti välittävä kaikesta ja kaikesta.

Keynote …

Viimeinkin, jos on yksi mestarinkärki, jonka voimme antaa sinulle voittaaksesi pelin, siitä tulee ”sellainen ihmisjohtaja, jonka kanssa henkilökohtaisesti RAKASTAT työskennellä” . Luo kyseinen unelmajohtaja ensin omaan itseesi ja sitten ryhmäsi kanssa. Tämä unelmajohtaja ei ole vain komentava hyveen esimerkki (katso yllä oleva kukkalista), hän on myös ihminen. Äärimmäisen hyvä ihminen!

Ja siinä on tehokkain avaimesi: yhteydenpito muihin ihmisiin , kun esität myös voittavien ihmisten johtamistaitoja.

Suositellut artikkelit

Tämä on ollut opas ihmisten johtamistaitoille. Olemme keskustelleet erilaisista johtamistaitoista antamalla esimerkkejä tosielämästä. Voit myös tarkastella seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

 1. Tietävä 10 tärkeää liiketalouden taitoa (hyödyllinen)
 2. 10 People Management -vinkkiä kaikille esimiehille
 3. 10 tärkeätä hankittavaa taitoa projektinjohtotehtävissä
 4. 11 Tärkeitä taitoja, joita digitaalisen markkinoinnin johtajalla on oltava