Johdanto Raid Logiin

Projektin hallinnassa on meillä kaikilla monia ongelmia, ja kriittinen osa on ohjelman suorittamisessa. On epätodennäköistä, että se pysyy päässä, joten käytämme joitain hallintaohjelmistoja. Yksinkertainen ratkaisu tukkeuman lieventämiseen on joidenkin projektinhallintaohjelmistojen, kuten Raid Log, käyttö.

Mikä on Raid Log?

RAID tarkoittaa riskiolettamusten riippuvuussuhteita. Raid Log on yksi markkinoiden tehokkaimmista ja kattavimmista projektinhallintatyökaluista. Tätä käytetään kokoamaan tietokokoelma, seurata ja seurata päivittäin, ja se on erityisesti suunniteltu hallitsemaan monimutkaisia ​​projekteja.

RiskiEpävarma tulevaisuustapahtuma, joka, jos se tapahtuisi, voisi vaikuttaa hankkeen osien onnistumiseen. Kun riski toteutuu, siitä tulee ongelma.Riskiloki on tärkeä seuraavista syistä:

 • Auttaa projektijohtajia vähentämään ennen projektiä ja sen aikana havaittuja riskejä, sijoittamalla projektin paremmin onnistuneiden tulosten saavuttamiseksi.
 • Antaa projektijohtajille tunnistaa, kuinka vakava riski projektille on, käyttämällä todennäköisyys-, seuraus- ja kokonaisarviointiperusteita.
 • Tekee avainriskien ja niiden hallinnan tärkeiden sidosryhmien kanssa kommunikoinnin helpoksi.
 • Varmistaa, että kaikki ovat samalla sivulla riskien hallintaa ja kenen vastuuvelvollisuutta varten.
olettamusTieto, jota pidetään "totta", vaikka lopputulos voi olla totta. Esimerkiksi hankkeen suunnittelussa oletetaan, että avainkliinikko on käytettävissä neuvojen tarjoamiseksi, tämä voi myöhemmin osoittautua väärin ja saattaa vaikuttaa projektin toteutukseen. Siksi tätä olettamaa on seurattava, jotta suunnitelma B voidaan ottaa nopeasti käyttöön, jos sitä halutaan muuttaa.Oletusloki on tärkeä seuraavista syistä:

 • Ylläpitää kaikki oletukset yhdessä paikassa, jotta niitä voidaan helposti vertailla projektin kohdissa.
 • Hankkeen suunnittelun varhaisessa vaiheessa tehdyt oletukset tarkistetaan säännöllisesti muutosten varalta.
 • Jos muutoksia tapahtuu, projektijohtajat voivat nopeasti reagoida minimoidakseen vaikutukset projektituloksiin.
OngelmaTämä eroaa riskeistä, koska asiat ovat nykyään ongelma, toisin kuin riskit, jotka ovat ongelmia, joita voi ilmetä tai joita ei voi syntyä tulevaisuudessa.Ilmoitusloki on tärkeä seuraavista syistä:

 • Auttaa projektijohtajia seuraamaan ennen projektia ja sen aikana havaittuja ongelmia.
 • Antaa projektijohtajille tunnistaa, kuinka vakava asia on projektille vakavuus- ja kokonaisluokituskriteerien avulla.
 • Tekee avainkysymyksistä ja niiden hallitsemisesta keskeisille sidosryhmille helpon.
 • Varmistaa, että kaikki ovat samalla sivulla, kuinka aiheita hallitaan ja kuka on vastuussa.
riippuvuusJotain, joka on toimitettava, jotta projekti voidaan toimittaa. Ne voivat olla sisäisiä tuloja, kuten tarve suorittaa projektitehtäviä tietyssä peräkkäisessä järjestyksessä, tai ulkoisia tuloja, kuten tarve kolmannelle osapuolelle suorittaa tehtävä ennen kuin voit suorittaa jonkin tehtävistä.Oletusloki on tärkeä seuraavista syistä:

 • Ylläpitää kaikki riippuvuudet yhdessä paikassa, jotta niitä voidaan helposti vertailla projektin kohdissa.
 • Ulkoisia riippuvuuksia voidaan tarkistaa säännöllisesti muutosten suhteen, jotka voivat vaikuttaa projektiin.
 • Jos muutoksia tapahtuu, projektijohtajat voivat nopeasti reagoida minimoidakseen vaikutukset projektituloksiin.

Kuinka käyttää tätä työkalua?

Raid Log on erittäin yksinkertainen työkalu käytettäväksi. Lisäksi laskentataulukon tiedot ovat riittävät tämän työkalun käyttämiseen ja kriittisin osa tässä on raid-komponenttien löytäminen, se näyttää projektien erittelyjen kriittiset elementit. Kun kriittiset elementit on tunnistettu, niitä arvioidaan määräajoin live-alustalla tehtyjen asiakirjojen avulla. Kuten me kaikki tiedämme, oletukset ja riippuvuudet voidaan helposti tunnistaa projektin alkuvaiheessa ja myöhemmin tunnistaa myöhemmin ilmenevät ongelmat ja riskit. Tässä riski näkyy eri värivaiheissa, mikä taas antaa meille mahdollisuuden tunnistaa riskitaso ja priorisoida tehokkaasti tehtävä tehtävä.

Milloin minun pitäisi käyttää tätä työkalua?

Alkuperäinen luettelo riskeistä, oletuksista, ongelmista ja riippuvuuksista dokumentoidaan osana projektin liiketapausta ja projektikirjaa. Kun liiketoimintatapa ja projektiperuskirja on hyväksytty, projektijohtajan tulisi täyttää ne Raid-lokiin ja päivittää säännöllisesti tietojen muuttuessa. Parempi hoito Victoria suosittelee vähintään viikoittaisia ​​päivityksiä Raid-lokiin. Tähän sisältyy muutoksia olemassa olevaan tietoon ja uuden tiedon asettaminen. Ennen projektin aloittamista, muista määritellä yksi hallintoelin, joka on vastuussa riskien, ongelmien, oletusten ja riippuvuuksien varmistamisesta. Tämä loki olisi ilmoitettava virallisesti tälle hallintoryhmälle. Raid-lokin ylläpitäminen nykyisillä tiedoilla helpottaa projektijohtajien seurantaa projektin tärkeitä alueita ja auttaa myös tekemään projektitilan raportoinnista nopeamman ja yksinkertaisemman prosessin.

Jokaisella projektinhallintaohjelmistolla on omat edut ja haitat, ja ne kuvataan alla.

Hyödyt Raid Log

Raidin edut saa tiedon järjestäytyneellä tavalla ja muuntaa tiedonkeruun ja esitykset välitavoitteiksi. Missä niiden muuntamiseksi käytetään strategista menetelmää. Jokaiselle projektipäällikölle se on aika- ja kustannussäästövaihtoehto sekä oikotie viestintään. Helppo arvioitavuus on mitä kaikki odottavat, ja tämä on yksi heistä. Periaatteessa projektissa on paljon dataa, joten säästö tässä voi olla hyödyksi myös organisaatiolle. Tarkista oletus. Se auttaa pitämään projektin hallinnassa. Tämä toimii myös muistutuksena.

Miinukset Raid Log

Vaikka sillä on kokoelma tietoja, se avataan useita kertoja, ja tämän ohjelmiston jatkuva käyttö saa ihmiset ajattelemaan ohjelmistoa jatkuvasti. Lisää riippuvuus tästä ohjelmistosta vie enemmän aikaa, joten projektilla on yleensä vähemmän aikaa, tämä ohittaa myös muut projektirajoitukset, jotka vaikuttavat jälleen tuleviin hankkeisiin.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Raid-lokiin. Tässä keskustellaan myös kuinka ja milloin tätä työkalua käytetään, Raid Login plussat ja miinukset. Saatat myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

 1. Projektipäällikön tekniset taidot
 2. Laadunparannustyökalut
 3. Johdanto projektijohtamiseen
 4. Jira-projektinhallintatyökalu