Johdanto PHP-vaihtolausekkeeseen

Jos puhumme yleisessä koodausterminologiassa ja olemme sitten aloittelija koodauksessa, olisit nähnyt “jos” -käskyn käsittelemään kuntotarkastuksia ja tekemään joitain toimenpiteitä niiden validointiin. Otetaan nyt tapa, että kirjoitat logiikkaa liikennevalojärjestelmien suunnitteluun ja Jos katsot etenevän vakio-olosuhteissa, niin todennäköisesti päädyt yhteen “jos”, yhden “muu jos tai jos” ja yhden “muu” lausuntoon ja jos ilmenee jokin muu synonyymi liiketoimintalogiikka, jossa tällaiset kriteerit ovat korkeat lukumääräisesti ja ne kuuluvat samaan luokkaan, niin koodi ei vaikuta hyvältä ja siksi meillä on ”switch” -lausunto, jossa sinun tarvitsee vain kirjoittaa tämä lausunto vain kerran ja kuvata tietyt tapaukset, jotka liittyvät yhteiseen luokkaan ja liikelogiikkaan toteutetaan yhdessä sen kanssa.

Yksityiskohtainen kuvaus PHP-kytkinlausekkeesta

Katsotaanpa PHP-katkelma, jossa meillä on ikäryhmä ja vastaava viesti näytetään edustamaan näiden ihmisten luokkaa.

$age = '7-12'
switch($age)
(
case '0-1': echo 'it's a baby';
break;
case '2-3' : echo 'toddler';
break;
case '4-6' : echo 'infant';
break;
case '7-12': echo 'child';
break;
default : echo 'others';
)

 • Joten sinulla on ehkä ollut karkea idea nähtyäsi yllä olevan esimerkin, esimerkissä toteutetaan tällainen ehto käyttämällä vain yhtä 'kytkin' -lausetta sen sijaan, että laittaudumme useisiin if- ja else-lauseisiin.
 • Kytkin ottaa tuloksi yhteisen kriteeriparametrin, joka aikoo ottaa joukon arvoja, joille meidän on sovellettava ehdollista arviointia liiketoimintalogiikan toteuttamiseen.
 • Kuten yllä olevassa tapauksessa, ikämuuttuja osoittaa, että mainittu ikäryhmä vastaa "7-12", joten tulemme "lapsi" -tulosteeseen.
 • Katsotaan nyt käsittelyn järjestys ja kuinka paljon aikaa kuluu valvonnan kulkemiseen. Koska ikämuuttuja toimitetaan syötteenä, tapauslausekkeiden arvot arvioidaan testiarvoon nähden, ensimmäinen tapaus tarkistetaan, sitten ehtoa ei täytetä, ohjausvirtaukset seuraavaan lauseeseen suorittavat synonyymin tyyppisen arvioinnin ja jatkavat metsästämistä, kunnes se saa sen merkitys.
 • Nyt kun se on saanut testiarvonsa arvioituksi, echo 'lapsi' -lausunto suoritetaan ja sitten?
 • Ajoittuuko myös ohjaus oletukseen? Koska se näyttää olevan ehto, joka suoritetaan oletuksena. No, se ei ole niin. Sinun täytyy nähdä, että jokaisessa tapauslauseessa on myös 'break' -lausunto, 'break' -tehtävänä on ottaa virta pois kytkinkontekstista ja jatkaa seuraavaa loogista käskyä ohjelmatiedostossa.
 • Oletuslausunto toteutetaan vain siinä tapauksessa, että mikään yllä mainituista ehdoista ei täyty, kuten jos mainitsen ikän olevan 24 vuotta, tulos näyttää olevan "muut".
 • Siksi on loogista sijoittaa oletuslauseke tiedoston loppuun.
 • Tämä sijoittelujärjestys on tärkeä, kun kirjoitat koodia, ja sinun pitäisi olla hyvin tietoinen siitä, millaisia ​​syöttötietoja saat enimmäkseen testiolosuhteiksi, sen on parempi pitää tapaus yläreunassa, jotta maksimaaliset käyttäjät saavat tulos mahdollisimman aikaisin vain ensimmäisellä rivillä. Tämä voidaan tehdä analysoidessasi käytössä olevan järjestelmän tietoja.
 • Mieti vähän, miksi oletuslausekkeessa ei ole katkoa, mutta yllä oleva kuvaus sisältää vastauksen.

Syntaksi

switch (testvalue) (
case label1:
code to be executed if testvalue = label1;
break;
case label2:
code to be executed if testvalue = label2;
break;
case label3:
code to be executed if testvalue = label3;
break;
default:
code to be executed if testvalue is different from above;
)

Olemme jo jakaneet ohjelman yllä olevassa osassa vain tästä logiikasta, katso sitä parempaan ymmärtämiseen käyttötapauksen kanssa.

Kytkimen vuokaavio

PHP-kytkimen vuokaavio on sama kuin muiden koodauskielten kytkinlausekkeet, koska tämä on yleinen toiminto kaikilla kielillä.

esimerkit

Viitataan ystävällisesti yksityiskohta-osassa jaettuun esimerkkiin, joka sisältää yksityiskohtaisia ​​tietoja työskentelystä, ja otamme tässä joitain sovelluksen käyttötapauksia kuvan selkeyttämiseksi.

Käytä tapausta 1

Oletetaan, että keräät tietoja opiskelijoista, joilla on syntymäpäiviä kussakin kalenterivuoden kuukaudessa. Täällä voit asettaa kuukauden vaihtosuhteisiin ja sillä voi olla 12 erilaista taulukkoa eri kuukausien opiskelijoiden tietojen tallentamiseksi, joten jatka lisäämällä tiedot jokaiselle taulukkoon, kun ehto täyttyy, ja jos lukumäärä on 5000 oppilasta koulussa, todennäköisesti kaikki ryhmäsi käyttävät sinua.

Käytä tapausta 2

Puhutaanko laskurin pienimuotoisesta suunnittelusta, jossa joudut suorittamaan summaamisen, vähentämisen ja kertoamisen, kuten toiminnot, kytkimessä, voit ottaa toiminnon nimen, validoida sen tapausetikettejä vasten ja tapaamisen jälkeen, siellä oleva liiketoimintalogiikka palauttaisi arvon. tuotoksesta vastaavien laskelmien perusteella.

Johtopäätös - PHP-vaihtolauseke

Näimme tapauksia, joissa luokan ehtojen lukumäärän kasvu lisääntyy, niin on parempi mukautua kytkinlausekkeella, se tekee koodista selkeämmän, luettavamman ja voi tehdä siitä myös nopeasti tietojen analysoinnin ja logiikan sijainnin perusteella . Näimme syntaksin esimerkiksi PHP: n toteuttamiseen ja muutamia asiaankuuluvia käyttötapauksia.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas PHP-kytkinlausekkeeseen. Tässä keskustellaan yksityiskohtaisesta kuvauksesta PHP-kytkinlausekkeista, kytkimen vuokaavio. Voit myös käydä läpi muiden ehdottamiemme artikkeleidemme -

 1. Rakentaja PHP: llä
 2. Ohittaminen PHP: ssä
 3. PHP-kehykset
 4. PHP-matematiikan toiminnot
 5. PHP-vakiot
 6. PHP-rekursiivinen toiminto