Johdanto graafisen suunnittelun ohjelmistoihin

Nykyään minkä tahansa verkkosivuston UI / UX on tärkeä rooli minkä tahansa yrityksen markkinoinnissa. Ihmiset voivat ostaa tuotteen verkossa, jos se näyttää hyvältä verkkosivustolta. Siten ihmiset sijoittavat paljon aikaa ja rahaa minkä tahansa verkkosivuston kehittämiseen. Tämän ohjelmiston avulla verkkosivustojen suunnittelijat voivat suunnitella sisältönsä. Ne tulevat vain vallankumoukseksi käyttöliittymäsuunnittelussa. Voimme piirtää ja suunnitella mitä tahansa verkossa ja ladata sen suoraan verkkosivustolle käyttämällä tätä ohjelmistoa. Tämän ohjelmiston kysyntä kasvaa kaikilla tekniikan aloilla. Graafisen suunnittelun ohjelmistomarkkinat kasvavat 6, 5%: n CAGR-nopeudella, ja näiden markkinoiden ennustetaan nousevan 280, 15 miljardiin dollariin vuoteen 2025 saakka. Pohjimmiltaan nämä ohjelmistomarkkinoiden vaatimukset ovat media- ja viihdesektorilta, mutta muilla aloilla, kuten ilmailu- ja puolustus-, koulutus, arkkitehtuuri, auto, valmistus, koulutus ja rakentaminen lisäävät myös tämän ohjelmiston laajuutta.

Mikä on graafinen suunnittelu?

Graafinen suunnittelu on niin laaja, että on erittäin vaikea tunnistaa, mitä grafiikkasuunnittelija tekee yhdessä tietyssä ajankohdassa. Hänen tulee suunnitella sivun asettelu, luoda verkkosivusto, suunnitella logo jne. Suorittaakseen kaikki edellä mainitut asiat suunnittelija muodostaa tilan, värin, tekstin ja kuvien yhdistelmän sivun muodostamiseksi. Tätä varten meidän on käytettävä ohjelmistoja sen kehystämiseen.

Grafiikkasuunnittelijat yrittävät suunnitella samanlaisia ​​asioita, mutta niiden täytyy näyttää erilaisilta toisistaan ​​erottaakseen toisistaan. Suunnittelutehtävän suorittamiseen tai suorittamiseen hän käyttää erityyppisiä ohjelmistoja. Tämä ohjelmisto oli täysin muuttanut vanhanaikaisen tai perinteisen suunnittelutavan, jossa ihmiset käyttävät kynää, kyniä, värejä ja veitsiä minkä tahansa mallin kehykseen. Jotkut grafiikan suunnittelijat käyttävät sekä perinteistä että digitaalista tapaa suunnitella mitä tahansa verkkosivustoa.

Mikä on tietokonegrafiikka?

 • Tietokonegraafinen suunnittelu luo visuaalisia konsepteja kuvien luomiseen ja ainutlaatuisen konseptin. Tietokoneen avulla suunnittelijat voivat nyt luoda suunnittelun enemmän luovuutta. Markkinoilla on saatavana paljon monenlaisia ​​grafiikkaohjelmistoja. Jokainen tämän ohjelmiston valmistaja oli käyttänyt ainutlaatuisia tapoja luoda ne. Kaikki riippuu käyttäjästä siitä, kuinka hän käyttää kyseistä ohjelmistoa suunnittelussaan. Jotkut ominaisuudet tai työkalut erottavat toisistaan. Näiden ominaisuuksien ja työkalujen organisointi minkä tahansa ohjelmiston etusivulle tehokkaammin ja ystävällisemmäksi kaikille käyttäjille tekee ohjelmistosta suositun markkinoilla. Jotkut ohjelmistot ovat rasteripohjaisia ​​ja toiset vektoripohjaisia.
 • Rasterikuvat luodaan pikselien avulla, kun taas vektorikuvat tehdään käyrien avulla. Rasteroitettua kuvaa renderöidessään se tuottaa pikseliä pikseliltä ja tuottaa upean realistisen kuvan, mutta ongelmana on, että nämä kuvat heikentävät niiden laatua, kun muutat kuvan kokoa. Koska vektoripohjaiset kuvat luodaan pisteiden avulla, tietokoneen on muistettava vain käyräpisteet suurentaaksesi mitä tahansa kuvaa ja muuttamalla sen kokoa. Ihmiset käyttävät vektorien ja pienten kuvien luomiseen vektoripohjaisia ​​ohjelmistoja ja isojen kuvaesitysten tekemiseen rasteripohjaisia ​​ohjelmistoja.

Parhaat graafisen suunnittelun ohjelmistot

Nyt keskustelemme lyhyesti markkinoiden parhaista graafisen suunnittelun ohjelmistoista:

 • Adobe Illustrator CC: Tämä ohjelmisto on hyödyllisin ohjelmisto ammattilaisille, suunnittelijoille ja taiteilijoille. Se tarjoaa laajan valikoiman työkaluja verkkosivustojen luomiseen, eri tuotemerkkien logoihin, videopeleihin ja tulostamiseen. Se on vektoripohjainen ohjelmisto, jolla pystymme helposti skaalaamaan kuvaa heikentämättä kuvan laatua. Sen avulla käyttäjä voi helposti luoda minkä tahansa kuvan paremmin kehitettyjen mallien ja esiasetusten takia. Tämä ohjelmisto on integroitu myös pilveen, jonka avulla käyttäjät voivat jakaa suunnittelunsa keskenään. Voimme luoda helposti teräviä segmenttejä ja tyhjentää viivoja, koska tässä ohjelmistossa pikselit kohdistuvat automaattisesti lähimpään pikseliristikkoon.
 • Adobe Photoshop: Tämä ohjelmisto on yksi web-suunnittelussa eniten käytetyistä ohjelmistoista. Sen avulla käyttäjät voivat luoda verkkosivustoja, kuvakkeita, julisteita, bannereita ja mobiilisovelluksia. Luomme myös 3D-kuvia, piirroksia tämän ohjelmiston avulla. Tämän ohjelmiston tärkeimpiä ominaisuuksia ovat harjasavun tasoitus, valohuonevalokuvat, harjan hallinta, luminanssimaskin hallinta, maalin symmetria ja monet muut.
 • Adobe InDesign CC: Adobe In Designia käytetään periaatteessa digitaalisten ja painotuotteiden asiakirjojen luomiseen. Sitä käytetään suunnitella asentoja, vuosikertomuksia, lehtiä ja monia muita projekteja. Tämän ohjelmiston mukana toimitetut työkalut antavat käyttäjän luoda raportteja helposti. Voimme myös jakaa raportteja sen pilviyhteyden avulla.
 • GIMP: Se pystyy hienosäätämään kuvia. Sen ominaisuuksiin kuuluvat Bezier-käyrät, kerrosmaskit, suodattimet ja animaatiopaketti. Sen avulla käyttäjät voivat asentaa ladattavia laajennuksia. Käyttöliittymäikkuna on helppokäyttöinen kaikille käyttäjille.
 • Corel Draw: Se on vektoripohjainen ohjelmisto. Kohdistusoppaan avulla käyttäjä voi helposti siirtää esineitä. Se toimii sujuvasti suurten tiedostojen kanssa. Tämä on Adobe Photoshopin jälkeen web-suunnittelussa toiseksi eniten käytetty ohjelmisto.
 • Pixlr: Se on verkkosuunnittelijoiden käyttämä kuvankäsittelyohjelma, jota voidaan käyttää sekä selaimissa että käyttöjärjestelmissä.
 • Inkspace: Siinä on laaja valikoima vektoripohjaisia ​​kuvankäsittelytyökaluja. Se tukee monenlaisia ​​tiedostomuotoja, joiden avulla käyttäjä voi avata sen missä tahansa muussa ohjelmistossa.
 • Gravit Designer: Se on ilmainen vektoripohjainen ohjelmisto.
 • Onshape: Se on pilveen kytketty ohjelmisto 3D CAD -suunnitteluun ja tiedonhallintaan.
 • Renderforest Logo Maker: Se on ilmainen ohjelmisto ammattilaiselle, joka haluaa suunnitella logon selaimesta.
 • SVG-muokkaus: Skaalattava vektorigrafiikka voi käyttää vain SVG-, HTML5-, JS-, TIFF-, GIFF- ja CSS-tiedostoja. Se toimii kaikissa selaimissa eikä tarvitse palvelinpohjaista käsittelyä.

johtopäätös

Ennen suunnitteluprojektin aloittamista suunnittelijan tulisi tarkkaan tietää kohdeyleisöstään. Hänen on myös tiedettävä selvästi asiakkaan tarkat vaatimukset. Grafiikkasuunnittelijan tulee tarjota riittävästi tietoa paremman sisällön avulla, ja grafiikat voivat auttaa hankkimaan kaiken sopimuksen helposti.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas parhaaseen graafisen suunnittelun ohjelmistoon. Tässä keskustellaan johdannosta ja 11 parhaasta graafisen suunnittelun ohjelmistosta. Voit myös katsoa muita aiheeseen liittyviä artikkeleitamme saadaksesi lisätietoja -

 1. Mitkä ovat suosituimmat VFX-ohjelmistot?
 2. Johdatus 3D-grafiikkaohjelmistoon
 3. Paras editointiohjelmisto digitaalimarkkinoilla
 4. Digitaalisen suunnittelun ymmärtäminen
 5. Täydellinen opas laajennuksista Photoshopissa
 6. Suosituimmat VFX-yritykset ja -ominaisuudet