Tässä Photoshop-tekstitehosteoppaassa opimme käyttämään tekstiä säiliönä lisää tekstiä! Erityisesti, täytämme yhden kirjeen kokonaisella kappaleella tekstiä niin, että teksti näkyy kirjeen muodossa.

Tässä on vaikutus, jota aiomme:

Lopullinen "teksti tekstin sisällä" -tehoste.

Aloitetaan!

Vaihe 1: Luo uusi asiakirja

Ensinnäkin tarvitsemme asiakirjan, joten siirry näytön yläreunassa olevaan Tiedosto- valikkoon ja valitse Uusi … tai käytä pikanäppäimiä Ctrl + N (Win) / Command + N (Mac) avataksesi Photoshopin nopeasti Uusi asiakirja -valintaikkuna. Valitse asiakirjalle haluamasi koko. Asetan kaivokseni 6 x 4 tuuman asiakirjaan, mutta voit käyttää mitä tarvitset. Koska haluan tämän näyttävän hyvältä tulostettaessa, asetan erotuskykyni 300 pikseliä / tuuma . Varmista, että Taustasisältö -asetuksena on Valkoinen, ja napsauta sitten OK, kun olet valmis luomaan uuden asiakirjan:

Valitse uudelle Photoshop-dokumentillesi koko, resoluutio ja taustaväri.

Vaihe 2: Valitse Tyyppityökalu

Seuraavaksi tekstin lisäämiseksi meidän täytyy kirjoittaa Too l. Tartu se Työkalut-paletista tai paina näppäimistön T- kirjainta valitaksesi sen pikakuvakkeella:

Valitse Photoshopin tyyppityökalu.

Vaihe 3: Valitse fontti Asetukset-palkista

Kun Tyyppityökalu on valittu, siirry näytön yläosassa olevaan Asetukset-palkkiin ja valitse kirjasin. Koska aiomme käyttää kirjainta säiliönä lisää tekstiä, yritä valita kirjasin, jolla on paksut kirjaimet. Käytän Arial Blackia . Älä ole huolissasi kokoa nyt. Muutamme tekstin kokoa tarpeen mukaan hetkessä:

Valitse fontti Asetukset-palkista, mieluiten yksi paksuilla kirjaimilla.

Vaihe 4: Kirjoita A-asiakirja asiakirjaan

Napsauta mitä tahansa Photoshop-asiakirjan sisäpuolella olevaa kohtaa ja kirjoita kirje, jota käytetään säilönä lopulliseen tekstiin. Kirjoitan "T", koska se on mukava, yksinkertainen muoto.

Vaihe 5: Käytä ilmaista muunnosta kirjeen koon muuttamiseen tarvittaessa

Jos sinun on muutettava kirjeen kokoa, paina Ctrl + T (Win) / Command + T (Mac), niin saat esiin Photoshopin Free Transform -ruudun ja käsittelee kirjainta, vedä mitä tahansa kahvoista (pieniä neliöitä) muuttaaksesi sen kokoa. Välttääksesi kirjaimen ulkoasun vahingossa vääristymisen muutettaessa sitä, pidä Shift- näppäintä painettuna vetäessäsi kahvoja. Jos haluat muuttaa kirjeen kokoa sen keskeltä, pidä Alt-näppäintä (Win) / Option (Mac) myös alhaalla:

Muuta kirjeen kokoa tarvittaessa Photoshopin Free Transform -komennolla.

Paina Enter (Win) / Return (Mac), kun olet valmis hyväksymään muutoksen ja poistumaan Free Transform -komennosta.

Vaihe 6: Luo tyyppi polku

Kun Tyyppityökalu on edelleen valittuna, napsauta hiiren kakkospainikkeella (Win) / Option-click (Mac) missä tahansa asiakirjan sisällä, jolloin tekstivaihtoehtojen alavalikko avautuu. Meidän on muutettava kirjeemme poluksi, jota voimme käyttää säilöksi lopputeksteillemme, joten valitse alivalikosta Luo työpolku :

Luo työpolku kirjaimesta.

Teksistäsi käytetyn värin mukaan saatat huomata tai olla huomaamatta ääriviivat kirjeen ympärillä, kun olet luonut polun. Ääriviiva on polku, ja jos et näe sitä heti, näet sen ehdottomasti hetkessä.

Vaihe 7: Piilota tyyppikerros

Jos et huomannut polkua kirjeesi ympärillä valitessasi "Luo työpolku", huomaat sen tämän vaiheen jälkeen, koska aiomme piilottaa tekstikerroksen näkymästä, koska meidän ei enää tarvitse nähdä sitä. Tasot-paletin tekstikerroksen vasemmassa reunassa on silmämunan kuvake. Tämä on tason näkyvyyskuvake, mutta suurin osa ihmisistä viittaa siihen vain "silmämunaan". Kun silmämuna näkyy, kerros on näkyvissä asiakirjassa, ja kun se ei näy, kerros on piilotettu. Tällä hetkellä silmämuna on näkyvissä, minkä vuoksi voimme nähdä kirjeen asiakirjassa. Napsauta silmämunan kuvaketta hiirellä, joka ei vain piilota silmämunaa, se myös piilottaa tekstin asiakirjassa:

Piilota kirje näkymästä dokumentissa napsauttamalla sen näkyvyyskuvaketta Tasot-paletissa.

Voit napsauttaa takaisin tyhjään ruutuun, jossa silmämunikuvake näkyi, jotta kerros näkyy uudelleen.

Kun teksti on piilotettu, vain hetki sitten luoma polku on nyt näkyvissä:

Teksti on nyt piilotettu, paljastaen polun, jonka loimme tekstistä.

Vaihe 8: Napsauta polun sisällä, mutta älä kirjoita vielä

Polkamme on nyt näkyvissä, ja aiomme käyttää sitä tekstinsä säiliöksi. Meidän on vain lisättävä teksti! Kun Tyyppityökalu on edelleen valittuna, siirrä hiiren kohdistin polun sisälle. Näet kohdistimen muodon muuttuvan I-sädestä, jonka ympärillä on pisteviiva, I-säteen, jonka ympärillä on pisteviiva ellipsi, mikä osoittaa, että jos napsautat hiirtä ja aloitat kirjoittamisen, kirjoitat polun sisällä, mitä juuri haluamme. Mene eteenpäin ja napsauta mitä tahansa polun sisällä, mutta älä aloita kirjoittamista vielä.

Vaihe 9: Vaihda fontti ja / tai fonttikoko tarvittaessa

Haluat todennäköisesti pienentää fonttisi kokoa ennen kirjoittamisen aloittamista, joten siirry Asetukset-palkkiin ennen kuin kirjoitat jotain, ja aseta fonttikoko sopivaksi. Asetan kaivokseni 36 pt: iin. Voit myös vaihtaa fontin. Vaihdan kaivokseni Arialiin, eikä Arial Blackiin, jota käytin itse kirjeessä:

Vaihda fontti ja fonttikoko Asetukset-palkissa.

Vaihe 10: Valitse kappaleperusteesta "Perustele kaikki"

On vielä yksi asia, jonka haluamme tehdä ennen kirjoittamisen aloittamista. Haluamme asettaa tekstin perusteeksi Justify All, jotta teksti täyttää muodollemme vasemmalta oikealle. Voimme käyttää perusteluvaihtoehtoja kappalepaletista. Jos sinulla ei vielä ole kappalepaletti auki näytölläsi, kun Tyyppityökalu on edelleen valittuna, siirry Asetukset-palkkiin ja napsauta Merkki- ja kappalepaletti -vaihtopainiketta :

Napsauttamalla Merkki- ja kappalepaletti -vaihtopainiketta Asetukset-palkissa pääset Photoshopin Merkki- ja kappalepaletteihin.

Oletusarvoisesti Photoshop ryhmittelee merkki- ja kappalepaletit samaan paleletryhmään, koska ne toimivat joukkueena ja säästävät näyttötilaa. Jos Merkkivalikoima näytetään, napsauta vain kohtauspaletin nimi -välilehteä palettiryhmän yläreunassa tuodaksesi sen eturintamaan ja lähetä Merkkivalikoima taustalle. Kun kappalepaletti on valittu, napsauta oikeuttamalla kaikki -vaihtoehtoa paletin oikeassa yläkulmassa. Tämä varmistaa, että tekstimme täyttää niin suuren osan kirjeestä kuin mahdollista:

Napsauta kappaleperusteen "Perustele kaikki" -vaihtoehto.

Vaihe 11: Kirjoita teksti polun sisään

Nyt on vain lisättävä tekstiä kirjeen sisälle. Mene eteenpäin ja aloita kirjoittaminen, ja niin kuin teet, tekstini täyttää kirjeen sisäosan:

Aloita kirjoittaminen kirjeen sisälle. Kirjoittaessasi teksti on alkuperäisen kirjeen muotoinen.

Jatka kirjoittamista, kunnes kirjeesi on täynnä tekstiä.

T-kirjaini on nyt täynnä tekstiä.

Vaihe 12: Napsauta valintamerkkiä hyväksyäksesi teksti

Kun olet lisännyt tekstin, napsauta valintapalkin valintamerkkiä hyväksyäksesi sen:

Hyväksy teksti napsauttamalla valintaruutua Asetukset-palkissa.

Vaihe 13: Piilota polku

Kun teksti on lisätty, kaikki jäljellä oleva tehtävä on nyt piilottaa polku, ja voimme tehdä sen helposti pikanäppäimillä Ctrl + H (Win) / Command + H (Mac). Ja sen kanssa olemme valmis! Tässä on lopputulos, jossa teksti on T-kirjaimen muotoinen:

Lopullinen tulos. Alkuperäisen kirjeen muoto on edelleen näkyvissä sen sisällä olevan tekstin ansiosta.

Minne mennä seuraavaksi …

Ja niin helppoa on muuntaa kirje poluksi ja käyttää sitä säilönä lisää tekstiä Photoshopissa! Vieraile tekstitehosteita tai valokuvatehosteita osioissa, jos haluat lisätietoja Photoshop-tehosteoppaista!