Tämä opetusohjelma näyttää, kuinka siirrät kuvan tai tason Photoshop-asiakirjasta toiseen. Opit kuinka kopioida ja liittää kuvan asiakirjojen välillä, kopioida kerros ja kolme tapaa vetää ja pudottaa kuvia asiakirjojen välillä.

Kuvien sekoittamisen ja yhdistämisen suhteen Adobe Photoshop on kiistaton mestari. Itse asiassa Photoshop antaa meille niin monia mielenkiintoisia ja tehokkaita tapoja yhdistää kuvia, että luovuutemme rajoittaa vain taitomme ja mielikuvitus. Mutta ennen kuin voimme aloittaa kuvien yhdistämisen, meidän on ensin tiedettävä, kuinka saada useita kuvia samaan asiakirjaan. Jos olet uusi Photoshop, jopa kahden valokuvan sekoittaminen voi tuntua mahdottomalta tehtävältä. Tämä johtuu siitä, että Photoshop avaa jokaisen kuvan erillisessä asiakirjassa. Kuvien sekoittamiseksi tai yhdistämiseksi niiden on oltava samassa asiakirjassa.

Edellisessä opetusohjelmassa opimme kaiken välilehdissä ja kelluvissa asiakirjaikkunoissa Photoshopissa. Oppimme myös kuinka katsella ja järjestää useita avoimia kuvia näytöllä Photoshopin monidokumentin asettelujen avulla. Tässä opetusohjelmassa otamme oppimamme ja tutkimme viittä eri tapaa siirtää kuvia helposti asiakirjojen välillä.

Mitä opit

Aloitamme peruskopiointi- ja liittämismenetelmästäsi . Sitten opimme kopioimaan tason asiakirjasta toiseen. Lopuksi tarkastellaan kolmea tapaa vetää ja pudottaa kuvaa asiakirjojen välillä. Opimme kuinka vetää ja pudottaa kuvia välilehtiin, moniasiallisissa asiakirjoissa ja kahden kelluvan asiakirjan ikkunan välillä. Kun olet nähnyt, kuinka ne kaikki toimivat, voit valita parhaiten viihdettävän menetelmän! Aion käyttää Photoshop CC: tä, mutta tämä opetusohjelma on täysin yhteensopiva Photoshop CS6: n kanssa.

Tämä on oppiaihe 8/10 Photoshop Interface -sarjassa. Aloitetaan!

Kuvien avaaminen Photoshopissa

Seurataksesi tarvitset kaksi kuvaa. Täällä olen käyttänyt Adobe Bridge -sovellusta kansioon, joka sisältää käyttämäni valokuvat. Voit avata ne Photoshopiin napsauttamalla ensimmäistä kuvaa vasemmalla ja valitsemalla sen. Sitten valitakseni myös toisen kuvan, pidän Shift- näppäintä painettuna ja napsautin toista kuvaa. Kun molemmat valokuvat on valittu, kaksoisnapsauta jompaa kumpaa kuvaa avataksesi ne Photoshopiin:

Kahden kuvan valitseminen ja avaaminen Photoshopista Adobe Bridgestä ..

Oletuksena Photoshop avaa kuvat välilehdissä, vain yksi asiakirja näkyy kerrallaan. Tässä on ensimmäinen kuva (muotokuva valokuva Adobe Stock: lta):

Kaksi ensimmäistä valokuvaa aukeaa Photoshopissa. Valokuvaluotto: Adobe Stock.

Voit vaihtaa avoimien kuvien välillä napsauttamalla välilehtiä asiakirjaikkunoiden yläosassa. Vaihdan toiseen kuvaani napsauttamalla sen välilehteä:

Napsauta asiakirja-välilehteä nähdäksesi toisen avoimen kuvan.

Ja nyt näemme toisen kuvani. Käytän tätä kuvaa tekstuurina sulautuakseen alkuperäiseen kuvaan. Opimme kuinka sekoittaa kuvia nopeasti yhteen tämän oppaan lopussa (tekstuurikuva Adobe Stock: lta):

Toinen kuva. Valokuvaluotto: Adobe Stock.

Kuvan siirtäminen asiakirjojen välillä

Tapa 1: Kopioi ja liitä

Ensimmäinen menetelmä, jonka opimme siirtämään kuvia asiakirjojen välillä, on kuvan kopiointi ja liittäminen asiakirjasta toiseen. Kopioi ja liitä kuva valitsemalla ensin asiakirja, joka sisältää siirrettävän kuvan. Kun asiakirja on aktiivinen, valitse asiakirjan sisällä oleva kuva siirtymällä valikkopalkin Valitse- valikkoon ja valitsemalla Kaikki . Kopioi kuva siirtymällä Muokkaa- valikkoon ja valitsemalla Kopioi . Vaihda asiakirjaan, johon haluat liittää kuvan. Siirry sitten Muokkaa- valikkoon ja valitse Liitä . Liitetty kuva näkyy omalla erillisellä kerroksellaan Alkuperäisen kuvan yläpuolella Tasot-paneelissa.

Vaihe 1: Valitse ensimmäinen asiakirja

Seuraavaksi siirretään vaiheet kuvan kopioimiseksi ja liittämiseksi asiakirjojen välillä käyttämällä kuviani esimerkkinä. Haluan siirtää tekstuurikuvani samaan asiakirjaan kuin muotokuvani. Joten ensimmäinen asia, jonka teen, on valita "texture.jpg.webp" -dokumenttini napsauttamalla sen välilehteä :

Kopioitavan kuvan sisältävän asiakirjan valitseminen.

Vaihe 2: Valitse kuva

Itse kuvan valitsemiseksi siirryn valikkopalkin Valitse- valikkoon näytön yläreunassa. Sitten valitsen kaikki . Tämä asettaa valokuvan kuvan ympärilleni ja ilmoittaa minulle, että kuva on valittu:

Siirry kohtaan Valitse> Kaikki.

Vaihe 3: Kopioi kuva

Kun kuva on valittu, kopioin sen leikepöydälle siirtymällä valikkopalkin Muokkaa- valikkoon ja valitsemalla Kopioi :

Siirry kohtaan Muokkaa> Kopioi

Vaihe 4: Vaihda toiseen asiakirjaan

Seuraavaksi siirryn "portrait.jpg.webp" -asiakirjaani napsauttamalla sen välilehteä :

Asiakirjan valitseminen mihin haluan liittää kuvan.

Katsotaanpa ensin kuvan liittämistä asiakirjaan kerrokset-paneelistani. Tasot-paneelissa näemme kaikki dokumentin tasot. Opimme kaiken kerroksista muissa opetusohjelmissa. Huomaa nyt, että kuva istuu taustakerroksessa. Taustakerros on tällä hetkellä ainoa taso asiakirjassa:

Tasot-paneeli, joka näyttää asiakirjan alkuperäisen kuvan.

Vaihe 5: Liitä kuva

Liittääksesi tekstikuviani menen valikkorivin Muokkaa- valikkoon. Sitten valitsen Liitä :

Siirry kohtaan Muokkaa> Liitä.

Photoshop liittää tekstuurikuvan asiakirjaan. Näyttää siltä, ​​että tekstuurikuvani on nyt ainoa valokuva asiakirjassa. Tämä johtuu siitä, että tekstuurivalokuva istuu muotokuvan edessä. Koska molemmat valokuvat ovat samankokoisia, tekstuurikuva estää muotokuvan näkymästä:

"Texture.jpg.webp" -kuva on liitetty "portrait.jpg.webp" -kuvan asiakirjaan.

Katsotaanpa sitten uudelleen Tasot-paneelista varmistaaksesi, että asiakirjassa todellakin on molemmat kuvat. Tällä kertaa näemme, että meillä on nyt vain yksi kerros. Alkuperäinen pystykuva istuu edelleen taustakerroksessa. Ja Photoshop sijoitti tekstuurikuvan upouuteen kerrokseen, nimeltään "Layer 1", sen yläpuolelle. Tosiaan, molemmat kuvat ovat nyt samassa asiakirjassa:

Tasot-paneeli näyttää nyt molemmat kuvat samassa Photoshop-dokumentissa.

Asiakirjojen palauttaminen

Joten se on ensimmäinen tapa siirtää kuvia asiakirjojen välillä. Jos haluat noudattaa seuraavia menetelmiä, sinun on ensin palautettava kaksi asiakirjaasi takaisin alkuperäiseen tilaansa. Ensin nollaamme asiakirjan, johon olet liittänyt kuvan. Varmista, että asiakirja on edelleen aktiivinen. Siirry sitten valikkopalkin Muokkaa- valikkoon ja valitse Kumoa liitä . Tämä poistaa liitetyn kuvan asiakirjasta ja antaa sinulle vain alkuperäisen kuvan:

Siirry kohtaan Muokkaa> Kumoa liitä.

Vaihda sitten asiakirjaan, joka pitää kopioimasi kuvan. Voit poistaa valinnan ääriviivat kuvan ympäriltä siirtymällä Valitse- valikkoon ja valitsemalla Poista valinta . Ja sen avulla olet valmis siirtymään seuraavaan menetelmään:

Siirry kohtaan Valitse> Poista valinta.

Tapa 2: Kerroksen kopiointi

Seuraavaksi opimme siirtämään kuvan Photoshop-dokumentista toiseen kopioimalla tason. Ensin, varmista, että asiakirja, joka pitää kuvan siirrettävää kuvaa, on valittu. Siirry valikkopalkin Taso- valikkoon ja valitse Monista kerros . Anna tasolle nimi (Valinnainen) Kopiokerros-valintaikkunassa. Valitse valintaikkunan Kohde- osiosta toinen asiakirja. Napsauta sitten OK. Kuva näkyy toisen asiakirjan uudessa tasossa.

Vaihe 1: Valitse asiakirja, joka pitää siirrettävän kuvan

Mennään vaiheiden läpi yksityiskohtaisemmin. Ensinnäkin, koska haluan siirtää tekstuurikuvani muotokuvan asiakirjaan, valitsen "texture.jpg.webp" -dokumenttin napsauttamalla sen välilehteä:

Siirrettävää kuvaa pitävän asiakirjan valitseminen.

Jos katsomme Tasot-paneelista, näemme tekstuurikuvani istuvan Taustakerroksessa. Tämä on taso, jonka aiomme kopioida:

Tasot-paneeli, jossa näkyy tekstuurivalokuva.

Vaihe 2: Valitse "Monista kerros" Taso-valikosta

Kopioidaksesi tason siirryn valikkopalkin Taso- valikkoon. Sitten valitsen Monista kerros :

Siirry tasoon> Kopioi kerros.

Vaihe 3: Aseta toinen asiakirja määränpääksi

Tämä avaa Photoshopin Monistuskerros-valintaikkunan. Valintaikkunan yläosassa näkyy kopioitavan tason nimi. Minun tapauksessani se on taustakerros. Oletusarvoisesti Photoshop lisää vain sanan "kopio" tason alkuperäisen nimen loppuun. Tästä tulee tason nimi ("taustakopio"), kun se siirretään toiseen asiakirjaan. Voit kuitenkin antaa kopiokerrokselle kuvaavamman nimen. Koska tämä kerros pitää tekstuurikuvani, vaihdan tason nimen "Texture".

Valitse Kohde- osiossa asiakirja, johon haluat siirtää kuvan määränpääksi. Valitsen "portrait.jpg.webp" -dokumenttini. Kun olet valmis, napsauta OK. Photoshop kopioi tason ja lähettää sen toiseen asiakirjaan:

Asettaa toisen asiakirjan tason kohteeksi.

Vaihe 4: Vaihda toiseen asiakirjaan

Vaihdan "portrait.jpg.webp" -asiakirjaani napsauttamalla sen välilehteä:

Napsauta välilehteä vaihtaaksesi asiakirjoja.

Ja jos katsomme Tasot-paneelista, näemme "Texture" -kerroksen, joka pitää tekstuurikuvani, istuen nyt taustakerroksen muotokuvan yläpuolella. Molemmat kuvat ovat nyt samassa asiakirjassa:

Tekstuurikerros on kopioitu muotokuva-asiakirjaan.

Liittyy: Kuinka avata useita kuvia kerroksina Photoshopissa

Asiakirjan palauttaminen

Jälleen kerran, jos seuraat jokaisen menetelmän kanssa, sinun on palautettava asiakirjat ennen jatkamista. Tällä kertaa ainoa asiakirja, joka meidän on nollattava, on asiakirja, johon siirrimme kuvan (minun tapauksessani "portrait.jpg.webp" -asiakirja). Jos haluat poistaa päällekkäisen kerroksen asiakirjasta, siirry valikkopalkin Muokkaa- valikkoon ja valitse Kumoa kopiokerros :

Siirry kohtaan Muokkaa> Kumoa kaksoiskerros.

Tapa 3: Vedä ja pudota välilehden asiakirjojen välillä

Seuraavat muutama tapa tarkastella liikkuvia kuvia asiakirjojen välillä sisältyy kuvan vetämiseen ja pudottamiseen. Aloitamme opiskelemalla kuvan vetämistä ja pudottamista välilehdessä olevien asiakirjojen välillä. Valitse ensin asiakirja, joka sisältää siirrettävän kuvan. Valitse Siirrä työkalu työkaluriviltä . Napsauta kuvaa ja vedä se ylös toisen asiakirjan välilehteen . Odota, että Photoshop vaihtaa asiakirjoja. Vedä sitten kuva välilehdestä alas asiakirjaikkunaan. Pidä Shift- näppäintä painettuna ja vapauta hiiren painike pudottaaksesi ja keskittääksesi kuvan asiakirjaan.

Vaihe 1: Valitse asiakirja, jonka kuvan haluat siirtää

Aloitan jälleen valitsemalla asiakirjan, joka sisältää tekstuurikuvani. Teen sen napsauttamalla asiakirja-välilehteä:

Asiakirjan "texture.jpg.webp" valitseminen.

Vaihe 2: Valitse Siirrä-työkalu

Kuvan vetämiseen ja pudottamiseen tarvitaan Photoshopin Siirrä-työkalu . Valitsen Siirrä-työkalun työkaluriviltä näytön vasemmalla puolella:

Siirrä-työkalun valitseminen.

Vaihe 3: Vedä kuva toisen asiakirjan välilehteen

Kun Siirrä-työkalu on kädessä, napsautin tekstuurikuvaani. Sitten vedän sen ylös ja pystysuuntaisen "portrait.jpg.webp" -dokumentin välilehdelle :

Napsauttamalla ja vetämällä tekstuurikuvaa pystysuuntaisen asiakirjan välilehdelle.

Vaihe 4: Vedä välilehdestä asiakirjaan

Pidä hiiren painike painettuna ja hiiren kohdistin suoraan välilehden yläpuolella, kunnes näet Photoshop-vaihto-asiakirjat. Minun tapauksessani odotan sen vaihtamista tekstuurikuvistani muotokuvakuvaksi. Sitten vedän tekstuurikuvan välilehdeltä alas pystysuuntaisen asiakirjan ikkunaan:

Kun Photoshop on vaihtanut asiakirjoja, vedä kuva asiakirjaan.

Vaihe 5: Vapauta hiiren painike

Pudotan kuvan asiakirjaan pitämällä Shift- näppäintä painettuna. Sitten vapautan hiiren painikkeen. Vaihto-näppäin kehottaa Photoshopia keskittämään kuvan asiakirjaan. Jos sinun ei tarvitse keskittää kuvaa, vapauta hiiren painike pitämättä Shift-painiketta. Jos tarkastelet Tasot-paneeliasi, huomaat, että molemmat kuvat ovat nyt samassa asiakirjassa:

Pidä Shift-painiketta painettuna ja vapauta hiiren painike pudottaaksesi ja keskittääksesi kuvan.

Asiakirjan palauttaminen

Palautetaan asiakirja, jotta voimme siirtyä neljänteen tapaan. Voit poistaa asiakirjaan vetämäsi kuvan siirtymällä Muokkaa- valikkoon ja valitsemalla Kumoa vedon kerroksen :

Siirry kohtaan Muokkaa> Kumoa vedon kerros.

Tapa 4: Vedä ja pudota moniasiallisen asettelun avulla

Olemme nähneet kuinka vetää ja pudottaa kahden välilehden asiakirjojen välillä. Nyt opitaan kuinka vetää ja pudottaa kuvaa asiakirjojen välillä käyttämällä yhtä Photoshopin mondokumenttisista asetteluista. Oppimme kaiken mondokumenttiratkaisuista edellisessä opetusohjelmassa.

Siirry valikkopalkin Ikkuna- valikkoon, valitse Järjestä ja valitse sitten 2-ylöspäin pystysuora asettelu. Tämä asettaa kaksi asiakirjaasi vierekkäin näytölle. Valitse Siirrä työkalu työkaluriviltä. Napsauta kuvaa, jonka haluat siirtää, ja vedä se toiseen asiakirjaikkunaan. Pidä Shift- painiketta painettuna ja vapauta hiiren painike pudottaaksesi ja keskittääksesi kuvan asiakirjaan. Siirry Ikkuna- valikkoon, valitse Järjestä ja valitse sitten Yhdistä kaikki välilehdiksi vaihtaaksesi takaisin oletusvälilehden asiakirjanäkymään.

Vaihe 1: Valitse 2-ylöspäin pystysuunnassa -asettelu

Aloitan siirtymällä valikkopalkin Ikkuna- valikkoon ja valitsemalla Järjestä . Sieltä valitsen 2-ylöspäin pystysuoran asettelun:

Siirry ikkunaan> Järjestä> 2-pystysuuntainen.

Tämä asettaa molemmat dokumenttini vierekkäin, jolloin saan nähdä molemmat kuvat kerralla:

Molemmat kuvat ovat nyt näkyvissä näytöllä.

Vaihe 2: Valitse Siirrä-työkalu

Seuraavaksi valitsen Siirrä-työkalun työkaluriviltä:

Siirrä-työkalun valitseminen.

Vaihe 3: Napsauta ja vedä kuva toiseen asiakirjaan

Kun Siirrä-työkalu on valittuna, napsautin tekstuurikuvaa ja hiiren painikkeella painettuna, vedän sen muotokuvan asiakirjaikkunaan:

Vedä tekstuurivalokuva toiseen viereiseen asiakirjaan.

Vaihe 4: Vapauta hiiren painike

Jos haluat pudottaa ja keskittää tekstuurikuvan, pidä Shift- näppäintä painettuna ja vapauta sitten hiiren painike. Photoshop kopioi pintakuvan alkuperäisestä asiakirjasta muotokuvaan:

Vedä tekstuurivalokuva toiseen viereiseen asiakirjaan.

Vaihe 5: Valitse "Yhdistä kaikki välilehdiksi"

Jos haluat vaihtaa näkymäsi "2-pystysuorassa" -asettelusta takaisin oletusarvoiseen, välilehdenäkymään, siirry Ikkuna- valikkoon, valitse Järjestä ja sitten Yhdistä kaikki välilehdiksi :

Siirry ikkunaan> Järjestä> Yhdistä kaikki välilehdiksi.

Ja nyt olemme palanneet oletusnäkymään, jossa molemmat kuvat ovat samassa asiakirjassa:

Takaisin välilehden oletusasiakirjanäkymään.

Asiakirjan palauttaminen

Voit jälleen palauttaa asiakirjan alkuperäiseen tilaansa, jotta voimme tarkastella viimeistä tapaa siirtää kuvia asiakirjojen välillä, siirtymällä Muokkaa- valikkoon ja valitsemalla Kumoa vedä kerros :

Siirry kohtaan Muokkaa> Kumoa vedon kerros.

Tapa 5: Vedä ja pudota kelluvien Windowsien välillä

Lopuksi opitaan kuinka siirtää kuvaa Photoshopissa asiakirjasta toiseen vetämällä sitä kahden kelluvan ikkunan välillä. Mene ikkunavalikkoon, valitse Järjestä ja valitse sitten Kellu kaikki Windowsissa . Molemmat kuvat näkyvät oman kelluvan asiakirjan sisällä. Valitse Siirrä-työkalu . Napsauta siirrettävän kuvan ikkunan sisällä ja vedä se toiseen ikkunaan. Pidä Vaihto- näppäintä painettuna ja vapauta hiiren painike pudottaaksesi ja keskittääksesi kuvan asiakirjan sisällä. Voit palata takaisin välilehtidokumenttinäkymään siirtymällä ikkunavalikkoon, valitsemalla Järjestä ja sitten Yhdistä kaikki välilehdiksi .

Vaihe 1: Kellu kaikki Windows-käyttöjärjestelmässä

Vaihtaakseni näkymäni välilehdissä olevista asiakirjoista kelluviin ikkunoihin siirtymällä Ikkuna- valikkoon ja valitsemalla Järjestä . Sitten valitsen kelluvan kaiken Windowsissa :

Siirry ikkunaan> Järjestä> Kellu kaikki Windowsissa.

Tämä sijoittaa jokaisen kuvan kelluvan asiakirjaikkunan sisään. Napsauta harmaata välilehteä ikkunoiden yläreunassa, vetämällä ja asettamalla ne uudelleen ruudulle, jotta kuvaa on helppo vetää ikkunasta toiseen:

Jokainen valokuva näkyy omassa kelluvassa ikkunassa.

Vaihe 2: Valitse Siirrä-työkalu

Seuraavaksi valitsen Siirrä-työkalun työkaluriviltä:

Siirrä-työkalun valitseminen.

Vaihe 3: Vedä kuva toiseen kelluvaan ikkunaan

Kun Siirrä-työkalu on valittu, napsautin tekstuurikuvaani ja vedän sen ikkunaan, joka pitää muotokuvaani:

Kuvan vetäminen ikkunasta toiseen.

Vaihe 4: Vapauta hiiren painike

Jos haluat pudottaa ja keskittää kuvan muotokuva-asiakirjaan, pidä Shift- näppäintä painettuna ja vapauta sitten hiiren painike:

Tekstuurikuva näkyy nyt molemmissa ikkunoissa.

Vaihe 5: Vaihda takaisin välilehtiasiakirjojen näkymään

Kun molemmat kuvat ovat nyt samassa asiakirjassa, vaihtaan kelluvista ikkunoista takaisin välilehden asiakirjoihin siirtymällä ikkunavalikkoon, valitsemalla Järjestä ja valitsemalla sitten Yhdistä kaikki välilehdiksi :

Siirry ikkunaan> Järjestä> Yhdistä kaikki välilehdiksi.

Molemmat kuvat ovat nyt samassa välilehdessä:

Takaisin välilehden asiakirjanäkymään jälleen.

Kuvien sekoittaminen

Nyt kun osaamme siirtää kuvia samaan Photoshop-asiakirjaan, miten sekoitamme ne yhteen? Tällä hetkellä tekstuurikuvani estää muotokuvavalokuvani kokonaan näkymästä. Voit sekoittaa kaksi kuvaa käyttämällä yhtä Photoshopin kerrossekoitustiloista. Kävin läpi tämän nopeasti täällä, mutta voit oppia lisää kuvien sekoittamisesta Kuinka sekoittaa tekstuurit valokuvien -oppaassa.

Jos katsomme Kerrokset-paneeliin, näemme tekstuurikuvani ("Kerroksessa 1") istuvan muotokuvakuvani yläpuolella (taustakerroksessa). Tekstuuri estää muotokuva näkymästä, koska tekstuurikerroksen sekoitustila on tällä hetkellä asetettu Normaali- tilaan . Blend Mode -vaihtoehto on Tasot-paneelin vasemmassa yläkulmassa:

Tekstuurikerroksen sekoitustilaksi on asetettu Normaali.

Normaali sekoitustila on Photoshopin oletussekoitustila. "Normaali" tarkoittaa, että kerros ei sekoitu ollenkaan sen alla olevan kerroksen kanssa. Sekoittaakseni tekstuurini muotokuvan kanssa, minun on muutettava sekoitustila jotain erilaista. Napsautan sanaa "Normaali" avataksesi luettelon muista sekoitusmuodoista. Voit kokeilla erilaisia ​​sekoitustiloja kuvasi kanssa nähdäksesi, mikä toimii parhaiten. Menen Soft Lightin kanssa :

Tekstuurikerroksen sekoitustilan muuttaminen pehmeäksi.

Ja täällä näemme, että vaihtamalla sekoitusmoodin normaalista pehmeäksi, tekstuurini sulautuu nyt hienosti muotokuvaan, luo mielenkiintoisen tehosteen. Voit oppia entistä enemmän sekoitustiloista, mukaan lukien vinkkejä niiden vaihtamiseen helposti, kääntö-, peili- ja kääntömallien ja kuvioiden opetusohjelmassa:

Tulos, kun tekstuurikerroksen sekoitustila on vaihdettu pehmeäksi.

Minne mennä seuraavaksi …

Ja siellä meillä se on! Se on viisi helppoa tapaa siirtää kuvaa Photoshopissa asiakirjojen välillä ja pikakuvaus kuvien sekoittamiseen sekoitustilojen avulla! Seuraavassa tämän sarjan oppitunnissa opitaan käyttämään työtiloja Photoshopissa!

Tai tutustu muihin tämän luvun oppitunteihin:

  • 01. Photoshop-käyttöliittymän tunteminen
  • 02. Photoshop-työkalut ja työkalurivin versio
  • 03. Työkalujen ja työkalurivin nollaaminen
  • 04. Työkalurivin mukauttaminen
  • 05. Paneelien hallinta Photoshopissa
  • 06. Työskentely välilehdessä olevien asiakirjojen ja kelluvien ikkunoiden kanssa
  • 07. Kuinka katsella useita kuvia kerralla
  • 08. 5 tapaa siirtää kuvia asiakirjojen välillä
  • 09. Työtilojen käyttö
  • 10. Näyttötilat ja käyttöliittymä temppuja

Lisää lukuja ja viimeisimpiä oppaita löydät käymällä Photoshopin perusteet -osiossa!