3D-kartat Excelissä (sisällysluettelo)

 • 3D-kartat Excelissä
 • Vaiheet 3D-karttojen lataamiseen Excel 2013: ssa

3D-kartat Excelissä

3D-kartat Excelissä on kolmiulotteinen visualisointityökalu, jota käytetään valtavan tietomäärän kartoittamiseen ja piirtämiseen, mikä on maa- tai aluekohtaisesti järjestetty. Joskus tiedot ovat niin valtavia, että emme voi käyttää suodatinta tai piirtää säännöllisiä kuvaajia.

Kuinka käyttää 3D-karttoja Excelissä?

Voit käyttää 3D-karttoja siirtymällä Lisää-valikkoon. Valitse tai napsauta karttoja Power Map -osiossa.

Vaiheet 3D-karttojen lataamiseen Excel 2013: ssa

3D-kartat on jo sisäänrakennettu Excel 2016: een. Excel 2013: n yhteydessä meidän on kuitenkin ladattava ja asennettava paketit lisäosana. Tämän voi ladata Microsoftin verkkosivustolta. Excel 2013: n 3D-kartat on nimetty Power Mapsiksi. Voimme hakea siitä suoraan Microsoftin verkkosivustolta alla olevan kuvan mukaisesti.

Lataa vaihe 1

Lataa vaihe 2

Lataa vaihe 3

Lataa Power Map ja asenna se. Käynnistä nyt Excel-valikkopalkissa Tiedosto-valikko.

Kun napsautamme, näemme Excel-asetusikkunan. Siirry siihen Lisäosat ja valitse Hallitse COM-lisäosat ja napsauta Siirry alla olevan kuvan mukaisesti.

Kun olet napsauttanut Siirry-painiketta, vie meidät COM-lisäosat -ruutuun ja napsauta Merkitse Microsoft Power Map -sovelluksessa Excel-tiedostoon ja napsauta OK alla olevan kuvan mukaisesti. Tämän avulla asennettu Microsoft Power Map voidaan määrittää Microsoft Excel 2013: een.

Kun tämä on tehty, näemme kartan Lisää valikossa Power Map -kohdan alla olevassa kuvassa. Tämän avulla voimme määrittää Power Map- tai 3D Map -sovelluksen Excel 2013: ssa.

3D-kartan, jota kutsutaan myös nimellä Power Map, luomiseksi Excel 2013: ssa, meillä on joitain näytteitä maailman parhaiten arvostetuista yrityksistä. (Tämän voi ladata Wikipediasta)

Voit ladata tämän 3D Maps Excel -mallin täältä - 3D Maps Excel Template

Luo 3D-karttoja Exceliin

Kuten alla olevista tiedoista voidaan nähdä, meillä on yritysten nimi, jotka ovat alueellisia ja sijoittuvat alakategorioittain. Sitten Tulot-sarake on avain, jota voidaan nähdä 3D-kartassa, koska millaisia ​​numeroita sillä on, se näkyy hyvässä 3D-tornissa.

Nyt 3D-kartan luomiseksi valitse ensin täydelliset tiedot, joihin haluamme piirtää 3D-kartan, siirry sitten Lisää-valikkoon, kohdasta Power Maps ja valitsemalla Kartat. Kun teemme sen, saamme Launch Power Map -ikkunan alla olevan kuvan mukaisesti. Uudesta kiertueesta.

Tämä vie meidät oikeaan 3D- tai Power Map -kuvaan, kuten alla olevasta kuvakaappauksesta näemme.

Ja tiedot, jotka valitsimme 3D-karttaan, voidaan kartoittaa näytön oikealta puolelta.

Kuten näemme, valitut datasarakkeiden nimet on jo kartoitettu 3D-kartalla. Yhdistetään se nyt karttaan. Siirry ikkunan oikealle puolelle näemme kerrospaneelin. Valitse nyt sarakkeet, joissa on luotava tasot referenssiksi. Tässä olemme valinneet yrityksen nimen ja maan nimen sijainnista. Täällä valittiin myös maa kategoriassa ja tuotot korkeus alla esitetyllä tavalla.

Täällä voimme muokata kuvaajan opasiteetti, paksuus ja korkeus kerroksessa -asetusta tarpeen mukaan.

Kun olemme tehneet kaikki parametrien määritykset, näemme karttatulot maakeskuksessa alla olevan kuvan mukaisesti. Kuten alla olevassa kuvakaappauksessa nähdään, kerroksen 1 ikkunassa on kaikki luettelomaat ja 3D-maapallolla eri väritornit, jotka edustavat pörssiyhtiöiden tuottoja.

Tässä on pinottu oletussarakkeet alla esitetyllä tavalla.

Voimme korvata maan yrityksen nimellä. Katsotaan alla, miltä se näyttää.

Kun valitsimme yrityksen nimen maan sijaan, kaikki karttaan kyseiseen maahan kuuluvat yritykset ovat näkyvissä. Parempana näkemyksen saamiseksi olemme valinneet klusterisarakkeen oletuspinoistettujen sarakkeiden sijasta, kuten alla on esitetty.

Tämä viimeistelee 3D-kartan luomisen Power Mapsista Excelissä.

3D Power Map -kartalla on erilainen kotivalikko, koska meillä on tavallinen kotivalikkovaihtoehto yksinkertaiselle työkirjalle. 3D-kartan Koti-valikko näkyy alla.

Nämä ovat Microsoftin tarjoamat lyhyet ja tarkat vaihtoehdot, joiden avulla 3D-kartta on luovampi ja helppo käyttää tavalliselle yleisölle. Jotkut tuontivaihtoehdot ovat;

Karttamerkinnät - Tämä merkitsee kaikki sijainnin, alueen, maan kartalla.

Litteä kartta - Se tekee 3D-kartasta 2D-kartan kauniilla tavalla, kannattaa kokeilla.

Etsi sijainti - Löydämme mistä tahansa sijainnista sen ympäri maailmaa.

Päivitä tiedot - Jos jotain päivitetään tiedoissa, käytä tätä, jotta se näkyy kartassa.

2D-kaavio - Sen avulla voimme nähdä 3D-kaavion 2D: ssä.

Selite - Se näyttää käytetyt legendat, kuten symbolit, värit tietojen näyttämiseksi kartalla.

Teema - Siinä on myös erilaisia ​​teemoja. Tällä voimme karttamme luovammaksi.

Voimme myös luoda videon napsauttamalla Luo video-kuvaketta.

Plussat 3D-karttoista Excelissä

 • Aina suositellaan 3D-kartan luomista, jos tiedot on järjestetty alueen tai maan mukaan. 3D-kartan avulla voimme piirtää sen luovammalla tavalla.
 • 3D-kartan luominen auttaa käyttäjää ymmärtämään ja analysoimaan alueellisia suuntauksia tarkemmin.
 • Maantieteellinen kartta auttaa meitä ymmärtämään paremmin sijaintia ja maata. Tämän avulla voimme arvioida ja sijaintimaa kartalla ja suorittaa analyysimme ajan, sää ja maantieteellisten leveysasteiden perusteella.

Miinukset 3D-kartat Excel

 • 2D-kaavioihin verrattuna 3D-karttojen toiminnot eivät ole paljon.

Muistettavat asiat

 • Ota sijainti aina käyttöön, jotta GPS: n avulla sijainti voidaan myös kartoittaa kartalla.
 • 3D-kartta toimii paremmin, kun yhdistämme järjestelmän Internetiin.
 • Jos käytät MS Office 2013 -sovellusta, lataa ja määritä Excel 2013: n avulla 3D Map- tai Power Map -sovellusta varten noudattamalla esimerkissä olevia ohjeita.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas 3D-karttoihin Excelissä. Tässä keskustelimme Kuinka käyttää 3D-karttoja Excelissä ja Steps-sovelluksen lataamiseen 3D-karttoja Excel 2013 -laitteessa yhdessä ladattavan Excel-mallin kanssa. Voit myös tarkastella näitä hyödyllisiä toimintoja excelissä -

 1. Laske aikataulu Excelissä
 2. LEN-kaavan käyttö Excelissä
 3. Kuinka lisätä kommentti Exceliin?
 4. SUMIF-kaava Excelissä

Luokka: