Johdatus tuottavuuteen Androidissa

Tässä artikkelissa keskustelemme Android-tuottavuuden pääpiirteistä. Kiireisen yrityselämän ammattilaisena, lukuisia tehtäviä hoitavana yrittäjänä tai opiskelijana on usein haaste seurata kaikkia päivän vaatimuksia 10 tai 12 tunnin sisällä. Näet sekuntien napsautettavan ja minuutit muuttuvan tunneiksi, kun sinua ympäröivät edelleen työn kasat.

Suurimman osan ajasta ihmettelet, hallitsetko aikaasi oikein. Ajanhallinta on taidetta, jota me kaikki emme tunne. Onko se vain erittäin menestyvien ihmisten verkkotunnus?

No, matkalla on apua niille meistä, jotka kokevat tämän. Ja se tulee Android-puhelimesi muodossa. Joo! Android-puhelimesi auttaa sinua hallitsemaan aikasi tehokkaimmin ja viettämään työaikasi tuottavammin, jotta et menetä edes yhtäkään minuutti kallista aikaa.

Tässä artikkelissa Android tuottavuus aion kertoa sinulle sovelluskaupan erilaisista ajanhallinta- ja tuottavuussovelluksista. Tämä on vielä yksi ainutlaatuinen tapa käyttää tekniikkaa eduksesi. Mennään.

10 suosituinta tuottavuussovellusta

Seuraavaksi tarkastelemme suosituimpia sovelluksia Android-tuottavuuden lisäämiseksi.

1. Pomodroido

Sinun on täytynyt olla kuullut Promodoro-tekniikasta. Niille teistä, jotka eivät ole, anna minun selittää.

Se on Android-tuottavuuden ajanhallintatekniikka, josta tuli erittäin suosittu 1980-luvulla. Tämän menetelmän mukaan henkilö jakaa työnsä 25 minuutin aikaväleihin, jotka erotetaan lyhyillä 5 minuutin tauoilla. Tämä auttaa sinua keskittymään paremmin ja pitämään viivyttelyn sivuun. On osoitettu, että voimme olla tuottavampia, jos pidämme lyhyitä taukoja työjaksojen välillä. Tämä päivittää mielemme ja saa meidät vastaamaan uusiin haasteisiin.

Joten, Promodroido on Promodoro-ajastin, joka on suunniteltu Android-tuottavuudelle. Se kertoo, milloin on aika taukolle ja milloin on aika palata töihin.

 • Voit mukauttaa työn ja tauon aikavälejä ottamasi työn tyypin mukaan.
 • Maksulliset versiot antavat pääsyn edistyneisiin ominaisuuksiin tuottavuuden lisäämiseksi.
 • Toimii parhaiten suunnittelija- tai järjestäjäsovelluksen kanssa.

2. Pelastusaika

Pelastusaika toimii pitämällä välilehti siitä, kuinka vietät jokaisen minuutin aikasi. Se varoittaa sinua, kun et käytä aikaa harkiten ja lähettää sinulle raportteja samasta. Analyysi auttaa sinua oppimaan ja ymmärtämään, kuinka paljon aikaa tuhlatit tarpeettomiin häiriöihin. Voit siis olla keskittyneempi ja tuottavampi.

 • Pelastusaika on aina töissä taustalla, joten pidä toimintaa aina silmällä.
 • Hanki yksityiskohtainen raportti kullekin sovellukselle puhelimessa tai muihin fyysisiin toimintoihin, kuten kokouksiin, käytetystä ajasta.
 • Pelastusajalla voit myös estää verkkosivustoja, jotka häiritsevät sinua työn aikana.
 • Jos et halua antaa Pelastusajan pelata pomoa pään päällä, voit keskeyttää sen tai lopettaa sen.

3. Tuntien seuranta: Ajan seuranta

Lataatko tuntiperusteisesti? Onko sinulla vaikeaa seurata ladattavaa aikaa? HoursTracker on ihanteellinen työkalu seurataksesi aikaa ja ansiotasi yhdessä tai useammassa työssä.

Tämä sovellus yllättää sinut yksinkertaisuudellaan ja loistavilla toiminnallisuuksillaan. Kirjaudu vain aloitus- ja lopetusaikaasi seurataksesi kokonaistyötuntiasi. Se ei pääty tähän. Katso, mitä se lisää sinulle.

 • Tallentaa saapumis- ja poistumisaikasi automaattisesti käyttämällä sijaintiasi ja lähettämällä ilmoituksia samasta.
 • Lisää mikä tahansa määrä töitä.
 • Voit helposti tarkistaa eri tehtävissä käytetyn ajan päivittäin ja viikoittain ja seurata myös maksusi
 • Varmuuskopioi tiedot lähettämällä itsellesi sähköpostiosoite tai laskutusta varten työnantajalle käyttämällä sähköpostivaihtoehtoa.
 • Erittäin käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka vie ayyeny = tion pois keskimääräisestä ulkoasustaan.
 • Voit aloittaa lataamalla sen ilmaisen version nyt.

4. Pushbullet

Suurin osa tuottavasta ajastamme tuhlataan puhelimesi tarkistamisessa viesteihin ja muihin ilmoituksiin työskenneltäessä. Soittaminen keskenään voi olla toinen suuri häiriötekijä.

Pushbullet -sovelluksella voit seurata kaikkia puhelimen toimintoja poistumatta työstäsi tai häiritsemättä virtaasi. Sen avulla voit osallistua puheluihin, lähettää viestejä ja hallita muita puhelimen ilmoituksia, kun jatkat työskentelyä työpöydältäsi, välttääksesi keskeytykset.

Pushbullet toimii linkkinä kaikkien laitteidesi välillä synkronoidessaan helmaan yhdessä. Se auttaa siirtämään tekstiä, linkkejä, tiedostoja, kuvia muiden asioiden lisäksi tietokoneeltasi puhelimeen ja niihin liittyviin laitteisiin, kuten tablet-laitteisiin ja myös puhelimesta tietokoneellesi. Lisäksi voit siirtää tietoja ystäväsi laitteella tai siitä.

 • Voit paitsi vastaanottaa myös myös lähettää tekstiviestejä ja WhatsApp-viestejä tietokoneesi kautta.
 • Jaa tiedostoja puhelimesta tietokoneelle ja päinvastoin.
 • Tarkastele ja hallinnoi puhelinilmoituksia tietokoneen näytöltä.
 • Vastaanota puheluita työpöydältä.

5. Google Drive

Kaikki asiakirjat tallennetaan digitaalisesti, ja ne voivat viedä valtavasti tilaa laitteillesi. Tallennamme nämä tiedostot verkossa pilvitallennuksen avulla. Tiedämme kaikki Google Drivesta - pilvitallennuspalvelusta, jonka avulla voit tallentaa dokumentit ja muun tyyppiset tiedostot, skannaukset jne. Pilveen. Se tunnetaan parhaiten myös synkronointiominaisuuksista, koska voit käyttää ja jakaa tiedostoja laitteiden ja käyttäjien välillä.

Voit katsella tai muokata ja jopa luoda uusia tiedostoja Google Drivessa Google-dokumenttien, Taulukoiden ja diojen avulla. Se pitää tiedostosi ehdottoman turvallisina.

 • Hanki 15 Gt ilmaista Google-online-tallennustilaa kuvien, videoiden, artikkeleiden ja tekstiasiakirjojen tallentamiseen.
 • Käytä tiedostojasi mistä tahansa laitteesta, kuten puhelimesta, tabletista tai henkilökohtaisesta tietokoneesta.
 • Voit myös antaa tiettyjen aseman tiedostojen käyttöoikeuden ystävillesi, jotta he voivat katsella, ladata ja tehdä yhteistyötä. Tämä ominaisuus on ilmainen sähköpostitse.

6. Kenkälaatikoiden kuitti ja mittarilukema

Henkilökohtaisesti olen kaikkein tuottavinta etsiessään laskuja ja laskuja takuu- tai korjaustöiden vaatimiseksi. Ne on sijoitettu kauimpana olevaan laatikkoon ja lompakkoon, eikä niitä voi koskaan löytää ajoissa. Hakemus vaatii myös täsmällisyyttä, muutoin kuitit voivat eksyä.

Annan esitellä Shoeboxedin, hienon sovelluksen, joka hallinnoi kaikkia laskuja ja kuitit. Se on nopea, vaivaton tapa dokumentoida kuitit digitaalisesti turvallisessa paikassa.

Voit käyttää sitä älykkäästi. Napsauta vain kuitin kuvaa, ja Shoeboxed purkaa tiedot ja suorittaa ihmisen varmennuksen. Sitten se muuntaa kuitit asianmukaisesti luokitelluiksi ja järjestetyiksi digitaalisiksi tiedoiksi, mikä tekee tiedoista helpon etsiä. Kuittien luettelointia ei tarvita enää. Käytä niitä mistä tahansa, milloin tahansa.

Shoeboxed suorittaa sinulle toisen tärkeän tehtävän. Se toimii mittarilukena sinulle hyödyntämällä puhelimesi GPS: ää.

 • Kuittitiedot lajitellaan eri otsakkeisiin, nimittäin - myyjän nimi, tapahtumasta maksettu summa, tapahtuman päivämäärä, maksutapa.
 • Merkitse kuitit verovähennyskelpoisiksi tai palautetuiksi.
 • Luo ja lähetä kuluraportteja suoraan puhelimestasi sormen kosketuksella.
 • Luo täydellisen matkayhteenvedon, joka sisältää yksityiskohdat, kuten päivämäärän, kuljetun matkan, kuljetun reitin, kokonaisen kilometrimäärän jne. Painamalla vain 'Aloita matka' ja 'Lopeta matka' -painikkeita ja tallenna kuittina.

7. Tee älykäs avustaja helposti

EasilyDo on vain tarvitsemasi avustaja. Se on vähemmän avustajaa ja enemmän diesiä, joka pystyy hallitsemaan ja järjestämään melkein kaikki aikataulut, puhelut, sähköpostit, tapaamiset, matkasuunnitelmat ja paljon enemmän automaattisesti. Se tasapainottaa ammatillista ja henkilökohtaista elämääsi järjestämällä kaikki tehtävät uudelleen siten, että sinulla on runsaasti vapaa-aikaa käsillä.

Tätä älykästä avustajaa ei tarvitse komentaa; se tietää, mitä on tehtävä 43+: n automatisoitujen ominaisuuksien kanssa. Se synkronoi itsensä puhelimen kaikkien tärkeiden sovellusten ja palveluiden, kuten sähköpostitilien, Gmail-kalenterin, yhteystietoluettelon, LinkedIn, Facebook, jne. Kanssa. Lisäksi se pitää tietosi täysin turvassa.

Katso sen loputtomia hämmästyttäviä ominaisuuksia:

 • Yhdistää kaikki puhelimen kaksoiskappaleet.
 • Eristää automaattisesti sähköpostiviestit, jotka vaativat jonkin toimenpiteen, kuten vastauksen lähettämisen, sähköposteihin sitoutuneet kokoukset, luo kalenteritapahtumia ja lähettää myös hälytyksiä.
 • Lisää matkapäivämäärät ja muut tärkeät kokoukset automaattisesti kalenteriin.
 • Lisää "tehtävä" -tehtäviä järjestäjälle.
 • Vastaa kutsuihin ja lähettää syntymäpäiväterveisiä.
 • Varmuuskopioi yhteystiedot, sähköpostit, liitteiden lataaminen jne.
 • Hallinnoi sähköpostiyhteystietoja ja tyhjentää vanhat kalenteritapahtumat

8. Asana - joukkueseuranta

Me kaikki tiedämme joukkueen koordinoinnin merkityksen myönteisten tulosten saavuttamisessa. Asana on tehokas sovellus, jonka avulla voit seurata ryhmätyötä saadaksesi parhaat tulokset. Se pitää täydellisen seurauksen hankkeista, tehtävistä, ryhmäkeskusteluista, liitteistä ja kaikista tärkeistä ilmoituksista heti alusta asti tehtävän päättymiseen asti.

Se auttaa sinua muistamaan tehtävät, pitämään keskusteluja ja jakamaan tietoja määräaikojen saattamiseksi loppuun ja tavoitteiden saavuttamiseen.

 • Pysy yhteydessä joukkueesi kanssa millä tahansa Android-laitteella työskennellessäsi tehtävissä.
 • Reaaliaikaiset päivitykset Web- ja Android-sovelluksille, jotta linkität tehtävät ja keskustelut automaattisesti laitteisiin.
 • Antaa joukkueen toimia saumattomasti, ilman häiriöitä, riippumatta fyysisestä läsnäolostasi.
 • Luo tehtäviä ja projekteja - lisää ohjeita, muistutuksia ja projektin määräpäiviä. Lisää kommentteja myös etäyhteyden kautta.
 • Maksuton jopa 15 jäsenjoukkueelle.
 • Se lähettää ilmoitukset Saapuneet-kansioon ja antaa sinun lähettää vastauksia joukkuetovereilleen suoraan Saapuneet-kansiosta.

9. Viimeisen salasanan hallinta

Jokainen verkkopalvelu, johon rekisteröidyt, edellyttää salasanan luomista. Onko mahdollista muistaa kaikki salasanat? Onko turvallista merkitä kaikki salasanat yhteen paikkaan? Kuinka säilyttää pankkisi salasanasi, sähköposti salasanasi, wi-fi salasanat turvallisesti ja myös muistaa ne tarvittaessa?

Kuvittele nyt aika, joka menetetään aina, kun etsit salasanaa. Kun haluat tallentaa sen turvallisesti ja salaa, unohdat mihin se on tallennettu. Salasanan hallinta on mitä tarvitset huolehtiaksesi tästä ongelmasta. Siksi puhumme täällä LastPassista.

Se on upea sovellus, joka hallitsee kaikkia salasanasi. Nämä on puolestaan ​​turvattu yhdellä salasanalla, joka antaa sinulle pääsyn jokaiseen niistä.

 • Arvioi salasanojen vahvuus ja luo sinulle turvalliset salasanat. Se voi myös luoda profiileja, kun rekisteröidyt portaaliin.
 • Pitää kaikki salasanasi ja pankkisi PIN-koodit turvallisesti yhdellä salasanalla.
 • Voit myös suojata muistiinpanoja ja valokuvia sekä arkaluontoisia tietoja salasanalla.
 • Lajittelee kaikki salasanat eri luokkiin eli. Sosiaaliset palvelut, ostokset ja erillisissä kansioissa.
 • Voit käyttää LastPass-tiliäsi useista laitteista, kuten älypuhelimista, tablet-laitteista ja henkilökohtaisista tietokoneista, ostaessasi premium-paketin.

10. IFTTT: n IF

Kuinka mukavaa se olisi, jos kaikki puhelimesi sovellukset voisivat keskustella keskenään. Ja voila! IFTTT on täällä. IFTTT - Jos tämä sitten se on 'on sovellus, joka vahvistaa online-elämääsi lukuisten' reseptien 'avulla. Nämä reseptit ovat oikeastaan ​​joukko hienoja laukaisemia, jotka johtavat tiettyihin toimiin, kuten muistutusten saamiseen. Tämä tarkoittaa, että tietyissä tapahtumissa tapahtuu tiettyjä toimia.

Se yhdistää sovelluksia, kuten Gmail, Facebook, Dropbox, Instagram, Twitter jne.

 • Siinä on monia sellaisia ​​reseptejä, jotka kertovat kuinka luoda linkkejä tärkeiden palveluiden välille elämäsi automatisoimiseksi.
 • Napsauta vain Käytä resepti -linkkiä tietyn reseptin sivulla lisätäksesi sen kirjastoosi, ja se käynnistyy automaattisesti.
 • Voit myös luoda omia reseptejä.
 • Automaattiset sähköpostihälytykset, kun haku vastaa hakuehtoja tai muita niihin liittyviä sivustoja.
 • Säästä ja hallitse rahaa upeiden reseptien avulla. Löydä tarjouksia tai jakaa kuluja.
 • Tallenna suosikki Facebook-viestit tai suosituimmat tweetit automaattisesti.
 • Se on ilmainen ja on suuri apu Android tuottavuudelle.

Siten näiden sovellusten oikea käyttö ja määrittäminen voi lisätä Android-tuottavuuttasi ja tehdä elämästäsi paljon yksinkertaisempaa ja säästää paljon aikaa, mikä tekee sinusta paljon tuottavampaa.

Luokka: