Johdatus Python-kehyksiin

Tämä artikkeli antaa sinulle yleiskuvan Pythoniin liittyvistä kehyksistä. Python on tulkittu ja oliokeskeinen korkean tason ohjelmointikieli, joka julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1991.

Miksi Python?

1) ohjelmoijaystävällisyys ja helppo ymmärtää.

2) Laaja tukikirjastot.

3) Hyvä joustavuus ja komponenttien integrointi. (Voidaan helposti yhdistää sovellusten ja työkalujen kanssa)

4) alustan siirrettävyys. (Mahdollisuus skaalata kaikille alustoille)

5) Opensourcen saatavuus.

5) jne.

Mikä on python-kehys?

 • Web-kehys on ohjelmistokokonaisuus, jota käytetään web-sovellusten rakentamiseen. web-kehys pitää sisällään asiakas- ja palvelinpuolen ohjelmoinnin sisällön.
 • Palvelinpuoli ottaa tietokannat ja niiden erityiset ohjaimet. samalla kun asiakaspuoli ottaa GUI-elementit vastaan. verkkokehys edellyttää standardimenetelmää verkkosivustojen kehittämisessä.
 • API toimii sanansaattajana, joka kuljettaa käyttäjän pyynnön tietokantaan, ja vastaanottava järjestelmä kerää nämä tiedot ja palauttaa vastauksen käyttäjälle.

Kehykset Pythonista

Jotkut pythonin tunnetuimmista verkkokehyksistä ovat alla olevia,

1) Django:

Yksi yleisimmin käytetyistä python-kehyksistä on korkean tason kehys, joka kannustaa puhtaan ja tehokkaan suunnittelun suunnitteluun. erilaiset mahdolliset kehitystyöt Djangon kanssa ovat,

1) RESTapin luominen ja käyttöönotto.

2) web-sovellusten käyttöönotto.

3) Suorituskyvyn parantaminen web-sovellusten välimuistion avulla.

4) Sovellusten testaus Djangon avulla.

Djangon pääpiirteet ovat:

1) URL-osoitteiden reititys.

2) ORM-kartoitus. (Kartta objektien välillä ohjelmassa ja suhteet tietokannassa)

3) mallimoottori.

Jotkut Djangon tukemista avaintietokannoista ovat PostgreSQL, MySQL, SQLite ja Oracle,

2) Pyramid:

Pyramidi on nopea python-verkkokehys ja se on avoimen lähdekoodin. Yksi tämän järjestelmän puute on selkeyden puute sen toimittamissa asiakirjoissa, pyramidin pääpiirteet ovat seuraavat

 • Laajennettava kokoonpano.
 • Kattava malli- ja omaisuuseritelmä.
 • Joustava todennus ja valtuutus.
 • Testaus, tuki ja kattava tietodokumentaatio.
 • Näytä predikaatit ja monet reittiäkymät.
 • Toimintojen sisustajat.
 • Predikaatteja.
 • Renderointilaitokset.

3) Circuits:

 • Itsenäisten sovellusten rakentamiseksi nämä piirikokoukset tunnustetaan suurelta osin ja ovat myös yhteensopivia useiden prosessien rakentamisen kanssa.
 • Koska se on suurelta osin tapahtumavetoinen kehys, joka tarjoaa suurimman pidon samanaikaisuuden, asynkronisten IO-komponenttien suuntaan.

4) Watson-kehys:

Toinen tehokas kehys, joka on kovasti rakennettu sovelluskehitykseen sen sijaan, että itse kehykseen pukeutuisi.

5) Pycnic:

JSON-suuntautuneiden sovellusliittymien kehittämisessä Pycnic mitataan kaikkien aikojen parhaaksi verkkokehykseksi Pythonille. Ne on erityisesti optimoitu JSON-sovellusliittymille ja ovat kohdekeskeisiä. Koska se kykenee käsittelemään JSON-pohjaisia ​​sovellusliittymiä, se on itsenäinen ja vahva tarkoitukseensa verrattuna muihin sovellusliittymiin.

6) TurboGears:

Jälleen pythonin täyspitkä web-sovelluskehityskehys. se on myös opensource-kehys. Turbovaihteiden tärkeimmät ominaisuudet ovat seuraavat,

 • Usean tietokannan tuki.
 • Formencode-koodia käytetään validointeihin.
 • Mallit PasteScriptistä.
 • Tuki SQLAlchemylle ja SQLObject -sovelluksille.
 • Palvelimen pää ja käyttöliittymä koordinoidaan tässä ToscaWidgets-sovelluskirjaston avulla.
 • MochiKit JavaScript -kirjastointegraatio.

7) Web2py:

Omaan IDE: hen liittyvä avoimen lähteen täyspinoinen kehys ohjelmointia varten, se suorittaa melkein minkä tahansa tyyppisissä käyttöjärjestelmissä. Täällä virheiden kirjaamista ja lippuja käytetään virheiden seurantaan. Kansainvälistymistä tuetaan myös täällä paljon enemmän.

8) Pullo:

Kolvi kuuluu BSD-lisenssin piiriin. jos ohjelmistolla on BSD-lisenssi, sillä on minimaaliset rajoitukset ohjelmiston jakeluun. Pullo riippuu Jinja2template- ja Werkzeug WSGI-työkalupaketeista. pullon tärkeimmät ominaisuudet ovat,

 • Siinä on erittäin nopea debugger-ympäristö.
 • pyydä lähettämistä REST-palvelun kautta.
 • turvallinen eväste ja testaustuki.

9) Pullo:

Mikrokehys rakennetaan erityisesti sovellusohjelmointirajapinnan suunnitteluun. Pullokehykseen liittyvät oletusominaisuudet ovat reititys, sisäänrakennettu HTTP-palvelin, erittäin nopea mallimoottori.

10) Cherrypy:

Yksinkertainen verkkokehys, paljon osuvampi pythonin muihin verkkokehyksiin. Cherrypyyn tärkeimmät piirteet ovat,

 • WSGI: lle rakennettu lankakertainen palvelin.
 • Kyky suorittaa useita HTTP-palvelimia kerralla.
 • Joustava ja erittäin tehokas kokoonpano- ja laajennusjärjestelmä.
 • Sisäänrakennetut apuohjelmat profilointia ja testausta varten.

11) Sanic:

Asynkronista HTTP-pyyntö-vastaus -käsittelyä varten rakennettu verkkokehys. Python 3.5: llä se pystyy käsittelemään suuria määriä pyyntöjä yhdellä osumalla. Vertailukoe suoritettiin kyvyn määrittämiseksi, ja havaittiin, että Sanic pystyi käsittelemään noin 33000+ pyyntöä yhdellä kertaa samanaikaisesti.

12) Tornado:

Toinen asynkronisesti toimiva python-verkkokehys. Sillä on kyky ratkaista C10K-ongelma esto-IO: lla.

 • Se tarjoaa käyttäjän todennuksen ja reaaliaikaiset palvelut.
 • Laadukas suorituskyky.
 • HTTP-asiakas, jota ei koskaan estä.

13) Hug:

Halaus on toinen Python-pohjainen verkkokehys, joka antaa kehittäjille saatavana API: n alkuunpanon varmuuden. Täällä otetaan käyttöön useita rajapintoja kerros kerrallaan sovellusliittymän rakennusprosessin yksinkertaistamiseksi. Se toimii nopeimpana kehyksenä sovellusliittymien luomiseen.

14) aiohttp:

20 suosituimman Python-kehyksen rivillä aiohttp tulee jälleen asynkroniseksi verkkokehykseksi, joka sisältää syvällisesti Python 3.5+ -ominaisuuksia kuten odottaa ja asynk. Se toimii sekä asiakkaan että palvelimen verkkokehyksenä.

15) Growler:

Growler, se on hyvin samankaltainen kuin aiohttp, ja tämä kehys on rakennettu aysncio-päälle. Täällä se yhdistää ekspressikehykset Object Relational Mappingille (ORM), Node.js ja Templating jne.

16) Morepath:

Se on erittäin tehokas python-kehys, joka varmistaa erittäin vähän asennusjalanjälkeä. Kuten python-tietorakenteiden indusointi RESTful-verkkopalveluissa, tällä kehyksellä on kyky käynnistää monet avainkäyttötapaukset. Yksi suurimmista MorePathin hallussa olevista yksilöllisistä ominaisuuksista on, että se kiertää rutiininomaisesti kehyspolkuja sovelluslinkkeihin puhtaimmista URL-osoitteista.

17) Falcon:

WSGI-kirjasto, joka auttaa rakentamaan sovellusohjelmointirajapinnan hyvin lyhyessä ajassa. Se poistaa lähinnä kaikki riippuvuudet ja antaa meille mahdollisuuden luoda läpinäkyvä suunnittelu HTTP-tarkoituksiin.

18) Reahl:

Kehys on puhtaasti python-kirjoitettu. Reahl käyttää käsitteitä widgetit ja tapahtumat. Täällä joitain widgettejä voidaan mukauttaa käyttäjiksi. Myös toinen syvästi voimakas kehys olemassa.

19) Eve:

Kehys, jonka avulla työ voidaan potkaista paljon nopeammin ja helpommin. Soveltuu hyvin aloittelijoille API-kehityksessä. Käyttää salamaa Web-asetusten kehyksenä ilman vaikeuksia kytkeä tietokantoihin, kuten SQL Alchemy, Neo4js, MongoDB.

20) ButterfylNet:

ButterfylNet on toinen verkkokehys, joka on rakennettu sopivasti asynkronista asennusta varten ja myös suurelta osin samalla tavalla turvattu.

johtopäätös:

Nämä puitteet tekevät verkkosovellusten kehittämisestä erittäin hienostuneen ja organisoidun menettelytavan ja auttavat rakentamaan skaalattavia ja tehokkaita sovelluksia. Lisäksi heillä on kyky pitää sekä asiakas- että palvelinpuolen ohjelmoinnin sisältöä.

Suositellut artikkelit

Tämä on ollut opas Python-kehyksiin. Tässä keskustellaan siitä, mikä on Python ja Pythonin tärkeimmät välttämättömät puitteet. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme saadaksesi lisätietoja -

 1. Mikä on Python
 2. Kuinka asentaa Python
 3. Python-sertifiointikurssi
 4. Ura Pythonissa
 5. Mikä on Python-kääntäjät?
 6. Johdatus Python-kokoelmiin