12 tärkeätä tapaa mainostaa yritystäsi Youtube-videon avulla

Tässä Aiheessa aiomme oppia kuinka youtube-videota käytetään mainostamaan yritystäsi. Yrityksen perustaminen on mielikuvitusta ja paljon työskentelyä ja suunnittelua vaativa tehtävä, mutta eikö kaikki ponnistelut ja työ vaarannu, jos kukaan potentiaalinen asiakas ei tiedä yrityksestäsi ja tuotteistasi? Tärkeät rajat, joita yrityksen menestymiseksi kutsutaan, on sen suosion kautta, mitä suurempi väestö tietää, sitä suositumpi se olisi, ja tämä suosio voidaan saavuttaa millään muulla tavalla kuin myynninedistämisellä. Mutta tärkein kysymys, joka voi asettaa rauhan pulaan, on kysymys rahasta, kaikista mainontaan liittyvistä menoista. Mainonta voi olla kallis tehtävä, eikä kaikella liikemiehillä ole varaa siihen.

Yhteinen alusta, jossa kaikki ihmiset voivat jakaa videoita, ei ole kukaan muu kuin youtube-video. Tavallisten ihmisten lisäksi liikemiehet käyttävät myös youtube-videota videoiden ja kokemusten jakamiseen. Näitä videoita voidaan käyttää erilaisiin tarkoituksiin, kuten liiketoiminnan mainostamiseen, hauskanpitoon tai opetusohjelmaan. YouTube-videon kautta ihmiset voivat sekoittaa, jakaa ja suunnitella omaa sisältöä. Ei ole yllättävää, että youtube-video on maailman toiseksi suosituin hakukone.

Koska on aivan selvää, että youtube-videon suosio on melko korkea, joten sitä voidaan helposti käyttää alustana yrityksesi mainostamiseen. Ihmiset yleensä epäilevät kuullessasi sosiaalisen alustan nimen mainostamista varten, mutta sitä ei pidä pelätä. Tärkein syy olla pelkäämättä on se, että youtube-videossa suosituimpia videoita ei yleensä tee jokin ammattilainen. Itse asiassa suurin osa suoratoistetuista videoista on suuren yleisön tuotetta.

Jos pelkäät myös oman videosi luomista, sinun on aika lopettaa huolestuminen, koska videon luominen kaikenlaiselle yritykselle on erittäin helppoa. Älä rasita itseäsi ajatuksella luoda loistava video, joka on virustaalinen ja sensaatiomainen. Mieti vain, esitä näkemyksesi ja ampu videota millä tahansa tavalla. Videota kuvattaessa varmista, että tausta on kunnollinen ja valaistus täydellinen. Nyt sinun tarvitsee vain lähettää video YouTube-videoon, jotta muutkin voivat katsoa sitä.

Lyhyt ja tarkka on mantra luoda vahvoja, vaikuttavia videoita mille tahansa yritykselle. Yhtä kolmesta streamista seuraa jokainen, joka haluaa tehdä inspiroivan ja vakuuttavan videon.

 1. Selitä, mitä yrityksesi tekee muille
 2. Kerro tarina elämästäsi ja kuinka olet saavuttanut tämän pisteen
 3. Näytä ja opeta osoittamalla asiantuntemustasi.

Nämä kolme aihetta auttavat sinua luottamaan sekä nykyisten asiakkaiden että uusien asiakkaiden. Luottamus on tärkein syy, jonka vuoksi kuka tahansa ostaa tuotteitasi ja palveluitasi.

YouTube ei ole vain suosittu, vaan se sisältää myös useita ominaisuuksia sinänsä, minkä vuoksi sitä voidaan helposti käyttää menestyvänä kanavana yrityksesi suosimiseen. Eri tarkoituksiin, joita varten YouTube voi käyttää, sisältyy tuotteiden markkinointi, tuotteiden lanseeraus, tuotemerkkiäsi koskevien tietojen tarjoaminen omilla ehdoilla, kaikkien palautteiden seuraaminen jne.

Tässä on kaikki vinkit ja menetelmät, joiden avulla youtube-videota voidaan käyttää yrityksen mainostamiseen joutumatta vaikeuksiin.

Kopiointi ei ole aina väärin

Uusien ideoiden herättäminen ei ole aina pakollista. Vakava tai liian monimutkainen video ei ole sellaisia ​​videoita, jotka saavat suosituimpia videoita, mutta funky, farcical tai muuten hyödyllisiä videoita, jotka saavat suurimman suosion. Vietä koko päivä katsomalla erilaisia ​​videoita ja analysoimalla, millaiset videot saavat eniten suosiota. Katso, mitkä videot saavat eniten katselukertoja, korkeimmat arviot, eniten tilaajia ja enimmäiskommentteja, jotka liittyvät yritykseesi.

Käytä eniten avainsanoja

Avainsanat ovat joukko sanoja, joita käytetään tekstissä ja jotka helpottavat hakua. Youtube-videosta helposti haettavissa videoissa käytetään avainsanoja. Avainsanoja voidaan käyttää otsikossa, kuvauksessa ja tunnisteissa. Avainsanojen käyttö auttaa potentiaalista asiakasta helpottamaan tuotteidesi hakua. Käytä Google-avainsanatyökalua voidaan löytää mahdollisille vaihtoehdoille avainsanoille.

Ymmärtäkäämme se esimerkin avulla ja kuinka avainsanoja voidaan käyttää todellisessa tilanteessa:

Oletetaan, että avainsana on "Osta Instagram-tykkäyksiä"

NIMI - Kuinka ostaa Instagram-tykkää

KUVAUS- https://nameofthesite.com/blog - Tiedätkö kuinka ostaa Instagram-tykkää?

MERKIT - ostaa Instagram tykkää, kuinka ostaa Instagram tykkää, Instagram tykkää, tutustua Instagramiin Instagram tykkien kautta.

Suositellut kurssit

 • PMP-integraation hallinnan koulutus
 • Online-sertifiointikurssi CBAP Primerissä
 • Ohjelmistojen arviointikoulutukset

Varasta suosituimman YouTube-videon avainsanat

Useimmille ihmisille tämä saattaa vaikuttaa epäeettiseltä, mutta jos totuus sanotaan, suosittujen videoiden avainsanojen varastamisessa ei ole mitään vikaa, jos se voi tehdä videostasi suositun itsensä kanssa. Suosituissa videoissa käytetään myös avainsanoja. Siksi etsi samanlaisia ​​videoita, jotka ovat olleet kuuluisia alaltasi, ja kopioi niiden esittämät tunnisteet. Kun olet kopioinut nämä tunnisteet, käytä sitä omissa tunnisteissasi. Näiden avainsanojen käyttö lisää videosi todennäköisyyttä ponnahdusikkunoiden osiossa, kun joku etsii kyseisiä avainsanoja.

Valitse houkuttelevat pikkukuvat youtube-videosta esittelyä varten

Pikkukuvat voivat houkutella suuren joukon. On yleinen inhimillinen taipumus, että ihmiset ostavat sen, mikä näyttää olevan ensi silmäyksellä goo, mikä ei houkuttele heitä, kun he aluksi katsovat, ovat ne, jotka enimmäkseen jätetään pois. Siksi houkuttelevien pienoiskuvien käyttäminen voi vaikuttaa viisaalta vaihtoehdolta. Nyt esiin nouseva kysymys on, miten valita pikkukuva ja miten se asetetaan? Tätä varten voit seurata tätä helppoa vaihetta.

 1. Siirry kohtaan >> Oma tili> Omat videot> Muokkaa
 2. Valitse pikkukuva, jonka mielestäsi saat enemmän katsojia.

Youtube-videon taajuuden mukauttaminen

Jo ennen kuin olet ladannut videosi, joka voi auttaa yritystäsi mainostamaan, on tärkeää, että ensin teet profiilistasi houkuttelevamman. Koska ei ole väärin sanoa, että nykymaailmassa, jossa muodilla ja ulkonäöllä on korkea kysyntä, ostetut tuotteet ovat pääasiassa houkuttelevia, koska mikä näyttää hyvältä, myy tavaroita. Mukauta profiilisi ja tee siitä mukava ja houkutteleva ennen uuden videosi lähettämistä. Kun olet mukauttanut profiilisi, joka sisältää joitain olennaisia ​​tietoja itsestäsi, ja lisää myös verkkosivustosi linkki, koska se helpottaa hakua kiinnostuneille asiakkaille.

Lisää oikeat URL-osoitteet youtube-videon kuvaukseen

On tärkeää, että määrittelet oikeat ja toimivat URL-osoitteet. Joko 'http: //' tai 'https: //' alkanut URL-osoite olisi lisättävä videosi alkuperäiseen kuvaukseen. Tämä tekee verkkosivustosi etsimisestä aivan paljon helpompaa, sillä yksinkertainen napsauttamalla kyseistä linkkiä voi ohjata kuka tahansa verkkosivustollesi.

Sisällytä useita puhelut, joita voidaan hyödyntää

Youtube-kanavan tarjoamia ominaisuuksia on monia, joita emme yleensä tiedä. Youtube-kanavalla on saatavana useita soittovaihtoehtoja, jotka voivat parantaa videosi suosiota, jos sitä käytetään oikein. Päällekkäisiä tekstejä voidaan lisätä myös videoihin, joita voidaan käyttää toimintojen kutsumiseen. Tässä on luettelo muutamasta kuuluisasta toimintakehotuksesta, jotka youtube-kanava esittää:

 1. Arvioi video
 2. Seuraa Twitterissä ja Facebookissa
 3. Videoiden tilaaminen.
 4. Linkki blogiin käydäksesi ja katsoaksesi lisää videoita.
 5. Kiristä tämä verkkosivustollesi
 6. Kommentit postitusosiossa
 7. Jaa videoita ystävillesi ja rakkaillesi.
 8. Katso verkkoani.

Myynti pehmeämmällä menetelmällä

Kysymällä ihmisiä ostamaan tuotteesi vain katsomalla videota, eikö se ole mielestäsi järjetöntä, koska ihmiset eivät ole yleensä valmiita käyttämään rahaa vain katselemalla yhtä videoistasi. Sen sijaan on parempi, että käytät pehmeämpää taktiikkaa, polkua, joka voi saada heidän luottamuksensa ja rakentaa jonkin verran luottamusta palveluihisi. Voit esimerkiksi seurata näitä vaiheita mainostaaksesi yritystäsi.

 1. Katso video YouTubessa
 2. Käy blogissani nähdäksesi lisää videoita
 3. Rekisteröidy saadaksesi yksinoikeudellisia videoita.
 4. Yritä ensin myydä halvempaa tuotetta
 5. Kokeile myydä kalliimpia tuotteita niille, jotka ovat jo ostaneet sinulta aiemmin.

YouTube-vastaus videoihin

YouTube on suuri videoiden valtameri, josta kuka tahansa voi löytää kaikenlaisia ​​videoita. Joten, ei ole väärin sanoa, että saatavilla on myös muita videoita, jotka ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin videosi kiinnostuksen ala. Kaksi videota ei voi olla sama, mutta ne voivat olla samanlaisia ​​eri alustoilla. Siksi etsi videoita, jotka liittyvät millään tavoin omaasi, ja lähetä tarvittaessa videosi videovastaus-osioon. Ole varuillasi! Olet lähettämässä videosi videovastauksena, joten älä koskaan roskapostitse sitä. Videovastaus voi auttaa sinua saamaan lisää liikennettä, joka käy videoissa, joihin olet lähettänyt vastauksen.

Luo kaunis soittolista

Yksi parhaimmista tavoista tavoittaa ihmiset niin, että he katsovat videoitasi, on soittolistan kautta. Soittolista voi kiinnittää valtavan väestön huomion. Soittolistan luominen on helppo tehtävä, ja se voidaan saavuttaa jollain yksinkertaisella vaiheella:

 1. Lisää kaikki videosi uuteen soittolistaan
 2. Lisää samaan soittolistaan ​​muiden ihmisten videoita, jotka liittyvät videoosi ja ovat yhtä kuuluisia.
 3. Valitse soittolistalle nimi, josta voi helposti etsiä. Yritä esimerkiksi käyttää avainsanoja soittolistan nimellä.

Tee YouTube sosiaalisesta sivustostasi

Tiesitkö, että voit kutsua ystäviäsi ja keskustella heidän kanssaan YouTube-kanavalla? Yllättynyt? Mutta kyllä, se on totta. YouTube-kanava ei ole vain videoiden jakaminen ja katseleminen, vaan se on myös paljon muuta. Se on sosiaalisen verkostoitumisen verkkosivusto. Täällä voit liittyä ja lisätä uusia ystäviä, keskustella tai viestiä heille, omia ryhmiä voidaan myös luoda tai voit liittyä muihin ryhmiin. Voit käyttää vuorovaikutusta youtube-kanavayhteisön kanssa hyödyntämällä ilmoitustaulua.

Videosi mainostaminen

Luuletko todella, että vain lähettämällä videosi, tehtävä on suoritettu? Katsokaamme kovaa todellisuutta, vastaus on kieltävä. Pelkkä lähettämällä video, yleisö ei tule käynnissä katsomaan videoitasi, sinun on työskenneltävä, ja videosi mainostaminen on välttämätöntä niin, että se tulee yleisön näkyville. Tässä on muutamia ideoita, joiden avulla kuka tahansa voi mainostaa videoitaan.

 1. Upota videoitasi blogin avulla.
 2. Lähetä kaikille ystävillesi ja sukulaisillesi linkki YouTubeen.
 3. Pyydä kaikkia ihmisiä, joita tunnet, kaikin tavoin, jakamaan linkkisi heidän yhteyshenkilöihinsä.
 4. Artikkelifoorumeille ja hakemistoille voit kirjoittaa artikkelin ja lähettää sen myös.
 5. Postita videoosi Facebook, Twitter, LinkedIn ja kaikki muut sosiaalisen verkostoitumisen sivustot.
 6. Pyydä muita jakamaan se. Kun lähetät videosi mille tahansa sosiaalisen verkostoitumisen verkkosivustolle, voit pyytää ihmisiä lähettämään sen uudelleen, jotta yhä useammat ihmiset voivat katsella sitä. Tämä pyyntö voi tuntua ylimääräiseltä, mutta totuudenmukaisesti se voi olla hyödyllinen ja erittäin hyödyllinen.

Kaikki nämä saattavat tuntua olevan aikaa vievä ja työläs tehtävä, mutta jos olet todella kiinnostunut ja halukas saamaan yrityksesi toimimaan, on tärkeää, että et jätä kiveä kääntämättä ja yrityksen edistäminen on erittäin tärkeää yritys. Siksi on tärkeää käyttää tunnetuinta hakukonetta eduksesi.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas moniin ominaisuuksiin, joita YouTube-video tarjoaa, joista emme yleensä tiedä. Nämä ovat seuraavat YouTube-videoon liittyvät ulkoiset linkit.

 1. 12 parasta tapaa mainostaa yritystäsi Youtuben kautta
 2. 5 tärkeätä vinkkiä markkinointistrategian edistämiselle
 3. 10 suosituinta myynninedistämistyyppiä (tuotemerkki)