Johdanto Azureen

Eri organisaatiot tarjoavat monia pilvipalvelualustoja. Windows Azure on yksi niistä, jonka Microsoft tarjoaa. Azure on hallitut tietokeskukset, joita käytetään globaalin verkon kautta rakentamaan, ottamaan käyttöön toimituspalveluita ja hallitsemaan sovelluksia.

Microsoft Azure tarjoaa laajan valikoiman palveluita, joita voit käyttää ostamatta ja toimittamatta omaa laitteistoasi. Azure tarjoaa nopeita ratkaisuja kehitykseen nopeamman laskenopeuden, verkko- ja sovelluspalveluiden sekä tallennustilan avulla ja tarjoaa resurssit. Microsoft Azure on julkinen pilvi ja tarjoaa palveluita, kuten PaaS ja IaaS. Nämä palvelut tukevat monia ohjelmointikieliä ja -kehyksiä. Microsoft Azure Stack on lisäosa Windows Server 2016: een. Käyttämällä sitä käyttäjä voi ottaa käyttöön monia keskeisiä Azure-palveluita datakeskuksessa.

Luettelo Microsoft Azure -vaihtoehdoista

Vaikka Azure tarjoaa laajan valikoiman palveluita, käyttäjien on tiedettävä joitain tekijöitä Azuresta. Azure voi olla kallista asetuksista riippuen. Se on skaalautuva, mutta skaalautuvuus tulee kustannuksin. Jotkut raportit perustuvat käyttäjien arvosteluihin ja testaukseen, joissa todetaan, että joissakin projekteissa on toistuvia kaatumisia ja puutteellisia asiakirjoja.

Siksi jäljempänä on luettelo Azure-vaihtoehdoista

1. OpenShift

OpenShift on ilmainen lähde, mutta niillä on joitain rajoituksia. Nämä avoimet vuorot, joita käytetään isäntä- ja luontitarkoituksiin. Tämä antaa mahdollisuuden kehystää sovellus ja isäntäsovellus openshift-palvelimella, jotta niitä voidaan muuttaa ja ottaa käyttöön. Open-Shift on Red-Hat-pilvialusta, joka on suunniteltu yksinkertaistamaan isäntäsovellusta ja kehitystä. Tämä antaa meille täyden hallinnan sovelluksestasi ja koodauksesta, jota me pidämme parempana. Voit halutessasi tehdä sovelluksesi ja käyttää omaa verkkotunnustasi markkinointitarkoituksiin millä tahansa suurimmalla ohjelmointikielellä. Esimerkiksi - java, Juby ja muut

2. Amazon EC2

Amazon EC2 on suunnitellut Amazon EC2: n yksinkertaisen verkkopalveluliittymän, jonka avulla voit hankkia ja määrittää minimaalisen kitkakapasiteetin. Tämä antaa sinun hallita tietokoneresursseja täysin ja antaa sinun ajaa Amazonin todistettuun tietokoneympäristöön. Amazon EC2 muuttaa tietokonetaloutta mahdollistamalla, että maksat vain tosiasiallisesti käyttämästäsi kapasiteetista. Amazon EC2: n avulla voit lisätä tai vähentää kapasiteettia minuuteissa, ei tunneissa tai päivissä. Amazon EC2 -palvelutasosopimus on sitoutunut 99, 99% jokaisella Amazon EC2 -alueella. Amazon EC2 antaa sinun valita käyttöjärjestelmäsi ja sovelluksesi, jotta voit valita muistin, CPU: n, ilmentymän ja käynnistysosion koon.

3. Wix

Israelin pilvipohjainen web-kehitysalusta. Vedä ja pudota HTML 5 -sivustollaan Wix tarjoaa räätälöitäviä verkkosivustojen malleja, kuten sovelluksia, grafiikkaa, kuvagalleriaa, fontteja ja muita ominaisuuksia. Wix on ottanut käyttöön mobiilieditorin, jonka avulla käyttäjät voivat muuttaa sivustojaan mobiililaitteille pääsyä varten. Wixillä oli 8, 5 miljoonaa käyttäjää maaliskuussa 2011 ja D-sarjan rahoitus oli 40 miljoonaa dollaria, mikä nostaa kokonaisrahoituksensa jopa 61 miljoonaan dollariin. Verkkosivustosi yhdistämiseksi verkkotunnukseesi käyttäjien tulee ostaa premium-paketteja Wix-mainosten poistamiseksi, muodonmuodostimen käyttämiseksi, verkkokaupan lisäominaisuuksien lisäämiseksi tai lisädatan ja kaistanleveyden tallentamiseksi.

4. DigitalOcean

DigitalOcean on suunniteltu kehittäjille. Käyttämällä DigitalOceenen tarjoamaa työtilaa ryhmän jäsenet voivat käyttää tietoja mistä tahansa sijainnista asettamalla käyttöoikeuksia. Se tarjoaa pilvisovelluksen käyttöönoton, iteraation, hallinnan ja skaalautuvuuden. Sillä on tilauksia, kuten kuukausittain vuodessa jne. Käyttäjän vaatimusten perusteella. Se julkaisee myös päivityksiä ja hallinnoi sovelluksia ja palveluita. Se automatisoi sovellusten käyttöönoton, seurannan, ilmentymien replikoinnin, klusterin ajoituksen ja saumattomat sovellusjulkaisut. Korkea käytettävyys on DigitalOceenen tärkein ominaisuus, koska se tarkistaa rutiininomaisesti sovellusten tilan havaitsemiseen ja korvaamiseen vastaamattomien tapausten varalta.

5. Tadabase

Tadabase on verkkopohjainen alusta web-pohjaisten tietokantojen rakentamiseen ja hallintaan niiden mukauttamiseksi ilman koodia. Tadabase-sovellus on SEO-ystävällinen ja mukana tulee myös SSL-sertifikaatit. Tietoja ja tiedostoja voidaan ylläpitää Tadabase-palvelun korkeimmalla mahdollisella tasolla ja turvallisissa ympäristöissä, tai käyttäjät voivat käyttää AWS: ää, Dropboxia tai FTP: tä integroidakseen omat ratkaisunsa. Yhteistyö ei tule koskaan olemaan korkki. Lisää rajoittamaton määrä käyttäjiä ja rooleja, jotta voit jakaa tietosi milloin tahansa. Muotojen ansiosta tietosi ovat intuitiivisia vahvoilla ominaisuuksilla, kuten automaattisilla sähköpostiviesteillä ja teksteillä, aloitetulla työnkululla, validoiduilla tiedoilla, allekirjoituksilla ja muulla.

6. Vultr

Vultr on pilvipalveluratkaisu, jossa on loimi-10 nopeita SSD VPS -pilvipalvelimia. Vultr tarjoaa korkealaatuisia SSD-pilvipalvelimia. SSD: n takia se voi varmuuskopioida 10 Tt dataa ja jopa 1200 Mt / s IO. Vultria käytettäessä se tarjoaa täyden pääkäyttäjän pääsyn ja erillisen IP-osoitteen, joka sisältyy kaikkiin virtuaalikoneisiin. Se tukee 16 alhaisen viiveen sijaintia ympäri maailmaa.

7. CloudHub

CloudHub (iPaaS) on palveluintegraatioalusta.CloudHub on joustava pilvi, joka on pyynnöstä.CloudHub tarjoaa mahdollisuuden rakentaa integraatiosovelluksia, julkaista REST-sovellusliittymiä ja web-pohjaisia ​​palveluita ja paljon muuta. Latauskapasiteetti on tyypillisesti alhaisempi kuin latauskapasiteetti epäsymmetrisissä yhteyksissä. Voit rakentaa integraatiosovelluksia nopeasti ja ottaa käyttöön CloudHubissa Anypoint Studion (Studio) kanssa muutamalla napsautuksella, edes poistumatta Studiosta. Viimeiset käyttäjät maksavat verkkokapasiteetista, joten mitä suurempi linkkikapasiteetti, sitä korkeammat kustannukset. Yritysten on selvitettävä, kuinka paljon kapasiteettia he tarvitsevat, ja niiden on laskettava käyttäjien enimmäismäärä, joka voisi käyttää verkkoyhteyttä samanaikaisesti, ja kerrottava kunkin sovelluksen kapasiteetti kaistanleveyden aikaansaamiseksi.

8. xCloud

Tuleva Project xCloud -pelin suoratoistopalvelu näkyy Microsoftin live-tilassa. Ohjelmistokehittäjä julkaisi viime vuonna xCloudin, joka tarjosi pilvipelaamispalvelun, joka lähettää pelejä tietokoneisiin, konsoliin ja mobiililaitteisiin.

Johtopäätös - Azure-vaihtoehdot

Tässä artikkelissa olemme nähneet erilaisia ​​vaihtoehtoisia työkaluja Microsoft Azure -sovellukselle. Voit valita minkä tahansa niistä projektisi tarpeen mukaan.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas vaihtoehtoihin Azureen. Täällä keskustelimme määritelmästä, peruskäsitteistä, Azure-sovelluksen parhaista vaihtoehdoista. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme ja oppia lisää-

  1. Kubernetes-vaihtoehdot
  2. Redux-vaihtoehdot
  3. Wix-vaihtoehdot
  4. Git Vaihtoehtoja

Luokka: