Ero Adobe Musein ja Dreamweaverin välillä

Adobe on ainoa nimi, joka ilmestyy, kun ajattelet suunnittelua tai koodausta. Adobe Muse voidaan luokitella Adoben tarjoamaan verkkosivustojen suunnitteluohjelmistoon. Se on kasvussa niiden kanssa, joilla on vähemmän tai ei ollenkaan tietoa verkkosivustojen koodaamisesta. Pohjimmiltaan se on täydellinen valinta visuaalisesti ajatteleville suunnittelijoille. Voit luoda täysin reagoivan verkkosivun avamatta edes koodaussivua. Adobe Dreamweaver on ammattimainen verkkosivustojen suunnitteluohjelmisto, parasta niille, joilla on laaja tuntemus koodauskielistä, kuten HTML, CSS, jne. Siinä on myös visuaalisia editoijia, mutta sen ydin on suunnittelu koodauksen avulla. Se on kokeneiden koodaajien suosima työkalu. .

Head to Head -vertailu Adobe Musein ja Dreamweaverin välillä (Infographics)

Alla on kuusi tärkeintä eroa Adobe Museun ja Dreamweaverin välillä

Keskeiset erot Adobe Musein ja Dreamweaverin välillä

Sekä Adobe Muse vs Dreamweaver ovat verkkosivustojen suunnittelutyökaluja, jotka on luonut Adobe Creative Suite, mutta ne eroavat toisistaan ​​Adobe Muse vs Dreamweaver -sovellusten välillä. Molemmat ohjelmistot eivät ole suoria kilpailijoita, mutta niitä käytetään suunnilleen samaan tarkoitukseen eri toiminnallisuuksilla.

 • Kuten yllä on keskusteltu, sekä Adobe Muse vs Dreamweaver ovat verkkosuunnittelutyökaluja, mutta Muse on ohjelmisto visuaalisille suunnittelijoille, joilla on vain vähän tai ei ymmärrystä koodauskielten kuten HTML, CSS, PHP JavaScriptin jne. Tuntemuksesta. Vaikka Dreamweaver on edistyneempi ja ammattimaisempi ohjelmisto, käytetään koodaajien ja kehittäjien suunnittelemaan suuria verkkosivustoja, joihin sisältyy laaja koodaus.
 • Voit suunnitella reagoivan verkkosivuston Museissa, vaikka sinulla ei olisi koodauskokemusta. Mutta kun kyse on Dreamweaverista, et voi suunnitella verkkosivuja, jos sinulla ei ole syvää ja laajaa tietämystä eri koodauskieleistä.
 • Se on verrattain ja helppokäyttöinen ohjelmisto, jolla on tuttu käyttöliittymä kuten muilla Adobe-ohjelmistoilla. Museossa työskentelemisen periaatteet ovat samat kuin Photoshopissa. Jos osaat työskennellä Photoshopilla, voit hallita Musein nopeasti. Vaikka Dreamweaver-käyttöliittymä on samankaltainen kuin muut Adobe-koodausohjelmat. Jopa työkalun vähimmäiskäyttö voi edellyttää HTML: n ja CSS: n tuntemusta.
 • Muse tukee laajennuksia ja widget-ohjelmien asennusta, mikä parantaa työkalun toimivuutta. Voit suunnitella aloitussivuja, portfolioita, pieniä verkkosivustoja jne. Vetämällä ja pudottamalla. Vaikka Dreamweaver, sinun on kirjoitettava koodauskielen tarjouksia suunnittelussa. Se tukee myös LESS- ja Sass-esikäsittelijöitä
 • Muse on hyödyllinen sekä koodereille että muille. Museossa työskentelemistä varten sinun ei tarvitse olla koodaavaa kielitietoa. Dreamweaver on hyödyllinen vain ammattikoodereille. Et voi tehdä mitään tällä työkalulla, jos sinulla ei ole koodauskieltä.

Adobe Muse vs Dreamweaver -vertailutaulukko

Alla on ylin vertailu Adobe Musein ja Dreamweaverin välillä

Vertailun perusta Muse: n ja Dreamweaverin välillä

Adobe Muse

Dreamweaver

MääritelmäSe on työpöytäsovellus, jota visuaaliset suunnittelijat käyttävät reagoivien verkkosivustojen suunnitteluun ilman koodausta.Se on työpöytäsovellus, jota ammattikooderit käyttävät reagoivien verkkosivustojen suunnitteluun ja joihin sisältyy laaja koodaus.
KäyttöOhjelmiston käyttö on helppoa. Kuka tahansa voi suunnitella verkkosivuston tällä työkalulla, vaikka heillä ei olisi mitään koodauskieltä.Se on ammattimainen web-suunnittelu-ohjelmisto, ja sitä voivat käyttää tehokkaasti vain koodaustiedot omaavat henkilöt.
JoustavuusMuse on melko joustava käyttää ja toimii parhaiten suunnittelemalla aloitussivuja, portfolioita ja pieniä verkkosivustoja.Dreamweaver on hiukan monimutkainen käyttää verrattuna Museiin. Se on parasta käyttää suurten ammattilaisten verkkosivustojen suunnittelussa, joihin sisältyy koodaus.
SuunnitteluIlmaisia ​​malleja ei ole saatavana, mutta voit hankkia erityisen mallin, joka on suunniteltu Museille.Kaikki mallit on suunniteltava manuaalisesti täällä, vaikka voit saada valmiita HTML-malleja.
KäyttöliittymäMuse tarjoaa helppokäyttöisen käyttöliittymän, joka on tuttu muille Adobe-ohjelmistoille, kuten Photoshop, Illustrator ja InDesign.Dreamweaverilla on sekä visuaalisen suunnittelun käyttöliittymä että koodieditori-käyttöliittymä.

TyökalutSiinä on parempia suunnittelutyökaluja.Siinä on parempia koodaustyökaluja.

Conclusion-

Sekä Adobe Muse vs Dreamweaver on Adoben työpöytäohjelmisto, jota käytetään reagoivien verkkosivustojen suunnitteluun. Suurin ero Adobe Musein ja Dreamweaverin välillä on koodausosa. Jos olet ammattikooderit, joilla on hyvät tiedot kaikista koodauskieleistä ja haluat suunnitella suuria painavia verkkosivustoja, sinun kannattaa valita Dreamweaver. Mutta jos olet visuaalinen suunnittelija, joka haluaa muokata mielikuvitustasi ja haluaa nopeasti suunnitella verkkosivustoja ilman mitään koodausta, Muse on paras vaihtoehto sinulle. Adobe Muse voi olla hyvä valinta, jos haluat suunnitella ja julkaista nopeasti pienen reagoivan verkkosivuston. Saat valmiita elementtejä ja täydellisen työkalumekanismin verkkosivujen suunnitteluun tai muuttamiseen. Kun sanomme, että se on täydellinen valinta visuaalisesti ajattelevalle suunnittelijalle, se johtuu siitä, että se tarjoaa vetämällä ja pudottamalla piirteitä, jotka vastaavat visioasi. Suuri mittatilaustyönä reagoiva verkkosivusto voidaan luoda Dreamweaverilla edistyneillä skripteillä ja koodauksilla eri kielillä, kuten JavaScript, PHP jne. Vaikka ohjelmisto tarjoaa joitain WYSIWYG-elementtejä (mitä näet on mitä saat), jos aiot suunnitella verkkosivustolla, joka käyttää Dreamweaveria, sinun on oltava mahdollisimman paljon tietoa koodauskieleistä

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Adobe Museun ja Dreamweaverin väliseen eroon. Tässä keskustellaan myös Adobe Muse vs Dreamweaver -erotietojen ja vertailutaulukon avaineroista. Saatat myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

 1. Adobe Illustrator vs. Adobe Photoshop
 2. Maya vs Blender | erot
 3. Maya vs 3Ds Max | Vertailu
 4. Cinema 4d vs 3ds Max
 5. Majaya vs Houdini: Uskomattomia eroja
 6. Uskomattomia vertailuja Mayan ja Maya LT: n välillä
 7. Cinema 4D vs Blender: Vertailut
 8. Cinema 4D vs Maya: Vertailut