Mitä ovat palomuurilaitteet?

Se on verkon suojausjärjestelmä, joka tarkkailee tulo- ja lähtöverkon liikennettä ja määrittelee sallitaanko tietyt liikenteet vai estävätkö ne tietyn tietoturvasääntöjen mukaisesti. Palomuurit ovat olleet yli 25 vuoden ajan verkon tietoturvan eturintamassa. Ne luovat esteen turvallisten ja hallittujen sisäisten verkkojen välillä, että ulkoisiin verkkoihin, kuten Internetiin, voidaan luottaa ja luottaa. Nyt tässä artikkelissa käsittelemme yksityiskohtaisesti erityyppisiä palomuurilaitteita.

Palomuurilaitteiden tyypit

Palomuurilaitetyypit annetaan seuraavasti.

1. Bitdefender-laatikko

Bitdefender Box on laitteistopalomuuri, joka estää kaikenlaisia ​​älykkäitä sovelluksia. Laitteen asentaminen estää haittaohjelmia, estää varastettuja salasanoja, estää henkilöllisyysvarkauksia ja hakkerihyökkäyksiä kaikissa Internet-yhteyteen kytketyissä laitteissa. Se kattaa myös palvelut, joissa ei ole paikallista virustorjuntaa. Tämä palomuuri on yhteensopiva VPN-laitteiden ja iOS: n, Windowsin, Androidin ja Macin kanssa. Bitdefender Box voi toimia myös henkilökohtaisena palomuurina, etenkin vanhemmille, joiden ei ole tarkoitus hallita lasten verkkosivustoja. Voit käyttää laatikkoa perusmuodossaan täysin asennettuna ilman mitään lisätoimia. Käynnistä jokainen kone uudelleen ja kytke ne laatikkoon ja Internetiin samalla tavalla kuin vanhempi reititin.

2. CUJO AI

Vaikka monilla tietoturvatoimittajilla on edelleen suuri riippuvuus allekirjoituspohjaisesta tunnistuksesta, CUJO AI tarjoaa usean sovelluksen AI-pohjaisen ohjelmistoalustan verkko-operaattoreille tietotekniikan, koneoppimisen ja AI: n kautta. Palomuurin koneoppimisluokitin käyttää erilaisia ​​tietojoukkoja ja koneoppimisalgoritmi havaitsee haitalliset toiminnot tai verkkoliikenteen poikkeamat. Valmistuttuaan algoritmi tunnistaa verkkoliikenteen epätavalliset mallit ja lähettää varoitukset tunnetuista tai muista kuin päivän riskeistä. Se ei ole kaikki, palomuuri ennustaa, että sivu tai ohjelma on mahdollisesti vaarallinen arvioimalla käyttäytymismalleja.

3. SonicWall SOHO

SonicWall SOHO on myös erilainen palomuuri, joka tarjoaa laaja-alaista suojaa ja tinkimätöntä tietoturvaa kiinteiden ja langattomien verkkojen kautta pienemmissä toimistoissa. SOHO käyttää TZ-sarjan UTM-palomuureja ja vastaa verkon täydellisestä suojaamisesta. SonicWallin kattavuus sisältää tunkeutumisen estämisen, haittaohjelmien torjunnan, sisällön ja URL-osoitteiden suodattamisen sekä roskapostin estämisen. Se myös suorittaa liikennetarkastuksia kaikissa satamissa ilman, että suorituskyky vaarantuisi. Siksi se on varmasti yrityksen palomuurityökalu.

4. Zyxel ZyWALL 110

ZyWALL 110 on VPN-palomuuri, joka on suunniteltu suojaamaan verkkoa viipymättä verkkohyökkäyksiltä. Se tarjoaa paikallisen ja etäsuojauksen - salasanan käyttö on mahdollista suojattujen VPN-yhteyksien kautta paikallisiin verkkoihin etäyhteyden kautta. Tämä estää hakkereita purkamasta VPN-tunneleita nopeammalla käsittelynopeudella. Paras osa palomuuria on, kun ensisijainen linkki epäonnistuu, että se kytkeytyy välittömästi varmuuskopioyhteyteen ja palaa ensisijaiseen linkkiin heti kun ne ovat jälleen verkossa. Siinä on verkkosivuston sisältösuodatin, joka on olennainen osa mitä tahansa palomuuria. Se on ehdottomasti yksi tällä hetkellä etsimän teollisuuden palomuureista.

5. SonicWall TZ400

SonicWall on vakiintunut yritys kyberturvallisuusalalla, jonka pääkonttori on Piilaaksossa. SonicWall TZ400 -palomuurilaitteisto on yksi heidän parhaista tuotteistaan. Se myy erilaisia ​​Internet-laitteita, jotka on ensisijaisesti suunniteltu sisällönhallintaan ja verkkojen suojaamiseen. SonicWall TZ400 on hyvä vetokenttä asiakkaasi verkkoon. Yksi tämän palomuurin parhaista ominaisuuksista on oma SonicWall-syväpakettivalvonta. Siksi se tarkoittaa, että tunkeutuvat yksiköt eivät ole lähellä verkkoasi ja estävät niitä sellaisilta huippuluokan hyökkäyksiltä, ​​kuten palvelunesto (DoS).

6. FortiGate Next Generation

Fortinetin seuraavan sukupolven FortiGate-palomuuri on järjestelmän tehokas turvalaite, joka estää tunkeutumisen verkkoon. Laitteen ja käyttäjän saavutettavuutta, SSL-auditointia ja tuntemattomien uhkien havaitsemista tuetaan myös. Tämän palomuurin avulla voit säätää omia verkkosääntöjäsi ja toteuttaa turvallisuuskäytäntöjä tuhansille erillisille sovelluksille. Tarkka seuranta ja näkyvyys käyttäjille ja laitteille. Se pitää sinut ajan tasalla myös käynnissä olevasta järjestelmästä ja riskienhallintapaneeleista sekä asiakirjoista, joissa on reaaliaikaisia ​​havaintoja verkon toiminnasta. Kyberturvallisuustekniikan siirtäminen seuraavalle tasolle on ehdottomasti yksi parhaista vaihtoehdoista.

7. Protectli

Protectli on myös palomuuriyritys, jolla on alan parhaita palomuureja. Protectli suojaa sinua riippumatta siitä, onko kyseessä 2 vai 6 porttia. Ja kaikki sen tuotteet ovat tuulettomia ja solid-state-tehtyjä, mikä tarkoittaa, että ne kestävät kauan. Lisäksi yksi tämän palomuurin parhaista ominaisuuksista on avoimen lähdekoodin käyttö. Olet käyttöjärjestelmä, joka käyttää verkkoa nyt. Laakso on valmis ajamaan mitä tahansa. Kaikista palomuurilaitteista saa Intel virtaa prosessin yhteydessä.

8. Firewalla

Firewalla on yksi yleisimmistä ladattavista laitteistopalomuureista ja yksi yksinkertaisimmista. Oletpa kodin- tai yritysomistaja, jolla on vähemmän teknistä asiantuntemusta, palomuuri suojaa sinua. Firewalla on suunniteltu tunnistamaan ja poistamaan käytöstä uudet verkkoon kytketyt laitteet, jos jotain tapahtuu. Tämä tarkoittaa, että joka kerta, kun joku yrittää tunkeutua kytkettyihin laitteisiin tai turvakameraan, se varoittaa sinua.

Suositellut artikkelit

Tämä on palomuurilaitteiden opas. Tässä keskustellaan yksityiskohtaisesti palomuurilaitteista ja seitsemästä suositusta palomuurityypistä. Voit myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja-

  1. AWS Firewall Manager
  2. Pilviturvatyökalut
  3. Kyberturvallisuuden perusteet
  4. Pitkälle edenneet uhat
  5. Mikä on reititin?