Oletko valmis oppimaan Adobe Photoshopia? Aloita tästä! Tässä Photoshop Basics -sarjan ensimmäisessä luvussa opit kaiken, mitä sinun on tiedettävä ennen kuin hyppäät Photoshopiin!

Ensimmäisessä oppitunnissa opit pitämään Photoshop CC -kopion ajan tasalla uusimpien ominaisuuksien ja parannusten kanssa. Sitten oppitunnissa 2 opit asentamaan Adobe Bridgen, Photoshopin mukana toimitetun tehokkaan tiedostoselaimen. Kun Bridge on asennettu, opit kuinka ladata valokuvia kamerasta tietokoneellesi Bridgen avulla! Seuraavaksi katsomme tarkemmin Bridgeä ja opit, miksi haluat käyttää Bridgeä kuvien järjestämiseen, esikatseluun ja avaamiseen.

Oppitunnissa 5 opitaan tärkeimmistä väriasetuksista Photoshopissa. Opit, miksi Photoshopin oletusväriasetukset eivät ole paras valinta kuvankäsittelyyn, ja kuinka auttaa valokuvia näyttämään vielä paremmalta yhdellä yksinkertaisella muutoksella. Ja jos käytät Photoshopia osana suurempaa Creative Cloud- tai Creative Suite -sovellusta, opit myös synkronoimaan Photoshopin väriasetukset muiden Adobe-sovellusten (kuten Illustrator ja InDesign) kanssa pitämään värit tarkkoina riippumatta siitä, missä sovelluksessa olet käyttäen!

Oppitunti 7 tutkii joitain tärkeitä Photoshopin asetusten vaihtoehtoja, jotka voivat pitää Photoshopin ja tietokoneesi sujuvana. Opit myös kuinka mukauttaa Photoshop-käyttöliittymää Preferences-valikosta, kuinka tallentaa varmuuskopiot työstäsi ja paljon muuta! Ja lopuksi, Oppitunnissa 8 opit kuinka palauttaa Photoshopin oletusasetukset niiden oletuksiin ja miksi niiden palauttaminen on välttämätöntä.

Tarvitsetko näiden ohjeiden tulostettavia versioita? Kaikki Photoshop-oppaamme ovat nyt ladattavissa PDF-tiedostoina! Aloitetaan!