Ero reagoivan alkuperäisen ja räjähdyksen välillä

Reative native ja flutter ovat hienoja mobiili kehitystyökaluja. Sekä räpytys- että reagointialkuaineet ovat erittäin suosittuja markkinoilla. Tässä artikkelissa meillä on yksityiskohtainen vertailu molempien reagoivien ja lepatusten välillä sekä keskitymme seuraaviin kohtiin:

 • Mikä niistä on parempi?
 • Milloin mennä Flutter tai reagoida kotoisin

React Native: React Native on avoimen lähdekoodin mobiilisovellusten kehityskehys. React Native -sovellusta voidaan käyttää IOS- ja Android-sovellusten rakentamiseen. Reaaliaikaisen sovelluksen rakentamiseksi sinun on oltava tietoa ohjelmointikieleistä, kuten JavaScript ja React. React Native julkaistiin maaliskuussa 2015.

Flutter: Flutter on pohjimmiltaan Googlen kehittämä reagoiva ohjelmointiperustainen mobiilikehityskehys. Se on monialustainen mobiilisovellusten kehityskehys, ja sitä voidaan käyttää IOS- ja Android-sovellusten rakentamiseen. Flutter-pohjaisen sovelluksen kehittämiseksi sinulla on oltava ohjelmointitieto Dartista. Google toi Dartin käyttöön vuonna 2011. Dart on helppo oppia kehittäjille, jotka käyttävät Java- tai JavaScriptiä, koska se tukee useimpia olosuhteisiin tähtääviä konsepteja.

Head to Head -vertailu Reactin alkuperäisen ja räjähtävän välillä (infografia)

Alla on 14 tärkeintä eroa React Native vs Flutter -objektien välillä

Keskeinen ero reagoidakseen alkuperäisen ja räjähdyksen välillä

Arvioidaan reagoivan natiivi vs. lepatus seuraavien tekijöiden perusteella:

 • Suorituskyky : Suorituksen kannalta räpytys antaa paremman suorituskyvyn kuin natiivi. Flutterilla on natiivikomponentteja, jotka rakentuvat kehyksen sisäpuolelle, eikä niiden tarvitse käyttää siltaa kommunikoidakseen natiivikomponenttien kanssa. Flutter kääntää dart-koodin ARM-koodiksi, jota CPU voi käyttää suoraan. Toisaalta reaktinatiivi käyttää natiivikomponentteja tulkitsemaan käyttöliittymää. Alkuperäisten komponenttien ylimääräisen kerroksen ansiosta reagoimaan natiiviin rakennetut sovellukset ovat yleensä hitaampia.
 • Arkkitehtuuri : React Native käyttää flux-arkkitehtuuria, jossa on olemassa yksisuuntainen tietovirta, joka koostuu toiminnasta, lähettäjästä, tallennuksesta ja näkymästä. Flutter seuraa myös yksisuuntaista tiedonkulkua, joka sisältää toiminnot, myymälät ja pysäytyskellot.
 • Joustavuus ja vakaus : Sekä reagoivat natiivi että räpytys ovat skaalattavia ja tarjoavat saman vakauden. Joustavuuden kannalta räpytys voittaa kilpailun, koska se sisältää rikkaan ja edistyksellisen widget-sarjan verrattuna reagointiin.
 • Kehitysaika: Sekä reagoiva natiivi että räpytys tarjoavat nopeamman sovellusten kehitysajan. Mutta yksinkertaisuuden takia lepatus säästää enemmän aikaa, koska se ei käytä alkuperäisiä komponentteja, joiden ymmärtäminen on aikaa vievää.
 • Nopea modifiointituki: React natiivi tukee kuumalatausominaisuutta, joka mahdollistaa uuden koodin suorittamisen pitäen sovelluksen tila ennallaan, sen sijaan, että suorittaisi uudelleenkokoonpanon. Tämä ominaisuus tarjoaa välittömän ja tehokkaan kehityksen. Flutter tukee myös tilallista kuumalatausta, joka mahdollistaa koodimuutosten välittömän heijastamisen muuttamatta nykyistä tilaa.
 • Sovellukset: React Native -sovelluksella rakennettuja yleisiä sovelluksia ovat Facebook, Instagram, Airbnb, Skype ja Walmart, kun taas Hookle, Topline, OfflinePal, BetaBubs, Alibaba ja Google Greentea kehitetään lepatuksella.
 • Perustajat : Facebook on kehittänyt React Native -sovelluksen, kun taas Google keksi lepatusta.

Reagoi alkuperäisen ja räjähtävän vertailutaulukko

Tässä on vertailutaulukko, joka näyttää erot lepatuksen ja reagoivan natiivin välillä:

Vertailun perusteet lepatuksen ja reagoivan natiivin välillä

lepattaa

Reagoi omaperäinen

PerustanutGoogle perusti Flutterin vuonna 2013.Facebook perusti React Native: n vuonna 2015.
Ohjelmointikielet vaaditaanSovellusten kehittämiseen Flutter-sovelluksella tarvitaan darttietoa.Jotta sovelluksia voitaisiin kehittää reagoivan natiivien kanssa, JavaScriptin / Java / C ++: n tai Pythonin ohjelmointitiedot tarvitaan.
EsitysFlutter tarjoaa nopeamman käyttöliittymän reaaliaikaiseen verrattuna.Reaaliaalinen on yleensä hitaampaa kuin räpytys.
YksikkötestausKoska lepatus käyttää tikkaa, jolla on erinomaiset yksikkötestausominaisuudet, widgetit voidaan testata runtimeen suurella nopeudella.Java-komentosarjojen tuen testaus on melko monimutkaista, mikä edellyttää kolmansien osapuolien kirjastojen käyttöä.
ominaisuudetSe tarjoaa rikkaampia ja edistyneempiä ominaisuuksia.Se tarjoaa rikkaammat ominaisuudet, mutta on vähemmän joustava kuin lepatus.
KirjastoSe tarjoaa erittäin suuren ja kattavan kirjaston.Se tarjoaa pienen ja ei-sisällyttävän kirjaston.
Alkuperäinen suorituskykySe tarjoaa erinomaisen alkuperäisen suorituskyvyn.Se tarjoaa hyvän natiivi suorituskyvyn.
ArkkitehtuuriFlutter virtaa Skian arkkitehtuuria ja käyttää toimintoja, kauppoja ja sekuntikelloja pääkomponenteina.Hyödyntää Flux-arkkitehtuuria, joka koostuu Action, Dispetcher, Store ja View.
Kuuma uudelleenTuetutTuetut
Tuetut käyttöjärjestelmätFlutter-sovellusta voidaan käyttää android-IOS-pohjaisten mobiilisovellusten rakentamiseen.Reaaliaikaisten android- ja IOS-sovellusten avulla voidaan kehittää.
käyttäjätFacebook, Instagram, Airbnb, Skype ja Walmart.Hookle, Topline, OfflinePal, BetaBubs, Alibaba, Google Greentea
Koodin uudelleenkäytettävyysSe tarjoaa suuren koodin uudelleenkäytettävyyden.Se tarjoaa rajoitetun koodin uudelleenkäytettävyyden.
Käytä koteloitaSitä voidaan käyttää sekä yksinkertaisten että monimutkaisten sovellusten rakentamiseen.Sitä voidaan käyttää sekä yksinkertaisten että monimutkaisten sovellusten rakentamiseen.
MarkkinatukiKoska se on suhteellisen uusi, sillä on vähemmän markkinoiden tukea.Sillä on parempi markkinoiden tuki.

johtopäätös

Kun on peitetty sekä räpytys- että reagointiominaisuudet, on vaikea määrittää, mikä kehys on parempi kuin toinen. Molemmat kehykset ovat hyviä sovelluskehitykseen, mutta kuten olemme nähneet yllä, lepatus on suhteellisen parempi kuin reagoida natiivi. Vaikka johtuu siitä, että räpytys on suhteellisen uusi kehys, lisää suosion saaminen vie aikaa, ja arvioidaan, että räpytys on matkaviestinnän kehityksen tulevaisuus. Jos sinulla on kokemusta tikankehityksestä, varmasti lepatus on parempi vaihtoehto mennä hetkeksi, jos kehittäjällä on vahva tuntemus JavaScriptiä reaget-toiminnasta, sinun pitäisi mennä react-native. On syytä huomata, että sekä lepatusta että reagointiainetta voidaan käyttää alustojenväliseen kehitykseen, jossa lepatus tarjoaa enemmän ominaisuuksia.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas reagoida natiivi vs Flutter. Tässä keskustellaan React Native vs Flutter -näppäineroista infografien ja vertailutaulukon kanssa. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme saadaksesi lisätietoja -

 1. ReactJS vs. Angular2
 2. React JS: n käyttötavat
 3. Ember JS vs. React JS
 4. Kuinka voittaa viestinnän esteet
 5. Kertoimet R: ssä Kuinka luoda tekijä R: ään?

Luokka: