Johdanto laajennuksiin Photoshopissa

Photoshopin elementit hyödyntävät Adoben laajennettavia laajennusmuotoja tehokkaasti. Plugin-moduulit ovat pieniä ohjelmistosovelluksia, jotka lisäävät suorituskyvyn pääsovellukseen. Esimerkiksi, monenlaiset tehosteet ja suodattimet, jotka hankit Photoshop-elementtien suodatinvalikosta, ovat kaikki laajennusmoduuleja. Plugins on varattu plugins-kansiossa, johon lisäosat voidaan liittää sopivana.

Plugins ovat erittäin tärkeitä, koska et ole rajoitettu vain niihin, jotka tulevat Photoshop-elementtejä. Yhteistyössä Adobe: n kanssa sekä laitteistojen että ohjelmistojen kehittäjät ovat tuottaneet yhteensopivia laajennuksia, jotka voidaan asentaa ja käyttää virheetömästi Photoshop-elementtien kanssa. Photoshop tukee myös kolmansien osapuolien laajennuksia, jotka voivat parantaa työkalun tehokkuutta.

Laajennusten asennuksen vaiheet Photoshopissa

 1. Käynnistä Photoshop.
 2. Valitse avattavasta valikosta Muokkaa ja valitse Asetukset> Laajennukset.
 3. Valitse uusien lisäosien kansio -ruutu saadaksesi uusimmat tiedostot.
 4. Lataa suodatin tai laajennus asemaan järjestelmässä.
 5. Avaa ohjelmatiedostojen kansio ja valitse Photoshop-kansio.
 6. Avaa Photoshop-kansiossa olevan plugins-kansiosi lukitus.
 7. Vedä uusi Photoshop-laajennus asemasta, johon olet tallentanut sen plugins-kansioon.
 8. Käynnistä Photoshop uudelleen ja etsi uusi laajennus avattavan valikon suodattimista.

Photoshopin 13 parasta laajennusta

Alla on joitain alla kuvattuja Photoshop-laajennuksia.

1. Muste

Muste on yksi parhaimmista ilmaisista Photoshop-laajennuksista. Se antaa suunnittelijoille mahdollisuuden tuottaa toimivia käyttöliittymiä ja malleja, joiden avulla kokematon Photoshop-asiakas (-kehittäjä) voi havaita suunnitteluelementit koodausrakenteessa.

Lyhyesti sanottuna musteella on helppo keskustella suunnittelustasi tuottamalla täydelliset eritelmät, kuten kerrostyylit, tekstin muotoilu ja mitat.

2. ON1-vaikutukset

Tämä laajennus tarjoaa sinulle pääsyn kaksikymmentäkolme suodatinta, jotka voidaan pinota, mikä antaa sinun luoda eri tasojen kerroksia. Se toimittaa myös satoja rajoja, esiasetuksia ja kuvioita. Voit myös hallita erilaisia ​​työkaluja, joiden avulla voit pehmentää ja värittää kuviasi helposti.

3. Kameraraaka

Tämän laajennuksen avulla voit muokata ja tehostaa digitaalikameran raakatiedostoja yhdessä TIFF- ja JPG.webp-tiedostojen kanssa. Raaka tiedosto ei ole muuta kuin digitaalikameran luonnollista kuvaa.

Adobe-kameran RAW-laajennuksen avulla voit parantaa raakatietoja, asettaa valkotasapainon ja muuttaa kontrastia monien muiden ominaisuuksien joukossa. Tärkeä osa tätä laajennusta on, että siinä käytetään tuhoamatonta muokkausta, mikä tarkoittaa, että se ei muuta alkuperäistä kuvatiedostoa, jos haluat palata siihen sen jälkeen kun olet tehnyt muokkauksesi.

4. Chameleon Adaptive Palette

Tämä laajennus on terävä palettijärjestelmä, joka mukautuu poikkeuksellisesti. Se tarjoaa mittakaavan nauhoja, joilla on joitain ominaisuuksia, mutta jokainen päivittyy automaattisesti valitun värin mukaan. Nauhat voidaan kiinnittää reagoimaan kiinteänä paletina tai avata lukkojen muodostamiseksi erillisinä muotoina. Tämä Photoshop-laajennus on täynnä ominaisuuksia, mutta sen ei pitäisi rasittaa CPU: ta.

5. Powtoon

Tämän laajennuksen avulla voit muuttaa Photoshop-mallisi animoiduksi videosisällöksi. Valitse viedäksesi kaikki taulut tai valitse Taidetaulut, tehosta sitten animoitua luonnoskuvaa materiaaleilla, mukautetuilla animaatioilla ja esityksellä tai lisää ääniraita. Lopulta vie suoraan Facebookiin, YouTubeen, Vimeoon, MP4: ään jne.

6. Tekstuurianarkia

Tämä laajennus tarjoaa kirjaston erilaisista tekstuurista ja suodattimista Adobe Photoshopille. Verrattuna vastaaviin lisäosiin, kuten ON1 Effects, mikä tekee siitä paremman, on varmuus siitä, että sen luomat tekstuurit riippuvat fraktaalimelusta, mikä tekee orgaanisten kuvien, kuten savun, tulen tai marmorin, tuottamisen helpoksi.

7. Flaticon

Tämä laajennus tarjoaa sinulle tuhansia ilmaisia ​​vektorikuvakkeita, joita voit ladata useammassa kuin yhdessä muodossa, kuten PNG tai SVG. Kun asennat FlatIconin, voit selata sen kuvakkeiden tietokantaa Photoshopista ja sijoittaa kuvakkeet suoraan suunnitteluryhmään.

8. Nestemaski 3

Tämä laajennus auttaa sinua poistamaan taustat ja suorittamaan katkaisut. Naamiointi, joka tarkoittaa myös kerroksen osan näkymättömyyttä, on monimutkainen ja usein monimutkainen toimenpide. Fluid Mask 3 on yksi satunnaisista lisäosista, jotka tarjoavat sinulle tahraton ja tarkan naamion, etenkin komplikaatioalueilla, kuten turkiksessa ja hiuksissa.

9. Meluohjelmat

Tämä Photoshop-laajennus on voittanut palkinnon melun vähentämisestä. Melu on kuvista löytyviä syvänvärisiä jyviä tai tahroja, jotka tekevät siitä näyttämään himmeältä tai samealta. Meluohjelma poistaa tahrat kuvista ja parantaa niitä samalla, jolloin voit puhdistaa kuvat nopeasti ja ammattimaisella tavalla.

10. RH Hover -värinvalitsin

Tämä värilaajennus antaa sinulle enemmän valtaa väreihin, jotka valitset räätälöityjen liukusäätimien kokoelman avulla.

Sille on nimetty asianmukaisesti hover -värinvalitsin, koska se paljastaa itsensä vain, kun viet hiiren sen pienemmän version päälle ja piiloutuu sitten, kun käytät sitä.

11. Konepesu Deluxe

Tämä liitännäinen lisää kuviin ristiriitaisia, karkaistuja tehosteita. Laajennus tarjoaa sinulle 3500 esiasetuksia, joiden avulla voit muokata ja teksturoida kuvia tuhansina tavoin, jotta ne näyttäisivät kypsiltä, ​​vanhoilta tai eteerisiltä.

12. ParticleShop

Plugin-maalari on aika kunnioitettu digitaalinen taideteos suosikkikuvien keskuudessa, mutta Corel on viime kädessä ohjannut harjateknologiansa Photoshopiin ParticleShopin avulla. Harjat voivat tehdä valtavan eron kekseliäisyydellesi ja tehokkuudellesi. Tämä vahva Photoshop-laajennus tarjoaa tuhoamatonta harjaiskujen kerroskerrostukea ja yksitoista päivitettyä harjaa, jotka sisältävät kangasta, roskia, turkista, taidetta, valoa, hiuksia, savua, tilaa ja myrskyä .

13. Silmäkarkki

Alien ihon luoma Eye Candy on yksi Photoshopin huomiota herättävistä laajennuksista ja se on ollut markkinoilla nyt yli kymmenen vuotta. Versio 7 tarjoaa suuren määrän efektejä, jotka vaihtelevat kromista firefoxiin, suulakepuristuksiin lasiin. Vaikka monet näyttävät siltä, ​​että ne ovat alun perin hyödyllisiä vain tarttuvien tehosteiden tuottamiseksi, on hämmästyttävää, kuinka monessa skeemassa löydät ne tehokkaiksi.

johtopäätös

Näitä yllä mainittuja Photoshop-laajennuksia käytetään liittämään erottuvat ominaisuudet tai tehosteet, rationalisoimaan lukuisten graafisen suunnittelun tehosteiden menettelyä tai rakentamaan digitaalisuunnitelmasi määräävämmäksi. Photoshop-laajennukset tarjoavat nopean ja yksinkertaisen tavan laajentaa työkalun potentiaalia. Oikea lisäosa voi säästää aikaa, avata uusimmat ominaisuudet ja tasata työnkulkua.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas laajennuksiin Photoshopissa. Tässä keskustellaan johdannosta ja vaiheista plugins-ohjelmien asentamiseksi Photoshopiin, mukaan lukien 13 parasta tyyppiä. Voit myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

 1. Mitkä ovat Jenkinsin erilaiset laajennukset?
 2. Missä Photoshopissa on polttotyökalu?
 3. Johdatus 3D: n 9 eniten laajennusta
 4. Adobe Speedgrade -ohjelmiston ominaisuudet