Binaariset vaihtoehdot

Binäärisen option vaihto - edustaa yksinkertainta tapaa vaihtaa hintavaihteluita useilla kansainvälisillä markkinoilla. Näiden välineiden riskit ja edut on ymmärrettävä hyvin ennen sijoittamista. Toinen kultainen sääntö on, että sinun ei pitäisi koskaan sijoittaa enemmän kuin sinulla on varaa menettää. Binaariset vaihtoehdot Merkitys eroaa aivan perinteisistä vaihtoehdoista. Kaupankäynnissä voidaan valita nämä vaihtoehdot, joilla on erilaiset palkkiot, riskit, voitot, sijoitusprosessit ja likviditeettirakenteet.

Mitkä ovat binaaristen optioiden kauppa?

Binaariset vaihtoehdot Merkitys on eksoottisia, epätavanomaisia ​​vaihtoehtoja, joita on helppo käyttää ja ymmärtää toiminnallisuuden kannalta. Yleisin binaarinen vaihtoehto on korkea-matala vaihtoehto. Tätä kutsutaan myös kiinteä palautusvaihtoehtoksi, ja sillä on viimeinen voimassaolopäivä tai -aika. Tällä tietyllä vaihtoehdolla on myös löysä hinta. Kun elinkeinonharjoittaja palkkaa oikein markkinasuunnassa ja hinta voimassaolon päättymishetkellä on sopusoinnussa lakkuhinnan kanssa, kiinteät tuotot kertyvät. Jos elinkeinonharjoittaja panostaa väärin markkinoiden suuntaan, hänen sijoituksensa menetetään.

Soita tai laita = nouse tai laske

Jos markkinat nousevat, elinkeinonharjoittaja ostaisi ”puhelun” ja jos markkinoiden katsotaan laskevan, elinkeinonharjoittaja ostaa putin. Ansaitaksesi rahaa puhelun kautta, hinnan on oltava korkeampi kuin lakkohinta voimassaolon päättymishetkellä. Ansaitaksesi rahaa myyntihinnan kautta, hinnan tulee olla alhaisempi kuin lakkuhinta voimassaolon päättymishetkellä. Tärkeä huomautus on, että elinkeinonharjoittaja tutustuu lakkohintaan, voimassaolon päättymiseen ja voittoon sekä riskeihin, jotka paljastetaan alusta alkaen. Lukumäärä on nykyinen hinta / kurssi, jolla kohde-etuus on sidottu, kuten jeni / USD-valuuttapari tai tietty osake. Palkitaan, onko tuleva hinta voimassaolon päättyessä enemmän vai vähemmän kuin nykyinen hinta; elinkeinonharjoittajan voitot riippuvat tästä.

Suositellut kurssit

 • Johdannaisten kurssi
 • Kiinteätuottoisia instrumentteja koskeva koulutuskurssi
 • Sisäkaupan ammattimainen kurssi

Joten mitä tapahtuu, jos hinta on päättynyt lakkoarvoon? Kauppiaat saavat rahansa takaisin ilman voittoa tai tappiota. Kauppa on kuitenkin käsimatka, joten välittäjillä on erilaiset säännöt. Välittäjät voivat kirjata voitot tai tappiot automaattisesti kauppiaan tilille ja ulos.

Tyypit binaaristen optioiden kaupassa

Ja tässä on joitain binaaristen optioiden kaupankäynnin vinkkejä ja binaaristen optioiden kaupankäynnin merkitystä, jotka auttavat sinua saamaan lisätietoja binaaristen optioiden kaupasta.

Monen tyyppisiä binaarisia optioita voidaan käydä kauppaa verkossa.

 • Indekseihin perustuva kaupankäynti: Kaupankäynti osakeindeksillä

Näistä suosituin on indeksipohjainen kaupankäynti, jota varten on monia erilaisia ​​pörssejä ympäri maailmaa. Kun elinkeinonharjoittaja asettaa panoksen tällaiselle binaariseen optio-oikeuksien kauppaan, hän ennustaa, mikä on parhaiten vaihdettujen osakkeiden ja osakkeiden arvo sen asemaan nähden, kun kauppa tapahtui tietyn ajanjakson ajan. Voit käydä kauppaa erityyppisillä osakeindekseillä, ja yleisimmin käydyt kaupat ovat Dow Jones, Hang Sen ja NASDAQ. Indeksikauppa on paras idea, jos et halua maksaa suuria välityksiä, koska sinun ei tarvitse ostaa osakkeita ja osakkeita indeksejä muodostavissa yrityksissä.

 • Valuutan ja Forexin binaarikaupan vaihtoehdot: valuuttojen parittamisesta bitcoineihin

Monet kauppiaat vetoavat yhden valuutan toista vastaan, kun ne käyvät kauppaa binäärisillä optioilla. Valuuttakaupassa ei ole rajoituksia, ja voit pariuttaa melkein auringon alla olevan valuutan dollarista puntaan. ruplaa rupiaa varten. Binaariset optio-sivustot sallivat myös kauppiaiden pariliitoksen Bitcoineista muiden valuuttojen kanssa.

 • Raaka-aineiden binaariopiskelmien vaihto ilman kauppaa

Tämä on erittäin suosittu binaarinen optio, joka sallii kaupankäynnin kiinteän hyödykkeen arvolla ilman mitään vaatimuksia varojen ostamisesta. Hyödykkeisiin liittyvä binaarinen optio-oikeuksien kauppa sisältää öljyä, hopeaa, kultaa ja kuparia. Tämän tyyppinen binaarinen vaihtoehto on jälleen suosittu, koska mitään ostoa ei vaadita.

 • Korkein alhainen binaariasetus - ylä- ja alaosa

Niihin kuuluvat yhden kosketuksen binaarivaihtoehdot ja etäisyyden binaarivaihtoehdot. Yhden kosketuksen binaarivaihtoehdot ovat tilanteet, joissa hinnan on koskettava allokoitua tavoitetasoa yhdessä pisteessä ennen voimassaolon päättymistä, jotta elinkeinonharjoittaja voi ottaa käteisellä. Kohteet voidaan valita tietyn arvon ylä- tai alapuolelle. Päällinen? Riskiä ja hyötyä voidaan käyttää ja useisiin omaisuusluokkiin päästä yksinkertaisilla vaihtoehdoilla. Menetät tai saat vain kiinteän summan. Sitä vastoin riski on usein suurempi kuin palkkio. Haittapuoli on, että elinkeinonharjoittajien on oltava suurimman osan ajasta oikeutettuja vähentämään tappioita; toisin kuin normaali peli, kauppojen menettäminen maksaa täällä paljon enemmän kuin niiden voittaminen. Joten kun se maksaa voittojen tuottamisen, se maksaa vielä enemmän, kun se ei aiheuta tappioita.

Range Binary optioiden vaihto mahdollistaa hintaluokan, jolla omaisuuserä käy kauppaa, voimassaolopäivään saakka. Jos hinta, jonka sisällä alue valitaan, arvioidaan oikein, vasta sitten sijoitus saadaan, muuten voitto menetetään.

Binaarinen optio-tila nousee ylöspäin, ja välittäjät tarjoavat enemmän binaarisia optiotuotteita nyt, kun kaupankäynnin ekosysteemi muuttuu. Binaariopiskelukurssi tarjoaa voittoja välillä viidenkymmenestä viiteen sataan prosenttiin. Tämä tarkoittaa sitä, että parempi palkkio on riskisuhde, vaikka mitä suurempi panokset, sitä vähemmän mahdollisuudet voittaa voitto. Ulkomaiset työntekijät antavat kauppiaille myös mahdollisuuden poistua kaupoista ennen binaarisen optiojärjestelmän voimassaolon päättymistä. Ennen voiton saamista, kaupasta poistuminen merkitsee suurta menetystä. Kauppias ei menetä kokonaisinvestointiaan, mutta jopa osittaiset tappiot voivat olla ilmiömäisiä. Binaariset optiot Merkitys on arvio tietyn ajanjakson taustalla olevista omaisuuserien suorituksista.

Binaarisen vaihtokaupan tai tavanomaisen kaupan vaihto

Tavallisella osakkeella (ja ymmärryksellä) kaupankäynti tarkoittaa omaisuuden myyntiä tai ostamista ja siitä johtuvaa voittoa tai tappiota. Jos sijoittajat myyvät omaisuuden takaisin markkinoille arvon noustessa, voitto saadaan ja päinvastoin. Perinteinen kaupankäynti edellyttää omaisuuden myyntiä ja ostamista pitäen mielessä markkinoiden volatiliteetti. Binaaristen optioiden kauppa on paljon yksinkertaisempaa Optioissa keskitytään markkinoiden kauppaan. Binaari tarkoittaa dualia ja se kuvastaa kahta vaihtoehtoa ennen kauppiaan soittamista tai myyntiä. Kaksi sijoitusmahdollisuutta ja yksi oikea sijoituspäätös muuttuvat suuriin voittoihin kauppiasyrityksessä binaaristen optioiden kaupassa. Kuka tahansa voi hyötyä kaappeista, osakkeista, osakkeista, varoista tai valuuttakursseista binäärisillä optioilla. Tärkeä pluskohta binaaristen optioiden kaupassa on vain se, että olemassa on useita erilaisia ​​voimassaolon päättymistä ja jos sinusta tuntuu, että binaarikauppa on kaksisuuntaista, etsi selvennyksiäsi tämän askel askeleelta -oppaan avulla:

 • Päätös 1: Mitä kauppoja sinun pitäisi tehdä?

Tämä on ensimmäinen asia, joka sinun on harkittava. Sinun on jaettava omaisuuserän, hyödykkeen tai osakkeiden ja osakkeiden luonne, johon aiot sijoittaa. Valinta on melko yksinkertainen … se on "puhelusi" nähdäksesi mihin "laittaa" käteistä.

 • Päätös 2: Valitse välittäjä

Sinun on valittava Binary Options -välittäjä kauppojen sijoittamiseen ja voittojen tuottamiseen. Varmista, että välittäjällä on täydet lisenssit ja säännöt yhdessä kaupallisten omaisuuserien kanssa, ja monet tarjoavat myös bonuksen, joka tarkoittaa alkuperäisen talletuksen arvoa. Välittäjillä on eri tiliajat. Varmista, että valitset hyvin.

 • Päätös 3: Kun kello loppuu, entä vanhenemisaika?

Kun tietty omaisuuslaji on valittu ja välittäjä valitaan, mihin kaupat on sijoitettava. Seuraava piste, joka sinun on kytkettävä täydellisen kuvan saamiseksi, on kauppojen päättymisajan valitseminen.

Voit valita kaupoista, jotka kestävät 60 sekunnista 60 päivään! Muista aina, että mitä pidempi käyttöaika on, sitä suurempia riskejä ovat.

 • Päätös 4: Riski-hyöty -suhteen ymmärtäminen

Sinun on ymmärrettävä mahdolliset voitot (ja mikä tärkeintä tappiot). Binaariopiskelukopio varmistaa, että jokaisessa kaupassa on taloudellisia voittoja. Mahdolliset voitot vaihtelevat sijoituspäätöksen, varojen, hyödykkeiden ja osakkeiden valinnan mukaan.

 • Päätös 5: Käytä työkaluja, laajenna sarjaa

Mitkä kaupat ovat suosittuja muiden kanssa? Mihin suuntaan uutiset osoittavat? Kuinka korkealle tai matalalle markkinat voivat mennä? Tarvitset analyyttisiä ja riskinhallintatyökaluja markkinoiden selviytymispakkaukseesi, jotta se saavuttaa huipputason. Paikka, joka kaupoista on tulossa suuriksi kaupan volyymeiksi, ja saat niistä alhaisimman hinnan.

 • Päätös 6: Budjettisi päättäminen

Tarjoustarjoukset voivat johtaa kaupan budjettisi voimakkaaseen nousuun ja sen arvon nousuun. Ilmoittautumisbonukset voivat antaa sinulle etulyöntiaseman, mutta uskollisuuden ja promootioiden tulisi myös olla mukana talletusotteluiden bonus- ja riskien välttämisessä. Lukitset rahaa, joten varmista, että saat ansaitsemasi tuoton. Binaaristen optioiden kaupankäynnin yhteydessä budjetti on tärkeä.

 • Päätös 7: Kuinka ajoittaa kauppaa?

Kukaan ei tiedä potentiaalisesti kannattavia kaupankäyntivaihtoehtoja, ennen kuin yksi valitsee binaarisen vaihtokaupan. Ajoitus on tärkeätä, ja kauppojen välitön sijoittaminen mobiili- tai online-alustojen kautta antaa sinulle etuna nopean yhteyden.

 • Päätös 8: Suojaa kauppojasi, turvaa panoksesi

Monet kauppiaat tarkastelevat suojausta tai käyttävät useiden välittäjien tarjouksia saadakseen korkeimman tuoton. Kaupan kumpaakin puolta voidaan helposti hallita bonusrahastojen kautta. Jatkuvatoiminto tarjoaa lisäkauppaa mahdollisuuksia, kun reaaliaikainen kauppa saa pitoa. Kierrä eteenpäin on valinta pidentää voimassaoloaikaa reaaliaikaisessa kaupassa, ja tätä vaihtoehtoa käytetään, kun voimassaoloaika muuttuu.

 • Päätös 9: Varhainen poistuminen, nopea palautus?

Vaikka monet kauppiaat päättävät odottaa sitä, varhaisella irtautumisella voi olla huomattavasti nopea tuotto, kun lukitset kaupankäyntitulon. Harkitse aina varhaista poistumista pikan ja tuskallisen odottamisen sijasta ilman positiivisia tuloksia.

 • Päätös 10: Kysyttävät kysymykset

Kysy ja löydät, etsit ja saat. Tämä sanonta ei missään paikkansa ole totta kuin binaarioptiomarkkinat, joissa sinun on esitettävä oikeat kysymykset, jos haluat ansaita voittoa. Harkitse tekijöitä, kuten eniten vaihdettuja osakkeita, voidaanko sosiaalisen median osakkeilla käydä kauppaa ja pankkivaihtoehtoja tämän tyyppiselle kaupankäynnille.

 • Päätös 11: Opi BO-markkinoiden ABC

Binaarisen optiomyynnin markkinoilla tarkoitetaan optioiden kaupan hyvien puolien ymmärtämistä. Sinun on opittava binäärisistä tai kiinteistä palautusvaihtoehdoista, joilla on viimeinen voimassaolopäivä ja merkintähinta. Jos lakot silitysraudan ollessa kuuma, odota saavan uskomattomia tuottoja. Lakkohinta tunnetaan myös nimellä binäärinen optiosopimus. Jos mittaat markkinasuuntaa oikein, puolet taistelussa voitetaan. Sinun on tiedettävä kaikki kaupankäynnistä alkaen siitä, kuinka sopimushinta lasketaan erityisiin ehtoihin. BO-sopimusten hinta vastaa markkinoiden käsitystä tapahtuman mahdollisuudesta. Erityiset ehdot, jotka sinun täytyy olla selvä "rahat pois" ja "rahastamme" kohdalla, on rahat pois silloin, kun lakkohinta nousee puhelun markkinahinnan yläpuolella ja putoaa putoamisen alapuolella markkinahintaan. Jos myyntioptiota on, rahassa on, kun merkintähinta on edellä osake- tai omaisuuserän markkinahintoja, kun taas optio-oikeuksien merkintähinta on laskenut alle osakkeen tai tietyn omaisuuserän markkinahinnan.

 • Päätös 12: Ymmärrä binaaristen optioiden kaupankäynnin edut

Binäärisillä optioilla on helpompaa käydä kauppaa verrattuna perinteisiin osakeoptioihin. Tämä johtuu siitä, että ensimmäisellä puuttuu jälkimmäisen kaksinaisuus. Perinteisessä kaupassa tarvitset syvän ymmärryksen markkinoiden suunnasta ja hinnan liikkeistä. BO-kaupankäynnin yhteydessä sinun on ymmärrettävä vain osakkeen suunta hinnanmuutoksen suhteen. Binäärisillä optioilla on hallittu riski palkitsemisasteiden suhteen sekä kaupankäynnin ja suojauksen suhteen. Markkina-analyysi on kriittinen ennen kunkin kaupan aloittamista, ja voiton määrä ei ole yhtä suuri kuin summa, jonka kautta optio päätyy eturintamaan.

 • Päätös 13: Aina otetaan huomioon transaktiokustannukset

BO-kaupankäynnin yhteydessä sinun on tarkistettava mahdolliset voitot, joita voit saada, sekä mahdolliset transaktiokustannukset. Binaaristen optioiden välittäjät eivät peri palkkiota kauppaa kohden ja keräävät palkkioita, prosenttiosuus ajasta, jonka odotat markkinoilla oikein, vastaa binäärioptiosta saatavan voiton määrää.

Johtopäätös - Binary Optio-oikeuksien kauppa

Binaariopiskelukurssi on upea tapa heilautua mahdollisuuksien merelle, kun kyse on osakkeista, osakkeista ja varoista. Ole kuitenkin varovainen harkitseessasi kaikkia kulmia, ennen kuin otat askelta, koska kuten sijoitusguru Warren Buffet sanoo, et voi arvioida joen syvyyttä molemmilla jaloilla! Joten tämä kaikki oli kyse binaaristen optioiden kaupankäynnin vinkkien binaaristen optioiden kaupankäynnin merkityksestä.

Suositellut artikkelit

Tässä on joitain artikkeleita, jotka auttavat sinua saamaan lisätietoja binaariopiskelmien kaupan vinkistä, joten käy vain linkin läpi.

 1. 10 vaihetta parempien tulosten saamiseksi markkinointipilvestä
 2. Kuinka tehdä tehokas markkinointisuunnitelma
 3. 5 tärkeätä hyödyllistä vinkkiä mainostrategian markkinoinnille