Opi kuinka zoomata, panoroida ja navigoida kuviasi kuten ammattilainen Photoshopissa Photoshop Basics -harjoittelusarjan luvun 4 avulla!

Oppitunnissa 1 aloitat zoomauksen ja vierityksen perusteilla Photoshopissa, oppimalla kaikki Zoom-työkalusta, Käsityökalusta ja Photoshopin perusnavigointikomennoista. Sitten oppitunnissa 2 siirryt yhden kuvan selaamisesta oppimaan zoomaamaan ja vierittämään useita kuvia kerralla!

Oppitunnissa 3 tarkastellaan Photoshopin Navigator-paneelia ja miksi se on hieno tapa seurata missä olet kuvassa, kun zoomataan! Ja oppitunnissa 4 opit kuinka vierittää kuvaa millä tahansa zoomaustasolla käyttämällä Photoshop CC: n uutta vaihtoehtoa, joka tunnetaan nimellä Overscroll.

Birds Eye View on hämmästyttävä, mutta piilotettu ominaisuus Photoshopissa, jonka avulla voit siirtyä heti kuvan yhdestä osasta toiseen. Opit salaisen tempun Birds Eye View -sovelluksen käyttämiseen oppitunnissa 5. Ja jos olet koskaan piirtänyt lyijykynällä, tiedät, että paperin kääntäminen voi helpottaa työskentelyä. Oppitunti 6 osoittaa, kuinka tehdä sama asia kuvan kanssa Photoshopin Rotate View -työkalulla. Ja lopuksi, Oppitunti 7, pyöristämme kaikki tärkeät vinkit, temput ja pikavalinnat kuvien navigoimiseksi kuten Photoshop-ammattilainen!

Tarvitsetko näiden ohjeiden tulostettavia versioita? Kaikki Photoshop-oppaamme ovat nyt ladattavissa PDF-tiedostoina! Aloitetaan!