Johdatus SEO Haastattelu Kysymyksiä ja vastauksia

SEO (Hakukoneoptimointi) on prosessi, jolla vaikuttaa verkkosivuston tai verkkosivun näkyvyyteen hakukoneiden sivulla, joka saadaan sen suosion tai sellaisten terminologioiden seurauksena, joita käytettiin sen saataville käyttäjän suosituimpien hakujen yhteydessä hakusivulle. Tämä on eräänlainen tulosta, jota ei makseta hakukoneen tulokset näkyvät päälle mutta on annettu luonnollisesti. Täällä me keskustelemme SEO Haastattelu Kysymykset.
SEO on eräänlainen käytäntö jakaa tai siirtää liikennettä verkkosivuilla hyödyllisesti ja tarvittaessa ainoastaan ​​sen sijaan, että paljon pyyntöjä liikennettä epäorgaanisesti.

Joten olet vihdoin löytänyt unelmiesi työpaikan SEO mutta ihmettelevät, miten halki SEO haastattelu ja mikä voisi olla todennäköinen 2019 SEO Haastattelu Kysymykset. Jokainen haastattelu on erilainen ja myös työn laajuus on erilainen. Pitäen tämän mielessä olemme suunnitelleet yleisimmät SEO-haastatteluun liittyvät kysymykset ja vastaukset, joiden avulla saat menestystä haastattelussa.

Alla on luettelo suosituimmista 2019 SEO -haastattelukysymyksistä, joita haastattelussa esitetään. These top questions are divided into two parts which are as follows:

  • Osa 1 - SEO Haastattelu Kysymykset (Perus)
  • Part 2 – SEO Interview Questions (Advanced)

Osa 1 - SEO Haastattelu Kysymykset (Perus)

Tämä ensimmäinen osa kattaa perus SEO Haastattelu Kysymyksiä ja vastauksia

1. Mitkä ovat eri tyyppisiä SEO?

Vastaus:
Eri tyyppisiä SEO-sivuja on sivun ja sivun ulkopuolella optimoinnissa, ja tämän lisäksi Black Hat- ja White Hat SEO- ja Black Hat -tekniikat, joissa SEO: n haittoja hyödynnetään verkkosivuston sivujen sijoittamisessa hakujen päälle. tehdä undeserving PageRank. Sivun ja sivun ulkopuolella SEO-tekniikoilla on tarkoitus parantaa hakukoneiden tulossivua (SERP), kun taas sivun ulkopuolisella SEO: lla on parantaa verkkosivuston mainostamista offline-tilassa, ts. Muun kanavan kuin verkossa tai verkkosivuilla.

2. Mikä on indeksointi SEO?

Vastaus:
Hakukoneiden terminologiassa indeksointi on termi, jota käytetään tietokannan sijasta, joka sisältää kaikki tiedot käytettävissä olevista verkkosivustoista, joita hakukone pystyy selvittämään, ts. Google, Yahoo, Bing jne. Erilaisia ​​hakukoneiden algoritmeja ovat käytettävissä toteuttaa SEO tekniikoita varten indeksointi käytettävissä olevin tiedoin. Indeksi on keskeinen osa käytetään viitteenä Hakukoneoptimointi.

Olkaamme siirtyä seuraavaan SEO Haastattelu Kysymykset.

3. Mikä on hakukone?

Vastaus:
Hakukone on järjestelmäohjelmistosovellus, jota käytetään verkkosivustoon liittyvien tietojen hakuun Internetissä. Hakutuloksista saadut tiedot voivat sisältää tekstiä, kuvia tai ääntä tai videota tai mitä tahansa digitaalista mediaa. Prosessit ne tapahtuvat taustalla hakukoneen tekniikka voi olla tiedon louhinta tai tietojen optimointi näyttää sopivin tuloksia Hakukone tulossivu.

4. Mitkä ovat eri tyyppisiä avainsanoja SEO?

Vastaus:
Tämä on suosituin SEO-haastattelukysymys, jota kysytään SEO-haastattelussa. SEO: n erityyppiset avainsanat ovat laaja haku, tarkka haku ja ilmaushaku. Laaja haku on eräänlainen vastaavia lauseita erilaisten saatavilla olevien tietojen kattamaan laajan yleisön hakusivujen kattamaan erityyppisiä tietoja. Tarkka haku on eräänlainen etsimällä tarkkoja avainsanoja tulosten näyttämiseksi rajoitetulla tavalla, kun taas lauselause on määritelty vähemmän taipuvaiseksi tarkkaan vastaavuuteen ja enemmän kuin avainsanahakuksi joidenkin osittaisten avainsanaosumien saamiseksi.

5. Mikä on käänteinen?

Vastaus:
Taaksepäin suunnattu linkki määritellään tapana linkittää verkkosivu toiselle verkkosivulle. Tämä on erittäin suosittu verkkosivujen sijoittelussa hyvällä tavalla, jotta ne voidaan näyttää suosituimmissa hauissa. This is the most popular method in order to gain the best web page rankings. The existing popular web pages can be back linked to any other new web pages so that the ranking of the new one can easily be obtained without any SEO optimizations.

Osa 2 - SEO Haastattelu Kysymykset (Advanced)

Olkaamme nyt katsomaan Advanced SEO Haastattelu Kysymykset.

6. What is a page title?

Vastaus:
Sivun otsikko on otsikko saatavilla kotisivulta sivusto, joka voidaan napsauttaa, jotta uudelleenohjaus etusivulle. Tämä on otsikko, joka näkyy hakukoneiden etusivulla hakukoneiden tulossivulla (SERP). Tämä on tärkeä parametri määritettäessä verkkosivujen hakuoptimointeja, joiden otsikko on merkitty sen osuvuuteen. This can draw the attention of the users to click the title by its contents' relevancy so that the real users will reach the destination websites.

7. Mikä on linkki rakennus SEO?

Vastaus:
Linkki, joka muodostaa avainparametrin päätettäessä verkkosivun korkeammasta sijoituksesta, jossa prosessi linkittää takaisin muut sivustot osoittamaan olemassa olevaan verkkosivustoon siten, että enemmän liikennettä ohjataan nykyiselle verkkosivustolle korkeimman sijoituksen saamiseksi. Aina haun tulokset täytyy saada luonnollisella tavalla eikä tee taktiikka saada rankingissa seuraamalla Googlen ohjeita rakentamisessa SEO tekniikoita.

Olkaamme siirtyä seuraavaan SEO Haastattelu Kysymykset.

8. Mitä eri työkaluja SEO?

Vastaus:
There are different free SEO tools available in the market such as Google Page Speed Insights, Google Analytics, Google Web Master tools, Open Site Explorer, Google Keyword Planner, Google Trends, SERPs Rank Checker, SEO Site Checkup, Searchmetrics Website Analyzer, Moz toolbar jotka kaikki ovat parhaat vapaat saatavilla avoimen lähdekoodin työkaluihin ja maksoi myös työkaluja on olemassa. Eri käytettävissä olevilla työkaluilla on erilaiset sovellukset suunnittelun ja käyttötarkoituksen sekä maksetun tai maksamattoman version perusteella.

9. Mikä on sivun sijoitusta SEO?

Vastaus:
Tämä on usein kysyttyjä SEO Haastattelukysymykset haastattelussa. Sivu Ranking on terminologiaa keksi Google, joka on määritelty laskenta käytetään mittaamaan määrän ja laadun linkkejä web-sivulle, joka määrittää sivun pisteet ja arvovaltaisuudesta asteikolla noin 0 10. arvovaltainen sivuja olemassa kun kyse on valtion verkkosivustoista, kun taas verkkosivustojen suosio perustuu käyttäjäpohjaan. On olemassa erilaisia ​​sijoitusalgoritmeja, jotka Google on salaa kehittänyt määrittämään verkkosivun sivujärjestykset.

10. Mitä etuja SEO?

Vastaus:
SEO: n eri etuna ovat enemmän asiakkaita, enemmän liiketoimintamahdollisuuksia, tuotemerkki- tai yritystietoisuutta, kilpailua ja enemmän käyttäjiä. Tämä on nyt avaintekijä markkinointistrategiassa vahvan ja menestyvän liiketoiminnan suorittamiseksi tässä digitaalimaailmassa. Tämä voidaan saavuttaa suorittamalla erilaisia ​​SEO tekniikoita, mutta kestää kauemmin saavuttaa orgaanisen tuloksia ja suosii paremmin ja erilainen tapa lähestymistavan saavuttamisessa parhaat tulokset lyhyemmässä ajassa.

Suositeltava artikkeli

Tämä on ollut oppaana List SEO Haastattelu Kysymyksiä ja vastauksia, jotta ehdokas voi tehoisku nämä SEO Haastattelu Kysymykset helposti. Täällä tässä viestissä olemme tutkineet suosituimpia SEO-haastattelukysymyksiä, joita usein haastatteluissa kysytään. You may also look at the following SEO articles to learn more –

  1. 15 Effective Myths to know about SEO
  2. Edut ohjelmistojärjestelmä (Complete Guide)
  3. SEO-tekniikoiden optimoitu verkkosivusto
  4. 13 teknisen hakukoneoptimoinnin tärkeitä näkökohtia
  5. 15 Yleisimmät ja tehokas myyttejä tietää SEO
  6. SEO: n merkitys digitaalisessa markkinoinnissa
  7. Mikä on käänteinen linkki SEO: ssa?