Freelance-web-graafinen suunnittelija

Ei ole yllättävää, että melkein koko maailma on verkossa. Ja yritysmaailma ei ole kaukana taaksepäin, kun on kyse yritysten kiinnittämisestä vuosikymmenen nopeimmin kasvavaan, vallankumouksellisimpaan voimaan: Internetiin. Internetin tulo on muuttanut liiketoiminnan edetä harppauksin.

Mutta odota. Kuka tarjoaa tämän yritysmuutoksen yrityksille?

Jep, arvasit sen oikein. Nettisivujen suunnittelija!

Kuten termi ehdottaa, freelance-web-graafinen suunnittelija on pohjimmiltaan online-taiteilijoita. Grafiikoista ja käyttöliittymien suunnittelusta kirjoittamiseen ja hakukoneiden optimointiin sisältyy lukemattomia toimintoja, jotka yhdistävät muodostaakseen perussuunnitelman verkkosuunnittelun ytimeksi.

Nyt valtavan teknologian lisääntymisen ja verkkokauppayritysten nousun myötä on vain selvää, että freelance-web-graafinen suunnittelija on yksi kuumimmista työpaikoista. Joten, jos tuo teknisesti taitava bugi yhdessä sinussa olevan luovan nero kanssa haluaa muuttaa tämän taiton kokopäivätyöksi, olet oikeassa paikassa!

Tässä on 10 vinkkiä menestyväksi freelance-web-graafiseksi suunnittelijaksi:

 1. Rakenna Smashing Portfolio

Ennen kuin otat yhteyttä mahdollisiin asiakkaisiin, sinun on varmistettava, että olet luonut heti toivottavia freelance-web-graafisten suunnittelijoiden portfolion. Käytä gobsmacking-ideoitasi ja ajattele sitä tekemistäsi. Nyt, jos sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta työskennellä freelance-web-graafisena suunnittelijana, tämä vaihe voi viedä hetken. Mutta lähestyä asiakasta salkulla, joka heijastaa luovaa tajuasi, on aina hyvä idea.

Portfolion korostuksen on oltava työsi näytteitä. Esitä kenttätietosi laajassa joukossa verkkosivustojen teemoja, kotisivun ideoita, asetteluita, värejä ja käyttöliittymiä. Muista myös lisätä siihen aikaisemmat saavutuksesi ja aikaisemmin luodut verkkosivut / sivut, jos sellaisia ​​on.

 1. Self-branding

”Tuotemerkki ei ole vain nimi, logo tai freelance-graafisen suunnittelijan käyntikortti. Se on kokemus. ”

Ensimmäinen ja tärkein askel itsellesi kilpailuedun saamiseksi on luoda omat tuotemerkkisi markkinoille. Tuotemerkki on yksinkertaisesti kohdeasiakkaiden käsitys sinusta. Kaupan temppu on esitellä palvelusi arvokkaana brändinä, johon asiakkaat kiinnittävät vahvan kuuluvuuden.

Vaihe yksi henkilökohtaisen tuotemerkin luomisprosessissa on näyttää esitys. Suojaa verkkosivustosi nimesi, jonka avulla voit automaattisesti saada sijoituksen hakukoneissa. Verkkosivustosi ei tarvitse olla monimutkainen. Siihen tulisi pääasiassa sisältyä tiedot profiilisi, entisten ja nykyisten kumppaneidesi ja asiakkaidesi välillä, linkit sosiaalisen median tiliisi ja yhteystietosi.

Sosiaalisesta mediasta puhuttaessa, erittäin tehokas tapa kommunikoida ihmisten kanssa ja pitää heidät ajan tasalla tarjouksistasi on luoda ja ylläpitää virallisen sivusi sosiaalisen median alustoilla.

Haluatko tietää mantran menestyvästä henkilöllisestä brändäyksestä? Laita itsesi asiakkaidesi kenkiin ja yritä suhtautua siihen, mitä tuotemerkki haluaa kertoa sinulle!

 1. Tehokas markkinointi

Kuvalähde: pixabay.com

Edelliseen kohtaan perustuen on selvää, että brändäys ja markkinointi kulkevat käsi kädessä. Tuotemerkki on melkein olematon, kunnes sitä markkinoidaan asianmukaisesti saadaksesi ihmiset tutustua siihen. Nyt, henkilökohtaisen tuotemerkin luomisen jälkeen, seuraava välitön askel on mainostaa sitä. Ennen kuin puhumme käytettävissä olevista erilaisista alustoista, haluaisin ensin liittää huomionne tärkeimpaan vaiheeseen markkinointikampanjan onnistumisen varmistamiseksi. kohdeasiakkaiden tunnistaminen. Freelance-graafisen suunnittelupalvelun tarvitseva asiakaskunta voi olla humungous. Siksi on hyvä menetelmä hajottaa monipuolinen ryhmä eri luokittelun perusteella, jotka voivat olla sektoreita (koulutus, IT, vieraanvaraisuus jne.) Tai maantieteellistä sijaintia (läheisyys) tai yrityksen koko (iso / keskikoko / pieni ) ja vastaavat.

Kun olet asettanut kohdeasiakkaasi, rakenna heille suoraan liittyvä markkinointikampanja saavuttaaksesi suurimman vaikutuksen. Erilaiset offline-tilassa mainontamuodot ovat pamfletit, esitteet, suusanalliset jne., Ja online-tilassa on sosiaalisen median markkinointi, blogeja, videoita, mainitakseni muutama. Jälkimmäistä on korostettava, koska freelance-web-graafinen suunnittelija / suunnittelija on, koska se on verkkopalvelu, ja verkkomarkkinointiin sisältyy minimaalisia kustannuksia!

Suositellut kurssit

 • Ilmainen Python-sertifiointikurssi
 • Online-ilmainen ohjelmistojen testauskurssi
 • Ammattimainen ilmainen Java-kurssi
 • Harjoittelu PERL: llä
 1. Verkottuminen muiden freelance-web-graafisten suunnittelijoiden ja ammattilaisten kanssa

Koska ammattimaisen freelance-web-graafisen suunnittelijan / suunnittelupalvelun kysyntä on meneillään katolla, monet freelance-web-graafiset suunnittelijat ovat vapautumassa kiinteäkorvaisesta työstään ja freelancerista toivoen taloudellisia ja yleisiä kasvunäkymiä. Kun tämä yrittäjyyssuuntaus on asettunut, yhteistyöstä tulee välttämätöntä. Sinun on pyrittävä rakentamaan tiiviisti sidottu ammattimainen verkosto freelance-web-suunnittelijaksi. Nyt tässä tulee huomionarvoinen kohta: älä ajattele verkottumista keinona torjua kilpailua, vaan keinona liittyä unioniin, joka todistaa toisiaan kattavasti ja toisistaan ​​riippuvaisesti.

Pidä ystävälliset suhteet toisiinsa ammattimaiseen freelance-web-graafiseen suunnittelijaan. Jos sinulla on erittäin täynnä työtä etkä pysty lisäämään uutta yritystä nykyiseen asiakaskuntaasi, vie se toiselle. He tekevät varmasti samoin sinulle sinulle jossain vaiheessa tulevaisuudessa. Verkottumisen avulla voit myös hyötyä laajenemisesta. Esimerkiksi, jos projekti on liian monimutkainen tai jos sinulla on tiukat määräajat sinun suorittaa se yksin, voit ottaa sen sopivuuden mukaan mukaan yhden tai useamman muun asiantuntijan kanssa.

 1. Ylläpidä ystävällisiä asiakassuhteita

Shep Hyken sanoi perustellusti - 'Kaikki asiakkaasi ovat kumppaneita tehtävässänne.'

Jos haluat maun saavutuksesta, sinun on epäilemättä täytettävä kaikki asiakkaasi odotukset. Ei voida kiistää, että onnelliset asiakkaat ovat uskollisia asiakkaita. Siten avain menestykseen on löytää asiakkaidesi mielikuvitus toimittamalla heidän odotuksia ylittäviä tuloksia.

Mutta pidä kiinni. Sinun on pidettävä mielessä muutama asia tuottaaksesi tehokasta tulosta. Ensinnäkin, kuuntele asiakkaitasi. Ymmärrä mikä heidän vaatimuksensa tarkalleen on. Jos he antavat sinulle tietoja halutusta asettelusta, värimaailmasta, sisällöstä ja vastaavasta, ota se esiin ja noudata sitä. Jos seuraat huolellisesti heidän harkintaansa muodostaessasi heidän verkkosivustonsa ytimen ja lisäät siihen taikuuden ripauksen, pettymystä ei ole.

Toiseksi arvosta asiakaspalautetta. Jos he haluavat muutoksia, suuria tai pieniä, lopputuloksessa, toimita sama. Menemällä joskus hieman yli laidan tehdäksesi asiakkaasi onnelliseksi, tulee sen hedelmä pitkällä tähtäimellä.

Lopuksi seuraamme heidän kanssaan. Kuukausittainen nöyrä posti ja säännölliset päivitykset ovat loistava tapa pitää yhteyttä asiakkaisiisi muistuttaaksesi siitä, että olet siellä aina, kun he tarvitsevat palveluitasi.

 1. Täytä määräajat

On sanomattakin selvää, että asiakkaiden kanssa tehtyjen sopimusten määräaikojen noudattaminen on pitkäaikaisessa menestyksessä perussääntö. Määräaikojen puuttumista ja työn viivästymistä pidetään erittäin epäammattimaisena ja se voi yksin torjua hyvän tahdon, riippumatta siitä, mikä työsi voisi olla.

Määräaikojen noudattamisen varmistamiseksi vain rajoitettu määrä hankkeita olisi otettava käyttöön kerrallaan. Aikatauluta projektisi priorisoidussa järjestyksessä ja anna itsellesi vähän aikaa, jotta vältyt viime hetken tilanteilta. Älä kuitenkaan menetä työsi laatua kiireellisessä aikataulujen noudattamisessa.

Muista, että asiakasuskollisuus ja säilyttäminen ovat erittäin riippuvaisia ​​lopputuloksen tehokkaasta toimittamisesta.

 1. Komenna kilpailukykyinen korvaus

Kuvalähde: pixabay.com

Toisin kuin kiinteäkorvaiset työntekijät, freelancer-web-suunnittelija ansaitsee yleensä projektikohtaisesti, vaikka ehdot ja ehdot voivat vaihdella asiakkaittain.

Korvaus on tärkeä kriteeri asiakkaille valittaessa, kenen vuokrataan, etenkin erikoistuneella palvelualalla, kuten freelance-web-graafinen suunnittelija / verkkosivustojen suunnittelu, jossa korvaus on korkeampi.

Jotta selviäisit kurkkuun liittyvästä kilpailusta, sinun on veloitettava asiakkailtasi kilpailukykyinen hinta palveluista, joka ei ole liian alhainen, mutta vain oikeudenmukainen palvelutasollesi kohden. Tällä hetkellä vallitseva markkinakorko on hyvä indikaattori korvausten vahvistamiselle. Vain oikean määrän lataamisen tarkoitus on välttämätöntä, jotta asiakkaat valitsevat sinut muiden yli.

 1. Ole ammattimainen

Kuvalähde: pixabay.com

Merkittävin hankinta freelance-web-suunnittelijana on politiikka, jolla ei rajoiteta työpaikkoja. Vaikka tämä toimii hyvin teoksen suorittamisessa, sinun on edessään kohdattava äärimmäisen ammattilaisena.

Nyt tämän tekeminen sisältää paljon ulottuvuuksia. Minun on korostettava, että melkein kaikki edellä mainitut seikat ovat loistava sekoitus ammattimaisuutta, nimittäin. brändäys, asiakassuhteiden ylläpito, kokousaikoja koskevat määräykset jne. Ylläpidä tämän lisäksi pientä toimistopaikkaa, jossa voit tavata asiakkaasi. Sinulla ei tarvitse olla tyypillistä työpaikkaa samalle. Pelkän toimistoksi muutetun huoneen pitäisi toimia täydellisesti. On myös suositeltavaa ylläpitää kunnollista työetiikkaa. Viestintä, sekä suullinen että kirjallinen, on suoritettava erittäin ammattimaisella tavalla. Kaikki tämä heijastaa asiakkaille ainutlaatuista kuvaa, johon he ehdottomasti haluaisivat liittyvän pitkällä tähtäimellä!

 1. Pidä dynaaminen taitojoukko

Nykyään vallitsevan nopean teknologisen kehityksen myötä tulee katkera ilmoitus siitä, että nykyinen tietomme ja taitomme voivat heikentyä nopeammin kuin koskaan. Erittäin luovalla alalla, kuten freelance-web-suunnittelija / suunnittelija, ammattitaidon päivittäminen on välttämätöntä kilpailutuloksen aikaansaamiseksi. Joten kuinka freelance-web-suunnittelija voi varmistaa, että hänen työnsä voi säilyä pitkällä tähtäimellä? Vastaus on yksinkertainen: jatka oppimista!

Sinun tulisi olla ajan tasalla kaikista uusista teknisistä ominaisuuksista, jotka otetaan käyttöön freelance-web-suunnittelijoiden työn / verkkosivuston suunnittelussa ja kouluttaa heitä aikaisintaan. Tämän hämmästyttävä tulos on yllätys asiakasta, joka tekee varmasti hänen tyytyväiseksi palveluihisi.

 1. keksiä

Kuvalähde: pixabay.com

Kun työskentelet luovalla kentällä, keksiminen on melkein välttämätöntä kysynnän ylläpitämiseksi. Asiakkaat rohkaisevat ja haluavat toisinaan uusia näkökulmia työskentelyyn. Jokainen projekti on pidettävä ainutlaatuisena, vaikka sisältö ja perusta ovatkin päällekkäisiä. Kutsu sitä kliseiksi, mutta ajatteluprosessisi uudelleenmääritys voi tuottaa ihmeitä tuloksellesi! Voit vapaasti kokeilla mallisi ja jatkaa harjoittelua kasvatessasi!

Suositellut artikkelit

Tässä on artikkeleita, jotka auttavat sinua saamaan lisätietoja Freelance Web Graphic Designer -sovelluksesta, joten käy vain linkin läpi.

 1. 10 uutta tehokasta verkkosuunnittelijaportfoliota
 2. Kymmenen tärkeintä Web-suunnitteluohjelmaa aloittelijoille
 3. Kymmenen parasta verkkosuunnittelustrendiä, jotka sinun on tiedettävä vuodelle 2016
 4. 7 ajateltavaa asiaa ennen verkkosivustosi käynnistämistä