Työelämän valmentaja -

Entä jos kysyisin sinulta elintarkoituksesi? Entä jos kysyn motiivistasi, tavoitteestasi tai tavoitteestasi tai tavoitteesta, jonka sinun olisi pitänyt ajatella saavuttavan? Haluaisin kertoa sinulle, että elämä ilman tavoitteita on hyödytöntä ja kunnes ja jos sinulla ei ole syytä elää tarkoitukseen, päivä päivältä kuluu etkä saa mitään. Seuraan sokeasti ROTI-ajatusta, tuottoa aikataululle, mikä tarkoittaa, että istuttamasi sijoitus antaa sinulle arvokkaamman tuoton ja vaikka saisitkin suuremman arvon, saatko oikeaan aikaan? Tyypillisesti tietyn päivittäisen rutiinin jälkeen, useimmat meistä usein ymmärtävät, että meillä ei ole innostusta tai että olemme tyttöjä, turhautuneita elämämme rajoihin. Syynä voi olla hyvin yksinkertainen, kuten ehkä takertuit onneton työn tai estäjien kanssa, jotka estävät sinua saavuttamasta kiinnostavaa asiaasi. Jos huomaat potentiaalin taivaan sisällä ja syy on hyvin samanlainen, sinun on mentävä ammatillisen elämän valmentajan neuvontaan.

Kuka on ammatillisen elämän valmentaja?

Ammatillisen elämän valmentaja on asiantuntija, jolla on taito psykologian, ihmisterapian, resurssien, koulutuksen, sosiaalisen verkoston jne. Aloilla. Ammattimaisesti asiantuntija auttaa ja saa sinut luottavaiseksi potentiaalistasi saavuttaaksesi tavoitteet, jotka sinä ehkä uneksinut ja mielessäsi. Ammattielämän valmentaja on henkilö, joka kaivaa syvällisesti mahdollisuuksiasi, rajoituksiasi, periaatteita, ideoita ja tavoitteita järjestääksesi niin, että tapaat tyytyväisyyttä saavuttaaksesi aina haluamasi. Syvällisen analyysin avulla nämä ammattilaiset kykenevät selvittämään intohimosi, päämäärät, aikomukset ja merkitykset, jotka tyydyttävät sinut ja koristelevat elämääsi elää vilkkaasti. Elämänvalmentaja kykenee voitelemaan ja tekemään tarpeeksi vakaaksi, jotta pystyt voittamaan fyysisten ja ammatillisten esteiden kitkan sujuvasti täydellä potentiaalillasi. Nämä ammattilaiset lupaavat saavuttaa ROTI-konseptin, tuoton tuoton aikataululla kehittämällä näkökulmasi ja käsitteellistä ja analyyttistä ajattelua. Ammattielämän valmentaja päättää neuvontaistunnon vasta sen jälkeen, kun pystyt tunnistamaan jonkin elävän tunteen sisälläsi, saaden sinut ymmärtämään ja tiedostamaan potentiaalisi ja rajoituksesi. Jos olet masentunut, elät jälleen kerran elämässä, joka on jälleen sosiaalisesti yhteydessä vilpittömiin suhteisiin, mikä saa sinut iloitsemaan ja nauttimaan elämän viehätysvoimasta. Se tekee sinusta herrasmiestä, jonka elämäsi on valmis kohtaamaan ja voittamaan esteet ja saavuttamaan unelmasi, jotka sijaitsevat taivaan alla.

Miksi niiden kysyntä on korkea?

Jokainen ihminen etsii menestystä, tyytyväisyyttä ja tyydytystä. Ihmiset haluavat yhä enemmän tarpeitaan ja vaatimuksiaan vähemmän, koska he eivät ole tietoisia "miksi enemmän". Ammattielämän valmentaja analysoi potentiaalisi ja parantaa siten ABC-käsitettä, tarkkuutta, lyhyyttä ja selkeyttä, mikä on vaikein osa. Valitsemasi elämänvalmentajan tulisi olla sertifioitu ammatillisen elämän valmentaja, koska hän vastaa elämäsi tärkeimmän osan toteuttamisesta ja saavuttamisesta, samoin kuin tietoisuudestasi heikkoudestasi, jotta ne muokkautuvat vahvuuksiisi ollaksesi täydellinen mies, jonka kuvan havaitset peilin edessä urasi, kunnianhimojesi ja unelmiesi suhteen. Ammattielämän valmentaja vastaa alustan luomisesta, joka saa sinut ymmärtämään itsesi erittäin selvästi, jotta pystyt selvittämään porsaanreiät ja aukot ja vähentämään niitä.

Elämänvalmentajan on oltava sertifioitu ammatillinen elämänvalmentaja, jotta hän voi taipumus muuttaa käyttäytymistäsi, asenteitasi ja tarkoituksesi hyvinvointiasi varten täysimääräisellä tuella, lupausella ja sitoutumisella. Hän paitsi täyttää sinut positiivisilla näkökohdilla myös antaa negatiivisten asioiden levätä rauhassa uuden tavoitteen avulla kuunnella sydäntäsi ja saavuttaa tyytyväisyyden siihen, että etsit väärään paikkaan ja suuntaan. Jokaisella ihmisellä on taipumus oppia asioita, kunnes hän ottaa viimeisen hengen hengen; tosiasia on, että jokainen henkilö tarvitsee ohjausta, ja siitä, kuinka olla tyytyväinen, on se näkökohta, jonka vain ammattiterapeutti voi opettaa sinulle. Siksi heidän erinomaiset esiintymisensä trendivat heitä markkinoilla ja määrittelevät heille uuden alustan, ja siten ammatillisen elämän valmentajalle on valtavia vaatimuksia.

Mitkä ovat tavoitteet ja kiinnostava asia?

Ammatillisen elämän valmentaja pyrkii ratkaisemaan ongelmasi ja ongelmasi ymmärtämällä tilanteen ja sen tulokset. Ne parantavat kykyäsi ratkaisun avulla ja keskittyvät asialistallesi, mikä tekee sinusta kykenevän valitsemaan parhaan mahdollisen vaihtoehdon tarvitsemiesi vaiheiden päättämisellä ja suunnalla. Siksi elämänvalmentaja ei ole päätöksentekijä eikä neuvoja, vaan henkilö, joka tekee sinusta kykenevän tekemään omia päätöksiäsi. Mentori, joka antaa sinulle opastusta, saa sinut ymmärtämään, mikä on oikein ja väärin, ja lopulta elämän tilanteissa sinun on tehtävä lopullinen päätös, kun kaikki tämä on elämäsi ja sinun on otettava vastuu että.

Ammatillinen elämänvalmentaja parantaa ammatin onnistumisastemahdollisuuksia, koska hän pystyy mittaamaan potentiaalisi ja keskittymisasteesi, joka periaatteessa toimii katalysaattorina menestyksen parantamiseksi.

Periaatteessa ammatillisen elämän valmentaja on asiantuntija:

 • Sertifioidun ammatillisen elämänvalmentajan nimittäminen auttaa sinua ohjaamaan tärkeitä näkökohtia parantaaksesi kehitystäsi ja tehdäksesi ajattelutavasi erittäin selkeäksi rakenteesta ja sitoutumisesta.
 • Sertifioitu ammatillinen elämänvalmentaja antaa sinulle mahdollisuuden saada oikea ajatteluprosessi, jolla suoritat nopeutetulla nopeudella toiminnassasi. Pohjimmiltaan kaikki mahdolliset taidot, joita vaaditaan johtajaksi tulemiseksi. Ammatillinen elämänvalmentaja kehittää johtamistaitoja ja antaa sinulle mahdollisuuden menestyä kysely-, kuuntelu- ja vastaustaitojen kehittämisessä, jotka ovat perusominaisuuksia, jotka johtajalla on oltava.
 • On tosiasia, että jokaisella ihmisellä on piilotettu lahjakkuus tai erityinen vahvuus ja joitain heikkouksia, ammatillisen elämän valmentaja saa sinut keskittymään siihen vahvuuteen hänen arviointinsa perusteella ja tekee sinusta korkean itsetunton henkilön, ja kun sinä rohkaiset itse- arvostusta, kukaan ei voi estää sinua pääsemästä esteisiin ja toimimaan epäonnistumisten ja heikkouksien pomo.
 • Ammatillinen elämänvalmentaja parantaa myös persoonallisuuttasi kehitystä, koska virallisessa mielessä perusarvio perustuu persoonallisuuteen ja asenteeseen, johon vaikuttaa etiikka, tapa käsitellä tilanteita, älykäs työ työn sijaan ja viimeisenä mutta ei vähintäänkin pukeutumistyylisi mukaan.
 • Kun olet lisännyt itsetuntoa ja luottamusta, saat kyvyn haastaa itseäsi ja maailmaa, kehittää taipumuksen vastustaa kertoimia ja onnistut viime kädessä, syy siihen, että luottamuksesi on niin suuri lisäys, että opit myös 'älä koskaan lopeta', toistan 'koskaan lopeta'. Koska pystyt tunnistamaan itsesi, potentiaalisi, pystyt parantamaan täyttymistäsi ammatillisesti, henkilökohtaisesti ja jossain sisälläsi, olet onnellinen ja tyytyväinen ja voi johtaa rauhalliseen ja harmoniseen elämään.
 • Toinen tärkeä näkökohta, jota ammatillisen elämän valmentaja kehittää, on se, että se tuhoaa sisäisen pelon. Meillä kaikilla ihmisillä on taipumus ajatella, riippumatta siitä, ettei yksikään kone kykene. Joten asia on, että sinulla voi olla pelko ilmaista ja esitellä elämäntyyliäsi, ilmaista tunteita ja ideoita, jotka riippuvat luottamuksestasi, elämänvalmentajat tuhoavat tämän pelon, syynä siihen, että nämä pelot ja ilmaisemattomat tunteet eivät vie aikaa muuttaa vihaa ja aiheuttaa tuhoa.

Kuvalähde : pixabay.com

Seuraava sisältö käsittelee yksityiskohtaisesti mitä etuja sinulla on ammatillisen elämän valmentajan palkkaamisessa:

 • Urakehitys:

Elämisen päätarkoituksena pitäisi olla saada jotain uutta joka päivä. Auringonnousun yhteydessä nousee esiin yleinen kysymys: Toinen päivä on kulunut, mitä olet oppinut ja saanut? Toinen kysymys kuuluu tyytyväisyyteen, oletko tyytyväinen uraasi, hallussapitoosi ja elämäntyyliisi? Pystytkö ymmärtämään potentiaalisi ja pystyt vakuuttamaan sydämesi, joka huutaa aina uudestaan ​​ja uudestaan ​​saadaksesi yhä enemmän? Tai jossain sisälläsi saatat ymmärtämään, että kykysi ja suorituskyky ovat ainutlaatuisia ja sijaitsevat taivaan alla? Ammatillinen elämänvalmentaja pystyy palvelemaan sinulle menestyssuuntaa, saatat pystyä kuvittelemaan menestyksen vuoren, mutta et missään tapauksessa voi saavuttaa sitä ennen kuin tiedät suunnan huipulle pääsemiseksi.

 • Parisuhdeneuvonta:

Sinulla ja puolisollasi / kumppanillasi voi olla voimakkaan rakkauden ja sitoutumisen sidos, mutta herää jälleen kysymys: oletko tyytyväinen? Oletko tyytyväinen ja tyytyväinen perhesuhteisiisi? Pystytkö lupaamaan itsellesi rauhallisen ja harmonisen suhteen viimeiseen hengitykseesi asti? Perheelläsi on suuri vaikutus elämisen tarkoitukseen ja mikä tärkeintä onnistumisaste. Ammatillinen elämänvalmentaja saa sinut saavuttamaan yhteiset tavoitteet tai polttoaineita onnistuneeseen ja tyytyväiseen suhteeseen, kuten luottamus, ymmärrys, sitoutuminen, rakkaus, jotka luovat harmonisen elämäntavan ja suhteet. Periaatteessa kumppaneille, jotka ovat sekoittuneita tekemään naimissuhteen askel riippumatta heidän ajasta ja vanhasta suhteesta, elämänvalmentaja on syytä tehdä sinulle hyvin selväksi avioliittoon meneminen ja onnellisuuden kodin luominen sekä henkilöllisyytesi.

 • Hengellinen voitto, moraalinen kehitys ja päätöksenteko:

elämä on yhdistelmä ylä- ja alamäkiä, minä, mutta alamäet voivat johtaa masennuksen tielle, epätyydyttävällä tavalla teet kadonneesi, avuttomia ja elämättömiä, ja tilanne voi olla pelottava, missä mieli ja sydän ovat vastakkaisten puolien mukaisia ​​eikä kumpikaan voitko tukahduttaa sydämesi tai aivot. Täältä tulee henkisen ja moraalisen rohkaisun tehtävä, jota tarvitset korostaaksesi vahvaa olemustasi kyvystäsi nousta uudelleen uuden tarkoituksen ytimeen ja sisäiseen äänikehitykseen, joka sanoo: "kyllä ​​voit tehdä sen". Ongelmallisin tilanne syntyy, kun olet juuttunut tärkeään päätökseen ja haet apua. Useimmiten ystävät ja virkamiehet eivät ole parhaita vaihtoehtoja, vaan tarvitset kokeneen ammattilaisen, tässä tulee ammatillisen elämänvalmentajan tehokas rooli, joka antaa sinulle ajattelukyvyn. ja tehdä oikeita päätöksiä ainutlaatuisen näkökulman luomiseksi. Elämänvalmentajaa voidaan kutsua sellaiseksi voiteluaineeksi, joka voiteluun kaikkien sellaisten negatiivisten näkökohtien rationalisoimiseksi, jotka ovat suoraan koristaneet luottamustasi, itsetuntoa ja onnistumisastetta.

 • Heikkouden, porsaanreikien ja sokeiden pisteiden tunnistaminen ja järkeistäminen:

Voi olla joitain estäjiä, joita et ehkä pysty tunnistamaan, mutta tiedät, että asiat voivat olla parempia, jos ne tunnistetaan. Vielä tärkeämpää on, että on olemassa yleinen sanonta, että jos voit vahvistaa heikkoasi, niin mikään este ei voi estää sinua parantamasta rajaa taivaan alla. Ammatillinen elämänvalmentaja pystyy tunnistamaan sokeat alueesi ja parantamaan suorituskykyä ja lopuksi tuloksia oikeellisuutesi mukaan.

 • Vastuullisuus on vastuussa ja vastuussa syystä:

Kuten jo keskusteltiin ROTI-käsitteestä, sijoitetun pääoman tuotto. Menestyvälle henkilölle asenteesi tulisi olla sellainen, että kun olet sitoutunut, sinun tulee saavuttaa se ja siitä riippumatta siitä, kuinka paljon kovaa työtä sinun on pantava, ja toistuvien esteiden torjumiseen. Ammattielämän valmentaja on jatkuva ohjaaja, joka auttaa sinua saavuttamaan sanotun sitoutumisen.

Edellä mainitussa kontekstissa käsiteltyjen etujen ja syiden perusteella voit saada vakuutuksen ajatuksesta palkata ammatillisen elämän valmentaja, jolla voi olla suuri vaikutus, ja menestysasteesi parantamiseen, johtamisen laadun ja vastuullisuuden kehittämiseen laadullisen analyysin ja arviointi, joka perustuu aikaisempiin tuloksiin ja kokemuksiin.