Tässä Photoshop Effects -opetusohjelmassa opimme kuinka sijoittaa kuvan toisen kuvan sisään käyttämällä Photoshopin Liitä-komentoa.

Tämän vuoden Super Bowlin tullessa markkinoille (tuolloin kirjoitan tätä) kaikki suuret elektroniikkakaupat ovat täyttäneet verkkosivut ja viikoittaiset esitteet kuvilla viimeisimmistä teräväpiirtotelevisioista, jotka osoittavat suurta peliä. Jos se ei ole suuri urheilutapahtuma, jota näytetään ruuduilla, se on yleensä viimeisin booli-DVD-elokuvan julkaisu tai suuren budjetin videopeli.

Tietysti yhtäkään näistä kuvista ei todellakaan näytetä ruudulla, koska on melkein mahdotonta ottaa korkealaatuista kuvaa televisiosta näkyvästä aiheesta. Kaikki on tehty Photoshopissa. Kuva siitä, millaista TV: llä he haluavat näkyvän, on vain liitetty itse TV: n kuvaan. Tässä Photoshop-opetusohjelmassa katsotaan kuinka se on tehty, jotta voit käyttää samaa tekniikkaa omien kuvien kanssa!

Huomaa, että tämä opetusohjelman versio on tarkoitettu Photoshop CS4: lle ja aiemmille. Tutustu Photoshop CS5-, CS6- ja CC-käyttäjiin tai muuhun esimerkkiin siitä, kuinka tätä tekniikkaa voidaan käyttää, tutustu täysin päivitettyyn versioon.

Minulla on kuva sellaisesta televisiosta, jonka todennäköisesti löytäisit elektroniikkakaupan esitteestä:

Kuva televisiosta, samanlainen kuin mitä löydät elektroniikkakaupan verkkosivustolta tai heidän viikoittaisesta esitteestä.

Ja tässä on kuva, jonka haluan näkyvän televisiossa:

Kuva jalkapallopelistä.

Tässä näyttää miltä se näyttää, kun olemme valmiita:

Peli näyttää nyt olevan näytössä tv-ruudulla.

Kuinka sijoittaa yksi kuva toisen sisälle

Vaihe 1: Valitse alue, jonka haluat liittää toisen kuvan

Avaa ensin kuva, johon haluat sijoittaa toisen kuvan, ja piirrä valinta alueen ympärille, jolla toinen kuva tulee näkyviin. Käytetty valintatyökalu riippuu tietysti valitsemasi alueen muodosta. Haluan, että toinen kuva ilmestyy tv-ruutuun, joka on yksinkertainen nelipuolinen muoto, joten aion käyttää Photoshopin Polygonal Lasso -työkalua, joka on oletuksena piilossa Tavallisen Lasso-työkalun takana Työkalut-paletissa. Napsautan Lasso-työkalukuvaketta, pitäen hiiren painiketta painettuna sekunnin tai kahden ajan, kunnes ilmestyy valikko, ja valitsen sitten Polygonal Lasso -työkalun luettelosta:

Polygonal Lasso -työkalun valitseminen Photoshopin Työkalut-paletista.

Polygonal Lasso -työkalun avulla voit tehdä valinnan napsauttamalla yksinkertaisesti eri kohdissa, joissa valinnan suunnan täytyy muuttua. Aina kun napsautat uutta kohtaa, Photoshop lisää suoran linjan uuden pisteen ja viimeisen napsauttamasi pisteen väliin, samalla tavalla kuin kynätyökalu toimii piirrettäessä suoria reittisegmenttejä. Jatka napsauttamista vain valittavan alueen ympäri, kunnes olet kuvannut koko alueen ja olet palannut takaisin alkuun. Kun napsautat uudelleen ensimmäistä kohtaa, Photoshop luo valinnan.

TV-näytön valitseminen Polygonal Lasso -työkalulla on helppoa. Ainoa mitä minun täytyy tehdä, on napsauttaa jokaista neljää nurkkaa. Aloitan vasemmasta yläkulmasta, siirryn sitten alas vasempaan alakulmaan, sitten oikean alakulmaan ja oikean yläkulmaan. Voimme nähdä kolme toistaiseksi luotua linjaa:

Napsauttamalla television ruudun kummassakin nurkassa Polygonal Lasso -työkalua, voit tehdä valinnan sen ympärille.

Valinnan suorittamiseksi napsautin jälleen kerran samaa kohtaa, jolla aloitin, tv-ruudun vasemmassa yläkulmassa, ja Photoshop luo valintani minulle:

Viimeistele valinta napsauttamalla uudelleen alkuperäistä kohtaa.

Vaihe 2: Kopioi toinen kuva leikepöydälle

Avaa toinen kuva Photoshopissa ja paina Ctrl + A (Win) / Command + A (Mac) asettaaksesi valinnan koko kuvan ympärille:

Paina "Ctrl + A" (Win) / "Command + A" (Mac) asettaaksesi valinnan koko kuvan ympärille.

Kopioi sitten kuva leikepöydälle painamalla Ctrl + C (Win) / Command + C (Mac).

Vaihe 3: Liitä toinen kuva valintaan

Vaihda takaisin alkuperäiseen kuvaan Photoshopissa. Sinun pitäisi silti nähdä hetki sitten luoma valinta. Liitämme toisen kuvan suoraan tähän valintaan. Siirry näytön yläreunassa olevaan Muokkaa-valikkoon ja valitse Liitä sisään:

Valitse "Liitä sisään" "Muokkaa" -valikosta.

Alkuperäiseen kuvaan tapahtuu kolme asiaa, kun valitset "Liitä sisään". Photoshop lisää uuden tason Taustakerroksen yläpuolelle Tasot-paletissa, se asettaa toisen kuvan uudelle tasolle ja käyttää valintaa, jonka teimme kerrosmaskin luomiseksi, joka piilottaa toisen kuvan kaikki alueet jotka jäävät valinnan ulkopuolelle, jättäen vain valinnan sisällä olevan alueen näkyväksi. Toisin sanoen, ainoa näkyvä osa jalkapallokuvassani on alue, joka sopii valintani sisälle tv-näytön ympärille.

Katsotaanpa ensin alkuperäisen kuvan Tasot-palettia nähdäksesi mitä tapahtui. Voimme nähdä, että minulla on nyt kaksi kerrosta - alkuperäinen taustakerros alaosassa, joka sisältää tv-kuvani, ja uuden tason, "Taso 1", jonka yläpuolella on jalkapallovalokuva. Näemme myös kerrosmaskin pikkukuvan (punaisella ympyröity), joka näyttää meille luodun tasomaskin. Pienoiskuvan keskellä oleva valkoinen suorakaiteen muotoinen alue on valittu alue (tv-näyttö), ja koko sen ympärillä oleva musta alue on alue, jota ei valittu:

Photoshop lisää uuden kerroksen alkuperäiseen kuvaan, asettaa toisen kuvan uudelle tasolle ja luo kerrosmaskin vaiheessa 1 tehdyn valinnan perusteella.

Ja jos katsomme itse kuvaa, voimme nyt nähdä jalkapallokuvan näkyvän tv-ruudulla:

Toinen kuva näkyy nyt alkuperäisessä kuvassa tehdyn valinnan sisällä.

Vaihe 4: Muuta toisen kuvan kokoa ilmaisella muunnoksella

Ainoa ongelma tällä hetkellä on, että televisio on kulmassa eikä siihen liitettyä kuvaa ole, joten kahden kuvan välinen perspektiivi ei sovi yhteen. Korjataksesi tämän, paina Ctrl + T (Win) / Command + T (Mac) avataksesi Photoshopin Free Transform -ruudun ja käsittelemään toisen kuvan ympärillä. Ensimmäinen asia, jonka teen, on yrittää sovittaa mahdollisimman paljon jalkapallovalokuvia tv-ruutuun, joten pidän Shift + Alt (Win) / Shift + Option (Mac) painettuna ja vedän yhden neljä kulmaa kahvat sisäänpäin kohti keskustaa, jotta kuva pienenee. Pidä "Vaihto" -näppäintä rajoittaa kuvan mittasuhteita vetäessäni, jotta en vääristä vahingossa kuvan ulkonäköä, ja pitämällä "Alt / Optio" -painiketta painettuna Photoshop muuttaa kuvan koon keskustaan, mikä helpottaa asioita:

Muuta kuvan kokoa tarvittaessa Photoshopin "Free Transform" -komennolla.

Nyt kun olen tyytyväinen toisen kuvan kokoon, aion korjata näkökulmaongelman. Kun Free Transform on edelleen aktiivinen, pidän Shift + Ctrl + Alt (Win) / Shift + Command + Option (Mac) painettuna, mikä muuttaa välimuistin väliaikaisesti Perspektiivimuunnostilaan. Voit myös siirtyä Muokkaa-valikkoon, valita Muunna ja sitten Perspektiivi, mutta pikanäppäin on helpompaa, jos Free Transform -kahvat ovat jo aktiivisia.

Perspektiivimuunnostilassa aion napsauttaa uudelleen vasemmassa yläkulmassa olevaa kahvaa ja vetää sitä hiukan alas. Kun vedän vasemman yläkulman kahvaa alas, vasemman alakulman kahva siirtyy samanaikaisesti ylöspäin. Tämän avulla voin pienentää jalkapallokuvan vasemman sivun korkeutta vaikuttamatta kuvan oikean puoleiseen korkeuteen, luomalla illuusion, että kuva on samassa kulmassa kuin televisio:

Käytä "Perspektiivi" -muunnostilaa korjataksesi kahden kuvan väliset perspektiiviongelmat.

Nyt kun olen tyytyväinen toisen kuvan kokoon ja kulmaan, painan Enter (Win) / Return (Mac) -painiketta hyväksyäksesi muutokset ja poistuessani Free Transform -komennosta.

Vaihe 5: Lisää sisäinen varjokerrostyyli

Lisätäkseni tehosteen, aion lisätä pienen varjon jalkapallokuvan reunoihin, jotta se näyttää enemmän siltä, ​​että se todella näyttää tv-näytöllä kuin vähemmän kuin joku juuri liittäisi sen sinne (vaikka juuri niin mekin teki). Kun "Kerros 1" on valittu, napsautin Tasot-paletin alaosassa olevaa Tasotyylit-kuvaketta ja valitsen tasojen tyyliluettelosta Sisävarjo:

Napsauta Tasot-paletin alaosassa olevaa "Kerrostyylit" -kuvaketta ja valitse luettelosta "Sisäinen varjo".

Tämä tuo esiin Photoshopin Layer Style -valintaikkunan, joka on asetettu keskimmäisen sarakkeen Inner Shadow -asetuksiin. Laske sisävarjon opasiteetti noin 60%: iin, joten se ei ole yhtä voimakas, laske sitten koko ja etäisyys 1 pikseliin. Saatat joutua myös säätämään varjon kulmaa kuvasta riippuen. Minun on asetettu 120 asteeseen:

Muuta yllä ympyröityjen sisäisen varjokerroksen tyylien vaihtoehtoja.

Napsauta OK poistuaksesi Tasotyyli-valintaikkunasta ja ottaaksesi varjon käyttöön, ja olet valmis! Kun olen lisännyt varjoefektini jalkapallokuvan reunoihin, jotta se näyttää luonnollisemmalta tv-näytöltä, on minun lopputulokseni:

Lopullinen tulos.