Markkinointistrategiat liiketoiminnassa - Johdanto

Suuret ja rikkaat ihmiset eivät aina olleet suuria ja rikkaita. He kasvoivat panostamalla ponnisteluihin ja aikaa liiketoimintaansa. Pyrimme kuitenkin panostamaan tarpeeksi. Onko työskentely riittävä kaikissa markkinointistrategioissa yrityksessä, jota teet? Ei, pelkästään kova työ ei riitä, se ei koskaan tehnyt aiemmin, se ei ole tänään eikä koskaan edes tulevaisuudessa. Työskennellessäsi kovasti, sinun on työskenneltävä älykkäästi, tosiasiallisesti sanon, että näin on 75% älykästä työtä, ja loput ovat kovaa työtä. Jotta saavutat korkeuden markkinointistrategioissasi yrityksessä, sinun on työskenneltävä älykkäästi, toimiva älykkyys paljastaa kykysi, tietosi, kykysi ja luottamuksesi yrityksesi markkinointiin, työhösi ja alaasi. Katsotaanpa joitain liiketoiminnan parhaista markkinointistrategioista, jotka auttavat sinua kasvamaan ja julkistamaan yritystäsi älykkäästi.

Markkinointistrategiat liiketoiminnassa:

1.Suullinen julkisuus tai suusanallisesti

Tämä liiketoiminnan markkinoinnin tai julkistamisen menetelmä on vanhin ja yksi parhaista markkinointistrategioista yrityksessä. Hyödyllinen pienille yrityksille, koska se ei sisällä mitään kustannuksia siitä, että kertoa ihmisille, mitä teet ja mistä yrityksessäsi kyse on. Suusanallisesti leviäminen jatkuu. Jos ihmiset ja tarjoamasi palvelut ovat ihmisten mielestä, he keskustelevat ehdottomasti heille tunnetuille ihmisille, kuten heidän ystävilleen ja sukulaisilleen. Paras tapa markkinointistrategioita liiketoiminnassa on ilman kustannuksia.

2.Stationary branding

Jokaisen pienen asian, jota käytät työpaikallasi tai luovutat asiakkaillesi, on sisällettävä markkinointistrategioidesi nimi yrityksessä ja yhteystietosi. Esimerkiksi kantolaukut tai jos haluat leikata muovia, voit käyttää kierrätettyjä paperipusseja, joissa on tuotemerkkisi nimi, lyhyen yritystoiminnan ja tietysti yhteystietojen kanssa. Jos haluat tarkemmin, voit myös lisätä virallinen osoitteesi, jotta ihmiset voivat tulla kauppaasi ja katsoa, ​​mitä käsittelet. Samoin voit jakaa nykyisille asiakkaillesi esitteitä tuotteilta, joita he ovat ostaneet sinulta, lisätäksesi arvoa ja ammattitaitoa.

3.Lisää tulosteet

Sana-asiakirjassa luo mielenkiintoinen pieni esite tuotemerkilläsi, lyhyt kuvaus markkinointistrategioistasi yrityksessä ja yhteystietosi. Kiinnitä nämä oven oven kaihtimeen, naapurisi myymäläkaihtimiin, työpaikkasi lähellä olevien yhteiskuntien porteihin tai seiniin. Voit myös saada useita tulosteita ja lisätä niitä suljettujen yhteiskuntien postilaatikoihin. Voit myös lisätä esitteitä ja käyntikortteja postilaatikoihin. Tämä on hyvin yksinkertainen tapa luoda tietoisuutta markkinointistrategioistasi liiketoiminnassa erittäin pienin kustannuksin.

4.Sanomalehdessä

Mainoksen tulostaminen sanomalehden näkyvään osaan saattaa maksaa sinulle valtavia määriä tai paljon rahaa, se ei ehkä edes ole yleisölle, jonka et halua kohdistaa myymään tuotteitasi ja palveluitasi; tuhlaat kuitenkin rahaa mainosten tulostamiseen sanomalehdessä, jos annat pienen tai pienen ilmoituksen, se saattaa jäädä huomaamatta, mikä taas on rahan tuhlausta. Siksi mitä voit tehdä, on tarttua aikaisin aamulla olevaan sanomalehtiin, joka jakaa ihmistä, tai paikalliselle sanomalehdellesi. Kysy vain häneltä, kuinka paljon hän veloittaa sinulle tuotemerkkilehtien jakelusta sanomalehtien kanssa. Tämä idea ei maksa sinulle paljon rahaa ainakaan paljon halvempaa kuin ilmoituksen tulostaminen sanomalehdessä.

5.Anna 110% asiakaspalvelu

Palvelu on erittäin vahva tapa kehittää suhteita asiakkaaseesi.100% asiakaspalvelu on erittäin keskimääräistä asiakaspalvelua, koska teet työtäsi vain tarjoamalla heille 100% palvelun. Sinun on mentävä ylimääräinen maili antaaksesi 110% asiakaspalvelun. Kun teet jotain erityistä asiakkaallesi, tiedät, että asiakas on jättänyt paikkasi tyytyväisenä ja sisällöltään. Tämä asiakkaasi tyytyväisyys tuo hänet takaisin sinulle. Itse asiassa hän markkinoi palveluitasi myös tunnetuille ihmisille. Joten sinun on varmistettava, että jokainen asiakkaasi, joka jättää paikkasi, lähtee tyytyväisenä eikä ehdottomasti pahoillani. Joten muista avain se on 110% asiakastyytyväisyys.

6.Pitä yllä suhteitasi ja pidä asiakasasi ajan tasalla

Nyt olet markkinointistrategia yrityksessä, jolla on hyvin vähän pääsyä yleisölle, sinun on varmistettava, että sinulla on joukko yleisöjä tai asiakkaita, jotka pitävät yhteyttä heihin. Pidä asiakkaasi tiedot heidän perustiedot tai puhelinnumeronsa. Joka kerta, kun sinulla on päivitys jaettavaksi heidän kanssaan, voit lähettää päivityksen yksinkertaisesti postitse tai tekstiviestinä. Voit myös yksinkertaisesti lähettää sähköpostia tai viestiä asiakkaillesi pyytääksesi heiltä palautetta tuotteesta tai palvelusta, jonka he ovat ostaneet sinulta, ja kysyä heiltä myös, onko heidän tarkoituksensa sijoittaa rahaaan. Kerro heille kaikesta uudesta, jonka sinä tai alan on myytävä heille tai josta voi olla hyötyä heille. Nykyisten suhteiden ylläpitäminen on erittäin tärkeää, uusia kehitetään ja ylläpidetään; Pidä kuitenkin kädessäsi olevat tyytyväisinä ja tyytyväisinä.

Suositellut kurssit

  • PRINCE2-tenttiharjoittelupaketti
  • Koulutus asiakasanalytiikasta
  • Markkinointianalytiikan koulutuskurssit

7.Älä rajoita verkkoasi

Et koskaan tiedä, kuinka pitkälle markkinointistrategiasi liiketoiminnassa voivat kasvaa, ellet tavoittele sen kasvua. Sinulla on tästä syystä rajoitettu pääsy yleisöihin ja rajoitettu määrä asiakkaita. Et halua pysyä pysähtyneenä eikö niin? Haluat itsesi ja markkinointistrategioidesi kasvavan, sillä sinun on kohdistettava suuret asiat ja tavoitettava enemmän ihmisiä, kerrot heille liiketoiminnan markkinointistrategioistasi ja siitä, mitä he hyötyvät samasta. Lisää tavoittamiskykyäsi ja lähestytä enemmän yleisöjä, et koskaan tiedä kuka on seuraava mahdollisen yleisön tai asiakkaasi. Verkon parantamiseksi on olemassa useita tapoja; se on paljon helpompaa kuin nykyään, kuin se oli muutama vuosi sitten, internetin ja tietoliikenteen ansiosta.

8.Pidä yhteyttä isoihin pelaajiin

Olet markkinoilla, sinulla on ilmeisesti kilpailijoita ja sinun on pidettävä yhteyttä heihin. Kilpailijasi voivat olla suuret ja pienet molemmat. Voit maksimoida suhteesi heihin. Liiketoiminnan markkinointistrategioissa et koskaan tiedä kuka voi tarvita ketä. Joten sinun on aina pidettävä yhteyttä heihin. Kerro heille ominaisuuksistasi ja näe ja ymmärrä mitä he tekevät maksimoidakseen markkinointistrategiansa liiketoiminnassa. Pidäksesi yhteyttä heihin voit helposti tarttua heihin minkä tahansa haluamasi aterian ollessa lounas, illallinen tai ehkä vain kahvi, mikä on tärkeää, että tartu heihin.

Kun tartut heihin, voit rakentaa suhteesi vain siinä määrin, että siirrät asiakkaita, esimerkiksi jos sinulla on asiakas, jonka tiedät et pysty auttamaan; Kuitenkin tiedät, että kilpailijasi voi, voit vain lähettää kilpailijallesi ja kertoa hänelle, että olet lähettänyt hänelle jonkun. Samoin, jos kilpailijallasi on pieniä asiakkaita, joita hän ei pysty palvelemaan kunnolla tai joilla ei ehkä ole aikaa palvella heitä, voit pyytää heitä ohjaamaan sinut pienille asiakkaille.

9.Luo verkkosivusto

Jos sinulla on omia markkinointistrategioitasi markkinoilla tänään, sinulla on oltava oma verkkosivusto markkinoidaksesi markkinointistrategioitasi liiketoiminnassa. Nykypäivän nuoret varmistavat, että he käyttävät Internetiä ennen ostamista, joten sinun on maksimoitava tekniikan käyttö saadaksesi suosio ja saadaksesi huomio, jota tarvitset pienyrityksesi markkinointistrategioihin. Jos luot verkkosivuston, sinun on lisättävä verkkosivustosi näkymiä, jotta voit käyttää blogeja ja sosiaalista mediaa. Teknologian käyttö on yksi parhaista tavoista varmistaa, että pienyritysten markkinointistrategioita markkinoidaan oikealla tavalla. Voit hyödyntää sisältöä houkutella asiakkaita; sisältöä on kuitenkin muutettava säännöllisesti, jotta katsojat eivät kyllästy verkkosivustoosi.

10.Käytä Facebookia

Voit aina luoda verkkosivun Facebookissa ja muissa sosiaalisen median sivustoissa useille ihmisille, jotka vierailevat satunnaisesti verkkosivuilla oppiakseen tai yksinkertaisesti viihdettä varten. Voit varmistaa, että maksimoit tekniikan käytön, jota käytät sellaisissa verkkosivustoissa, kuten facebook. Luo facebook-sivu, jolla voit lähettää luomuksiasi, viestejäsi, blogejasi, oppimistasi jne. Sosiaalinen media on erittäin hyvä luomaan tietoisuutta teollisuudestasi, markkinointistrategioistasi yrityksessäsi ja sinusta. Joten hyödynnä sitä.

11.Käytä Twitteriä ja Linkediniä

Verkkosivut, kuten Twitter ja Linkedin, ovat verkkosivuja eri alojen ammattilaisille. Nämä ammattilaiset tapaavat tietyn ryhmän ja jakavat päivityksiä. Tietenkin ammattilaisten keskuudessa voi olla ihmisiä, jotka voivat olla kohdeasiakkaasi. Voit käyttää näitä verkkosivustoja kertoaksesi ihmisille itsestäsi ja pienyrityksesi markkinointistrategioistasi. Aktiivisuus verkkosivuilla on erittäin tärkeää; sinun ei pitäisi vain aloittaa verkkosivusi tai profiilisi sivustoilla eikä olla aktiivinen niillä.

12.Käytä maksettuja mainoksia sosiaalisessa mediassa

Maksettu mainos lisää kykyäsi kohdistaa yleisösi. Jos ajattelet vanhoja mainontatekniikoita, ne ovat aivan liian vanhentuneita, jotta niitä voidaan kehittää. Sosiaalisen median kattavuus on paljon suurempi ja paljon nopeampi kuin vanhoilla mainontatekniikoilla. Sen sijaan, että kuluttaisit taalaa painettuun lisäykseen sanomalehdessä tai televisiossa, käytä mainosta sosiaalisen median verkkosivustoilla, koska se voi antaa sinulle tai hakea sinulle enemmän potentiaalisia asiakkaita ja siten pienempiä yritysmarkkinointistrategioita.

13.Luo videoita ja lähetä viesti YouTubeen

Monet ihmiset eivät todellakaan ole kiinnostuneita kirjoittamassasi, jotkut eivät ole kiinnostuneita lukemisesta, ja toiset ovat liian laiskoja lukemiseen. Voit myös luoda videon yrityksesi markkinointistrategioista, lyhyen tiedon siitä, eräistä erikoisuuksista, mikä tekee sinusta parempia kuin muut markkinat ja kilpailijat, yhteystietosi ja tietysti osoitteesi sekä lähettää saman youtubessa . Luo jotain ainutlaatuista, jotta ihmiset ovat kiinnostuneita katsomaan videoitasi. Paras tapa mainostaa nykyään on tekniikan käyttäminen tavoittamaan suurin osa asiakkaista. Et koskaan tiedä kuka voi olla seuraava kohdeasiakas.

14.Käytä blogeja kärsivällisesti

Kun luot verkkosivustoa, sinun on käytettävä blogeja pitämään yleisösi kiinnostuneina verkkosivustostasi. Valitse suhteellinen sisältö, jota haluat lähettää verkkosivustoille, vaihda sisältöäsi varmistaaksesi, että verkkosivustosi ei näytä tai näytä yksitoikkoiselta. Sinun on oltava kärsivällinen blogejesi suhteen ja oltava online-tilassa yleisölle säännöllisesti. Ajan myötä ja kärsivällisyydellä markkinointistrategiasi liiketoiminnassa saavat julkisuutta ja luovat sinulle johtajia ja yrityksiä. Tärkeintä tässä on kärsivällisyys.

15.Yhden vanhan menetelmän myynti ja alennukset

Kaikki haluavat saada enemmän maksamalla vähemmän. Olen niin varma, että jopa haluaisit tietää, että voit saada jotain haluamaasi maksamalla vähemmän rahaa. Kaikki rakastavat alennuksia ja tarjouksia. Ei säännöllisesti, mutta joskus, voit yllättää asiakkaasi tällaisilla tapahtumilla. Varmista, että kerrot asiakkaillesi, että sinulla on alennus tai tarjous heille, käyttämällä kaikkia mahdollisia keinoja, olivatpa ne sitten sosiaalista mediaa, tekstiviestejä, sähköposteja tai sanomalehteä. Tietoisuus on erittäin tärkeää, jos haluat lisätä markkinointistrategioitasi liiketoiminnassa.

johtopäätös

Pienyritysten markkinointistrategiat ovat erittäin tärkeitä, koska ne lisäävät arvoasi markkinoilla. Nyt lisätäksesi arvoasi sinun on varmistettava, että ihmiset tietävät, että olet markkinoilla tietyllä tavaroilla ja palveluilla. Kuinka voit kuitenkin markkinoida yritystäsi? Vanhan tekniikan käyttö ilman kustannuksia tai ilman sitä on mahdollista ja erittäin edullinen. Jos haluat enemmän valotusteknologiaa maksimoidaksesi tavoituksesi yleisöllesi, tekniikka voi tavoittaa useimmat ihmiset paljon nopeammin kuin vanhat yritysmarkkinointitekniikat voivat. Sinun on maksimoitava tavoitettasi, asiakkaasi ja pienyritysten markkinointistrategiat.

Ensimmäinen kuvan lähde: pixabay.com

Suositellut artikkelit

Tämä on opas markkinointistrategioihin liiketoiminnassa. Olemme keskustelleet erilaisista liiketoimintastrategioista, joista voi olla hyötyä lisäämällä yritystäsi. Voit myös tarkastella seuraavaa markkinointia saadaksesi lisätietoja -

  1. 10 tehokasta tapaa käyttää hymiöitä kaikkialla markkinoinnissa
  2. Kuinka tehdä tehokas markkinointisuunnitelma Tavoitteet Johdanto | strategia
  3. 9 parasta markkinointistrategiaa aikoo kehittää liiketoiminnan kasvulle
  4. 9 parasta vaihetta strategisen liiketoiminnan suunnitteluprosessin luomiseksi