Johdanto Google Analytics -laajennukseen

Google Analytics -laajennusta käytetään kaikkialla maailmassa. Minkä tahansa ongelman ratkaisemiseksi on ymmärrettävä ympäröivät tiedot ja löydettävä ratkaisu näiden tietojen käyttäytymiseen. Siitä on tulossa yhä suositumpi päivä päivältä. Jos tietoja on, analytiikka tulee kuvaan. Se auttaa yrityksiä kasvamaan ja palvelemaan paremmin, lisäämällä asiakastyytyväisyyttä ja parantamalla suorituskykyä. Monet IT-jättiläiset tarjoavat erityyppisiä analyyttisiä moottoreita auttamaan yrityksiä ja ihmisiä ymmärtämään asiakkaitaan paremmin. Yksi tällainen Googlen tarjoama analyyttinen moottori on 'Google Analytics' verkkopalveluiden analysointia varten. Se seuraa ja raportoi verkkosivustojen liikennettä. Se auttaa seuraamaan käyttäjän toimintaa verkkosivustolla, kuten istunnon, sivuilla vietetyn keston, napsautukset, osoittimet, poistumisprosentin jne. Tämä auttaa palveluntarjoajia ymmärtämään käyttäjän tykkäyksiä ja inhoa.

Google Analytics -laajennus on yksinkertainen mutta tehokas ohjelma, joka auttaa saamaan paremman käsityksen tiedoista. Asennuksensa jälkeen se auttaa käyttäjää saamaan tärkeitä raportteja ja kojetauluja Google Analyticsista WordPressin kojetauluihin. Se liittää Google Analytics -seurantakoodin WordPressiin. Siten käyttäjä voi saada kaikki liikenteeseen liittyvät yksityiskohdat, kuten mitä sivua käydään enemmän, mikä sisällön käyttäjä piti eniten ja mikä on asiakkaiden käyttäytyminen verkkosivulla jne. Se auttaa käyttäjää saamaan oikean raportin ja näyttämään analyysit jokaiselle verkkosivun sivu.

Mikä on Google Analytics -laajennus?

Yrityksesi kasvattamiseksi on välttämätöntä tuntea asiakas. Jos pystyt selvittämään, mistä sisällöstä he pitävät, mitä tietoja he ovat kiinnostuneita, mistä liikenne on tulossa verkkosivustolle. Jotta voit ajaa oikean liikenteen ja tehdä oikean eron.

Google Analytics -laajennus on kevyt ohjelma, jonka avulla voit liittää Google Analytics -tilin WordPressiin ja tarkastella tärkeitä raportteja. Plugin auttaa sinua yksinkertaistamaan prosessia. Sen avulla voit nähdä raportteja WordPressistä ja antaa lisävaihtoehtoja edistyneemmälle seurannalle. Se antaa sinulle nopean yhteenvedon tärkeistä mittareista ja vertaa niitä aiempiin tietoihin. Joten voit analysoida, onko äskettäin lisätystä sisällöstä hyötyä, millä on vaikutusta verkkosivuston liikenteen ohjaamiseen vai ei. Se on helppo asentaa, eikä koulutettua kehittäjää tarvitse tarvita laajennuksen koodaamiseksi. Sen avulla voit nähdä mikä on todella tärkeää.

1. Yleisöraportti

Tämä raportti auttaa sinua tuntemaan asiakkaasi. Tiedot, kuten asiakkaan maantieteellinen sijainti, ikäryhmä, sukupuoli, heidän kiinnostuksen kohteet, laite, jota he käyttävät verkkosivuille pääsyyn jne. Tämän tietäessään voit suunnitella sisällön yleisön mukaan.

2. Sisältöraportti

Se näyttää tilastot verkkosivuston sisällöstä. Kuvat ja videot houkuttelevat asiakkaita enemmän kuin pelkkä teksti. Se osoittaa, mitä sisältöä verkkosivustolla on eniten käyty / suosittu. Käyttäjät toistavat videota enemmän kuin vain lukevat yksinkertaista tekstiä. Raporttien tarjoaman analyysin perusteella voit suunnitella parempaa sisältöä verkkosivustollesi.

3. Verkkokauppaa koskeva raportti

Tämä raportti näyttää tuotettuihin tuloihin, tilauspaikkaan, poistumisprosenttiin, muuntoprosenttiin, viittauslähteisiin jne. Liittyvät tilastot. Sinulla voi olla idea siitä, mikä tuote on suosituin ja ostavat tai lisätään ostoskoriin. Laajennus näyttää myös tilastot siitä, mitä tuotetta ostetaan enemmän, millä maantieteellisellä alueella.

4. Search Console -raportti

Tämä raportti osoittaa verkkosivustosi suosion, Google-sijoituksen. Perustana voit parantaa sisältöäsi saadaksesi enemmän asiakkaita ja paremman Google-sijoituksen.

5. Muotojen seuranta

Sen avulla voit analysoida, kuinka käyttäjä on vuorovaikutuksessa verkkosivuston lomakkeiden kanssa.

6. Muokatun ulottuvuuden raportti

Tämä auttaa sinua analysoimaan kirjautuneita käyttäjiä. Kaikkien näiden raporttien perusteella Google Analytics -laajennus ylläpitää yksityisyyttä. Se ei seuraa mitään tunnuksia tai korttitietoja.

Google Analytics -laajennuksen toiminta

Jotta voit käyttää Google Analyticsia, sinulla on ensin oltava Google Analytics -tili. Saatuaan Google Analytics -tilin voit siirtyä WordPress-hallintapaneeliin ja asentaa Google Analytics -laajennuksen kojelautaan. Aktivoi laajennus käyttääksesi Google Analyticsia verkkosivustollasi. Sinun on vain linkitettävä laajennus Google Analytics -tiliin, valtuutettava se ja sinulla on hyvä mennä. Voit nähdä WordPress-hallintapaneelissa myös Google Analyticsin hallintapaneelin. Kun laajennus on liitetty verkkosivustoon, voit siirtyä Google Analyticsiin ja nähdä reaaliaikaisia ​​raportteja ja kojetauluja. Voit mukauttaa raporttia myös Google Analyticsista.

Hyvät ja huonot puolet

Kaikella on hyvät ja huonot puolensa. Valintavaihtoehdot tulisi valita vaatimuksista ja resursseista.

Plussat:

 1. Plugins ovat yksinkertaisia ​​ja helppokäyttöisiä. Sinun ei tarvitse kehittäjää kirjoittaa ylimääräistä koodia.
 2. Se on nopeampi ja kevyt.
 3. Laajennukset hallitsevat aktiivisesti ja muuttuvat Google Analyticsin mukaan.
 4. Päivittäminen ei ole ongelma.
 5. Siinä on ominaisuuksia, kuten yksityisyyden hallinta, liikenteen poissulkeminen sisään kirjautuneille käyttäjille ja linkkien seuranta jne.
 6. Se näyttää raportit integroidusta kojelautaan.

Haittoja:

 1. Se voi lisätä suorituskykyä yläpuolella.
 2. Lisäosa voi käyttää vanhentunutta seurantakoodia.
 3. Plugin-virheet voivat aiheuttaa ongelmia myös verkkosivustolla.
 4. Huolto vaaditaan.

johtopäätös

Huolimatta eduista ja haitoista, käyttäjä suosii Google Analytics -laajennusta. Se tarjoaa interaktiivisia ja hyödyllisiä raportteja ja kojetauluja, jotka voivat ehdottomasti auttaa parantamaan liiketoimintapäätöksiä. Niille, jotka haluavat ymmärtää asiakkaitaan ja parantaa verkkosivustonsa liikennettä, Google Analytics on hieno tapa tehdä se. Lisäosan lisääminen on helppo muodostaa yhteys Google Analyticsiin ja käyttää sitä tehokkaasti. Parempien käsitysten saamiseksi yrityksestäsi tulisi hankkia Google Analytics ja laajennus heidän verkkosivustoilleen.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Google Analytics -laajennukseen. Täällä keskustelimme Google Analytics -laajennuksen käsitteestä, tärkeistä lisäosista ja niiden eduista ja haitoista. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme ja oppia lisää-

 1. Mikä on NoSQL-tietokanta
 2. Mikä on Data Analyst?
 3. Mikä on Big data -analytiikka?
 4. Google Android -palveluiden ominaisuudet
 5. Kuinka käyttää Google Analyticsia?