Johdanto QlikView-haastatteluun liittyviin kysymyksiin ja vastauksiin

QlikView on alusta, jota käytetään etsimään erityyppisiä yrityksiä yrityksen vaatimusten mukaan tai yrityksen suorittaman toteutuksen perusteella. Sillä on parempia ominaisuuksia verrattuna BI Business Intelligence -alustoihin. Tietoanalyysityökalut ylläpitävät erilaisten tietojen välistä suhdetta, ja ne voidaan osoittaa monin tavoin yrityksen vaatimuksen mukaisesti. Se tarjoaa monia tapoja etsiä tietoja, jotka voivat olla myös suoraa tai epäsuoraa tapaa. Se voi näyttää tietoja erityyppisten luetteloiden muodossa. Haettuihin tietoihin voidaan soveltaa erilaisia ​​värejä. nyt keskustelemme Qlikview-haastattelukysymyksistä.

Alla on 10 tärkeää 2019 QlikView -haastattelukysymystä ja vastausta:

Siinä on ominaisuuksia, jotka tarjoavat muistin sisäisen datan käsittelyn, minkä vuoksi se tarjoaa erittäin nopean vastauksen käyttäjälle. Se voi laskea aggregoinnin lennossa ja pakatussa muodossa 10%: iin alkuperäisestä koostaan. QlikView-kehittäjät ja-käyttäjät eivät ylläpidä suhdetta tietojen välillä. Se tapahtuu QlikView-toiminnon ulkopuolella olevista toiminnoista.

Nyt, jos etsit työtä, joka liittyy QlikView-palveluun, sinun on varauduttava 2019 QlikView -haastattelukysymyksiin. On totta, että jokainen haastattelu on erilainen työprofiilien mukaan. Täällä olemme laatineet tärkeät QlikView-haastattelukysymykset ja -vastaukset, jotka auttavat sinua menestymään haastattelussa. Nämä kysymykset on jaettu kahteen osaan, jotka ovat seuraavat:

Osa 1 - QlikView-haastattelukysymykset (perus)

Tämä ensimmäinen osa kattaa QlikView-haastattelun peruskysymykset ja vastaukset.

Q1. Mitkä ovat QlikView-ominaisuudet?

Vastaus:
QlikView auttaa luomaan erilaisia ​​raportteja eri tietolähteistä, jotka auttavat yritystä osoittamaan erilaisia ​​aiheita. Seuraavassa on muutamia ominaisuuksia:

 • Automaattinen tietojen yhdistämisen luominen: Se tunnistaa automaattisesti tietojoukkoon tallennetun kunkin osan välisen suhteen. Käyttäjien ei tarvitse määrittää uudelleen suhdetta eri tietokokonaisuuksien välillä.
 • Nopeaan muistiin pidetty päivämäärä: Se tallentaa RAM-muistin eri käyttäjien tietojen rakenteen nopeaan käyttökokemukseen, mikä tekee siitä houkuttelevimman alustan muihin käytettävissä oleviin alustoihin verrattuna.
 • Yhdistelmät lasketaan lennossa tarpeen mukaan: Se tallentaa tiedot muistiin, laskelmat tehdään lennossa. Joten ennalta laskettuja kokonaisarvoja ei tarvitse tallentaa.
 • Suhteen esitys värin mukaan: Tietojen välistä suhdetta ei näytetä nuolella tai viivoilla, vaan eri väreillä. Tietokappaleen valitseminen antaa tiettyjä värejä liittyvälle tiedolle ja toisen värin liittymättömälle tiedolle.
 • Suorat ja epäsuorat haut: Se tarjoaa ominaisuudet etsiä tietoja molemmilla tavoilla suoralla ja epäsuoralla tavalla, koska tietojen välinen yhteys on. Sen sijaan, että annettaisiin suoraa arvoa, jota käyttäjä etsii, käyttäjä voi antaa joitain siihen liittyviä tietoja ja saada tarkan tuloksen datayhteyden vuoksi.
 • Tiedot on pakattu 10%: iin alkuperäisestä koosta: Se käyttää paljon data-sanakirjaa. Ainoastaan ​​pakolliset muistin databitit vaaditaan analyyseihin. Siksi se pakkaa alkuperäiset tiedot pieniksi.

Q2. Mitä eroa on Keep, Join ja Concatenate -sovelluksissa?

Vastaus:
Tämä on perushaastattelussa esitetyt QlikView-haastattelukysymykset. Jos pidät, molemmat tietojoukot ovat käytettävissä QlikView-muistissa, kun taas liittymisen tapauksessa latauslausekkeet tuottavat vain yhden tietojoukon, josta sinun on valittava sarakkeet. Ulomman pidon käsitettä ei ole, mutta ulompi liitos on käytettävissä liitosten varalta. Liittyminen antaa tuloksen kahdesta taulukosta, koska tietueet, jotka sisältävät sarakkeet, muodostavat molemmat taulukot. Mutta Concatenate lisää rivit vain yhdestä taulukosta toiseen.

Siirrymme seuraavaan QlikView-haastattelukysymykseen.

Q3. Selitä synteettinen avain ja miten välttää sitä QlikView-sovelluksessa?

Vastaus:
QlikView-tietorakenteessa ei ole toivottavaa, että useilla taulukoilla olisi useita yhteisiä avaimia. Tämän vuoksi QlikView voi käyttää synteettistä avainta monimutkaisilla avaimilla yhteyksien luomiseen tietorakenteessa. Synteettiset avaimet käyttävät raskaita resursseja ja voivat hidastaa laskelmia, äärimmäisissä tapauksissa, heikentäen sovellusten suorituskykyä. Tämä avain vaikeuttaa myös asiakirjan ymmärtämistä ja ylläpitämistä. On joitain tilanteita, joissa synteettisiä avaimia ei voida välttää (esimerkki- Intervallitaulukot), mutta yleensä synteettiset avaimet on aina poistettava, jos latauskomentosarjojen kenttiä on mahdollista kommentoida, nimetä kentät uudelleen UNQUALIFY-operaattorin avulla.

Q4. Selitä erotus suorapöydän ja kääntöpöydän välillä?

Vastaus:
Tämä on perushaastattelussa kysytty QlikView-haastattelukysymys. Suora pöytä on lajitteluun parempi kuin Pivot-pöytä. Voimme lajitella sen minkä tahansa sarakkeen mukaan. Se ei ole hyvä ryhmittelyssä. Välisummat eivät ole mahdollisia suora taulukossa.

Vaikka niveltaulukossa on erittäin hyvä ryhmitellä, näemme helposti mihin ryhmään tietty rivi kuuluu, ja ryhmällä voi olla myös väliväli. Mutta kun lajittelet kääntötaulun, meidän on järjestettävä se ensin ensimmäisen ulottuvuuden, sitten seuraavan mukaan. voimme näyttää kääntötaulun kuten ristikkotaulukon, kääntötaulukko ei tue lajittelua.

Q5. Mikä on QlikView'n asukasluku?

Vastaus:
Uuden loogisen taulukon luominen QlikView-tietokantaan, joka perustuu aiemmin ladattuun (asuvaan) taulukkoon.

Osa 2 - QlikView-haastattelukysymykset (Advanced)

Katsokaamme nyt edistyneitä QlikView-haastattelukysymyksiä.

Q6. Selitä joukkoanalyysi QlikView: ssa?

Vastaus:
QlikView-sarjassa analyysi, jota käytetään ryhmäjoukkoihin, joita käytetään enimmäkseen aggregointitoimintoihin, kuten summan (vuoden) käytetyn vuoden myynti viime vuonna

Q7. Selitä normalisoidusta ja epämuodostuneesta tiedosta QlikView: ssa?

Vastaus:
Normalisoidut tiedot ovat niitä, jotka ovat hyvin jäsenneltyjä, eikä niissä ole mitään redundanssia tai päällekkäisyyttä. Nämä tiedot ovat relaatiotietoja, joita käytetään pääasiassa OLTP-tyyppisiin aineisiin, kun taas epämuodostuneet tiedot ovat tietoja, joilla on redundanssipalvelus, näitä tietoja käytetään OLAP: ssa.

Siirrymme seuraavaan QlikView-haastattelukysymykseen.

8. Mitkä ovat QlikView-modifikaattorit?

Vastaus:
QlikView-sovelluksessa modifikaattoreita käytetään käsittelemään kentän nimeä.
Esimerkiksi: summa (($) myynti)
Se palauttaa myynnin nykyiselle valinnalle, mutta ”Alue” -valinta poistetaan.

Q9. Selitä aloitusmalli QlikView: ssa?

Vastaus:
Tämä on edistyneempiä QlikView-haastattelukysymyksiä. Se on ulottuvuusmallin helpoin muoto, tässä mallissa tiedot on järjestetty tosiasioihin ja ulottuvuuksiin. Tosiasia on tapahtuma, joka lasketaan tai mitataan, kuten myynti tai kirjautuminen. Ulottuvuus sisältää viitetietoja tosiasioista, kuten päivämäärästä, tuotteesta tai asiakkaasta. Tähtikaavio kaavaillaan ympäröimällä jokainen tositaulukko ja siihen liittyvä mittataulukko. Lähtökaavio antaa tähtikaavion määritelmän; se on tietojen yhdistäminen tunnettujen mittojen joukkoon perustuen. Se tallentaa tiedot kaksiulotteiseen relaatiotietokannan hallintajärjestelmään.

Q10. Mikä on QlikView-kontti?

Vastaus:
Konttiobjektia käytetään pitämään useita kaavioita yhdessä. Säiliöobjektia voidaan käyttää pitämään useita kaavioita samassa ruudussa.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas luetteloon QlikView-haastattelukysymyksistä ja -vastauksista, jotta ehdokas voi helposti hakea nämä QlikView-haastattelukysymykset. Täällä tässä viestissä olemme tutkineet QlikView-haastattelun tärkeimpiä kysymyksiä, joita usein kysytään haastatteluissa. Voit myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

 1. Monisäikeiset haastattelukysymykset
 2. QlikView vs. QlikSense-vertailu
 3. Power BI vs. QlikView
 4. ExtJS-haastattelukysymykset
 5. Qlikview-hallintapaneeli
 6. QlikView-vaihtoehdot
 7. Ero Tableau vs Power BI vs. QlikView välillä