Oracle Appsin tekninen haastattelu - kysymys ja vastaus

Oracle-sovellukset koostuvat Oracle-yrityksen liiketoimintaohjelmistoista tai sovellusohjelmistoista. Se viittaa ei-väliohjelmisto- ja tietokantapolkuihin. Oracle julkaisi sovellusohjelmistonsa pääasiassa finanssialueelle, jota laajennettiin sitten toimitusketjun hallintaan, varaston hallintaan, henkilöstöhallintoon, puhelinkeskuksen palveluihin, asiakassuhteiden hallintaan, tuote- ja elinkaaren hallintaan jne. Jos etsit Oracle-sovellusten teknistä haastattelua kysymyksiä, haku on nyt ohi. Nykyään on monia yrityksiä, jotka vaativat oracle-sovellusasiantuntijaa. Aloittamatta oraakkisovellusten teknisestä haastattelukysymyksestä ja vastauksesta, ilman paljon apua.

Nyt, jos etsit työtä, joka liittyy Oracle Apps Technical -sovellukseen, sinun on valmistauduttava 2019 Oracle Appsin tekniseen haastatteluun liittyviin kysymyksiin. On totta, että jokainen haastattelu on erilainen työprofiilien mukaan. Täällä olemme laatineet tärkeät Oracle Appsin teknisen haastattelun kysymykset ja vastaukset, jotka auttavat sinua menestymään haastattelussa.

Tässä 2019 Oracle-sovellusten teknistä haastattelua koskevassa artikkelissa esitetään 10 tärkeintä ja usein käytettyä Oracle Appsin teknistä haastattelua koskevaa kysymystä. Nämä kysymykset on jaettu kahteen osaan, jotka ovat seuraavat:

Osa 1 - Oracle Appsin tekninen haastattelu (Basic)

Tämä ensimmäinen osa kattaa Oracle-sovellusten tekniset haastattelut ja kysymykset

Q1. Selitä erilaisista Flex-kentistä oraakkelin rahoituksessa?

Vastaus:

 • Omaisuuserät: Paikkakunta flexfield, Asset Key flexfield, Luokka flexfield
 • Pääkirja: Tiliin liittyvä flexfield
 • Palvelu: Tuotteen flexfield
 • Inventory: Järjestelmätuotteet flexfield, tuoteryhmät flexfield, tuoteluettelot flexfield, myyntitilaukset flexfield
 • Saamiset: Myyntiverot ja sijainti flexfield, Territory flexfield

Q2. Mitä dynaaminen insertti tarkoittaa?

Vastaus:
Tämä on perushaastattelussa kysytty Oracle Appsin teknisen haastattelun kysymys. Se on Oracle-sovellusten yhteinen piirre, jonka avulla erilaiset käyttäjät voivat syöttää uusia tiliyhdistelmiä käyttämällä mitä tahansa ikkunaa / lomaketta. Jos tämä ominaisuus ei ole käytettävissä tai poistettu käytöstä, käyttäjä ei pysty luomaan erilaisia ​​tiliyhdistelmiä minkään muodon tai ikkunan avulla. Heillä on kiinteä yhdistelmämuoto, johon voit heti syöttää erilaisia ​​koodikombinaatioita, ja tämä on ainoa vaihtoehto jäljellä, jos dynaamista lisäystä ei ole saatavana.

Q3. Selitä oraaklisovelluksissa, mitä tarkoitat arvolla?

Vastaus:
Mitä tahansa flexfield-segmenttiä voidaan käyttää hyväksyttyjen arvojen näyttämiseen tuloa varten. Kaikkien tosiasiallisesti hyväksyttyjen arvojen luettelo sisältyy myös arvojoukkoon. Arvojoukkoihin liittyy joitain alla olevia ominaisuuksia:

 • Yksi arvojoukko voidaan jakaa erilaisten joustavien kenttien kesken. Esimerkiksi kaikkien aluetoimistojen nimet, jotka sisältyvät arvojoukkoon, voivat olla osa useita joustokenttiä.
 • Eri arvojoukkojen arvoalueet ovat rajoitetut. Joillakin on vähäinen rajoitus vieressä, kun taas toisilla on lupa sallia tietyt arvot.
 • Eri arvojoukkoille voi olla erilainen arvojoukko.
 • Samoja arvojoukkoja voivat käyttää useat muut segmentit samoista joustokentistä. Jopa silloin, kun tietylle flexfield-kentälle on erilaisia ​​rakenteita, yhteinen arvojoukko voi olla olemassa. SRS: llä tai standardipyynnön lähettämisellä on monia lisäraporttiparametreja, joilla on samat arvojoukot.

Siirrytään seuraavaan Oracle Appsin tekniseen haastatteluun liittyviin kysymyksiin.

Q4. Selitä tilikauden tiloja?

Vastaus:

 • Älä koskaan avaa: Tämä tarkoittaa, että lehtiä ei voida kirjoittaa tai lähettää tässä tilassa.
 • TULEVA TAPAHTUMA: Tämä tila tarkoittaa, että päiväkirja voidaan kirjoittaa, mutta ei lähettää. Kiinteä numero, joka on merkitty kirja-asetteluikkunaan, kertoo tulevaisuuden viihdyttävästä ajanjaksosta.
 • OPEN: Lehtiä voidaan kirjoittaa ja lähettää mihin tahansa aikajanaan avoimen ajanjakson aikana. Erityistä varovaisuutta on noudatettava avaamalla rajoittamattomia ajanjaksoja, sillä se voi hidastaa koko postitusprosessia ja voi myös olla hieman vaivalloista uusille käyttäjille, jotka yrittävät kirjoittaa lehtiä.
 • SULJETTU: Tämä tila tarkoittaa, että lehtiä ei voida lähettää tänä aikana ja että kaudet on avattava uudelleen, jos haluat lähettää päiväkirjoja. Aina kun olet valmis vuosittain / kuukausi / vuosineljännes käsittelyyn, nämä jaksot tulisi sulkea manuaalisesti.
 • Pysyvästi suljettu: Nämä ovat jaksoja, joita ei voi koskaan avata uudelleen. Puhdistustiedot ja arkistoidut tiedot voidaan kuvata tällä tilalla.

Q5. Kuvaile kentän, ”tulevan ajanjakson”, roolia?

Vastaus:
Arvo kertoo kuinka monta ajanjaksoa voi viihdyttää, kun käyttäjät voivat kirjoittaa päiväkirjamerkintöjä. Edellytyksenä tässä tapauksessa on, että tulevan ajanjakson on oltava avoimessa tilassa. Olisi myös huolehdittava siitä, että käyttäjät eivät pääse tahattomasti väärään aikaan.

Osa 2 - Oracle-sovellusten tekniset haastattelut (Advanced)

Katsokaamme nyt edistyneitä Oracle Appsin teknisiä haastattelukysymyksiä.

Q6. Selitä voittovarojen tili?

Vastaus:
Sitä käytetään määrittämään nettotulos prosentteina, joka ei ole osa osinkoa, mutta jonka säästää yritys, joka aikoo sijoittaa saman määrän liiketoimintaansa tai mihin tahansa muuhun yritystoimintaan liittyvään rahoitusjärjestelyyn, kuten velan maksamiseen jne. oma pääoma kirjaa tämän taseeseen.

Q7. Selitä tapahtumakalenterin käyttö?

Vastaus:
Se on määritelty vastuussa keskimääräisen saldokaupan käsittelyn soveltamisesta. Pankkipäivien määrät on myös merkitty valinnaisen tapahtumakalenterin kanssa.

Siirrytään seuraavaan Oracle Appsin tekniseen haastatteluun liittyviin kysymyksiin.

Q8. Selitä Key flexfield -segmentin eri segmentit pääkirjassa?

Vastaus:
Se koostuu 15 sarakkeesta, joissa jokainen kenttä edustaa segmenttiä. Eri tyypit ovat:

 1. Tasapainottava segmentti
 2. Yritysten välinen segmentti
 3. Kustannuskeskuksen segmentti
 4. Tilisegmentti

Q9. Selitä Custom top?

Vastaus:
Tämä on haastattelussa kysytyin Oracle Appsin tekninen haastattelu -kysymys . Se on toinen asiakaskunnan nimi, jossa vain asiakkaat ovat ne, joille tilit on luotu. Asiakasvaatimustyypin perusteella voidaan luoda useita kuin yksi mukautettu yläosa. Kaikki mukautetut ja kehitetyt komponentit tallennetaan siihen. Jos kyseessä on Oracle Corporationin tekemä korjaustiedosto, kaikki muut moduulit ohitetaan, paitsi mukautettu yläosa.

Q10. Selitä MRC?

Vastaus:
Se on lyhenne useista raportointivaluutoista. Oletusvaluutta on $. Jos varaus on tarpeen käyttämällä jotakin muuta valuuttaa, MRC otetaan käyttöön. Siksi voimme valita haluamamme valuutan käyttämällä MRC: tä. Olemme tuoneet sinulle kattavan joukon haastattelukysymyksiä ja vastauksia Oracle-sovelluksiin. Seuraa meitä saadaksesi lisää artikkeleita.

Suositeltava artikkeli

Tämä on opas luetteloon Oracle Apps -haastattelua koskevista kysymyksistä ja vastauksista, jotta ehdokkaat voivat helposti hajottaa nämä Oracle Appsin teknisen haastattelun kysymykset. Täällä tässä viestissä olemme tutkineet Oracle Appsin teknisiä haastatteluja koskevia tärkeimpiä kysymyksiä, joita usein kysytään haastatteluissa. Voit myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

 1. Tietoanalyytikon haastattelukysymykset - parhaat vastaukset
 2. Useimmat kysyvät virtualisointihaastattelukysymyksiä
 3. Palkkaamispäällikön haastattelukysymykset
 4. JIRA-haastattelukysymykset
 5. Mikä on kysely ja tyypit Oracle-kyselyitä