Johdanto - Ura digitaalisessa mediassa

Digitaalisen median ura sisältää suunnittelijat, jotka työskentelevät videopelien, graafisten taiteilijoiden, animaation ja multimedian jne. Kehittämisen alalla. Videopelit, digitaaliset kuvat, digitaalinen ääni ja video vaativat paljon luovuutta ja alkuperäisiä malleja. Digitaalitaiteilijan on tiedettävä käytettävissä olevat ohjelmistot ja ohjelmat digitaalisen median työn ja sen ohjelmoinnin tuntemiseksi. Ura digitaalisessa mediassa on todella laaja uravaihtoehtojen suhteen. Henkilö voi työskennellä tietyllä alueella kiinnostuksen ja intohimoisesti kohti tekniikkaa. Koska digitaalinen media on media, joka pystyy lukemaan konekoodattuja muotoja. Digitaalisen median esimerkkejä ovat digitaalivideot, data ja tietokanta, digitaalivideot, videopelit jne. Digitaalisen median parissa työskenteleviä kutsuttiin digitaaliseksi taiteilijaksi, kun ne tekivät verkkosivuja, multimediaa, animaatioita, videopelejä. Nämä ihmiset työskentelevät pääasiassa grafiikan parissa.

Digitaalisen median uran edellyttämä koulutus

Digitaaliseen mediaan vaadittava koulutus, joka sisältää paljon suunnittelua, omaperäisyyttä, ohjelmointia ja tarkkuutta, on kandidaatin tutkinto missä tahansa prosessissa, ja olisi hienoa, jos henkilö on suorittanut tietyn kurssin, kuten animaation, kurssin. Animaatiota varten on olemassa myös tietty kandidaatin tutkinto ja samalla voi suorittaa myös opintokurssin.

Jos ura on aloitettava graafisen suunnittelun avulla, yksilön tulee olla tietoinen 2D: stä, 3D-suunnittelusta, valokuvauksesta ja piirtämisestä. Nämä ohjelmat sisältävät web-ohjelmoinnin ja web-suunnittelun, joka sisältää ohjelmointityökaluja, kuten HTML ja CSS. Videopelisuunnittelijalla voi olla kokemusta tai oppimista vuorovaikutteisesta suunnittelusta, visuaalisista tehosteista, suunnittelusta, arkkitehtuurimalleista jne. Nämä kurssit voidaan oppia kiinnostavien kohteiden pohjalta verkossa, koska verkkofoorumeita ja videoita on saatavana aloittelijasta ammattilaiselle tai liittyä voi myös instituutti opiskelemaan näitä erikoistumisia.

Urapolku digitaalisessa mediassa

Digitaalisen median taiteilijan urapolku on suuri, koska heillä on paljon erikoistumismahdollisuuksia, kuten animaatio, videopelit ja graafikko jne. Jos haluat työskennellä animaation parissa, voit työskennellä animaattorina eri aloille, kuten elokuvat, televisio-ohjelmat, videopelit ja mainokset. Hahmo on luotava tietokoneohjelmien avulla.

Henkilö haluaa työskennellä videopelien parissa, sinun tulee tuntea luovuus ja suunnittelutapa, koska se vaatii joka vaiheessa kuten juoni ja hahmot. Graafikot luovat pääasiassa kuvia mainonnalle, lehdille ja verkkosivustoille. Tietokonetta on käytettävä erilaisten kuvioiden, mainosten, grafiikoiden ja ohjelmien luomiseen. Verkkomainonta on yksi kuumista uramahdollisuuksista, kun maailma muuttuu digitaaliseksi markkinoinnissa. Näiden uravaihtoehtojen valinnassa on oltava erittäin varovainen ja intohimoinen, koska ne vaativat paljon kovaa työtä, mutta kun olet tietyn alueen asiantuntija, sillä voi olla hyvät ansiot.

Työpaikat tai ura-alueet digitaalisessa mediassa

Useissa organisaatioissa on monia työpaikkoja tai sovellusalueita. Organisaatiot haluavat heidän yrityksensä olevan hakutulosten kärjessä ja niiden sisällön tulisi houkutella myös asiakkaita. On myös monia freelancer-töitä. Yksilöt, jotka työskentelevät freelancerina useissa projekteissa samaan eri organisaatioihin ansaitakseen hyvin kuukauden tai päivän lopussa. Työpaikat ovat kuten animaattori, taiteilija, piirretty sarjakuva, suunnittelija, tietokonepelien kehittäjä, järjestelmäanalyytikko, graafinen suunnittelija, digitaalinen asiantuntija, verkkosivujen suunnittelija, verkkospesialisti, ohjelmistosuunnittelija, ja eri organisaatioissa on tarjolla monia muita rooleja. Kaikilla organisaatioilla on erilaiset hierarkiat vastaavasti.

palkkaus

Digitaalitaiteilijan palkka on hyvä ympäri maailmaa. On totta, että on monia ohjelmoijia, jotka työskentelevät pääasiassa animaation ja videopelien parissa. Heille ilmoitettu keskipalkka on noin 50 000–80 000 dollaria vuodessa taitojen ja asiantuntemuksen perusteella. Yksi on lähtötason positio, joka saa 50 000 dollaria vuodessa ja keskitason tasolla noin 75 000–80 000 dollaria vuodessa.

Digitaalinen taiteilija työskentelee pääasiassa myös freelancerina ja saa hyvän tulon. Heille maksetaan noin 16 USD / tunti - 30 USD / tunti projektin budjetin ja henkilökohtaisen taidotason tai asiantuntemuksen perusteella. Freelancerina voi työskennellä useissa projekteissa ja ansaita hyvin. Organisaatiot vaativat heiltä hyviä suunnittelijoita ja taiteilijoita ja ne tarjoavat myös hyvän palkan.

Uranäkymät digitaalisessa mediassa

Ura digitaalisessa mediassa on todella hyvää tulevaisuudessa, koska kaikesta on tulossa digitaalista nykymaailmassa. Digitaalisella taiteilijalla on jo erilaisia ​​vaihtoehtoja jatkaa uraa eri kategorioissa kiinnostuksen mukaan. Henkilöllä voi myös olla jonkin verran vaihtoehtoista uraa perinteisen digitaalitaiteilijan uran lisäksi, kuten web-kehittäjä. Muut työt, kuten verkkosivustojen rakentaminen, verkkosivujen, asettelujen ja taidetta tekeminen yrityksille tai ihmisryhmälle. Ohjelmoija tai tietokoneohjelmoija on myös toinen vaihtoehto, jossa voi kirjoittaa ja kehittää koodia, testata ohjelmia ja suorittaa sen. Tämä on yksi parhaista uramahdollisuuksista niin nykyisessä kuin tulevaisuudenkin.

Johtopäätös - Ura digitaalisessa mediassa

Ura digitaalisessa mediassa on nousussa viime vuosina, ja se on tulevaisuudessa yksi hienoista mahdollisuuksista aloittaa ura kiinnostuksensa ja intohimonsa mukaan digitaalisen median alueella. Digitaalinen media ei tarjoa uraa, vaan tarjoaa myös vaihtoehtoja perustaa oma yritys tai yritys henkilölle, jolla on oma luovuus ja omaperäisyys. Digitaalisessa mediassa on kyse sisällöstä ja hallinnasta.

Digitaalisen median ura etenee hyvässä vauhdissa ja luo paljon mahdollisuuksia eri sektoreille, kuten rahoitus, viihde, tietotekniikka, liiketoiminta jne. Olisi keskityttävä siihen, mikä tekniikka tai alue haluaa toimia tai edistyä, ja jatkaa oppimista. ja kokemuksen hankkiminen on lopullinen avain menestykseen uralla ja hyvän palkan ansaitsemiseen. Nämä ovat elämän tärkeimpiä näkökohtia. On aina välttämätöntä, että henkilö on päättäväinen, luova ja suunnittelee omia ideoitaan menestyäkseen uralla paitsi digitaalisessa mediassa myös muilla alueilla.

Suositeltava artikkeli

Tämä on opas uraan digitaalisessa mediassa. Tässä olemme keskustelleet johdannosta, koulutuksesta, urapolusta digitaalisessa mediassa, työpaikasta, palkasta ja uranäkymistä digitaalisessa mediassa. Voit myös tarkastella seuraavaa artikkelia saadaksesi lisätietoja -

  1. Ura informatiikassa
  2. Ura Hadoopissa
  3. Ura AngularJS: ssä
  4. Ura Linuxissa