Johdanto Primavera-ohjelmistoon

Vuonna 1983 perustettu Primavera on ammattimainen ja uskomattoman projektiportfolio-ohjelmisto, jota käyttävät projekti-ammattilaiset, suunnittelijat, insinöörit, suunnittelijat ja muut suunnitteluun, hallintaan, projektiraportointiin osallistuvat ihmiset ja integroituu muihin yritysohjelmistoihin, kuten Oracle- ja SAP ERP -järjestelmiin. .

Primavera Systems -tuotemerkillä markkinoidaan laaja valikoima ohjelmistopaketteja. Nämä ohjelmistopaketit muodostavat yhdessä kattavan yritysprojektien portfolionhallinnan (EPPM).

Tämän ohjelmiston avulla saadaan tietoa salkunhoitopäätöksistä, määritetään oikeat resurssit ja varmistetaan, että yksittäisillä projektiryhmillä on tarvittavat taidot jonkin projektin suorittamiseen. Tämä ohjelmisto tarjoaa kaiken yritystiedon reaaliaikaisen näkyvyyden reaaliajassa.

Tämä ohjelmisto on hyödyllinen kaikenkokoisissa projekteissa kaikilla toimialoilla. Primaveran laajuus on jatkuvasti muuttuva, jatkuvasti kasvava työkalu, joka tarjoaa vertaansa vailla olevan hallinnan, seurannan ja näkemyksen suunnittelijoille, työnantajille, sidosryhmille ja kaikille, jotka ovat mukana tietyssä projektissa toimintojen ja tehtävien helpottamiseksi.

Primavera-ohjelmiston pääpiirteet

Tarkastellaan joitain Primavera-ohjelmiston pääominaisuuksia, kuten alla selitetään.

1. Aikataulu: Aikataulun asianmukaisen täyttämisen varmistamiseksi Primavera P6 sisältää joukon aikataulutushälytyksiä ja raportointityökaluja, mikä johtaa projektin pitämiseen aikataulussa ja budjetin rajoissa.

2. Riskien ja mahdollisuuksien hallinta: Projektin päättäjät voivat helposti tunnistaa, milloin riskejä voi esiintyä, ja näiden riskien vaikutukset projektin perustasoon ja aikatauluun. Alku- ja toistuvan riskin hoitavat projektipäälliköt, ja myös mahdollisuuksien analysointi tapahtuu aikataulun puitteissa.

3. Resurssien hallinta: Primavera P6: n projektipäälliköt voivat seurata resurssien käyttöä tarkasti ja luoda ennusteita resurssien saatavuuden muutoksista. Projektin pitämiseksi kurssilla projektipäälliköt tunnistavat, mitä muita resursseja voidaan ohjata Primavera P6: n sisällä. ERPM-käyttäjät voivat muuntaa raakatiedot helposti ymmärrettäviksi ja jaettaviksi grafiikoiksi hyödyntämällä visualisointityökalua.

4. Sopimusten hallinta: Organisaatio voi hallita useita hankkeita tai ohjelmia Primaveran avulla. Projektipäälliköt voivat kopioida tietoja Oracle-tietokannasta muutamassa sekunnissa, kun uusi projekti heijastaa tarkasti edellistä projektia.

Primavera-ohjelmiston edut

Primavera-ohjelmiston käytön tärkeimpiä etuja ovat:

 • Auttaa minimoimaan riskejä: Projektikustannukset kasvavat, kun aikataulussa on epäjohdonmukaisuuksia, ylitettyjä ongelmia tai virheitä, ja jotta kompensoida ylimääräiset kustannukset, sinun on poistettava projektin tärkeimmät osat. Primavera projektihallinnan, valmistumisen ja suunnittelun aikana auttaa tunnistamaan ja vähentämään riskejä.
 • Käyttäjäystävällinen: Projektiaikataulun käyttö ja hallinta on edelleen helppoa huolimatta monista monimutkaisista analyyseistä ja prosesseista, joita Primavera tarjoaa. Ohjelmisto yksinkertaisesti määrittää, onko mitään ongelmia, kun olet syöttänyt tiedot.
 • Laajennetut resurssit: Primavera seuraa tarkkaan kaikkia hankkeeseen liittyviä käytettävissä olevia resursseja säätämällä resursseja vastaamaan projektin vaatimuksia. Se auttaa myös vähentämään resurssikustannuksia analysoimalla resurssisuuntauksia ja kustannuksia.
 • Parempi näkyvyys: Projektipäälliköiden ja yritysjohtajien tärkein prioriteetti on ympäristö- ja poliittisten määräysten näkyvyys ja noudattaminen. Voit varmistaa projektisi mahdolliset rikkomukset etukäteen, koska Primavera sallii kaikkien tietojen syöttämisen, seurannan ja analysoinnin yhdessä paikassa.
 • Projektitoimintojen ennakointi: Resursseja, aktiviteetteja ja muita projektitarpeita voidaan ennustaa Primavera-ohjelmiston avulla, koska projekti voi vaatia toimintoja, resursseja ja tehtäviä vastaamaan sidosryhmien vaatimuksia projektin kehittyessä.
 • Seurantaominaisuudet: Primaveran seurantaominaisuus varmistaa, että kaikki projektit saadaan päätökseen ja ylläpidetään lähtötason noudattamista, joten käyttäjät voivat luoda nopeasti raportteja.
 • Parempi viestintä: Primavera auttaa parantamaan viestintää johtotason henkilöstön ja muiden työntekijöiden, projektipäälliköiden ja suunnittelijoiden välillä, jotka vaativat suuria maantieteellisiä alueita, satoja työntekijöitä ja muita sidosryhmiä. Jotta kaikki käyttäjät näkevät viestin, muistiinpanot voidaan kirjoittaa ohjelmistoon aikatauluun.
 • Tehostettu yhteistyö: Kun projektit hankkivat suuren laajuuden, parempi viestintä johtaa parempaan yhteistyöhön, koska viestintää on jo parannettu koko projektin ajan.
 • Vastuu työntekijöille annetaan aikataulujen luomisessa: Kun Primavera antaa käyttäjälle pääsyn aikatauluun, se helpottaa suunnittelu- ja aikataulumenetelmää. Lisäksi sijaintinsa työntekijät voivat luoda aikatauluja ohjelmistoon. He voivat myös kääntää aikataulukoita, suorittaa muita aikataulutoimintoja ja tehdä aikataulupyyntöjä.
 • Hajoa monimutkaiset projektit: Primavera auttaa projektipäälliköitä jakamaan suuret projektit pienemmiksi, helpommiksi projekteiksi, toimintoiksi ja tehtäviksi, koska projektin koko voi olla suuri ja ylivoimainen.

Miksi sinun pitäisi integroida Primavera-ohjelmisto?

Yhdysvalloissa yli 575 600 parhaasta tekniikkayrityksestä käyttää P6 Primavera -ohjelmistoa, joka perustuu karkeisiin tilastoihin. Sitä käyttävät myös kaikki armeijan ja liittovaltion virastot.

Tämä ohjelmisto auttaa sisäisesti suunnittelemaan, hallitsemaan ja hallitsemaan projektimaksuja, resursseja ja toimintaa helposti ja tehokkaasti, ja siksi tätä hämmästyttävää projektinhallintasovellusta käytetään kaikkialla maailmassa.

Tämä koulutus avaa oven uraasi parempiin työmahdollisuuksiin riippumatta siitä, mistä alalta tai aiheesta olet kotoisin, istua Primavera P6 -kurssilla ja harjoitella tätä erinomaisesti. Jos olet työskentelevä ammattilainen, tämä kurssi antaa sinulle paremman aseman yrityksessäsi ja arvio myös palkasta.

Aineelliset oppimistaidot

1. Opit luomaan uuden projektin Primavera P6: een.

2. Opit hallitsemaan ohjelmia ja projekteja tehokkaasti.

3. Opit luomaan aktiviteetteja.

4. Opit tarkastelemaan kriittistä polkua.

5. Opit ylläpitämään ja määrittelemään projektin perustasoa.

6. Opit viemään ja tulostamaan projektiaikataulun.

7. Opit luomaan WBS

8. Opit linkittämään toimintaa.

9. Opit luomaan ja määrittelemään resursseja, kuluja.

10. Opit seuraamaan projektin etenemistä.

Avainsanat

 • Voimakkain, tärkein ja hyödyllisin projektinhallintatyökalu, joka nykyään markkinoilla on käytettävissä, on Oracle Primavera P6.
 • Projektinjohtoryhmän jäsenet ja henkilökunta ymmärtävät projektisi vaatimukset ja aktiviteetit Primavera-työkalujen ja ominaisuuksien avulla.
 • Tunnistamalla varhaisvaroitusmerkit Primavera auttaa projektipäälliköitä tunnistamaan ja vähentämään riskejä koko projektin ajan.
 • Primavera-peruskoulutuskurssi on yksi parhaista tavoista saadaksesi parhaan hyödyn sijoituksestasi ensisijaisesti.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Primavera-ohjelmistoon. Tässä keskustelimme konseptista, ominaisuuksista, integroinnista, eduista, konkretisista oppimistaitoista. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme saadaksesi lisätietoja -

 1. Projektipäällikön tekniset taidot
 2. Rakennusprojektien hallinta
 3. CRM vs PM -ohjelmisto
 4. Gantt-kaavio projektinhallinnassa
 5. 4 tärkeintä Hadoop-aikataulutyyppiä