Mikä on Tableau Dashboard Design?

Tableau Dashboard on ryhmä konsolidoituja taulukoita ja erilaisia ​​kerättyjä tietoja, jotka näytetään yhdessä paikassa yhdellä silmäyksellä ja katsaukseksi. Tableau on BI (Business Intelligence )- ja data-analyyttinen ohjelmistotyökalu, joka tuottaa interaktiivisia datan visualisointinäkymiä kojelautaan. Tableaun on kehittänyt yhdysvaltalainen ohjelmistoyritys nimeltä Tableau Software. Sen pääkonttori sijaitsee Washingtonissa, Yhdysvalloissa. Tableaun perustivat Christian Chabot, Pat Hanrahan, Chris Stolte. Se on keskittynyt pääasiassa liiketoimintatiedon sovellusten tarkoitukseen. Se on perustettu vuonna 2003. Todennetut käyttäjät voivat muodostaa erityyppisiä interaktiivisia visuaalisia kojetauluja vaadittujen räätälöityjen käyttäjän asetusten mukaisesti. Tämän työkalun avulla voidaan määrittää useita tietolähteitä, ja niitä voidaan käyttää yhteyden muodostamiseen eri tietolähteisiin. Reaaliaikaista tietoa voidaan helposti analysoida tällä työkalulla. Se on ollut ylimmässä asemassa yritystiedon ja data-analytiikan alalla.

Selitys Tableau-hallintapaneelin suunnitteluun

Tableau on datan visualisointityökalu, jota käytetään tietojen analysointiin ja yritystietoihin (BI) liittyviin sovelluksiin, ja se on tehokas työkalu. Tableau-kojetaulun suunnittelu sisältää useita prosesseja eri vaiheissa, kuten tietojen visualisointi, analysointi ja tutkiminen, jotka voidaan kuvata alla:

 • visualisointi

Tämä on eräänlainen prosessi, jossa Tableau-työkalu suorittaa prosessin, jolla tekstitiedot muunnetaan Visual-muotoon muuntamalla ne eräänlaiseksi taulukko- tai kuva- tai graafiseen muotoon tai mihin tahansa kaavamaiseen esitykseen.

 • tutkiminen

Tutkimus taulukkotietojen visualisoinnissa on eräänlainen prosessi, jossa taulukon työkalu suorittaa tietojen käsittelyn vähentämällä, muuntamalla ja tiivistämällä pääsisältöä, jolla voi olla tarpeetonta tietoa, ja tietojoukkojen tärkeitä ominaisuuksia kappaleeksi tarpeetonta tietoa. .

 • analyysi

Tämä on kolmas vaihe, jossa tiedot tarkastetaan, puhdistetaan, muutetaan ja visualisoidaan vähentämällä turhaa tietoa ja muuntamalla tärkeiksi tietosarjoiksi arvokkaan tiedon saamiseksi olemassa olevasta tiedosta.

Mitä prosessia Tableau-hallintapaneelin suunnittelu sisältää?

 1. Se sisältää laskentataulukoita, jotka sisältävät vain yhteenvedon tarinoista sen mukaan, mikä on tärkeää.
 2. Siinä on otsikko tai ajuritaulukko, joka kiinnittää käyttäjien tai asiakkaiden huomion, joten tämän on oltava ensiarvoisen tärkeätä käyttäjän huomion kiinnittämiseksi tarjoamalla erittäin hyödyllistä tietoa tässä paikassa.
 3. Siinä on kaavioominaisuus, jota voidaan käyttää tiettyjen tavoitteiden määrittämiseen käyttämällä pylväskaavioita tai viivakaavioita tai erityyppisiä kuvaajia tai karttoja.
 4. Pylväskaavioita voidaan käyttää numeroiden vertailuun, kun taas pinottuja palkkeja voidaan haastaa kategorisiin vertailuihin.
 5. Viivakarttoja voidaan käyttää suuntausten vertaamiseen ajan suhteen, kun taas Scatter-kuvaajia voidaan käyttää poikkeamien tarkistamiseen.
 6. Maantieteellisiä karttoja voidaan käyttää karttojen kuvaamiseen.
 7. Siinä on erityyppisiä värejä, joita voidaan käyttää kojelaudan eri elementteihin kojelaudan eri osien tehostamiseksi tai korostamiseksi.
 8. Nämä kolme erilaista väriä kutsutaan kaltevuusväreiksi, kategorioiksi väreiksi ja erilaisiksi väreiksi.
 9. Yritä aina välttää useita laskentataulukoita, jos käytettävissä olevat tiedot voidaan välittää yhdellä taulukolla.
 10. Sillä on kolmen tyyppisiä perusnavigointeja, joita kutsutaan Select, Menu ja Hover.
 11. Näitä lisänavigointeja voidaan käyttää navigoimaan käyttäjiä näyttämään muita tietoja.
 12. Tarkista aina vertailtavat arvot tarkasti tietojen visualisoinnin aikana.

Esimerkkejä Tableau-kojelaudan suunnittelusta

Tietojen analysoinnin ja yritystietojen alalla on erilaisia ​​sovelluksia, kun kyseessä on taulukko-työkalu, ja alla on esimerkkejä työkalusovelluksesta:

1. Tableau-kojelaudan suunnitteluprosessin eri vaiheet ovat seuraavat:

 1. Luo yhteys tietolähteeseen.
 2. Valmista tiedot analyysiä varten.
 3. Luo näkymiä.
 4. Rakenna näkymät.
 5. Luo suodattimet.
 6. Analysoi ja päivitä.
 7. Tietojen kartoittaminen visualisointia varten.
 8. Visualisoi tiedot hallintapaneelissa.

Yllä olevaa prosessia noudatetaan aina melkein jokaisessa Tableau-kojelaudan suunnitteluprosessissa, joka on eräänlainen yleistetty prosessi, jota on noudatettava onnistuneen datanalyysin suorittamiseksi.

2. Tableau-kojelaudan suunnittelutyökalun eri sovellukset ovat:

 1. Sillä on reaaliaikainen data-analytiikka kyky käsitellä ja analysoida tietoja.
 2. Siinä on suurempia datan visualisointiominaisuuksia, jotka tarjoavat järjestämättömän datan järjestämättömästä tiedosta ymmärtämällä syvällisesti suuntauksia.
 3. Siinä on dynaamiset tietokomponentit dynaamisen datan visualisoimiseksi reaaliaikaisissa sovelluksissa.
 4. Se on helpompaa käyttää, jota voivat käyttää ihmiset, joilla ei ole tarpeeksi koodaustaitoja.
 5. Se on loistava työkalu raporttien luomiseen ja esittämiseen.

johtopäätös

Koska yritystiedon ja data-analytiikan alalla on erilaisia ​​ja useita sovellusalueita, Tableau-kaltaisten tietojen visualisointityökalujen keskimääräinen käyttöaste on ollut suosituimmissa, joissa Tableau-ohjelmasta on tullut merkittävä. Tämä muistuttaa selvästi Tableau-työkalun hyödyntämistä datan visualisointivirrassa, jossa on enemmän työkaluja nykyisen digitaalisen data-alan nykyisillä markkinoilla. Tiedonsiirtosovelluksia on lukuisia, mukaan lukien erilaiset kolmannen osapuolen työkalut tietojen käsittelyyn ja raportointiin, joissa on useita toimintoja tietolähteiden käsittelemiseksi. Tableau-työkalulla on laajoja sovelluksia dataanalytiikassa ja datan visualisoinnissa, mikä hyödyntää dynaamisesti tiedonkäsittelyä ja redundanssia.

Jatkuvasti kasvavat asiakkaiden liiketoimintavaatimukset tarvitsevat ohjelmistotyökaluja, kuten taulukon, suurten asiakastietojen hallitsemiseksi ja käsittelemiseksi turvallisesti. Taulukkotyökalu on yksi parhaimmista datan visualisointi- ja yritystiedusteluvälineistä, joita nykyisillä markkinoilla on saatavana erittäin monimutkaisten liiketoimintaratkaisujen toimittamiseen lyhyemmässä ajassa helposti ja vaivatta hallita tietoja, joilla on useita muunnostoimintoja. Asiakkaan tietojenkäsittelyyn liittyviä toimia hoidetaan myös taulukko-työkalulla, koska kokonainen asiakaskunta ja vaatimukset ovat kasvaneet, jotta saataisiin ihanteellinen ratkaisu useimmille arvoyrityksille, joilla on paljon innovaatioita.

Suositellut artikkelit

Tämä on ollut opas Tableau-hallintapaneelin suunnitteluun. Tässä keskustellaan Tableau-hallintapaneelin suunnittelun selityksistä prosessilla ja esimerkillä, jotta ymmärrämme tätä aihetta paremmin. Voit myös katsoa joitain hyödyllisiä artikkeleita saadaksesi lisätietoja: -

 1. Taulukko: Kuinka luoda sarja
 2. Tableaun käyttötavat - sinun on kokeiltava
 3. Splunkin ja Tableaun erot
 4. .Varat Excel ja Tableau
 5. Sijoitustoiminto taulukossa

Luokka: