Mikä on Google Analytics -vaihtoehdot?

Seuraava artikkeli antaa yleiskuvan Google Analytics -vaihtoehdoista. Google-analytiikka ei ole muuta kuin verkkosivustoanalysaattorityökalua, jota monet organisaatiot käyttävät saadakseen tietoa sivustostaan. Jos suoritat mainontatoimenpiteitä, kuten haku- tai sosiaalisen median mainoksia, on yleisintä, että asiakkaasi vierailevat verkkosivustolla matkalla.

Google tarjoaa sen verkkosivustojen liikenteen seuraamiseen. Se antaa tietoja käyttäjien käyntien määrästä sivustoa kohti, kuinka verkkosivusto toimii? kuinka paljon aikaa viettää käyttäjä tietyllä sivustolla, kuinka nopeasti käyttäjä poistuu sivustoista jne.

Kuinka se toimii?

Toisin sanoen Google Analytics voi sisältää useita rivejä sivustosi seurantakoodiin. Kun he vierailevat sivustossasi, koodi tallentaa käyttäjien aktiviteetit ja kaikkien näiden käyttäjien ominaisuudet (kuten ikä, sukupuoli, kiinnostuksen kohteet). Kun käyttäjä poistuu verkkosivustoiltasi, sen jälkeen käyttäjärekisterit lähetetään Google Analyticsiin.

Google Analyticsilla on ensisijaisesti neljä tasoa:

  1. Käyttäjätason
  2. Istunnon taso
  3. Sivun katselutaso
  4. Tapahtuman taso

Monet organisaatiot käyttävät tätä työkalua sivustonsa analysointiin ja verkkosivustojen liikenteen seuraamiseen. Vahvien komponenttiensa ja käyttöliittymänsä vuoksi se on suosittu työkalu, mutta organisaatiot valitsevat vaihtoehtoja Google-analytiikalle organisaation vaatimusten perusteella. Google-analytiikka ei ole vain yksi, mutta markkinoilla on myös useita työkaluja, kuten Google-analytiikka. Organisaation verkkosivuilla tapahtuvan liikenteen seuraamiseksi ja ilmoittamiseksi käytetään erilaisia ​​työkaluja ja ohjelmistoja. Tässä artikkelissa näemme nämä vaihtoehdot Google-analytiikalle.

Luettelo Google Analytics -vaihtoehdoista

Alla on luettelo Google Analytics -vaihtoehdoista.

1. SE-sijoitus
2. Mainitse
3. Canecto
4. Johtaja
5. Osumia
6. GoSquared
7. Vierailija-analyysi
8. Piwik
9. Woopra
10. Napsauttava
11. Sekoituspaneeli

Selitetään yksityiskohtaisesti yllä olevista aiheista:

1. SE-sijoitus

SE Ranking on poikkeuksellisen vahva työkalu, joka tarjoaa kattavan verkkosivustoanalyysin. Selvitä kuka vierailee sivustossasi ja mistä liikenne tulee. Heillä on myös useita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten mukautettuja raportteja, verkkosijoitus- ja liikenteenseuranta-anturit, datan syvyys, Google Analyticsin sisällyttäminen, kilpailukykyinen skannaus, sosiaalinen media, maksetut web-analytiikkaratkaisut ja myös käänteiset linkit. Tämän työkalun avulla voit luoda parempia verkkosivustoja ja antaa asiakkaillesi tietopisteitä omilla verkkosivustoillaan. Sillä on myös erittäin sujuva ja yksinkertaistettu käyttöliittymä, joka yksinkertaistaa tiedon ymmärtämistä.

2. Mainitse

Maininta on loistava mediaseurantatyökalu, joka näyttää nopeasti myönteiset ja kielteiset lausunnot brändistäsi ja kilpailijoistasi, ja antaa sinulle perusteellisen arvioinnin kilpailijoistasi ja osoittaa vakavia ongelmia viestinnässä. Tämän työkalun avulla tuotemerkin yksityiskohtainen älykkyys ja vaikuttavat raportit voivat jakaa tulokset helposti asiakkaiden ja kollegoiden kanssa.

3. Canecto

Se analysoi verkkosivustoa ja antaa analyysiraportin pdf-muodossa, joka lähetetään suoraan verkkosivuston viralliseen postiin. Se automatisoi analysointiprosessin ja säästää organisaation aikaa. Raportin perusteella se antaa automaattisen ehdotuksen laadun parantamiseksi ja liikenteen lisäämiseksi. Se antaa ideoita saada lisää käyttäjiä.

4. Johtaja

Leadfeeder on toinen google-analytiikan vaihtoehto. Se näyttää yrityksillesi käyvien yritysten määrän sivustoltasi lähteiden avulla, ts. Joiden kautta ne ovat tulleet, sekä osoittavat, mitkä verkkosivustosi sivut käyvät, kuinka monta kertaa he viettävät tietyllä sivulla jne.

Se sopii hyvin yrityksille ja yrityksille. Lyijysyöttölaitteen käytön haittana on, että se seuraa vain yrityksiä, joten lyijysyöttölaitteiden käytön kannalta organisaation on käytettävä LinkedInin kaltaisia ​​sivustoja seuraamaan muita sivustojaan vierailevia yrityksiä.

5. Osumia

Toinen vaihtoehto google-analytiikalle on osumia. Sitä käyttävät monet organisaatiot, koska se antaa tietoa live-chatista. napsauta sivua jne.

Ja se antaa useita napsautuksia sivua kohden, mikä auttaa organisaatioita analysoimaan sivunsa laatua. Muuten kuin se, se tarjoaa myös tietoja sivustoja käyvien käyttäjien lukumäärästä, uusien käyttäjien määrästä kuukaudessa, päivittäisestä liikenteestä jne. Se tarjoaa kaikki tiedot, jotka Google Analytics tarjoaa.

6. GoSquared

GoSquared on yksi parhaista verkkosivustojen analysaattoreista, joka antaa tietoa verkkosivustojen toiminnasta ja ideoista liikenteen lisäämiseksi. se antaa reaaliaikaista tietoa, kuten paikalla olevien käyttäjien lukumäärän nykyhetkellä, kuinka monta aikaa he ovat viettäneet jne

Se tarjoaa kojetaulun käyttäjille, jotta he voivat tarkastella tietojaan ja auttaa organisaatiota seuraamaan parannuksia, jotka heidän on tehtävä verkkosivustojen liikenteen lisäämiseksi.

7. Vierailija-analyysi

Vierailija-analyysi auttaa organisaatiota analysoimaan sivustonsa tehokkaasti. Tämä työkalu antaa yksinkertaisen yleiskatsauksen verkkosivustosi liikenteestä. Kävijäanalytiikka ei anna paljon lisätietoja perusteellisesti, vaan antaa yksinkertaisen yleiskuvan.

8. Piwik

Piwik on toinen erinomainen vaihtoehto, jolla on monia erilaisia ​​toimintoja ja ratkaisuja, vaikka sen asentaminen ei olisi helppoa. Sinun on asennettava ohjelmisto palvelimellesi, jos käytät maksettua versiota. Siksi tarvitaan vähän teknistä asiantuntemusta. Auttaakseen ongelmien ilmetessä yritys on käytettävissä ja tiimi reagoi järjestelmävirheisiin ja pyrkii ratkaisemaan ne.

9. Woopra

Woopra on viime aikoina tehnyt useita muutoksia. Kyse on käyttäytymisen ymmärtämisestä ja asiaankuuluvien mittareiden saamisesta sen sijaan, että tapahtuisi. Woopra on myös edistynyt segmentointi. Woopra-käyttäjän käyttäytymisprofiili jokaiselle vierailijalle ja asiakkaalle, koska sen avulla näet itsellesi ja yrityksellesi välttämättömät tiedot. Voimme käyttää tätä tietokoneellamme ja myös mobiililaitteissa. Se tukee myös CRM-ominaisuuksia.

10. Napsauttava

Jotta järjestelmästä tehdään erittäin suoraviivainen ja helppokäyttöinen, tässä on jotain sanottavaa. Yksi tärkeimmistä ongelmista, joita minulla on Google Analyticsissa, on se, että se ei ole niin helppoa liikkua käyttöliittymässä. Clicky on erittäin helppo navigoida eikä järjestelmä käytä mitään salakomponentteja, se on helppo katsella matkapuhelimelta. Clickyllä ​​on mukautettu seuranta ja myös reaaliaikainen analyysi

11. Sekoituspaneeli

Mixpanel tarkoittaa analytiikkaa. Tämä alusta keskittyy tapahtumiin eikä sivunäkymiin - mikä on merkittävä ero, koska sivunäkymä ei oikeastaan ​​kerro meille paljon. Tapahtumapohjaista seurantaa harjoitetaan Mixpanelissa, joka on erilainen kuin Google Analytics -sivunäkymämalli.

Se lähettää ilmoituksia mobiili- ja verkko-asiakkaille ryhmässä tai erikseen. Se tarjoaa käyttäjäkeskeisen seurannan ja ihmisten verkkokäyttäytymisen.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Google Analytics -vaihtoehtoihin. Tässä keskustellaan käsitteestä, erityyppisistä vaihtoehdoista Googlessa ja sen toiminnasta. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme saadaksesi lisätietoja -

  1. Wireshark-vaihtoehdot
  2. Google Analyticsin haastattelukysymykset
  3. Vaihtoehdot Azurelle
  4. Google Analytics -laajennus
  5. Kuinka käyttää Google Analyticsia?
  6. Mikä on käänteinen linkki SEO: ssa?