Liitä pikakuvake Exceliin (sisällysluettelo)

  • Liitä pikakuvakevaihtoehto Exceliin
  • Esimerkkejä Liitä pikakuvakkeista Excelissä

Liitä pikakuvakevaihtoehto Exceliin

Se on yksi yleisimmin käytettyjä tehtäviä Excelissä, ts. Tietojen kopioiminen ja liittäminen Exceliin, mikä on erittäin helppo toimenpide pikanäppäimellä. Solun kopioinnin pikakuvake on Ctrl + C ja liittämiseen on Ctrl + V.

Excelin HOME- valikon työkalurivillä näet Leikepöytä-komentojen ryhmän, joka sisältää kopiointi- ja liittämisasetukset. Jälleen liitäntävaihtoehtojen alla voit tarkkailla erityyppisiä liitäntäparametreja.

Voit liittää minkä tahansa tyyppisiä tietoja. Tiedot voivat olla numeroita tai tekstejä tai erikoismerkkejä. Excelissä sinulla on excel paste -ominaisuus, jolla voit liittää vain tietyn määrän, kuten arvon, muodon, kaavan ja kommentit. Solun ominaisuus on muotoilu, joka voi olla desimaalipilkku tai edeltävä dollarimerkki ja solutyylien soveltamisessa. Muoto tarkoittaa, että se voi olla taustaväri, fontin väri, reunat.

Kun kopioit tietoja yhdestä solusta ja yrität liittää toiseen soluun, erilaiset liitäntävaihtoehdot näkyvät liitä erityinen -kohdassa, jos valitset sen. Paste Special tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja. Paste Special on yhdyskäytävä monille tehokkaille toiminnoille, joka sisältää liitäntäarvot, jota käytetään yleisesti päivittäin. Kun olet kopioinut datan ja painat ALT + E + S, eri liitä erityinen vaihtoehto tulee näkyviin.

Voit käyttää alla mainittuja liitäntäpikanäppäimiä, kun kopioit tietoja leikepöydältä tai solusta yhdessä ALT + H + V + -merkinnän alla mainitun näppäimen A-X kanssa eri liitäntävaihtoehtoihin.

Kun painat Alt + H + V, erilaiset liitäntäasetukset tulevat näkyviin kuten alla.

Määritelmä Liitä pikakuvakevaihtoehto Excelissä

Se on liitäntätyökalu, joka tarjoaa laajan valikoiman liittää vain kopioitujen solujen tietyt elementit.

Kuinka käyttää erilaisia ​​liitäntäpikavalintoja Excelissä

Katsotaanpa tärkeitä liitäntävaihtoehtoja excel-ohjelmassa annettujen esimerkkien kautta.

Esimerkkejä Liitä pikakuvakkeista Excelissä

Esimerkki # 1

Kuinka liittää vain arvot tai Kuinka korvata kaavat laskettuilla arvoilla liittämällä.

Täällä tällä vaihtoehdolla voin kopioida kaavavetoisia tietoja ja liittää vain lasketut arvot samoihin tai eri soluihin. Seuraava menettely esitetään.

Yllä olevassa esimerkissä minulla on yhteenvetoraportti neljännesvuosittaisista myyntitiedoista, useita välisumman toimintoja käytetään.

Solussa, D18, D19 ja D20, SUBTOTAL-toimintoa käytetään

Kun napsautat solua D18, D19 ja D20, voit tarkkailla kaavapalkissa käytettyä kaavaa, ts. D18-solu sisältää välisumman funktiota. Täällä en halua tämän näkyvän, haluan lasketun arvon näkyvän välisumman funktion sijasta .

Tätä taulukkoa, joka sisältää SUBTOTAL-funktiotietoja, ei voida lähettää asiakkaalle sellaisena kuin se on (kaava, joka sisältää D18, D19 ja D20)

Nyt näille soluille minun on korvattava nämä SUBTOTAL-funktio tai kaavat laskettuihin arvoihin, liittämällä erikoisvaihtoehto.

Seuraavat vaiheet näytetään korvaamaan nämä kaavat laskettuihin arvoihin (vain liitäntäarvot)

Valitse solu, joka sisältää SUBTOTAL-kaavoja, ts. D18, D19 ja D20, ja kopioi ne painamalla Ctrl + C.

Valitse kohdesolualue, josta sinun on kopioitava tämä koko taulukkotieto.

Nyt minulla on kaksi vaihtoehtoa.

1 ) Oletetaan, että jos en halua säilyttää kaavoja, voin valita saman tietoalueen, jonka juuri kopioin (solut, joilla on kaavat) ja käyttää liitäntäarvoja vain siinä solualueessa

tai

2 ) Valitse toinen alue, josta voin kopioida sen ja soveltaa liitäntäarvoja.

Aion käyttää toista vaihtoehtoa, jossa kopioin koko taulukon ja liitän soluun H7.

Kopioi nyt solut, jotka sisältävät vain kaavoja, ts. J18, J19 ja J20

Nyt minun on korvattava nämä kaavat laskettuilla arvoilla liittämällä

Voit tehdä sen kahdella tavalla, ts

1 ) Kopioi painamalla Ctrl + C ja liitä arvot ALT + H + V + V

Tai

2 ) Kun olet kopioinut kaavan sisältävän solun, paina Alt + H + V, alla näkyvät erilaiset liitäntävaihtoehdot, jotka ilmestyvät leikepöydän liitäntäpudotusvalikkoon. Valitse siinä V

Nyt voit tarkkailla kaavoja soluissa J18, J19 ja J20, korvattuina laskennallisilla arvoilla

Esimerkki 2

Kuinka liittää solujen kommentit vain tekstisolusta, joka sisältää kommentteja

Seuraavassa esimerkissä minulla on työntekijäluokitussarake, joka sisältää arvosanat sekä soluihin liittyvät kommentit. Oletetaan, että haluan kopioida vain solujen kommentit sivuuttamatta solun arvot toiseen soluun tai samaan soluun.

Nyt minun on korvattava tekstiä sisältävä M9-solu kommentilla kommentteihin vain sivuuttamalla toisen solun (“ 09” -solun) teksti liittämällä.

Voit tehdä sen kahdella tavalla, ts

1 ) Paina Ctrl + C kopioidaksesi & ALT + H + V + S + C & Enter -näppäin vain liittääksesi kommentit (Liitä vain kommenttien pikanäppäin kaavatietoihin)

Tai

2 ) Kun olet kopioinut kaavan sisältävän solun, paina Alt + E + S, liitä erityinen valintaikkuna tulee näkyviin, jolloin valitse kommentit ja paina enter-näppäintä.

Nyt voit seurata kommenttia vain solussa “ O9”

Muistettavissa Liitä pikakuvake -vaihtoehto Excelissä

  • Joskus Liitä erityistä ei näy koti-välilehdessä tai se ei toimi. Se voi johtua joko siitä, että ulkopuoliset lisäosat häiritsevät liittämistä, tai se on poistettu käytöstä.
  • Voit ottaa sen käyttöön valitsemalla excel-vaihtoehdon ja tarkistamalla kaikki leikatut, kopioivat ja liittävät ruudut etukäteen.

Voit ladata tämän Liitä pikakuvakkeen Excel -mallin täältä - Pastaa pikakuvakkeen Excel-mallin

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Liitä pikakuvakevaihtoehto Exceliin. Tässä keskustellaan Excelin Liitä pikakuvake -vaihtoehdosta ja siitä, kuinka käyttää Liitä pikakuvaketta -vaihtoehtoa Excelissä, sekä käytännön esimerkkejä ja ladattavaa Excel-mallia. Voit myös käydä läpi muiden ehdottamiemme artikkeleidemme -

  1. Mikä on automaattinen muotoilu Excelissä?
  2. Kuinka käyttää Excel CAGR Formulaa?
  3. Opas AGGREGATE-toiminnasta Excelissä
  4. Esimerkkejä Excelin vierityspalkista

Luokka: