Tehokas esittelytaitojen koulutus - Johdanto

Oletko havainnut, kuinka koko elämämme on yksi iso dramaattinen esitys maailmalle?

Muutumme jatkuvasti esitelläksesi itsemme paremmin, joten näytämme paremmalta, ajattelemme paremmin, toimimme paremmin, teemme paremmin, valitsemme paremmin, elämme paremmin ja viimeinkin muutumme itseämme paljon paremmiksi. Se on yksi helvetin tapa henkilökohtaiseen laajentumiseen!

Tämä ei ole koskaan todellista kuin yritysesittelyssä. Ammattimaiset esitykset ovat pieni välähdys suuremmasta jaksosta. Ne tarjoavat meille upeita mahdollisuuksia esitellä paras jalka eteenpäin elävälle yleisölle.

Julkinen puhuminen kuuluu kuitenkin ammattilaisten kärsimien suurimpiin pelkoihin.

 • Olen luonnollisesti ujo!
 • Olen tylsä ​​ihminen!
 • En ole niin hyvä kuin tämä henkilö tai tuo henkilö!
 • Ihmiset nauravat minulle!
 • Entä jos jumiin tai unohdan linjani?
 • Entä jos (väriseminen) epäonnistuu?

Jos olet yksi tästä joukosta, meillä on hyviä uutisia sinulle.

Kehitä esittelytaitojen koulutusta entistä tehokkaammin

Esittelytaitojen koulutus on taitoja, jotka voidaan hioa missä tahansa yksilössä. Joten heitä pois angst ja pelkosi, coz tässä esittelytaitojen koulutusviestissä, hahmottelemme 10 tapaa, joilla varmistetaan, että voit tehdä voimakkaan juontajan teistä!

 1. Pysy aitona. Pysy itsesi

Kuvalähde: pixabay.com

Jos on yksi syy siihen, että näemme ihmisten epäonnistuneen esitystaitonsa koulutuksessa riittävästä valmistelusta huolimatta, se johtuu siitä, että he * ajattelevat * heidän tulevan joku muu yleisön edessä: luonnollisesti leikkisät ihmiset teeskentelevät olevansa vakavia, varautuneet (väärennetyt) ihmiset nauravat paljon, ja yksinkertaiset ihmiset yhtäkkiä monimutkaistuvat. Tuloksena on kiistaton katastrofi!

Vakuutamme sinulle ensin: loistavan esitystaitokoulutuksen kehittäminen EI edellytä sinun muuttamista kuka olet sisällä. Esimerkiksi, jos olet luonnostaan ​​hiljainen henkilö, sinun ei odoteta tulevan liekkistäväksi ekstravertiksi yön yli. Myös hiljaisilla ihmisillä on ystäviä ja he voivat ilmaista itseään tehokkaasti. Itse asiassa heidän kommunikointi on ehkä tehokkaampaa kuin mieletön chatterbox!

Sinulla on oikeus olla itsesi, vain se, että esität tietoisesti muille parhaan itsesi.

Tämä alkaa heittämällä pois kaikki mielettömät ajatukset, jotka uskot, jotka vievät irti parhaimmasta itsestäsi. Nämä ajatukset syntyvät yleensä vertailusta:

 • En ole niin ilmeikäs kuin tämä henkilö. (Joten esityksessäsi on vähemmän draamaa. Big deal!)
 • Ihmiset eivät naura vitseihini kuin he tekevät tuolle henkilölle. (Se ei ole totta, sinun tarvitsee vain Google-hauskempia vitsejä!)
 • Olen lyhyt, joten ihmiset eivät näe minua. (Sanotko, että ihmiset eivät näe sinua seisovan istuessasi? Jos näin on, sinun on vain käytettävä kukoistavaa ääntäsi tavoittaaksesi ihmisiä, tai ehkä käyttää pitkää jakkaraa istuakseen. Lisää hyvää draamaa!) J)

Kuten näette, vakaan esitystaitokoulutuksen rakentaminen edellyttää, että luopuu * väärästä * asenteesta ja ideoista.

Kun käsittelet muita tässä esitettyjä vinkkejä, huomaat, että voit aina tehdä jotain parempaa, vaikka pysytkin uskollisena itsellesi.

 1. Ilmaise intohimoasi

Intohimo on se erityinen ainesosa, joka lisää valtavan määrän kiinnostusta esitykseesi. Usko, että intohimo tuo mukanaan 3 mahtavaa E: tä, innostusta, jännitystä ja energiaa!

Toisaalta, jos yrität yhdistää intohimoasi esitystaitosi koulutukseen, kysy itseltäsi, mikä laukaisee 3 E: n sinulle.

 • Mikä antaa sinulle potkun ja innostuu?
 • Kuinka voit käyttää tätä esityksessäsi ja levittää innostumistasi?
 • Kuinka voit tulvata yleisösi tehokkaalla annoksella korkeaa energiaa?

Tämä puolestaan ​​johtaa intohimoosi.

Toisinaan saatamme tuntea itsensä kompromissiksi esitelläksesi aiheen, joka ei ole linjassa intohimomme kanssa. Tässä on avoin salaisuus: mahtava esittelytaitojen koulutus on kaiken hyödyntämistä kaikesta esitysmahdollisuudesta.

Jopa tilanteissa, joissa et tunne yhteyttä aiheeseen tai yleisöön, tai jos ajoitus on väärä, voit silti löytää jotain intohimoiseksi. Ehkä voit käyttää tätä tilaisuutena kiristää esitystaitosi tärkeyttä tai kohdella tätä tilaisuutena oppia jotain erilaista tai luoda vaihe näytteille huumoria tai yrittää saada vastauksia muilta. Vain jotain, mitä tahansa, mukavaa, jos et ole intohimoinen omaan esitystaitosi koulutukseen, et voi odottaa muiden jakavan mielellään!

Joten pistä puheesi valtavalla intohimolla. Huomaat, että tämä luonnollisesti johtaa siihen, että lisäät mielenkiintoisia elementtejä esitykseesi. Ja se on avain yleisön osallistumisen (ja rock-solid-esitystaitojen koulutuksen) kehittämiseen.

 1. Valmistaudu täydellisyyteen

Sinun on yllättynyt tietäessäsi, että suurimmista toimitetuista esityksistä ei tueta pelkästään esitystaitojen tärkeyttä, vaan jatkuvaa valmistelua.

Elämme tullaksesi paremmiksi. Joten jokaisella uudella valmisteluistunnolla paranee. Hei, se on pelin sääntö!

Annan teille tässä esimerkin. Kun valmistelet materiaalia ensimmäistä kertaa istuntoa varten, huomaat todennäköisesti, että sinulla ei ole sitä kunnolla tai edes sinulla kaikki yhdessä. Mutta kun jatkat materiaalin työstämistä, hajallaan olevat kappaleet alkavat sovittua yhteen.

Sama on esitystaitosi koulutuksella.

Ensimmäisen kerran kun kuulet / näet itsesi läsnä, saatat joko räikeän toimitussi hämmentää tai hätkähdyttää kuinka tyylikkäästi kuulostaa. Joko niin, älä lopeta siihen. Älä ota itseäsi itsestäänselvyytenä.

Jatka valmistelua väsymättä etsimättä "The End". Tulet saavuttamaan täydellisyyden.

 1. Harjoittele ja harjoita vielä muuta

Tämä eroaa hiukan valmistelusta. Harjoituksella esität viimeisen kiillotetun näytöksesi ennen elävää, mutta ”pilkkaavaa” yleisöä.

Suosittelemme, että esiintyvät seuraavan pilkkayleisön kanssa saadaksesi parhaan hyödyn harjoituksesta:

 • Itse itsellesi, peilin edessä.

Olet kriittisin kriitikkasi. Kun harjoitat peilin edessä, se heijastaa vakaumustasi. Tämä puolestaan ​​auttaa sinua ymmärtämään, mitä säätää vahvistaaksesi vakaumustasi. Tämä on avain pysyäksesi luottavaisena ja vakuuttavana ulkoisen yleisön edessä.

 • Läheisten ystävien tai perheen sulkeminen.

Tiesitkö, että ihmisten on haastavampaa esitellä tunnetuille ihmisille kuin valmistaa vieraita? Me välitämme enemmän heidän (koetusta) arvostuksestaan, välitämme heistä. Jos pystyt esittämään mukavasti tuttuillesi ihmisille, olet suorittanut happokokeen kirjaimellisesti. Se on loistava tapa vahvistaa esitystaitojasi yrityksille.

 • Lavalle, jossa esität.

Käsittele tätä "mekkoharjoitteluna", jossa saat mahdollisuuden selvittää sen huoneen dynamiikka, jossa lopulta esiintyy. Tämä auttaa sinua säätämään liikkumisen määrää esityksen aikana, miellyttävän asenteesi ja parhaan tavan käyttää kaikkia lavan tarjoamia rekvisiitta.

Muista lopuksi: harjoitusten tarkoitus on, että havaitset mahdollisia parannuksia esitykseesi, sillä kaikki on todellakin parantumassa joka hetki. Joten älä ole pettynyt, jos harjoituksesi ei osoittautu täydelliseksi. Mahtava esitystaitokoulutuksen rakentaminen on toistuva sykli, eikä pieni ponnistus mene hukkaan.

 1. Jätä tilaa spontaanisuudelle

Yrityksessä on sellainen asia kuin ”yliharjoitettu” esitystaito. Tässä ei tarkoiteta sitä, että olet valmistellut liikaa, vaan että et ole jättänyt tilaa spontaanisuudelle liiketoiminnan esitystaitoissa.

Kaikesta valmistelutaidoista huolimatta on aina yksi yllätys tai kaksi. Usko meihin, kun sanomme, että tämä on hyvä asia tapahtua esityksellesi.

Jos sinusta voi tulla mukava, voit:

 • Tule mukavaksi tietämättä kaikkea.
 • Opi improvisoimaan jalkojasi, kun ne asetetaan paikalleen. Ilman paniikkia.
 • Löydä tapoja houkutella yleisöä tarjoamaan vastauksia ja lisäämään osallistumista.

Yhdessä ne voivat tarjota keinoja kuohuviinien spontaanisuudellesi paistaa heittää. Spontaanisuuden kipinä vie esitystaitosi eri tasolle yhdessä. Suosittelemme, että annat tämän tapahtua.

 1. Sekoita asiat

Kuvalähde: pixabay.com

On vain yksi taattu kaava, jolla suurilla esittäjillä on menestys: ei ole ”asetettu” kaavaa.

Paras tapa käsitellä esitystaitokoulutusta on käsitellä jokainen toimitus uutena oppimiskokemuksena . Jos esimerkiksi Q&A-istunnon käyttäminen esitystaitosi lopussa on toiminut sinulle aiemmin, älä oleta automaattisesti, että tämä on ainoa tapa menestyä tulevaisuudessa. Ehkä hauska tietokilpailu toimii paremmin seuraavalle yleisöllesi. Tai voit käyttää rockmusiikin lisäyksiä houkuttelemaan nuorempaa yleisöä ja tehokkaita visioita ammattimaiselle yleisölle.

Valmistaudu kokeilemaan ja sekoittamaan asioita saadaksesi haluamasi tulokset. Antakaa esitystaitojen tärkeys tukemaan vankkaa monimuotoisuutta.

 1. Osallistu omaan esitykseesi

Otetaanpa askel taaksepäin täällä ja kuvitellaan, että olemme yleisö. Otetaan vielä yksi askel taaksepäin toiseen aikaan, kun joku muu esitteli mahdollisesti mielenkiintoisen aiheen. MUTTA puhuja puhui seinälle vaihtaessaan sokeasti dioja toisensa jälkeen. Ehkä hän ei edes odottanut tarkistaakseen, oliko yleisöllä lopetettu lukeminen dia, vai mikä pahempaa, sillä oli kysymyksiä.

Ei hauskaa, eikö totta?

Älä tee samaa virhettä esitystaitosi koulutuksessa.

Hyvä puhuja osallistuu aktiivisesti omaan esitykseensä. Tämä tarkoittaa, että he:

 • Älä ota heidän yleisöään itsestäänselvyytenä. He ovat tietoisesti yhteydessä ja sitoutuneet yleisöön. (Ei vain yleisöllä voi olla kysymyksiä sinulle; sinulla voi olla kysymyksiä myös heille!)
 • Kuuntele aktiivisesti yleisöä. Onko heillä kysymyksiä? Onko vauhti liian nopea? Liian kevyt? Liian paljon? He myös kuuntelevat aktiivisesti itseään, kuten yleisö.
 • Pysy varma ja mukava, kun he huomaavat (ehkä varsin töykeä esityksen aikana ), etteivät tiedä jotain. He käsittelevät sitä mahdollisuutena laajentaa osaamistaan ​​ja esitystaitojaan liiketoiminnassa.
 • Salli "suunnitellut" häiriötekijät. Kukaan ei halua osallistua yksitoikkoiseen istuntoon riippumatta siitä, kuinka intensiivinen tai tärkeä aihe on. Jos et esittele viihdettä istunnossasi, yleisö löytää oman viihdeensä, ehkä sinun kustannuksellasi! Paras tasapainottaa intensiiviset istunnosi hauskojen elementtien kanssa.
 1. Panssaroi itsesi oikealla kehon kielellä ja asenteella

Kuten kuka tahansa kehon kielen asiantuntija kertoo sinulle, kommunikoimme enemmän ei-sanallisten signaalien avulla eleiden kautta kuin puheen kautta. Siksi jokaisella hyvällä esiintyjällä on järkeä investoida itse kehon kielen taitojen oppimiseen. Loppujen lopuksi et halua pysyä tahattomasti aggressiivisessa asennossa puhuessasi kaunopuheisesti aiheesta " Kuinka saada ystäviä helposti ?"

Positiivisen kehon kielen avulla (ja niihin sisältyy erittäin yksinkertaisia ​​temppuja, kuten silmäyhteyden ylläpitäminen, uhkaamattoman asennon omaksuminen, hymyileminen usein jne.), Mitä puhut ja kuinka toimit johdonmukaisesti linjataksesi lähettääksesi voimakkaan, johdonmukaisen viestin .

Parempi olisi vielä sisällyttää oikea asenne esitystyökalupakkiisi. Itse asiassa melkein kaikki alitajuiset eleet johtuvat asenteestamme. Jos olemme ahdistuneita, matkustamme todennäköisesti kehon kielen eleitä, kuten suljetut aseet, ojennetut hartiat jne., Jotka heijastavat ahdistustamme.

Tässä 2 parasta ominaisuutta, jotka yleisö on aina tervetullut, ovat avoimuus ja itseluottamus . Yhdessä! Jos osoitat avoimuutesi ilman itseluottamusta, yleisö todennäköisesti löytää sinut alivalmistetuksi. Ja jos näytät itseluottavalta ilman avoimuutta, saatat kohdata ylimielisen. Joten panssaroi esitystaitosi kouluttamalla oikeat kehon kielet ja asennepiirteet. Yhdessä he tukevat sinua jatkuvasti palkitsemaan voittajan!

Kuvalähde: pixabay.com
 1. Tunnista yleisösi

Tiedätkö, mikä on julkisen puhumisen "uhkaavin pelko"? Pelko siitä, että yleisösi arvioi. Se on jopa suurempi kuin epäonnistumisen pelko.

Meillä on taipumus ajatella, että yleisö tuomitsee meidät jatkuvasti ja odottaa meidän erehtyvän ja epäonnistuvan. Mutta se ei yksinkertaisesti ole totta!

Melkein kukaan ei nautti huonosta esityksestä. Joten jo ennen aloittamista, suuri osa yleisöstä haluaa sinun menestyvän. He juurtuvat sinulle. He ovat kanssasi. He ovat sinun puolellasi.

Jos muistat tämän jatkuvasti esitystaitoharjoituksen aikana, luonnollinen itsesi kulkee helposti läpi ja tekee istunnosta merkittävän menestyksen. Hyvä esittelytaitojen koulutus tarkoittaa myös luonnollisen itsensä loistamista.

Tämän jälkeen suosittelemme toistuvasti, että et koskaan pidä yleisöäsi itsestäänselvyytenä.

Kun aloitat esityksen, ota muutama minuutti ymmärtää heidän kiinnostuksensa ja mukavuustaso aiheesi kanssa. Älä siis epäröi tehdä pieniä muutoksia tien päällä, jotta istunto sopii hyvin yleisöllesi. He arvostavat sinua paremmin siitä.

 1. Älä ota itseäsi liian vakavasti

Suuri osa havaituista epäonnistumisista johtuu siitä, että otamme itseämme liian vakavasti. Tuomitsemme ja kritisoimme itseämme ja uskomme, että ellemme pelasta r, tämä ja tämä, esittelymme ei ole menestys.

Jos olet tosissasi pakkaamasta kiistatta vankkaan esitystaito-koulutukseen, se on yksi asenne häikäilemättä heittää ikkunasta!

Pudota arviointisi siitä, miltä "hyvä" tai "onnistunut" esitys näyttää! Jos olet kestänyt esityksen loppuun (ilman hajoamista) ja olet sitoutunut yleisöön, esitys onnistuu. Esitystaitosi koulutus on rullannut. Sinä olet menestys!

Mutta tietysti on aina seuraava mahdollisuus tehdä vielä paremmin .

Tämän totuuden tunnustaminen voi vähentää dramaattisesti paineita, jotka johtuvat negatiivisista, itsensä aiheuttamista tuomioista.

Loppuvaiheessa - esitystaitot

Tämä viesti on tarkoitus vahvistaa esitystaitojasi ja tehdä voittavasta esittelijästä sinusta. Älä ota sitä sydämeen, jos et saa sitä hyvin ensimmäisestä istunnostasi. Juuri niin kauan kuin et luopu minkään havaitun epäonnistumisen jälkeen, olet matkalla kohti mahtavaa tehokasta juontajaa!

Jätämme sinulle yhden viime hetken vinkkiä, jotta saat sen aina oikein. Tämä on yksi temppu, jota voit käyttää milloin tahansa, kun huomaat juuttunut, paniikkinen, unohtava, ahdistunut, väsynyt, hämmentynyt jne.

Hengitä. Hymy. Ja jatka.

Katso, se on niin luonnollista. Siinä ei ole mitään!

Kuvalähde: pixabay.com

Suositeltava kurssi

Tämä on ollut hyödyllinen opas esittelytaitojen koulutukseen. Olemme keskustelleet 10 tavasta, joilla varmasti voidaan tehdä voimakas esittelijä teistä. voit myös tarkastella seuraavaa artikkelia saadaksesi lisätietoja -

 1. 4 parasta tapaa tehdä tehokas esitys Powerpointin avulla
 2. 14 parasta ohjelmistotyökalua loistavien esitysten luomiseen
 3. 8 vinkkiä hämmästyttävien MS PowerPoint -esitysten luomiseen