Johdanto PHP-kehyksiin

Ennen kuin saamme syvän kuvan PHP-kehyksistä, puhutaanpa miksi tarvitsemme kehyksiä ja kuinka ne tekevät kehittäjän elämästä helppoa?

Aina, kun aiomme kehittää verkkosivustoa, monet arkkitehtuurin asiat on asetettava riviin ennen varsinaiseen linjaan jatkamista, kuten päätetään, kuinka web-pohjainen puhelu kulkee tiensä asiakaspuolelta palvelimen puolelle, mikä sisältää yleisyyttä menettämättä tarkistaa pyynnön tyyppi (saada, lähettää tai laittaa), kirjaa jäljitysketju, tallentaa hallintaan jne.

Jos aiot käyttää vaniljalähestymistapaa sisällyttämättä mitään kehyksiä, luultavasti puhelujen käsittelystä turvallisuuteen (kuten sivustojen välinen komentosarjojen tekeminen), joudut hallitsemaan kaikkia ilmentymiä, siten todennäköisesti palkkaamaan useita kehittäjiä samalle ja mikä valitettavasti lisää sovelluskehityksen kustannukset.

Harkitaan nyt sitä, millaisilla puitteilla meillä on PHP-kehitystä ja valitaan paras kehitettävää sovellustamme varten (pitäen mielessä liiketoiminta-alue, jota kehitetään ja kuinka tiukat ovat liiketoimintasäännöt).

Luettelo PHP-kehyksistä

Tässä on luettelo parhaista PHP-kehyksistä, jotka perustuvat suosioon ja kykyyn helpottaa sovellusten kehittämistä.

Laravel

Se on avoimen lähdekoodin kehys, joka seuraa mallinäkymä-ohjaimeen perustuvaa arkkitehtuuria. Sen tarjoamat ominaisuudet ovat -

 1. Säveltäjä on saatavana, koska Laravel 4 on tullut, ja se toimii riippuvuusjohtajana lisätäkseen kehysangnostista.
 2. Eloquent ORM, eli aktiivinen tietuemallimalli.
 3. Query Builder tarjoaa sarjan luokkia.
 4. Laravel inspiroi erittäin puhdasta ja luettavissa olevaa koodia, mikä pitää kehittäjien elämän helpoana.
 5. Laravel tarjoaa vankan web-sovellusten tietoturvan, koska se sisältää salasanojen hajauttamisen, salauksen, sähköpostin varmennuksen ja API-todennuksen.
 6. Suojattu ja turvallinen reititys on varmistettu, kaikki Laravel-reitit määritetään reittihakemistossa ja nämä tiedostot ladataan automaattisesti kehyksestä.
 7. CSRF-tunnus lisätään URL-osoitteisiin sivustojen välisen väärentämisen estämiseksi.
 8. Etukäytössä kehys tarjoaa ominaisuuksia, kuten Blade (mallimoottori) -malli, lokalisointi, Javascript ja CSS-rakennustelineet.
 9. Tukee Redis-sovellusta (avain-arvovarasto), sivutusta, siirtymiä (tietokantakaavan jakaminen), tietokannan siemennystä,
 • Palvelinvaatimukset ennen työskentelyä Laravelin kanssa.

Parasta on käyttää Laravel Homestead -virtuaalikonetta, joten on erittäin suositeltavaa käyttää sitä paikallisena Laravel-kehitysympäristössä.

Jos et käytä Homesteadia, seuraavat vaaditaan:

 • PHP> = 7.1.3
 • OpenSSL PHP -laajennus
 • PDO PHP -laajennus
 • Mbstring PHP -laajennus
 • Tokenizer PHP -laajennus
 • XML PHP -laajennus
 • Ctype PHP -laajennus
 • JSON PHP -laajennus
 • BCMath PHP -laajennus

Laravelin asentaminen

Laravel käyttää säveltäjää hallitsemaan riippuvuuksiaan, joten tärkein vaatimus on, että säveltäjä on esiasennettava.

Lataa sitten Laravel-asennusohjelma käyttämällä säveltäjää alla esitetyllä tavalla.

Säveltäjä globaalisti vaatii Laravelin / asentajan.

 • Projektin luominen säveltäjän kautta

Säveltäjä luo-projekti - mieluummin dist Laravel / Laravel -blogi

 • Paikallinen kehityspalvelin

php käsityöläinen palvella

CodeIgniter

CodeIgniter on avoimen lähdekoodin kehityskehys, jonka seuraavat ominaisuudet ovat:

 1. Se ei vaadi tarkkaa mallinäkymä-ohjaimen toteutusta, ohjainta vaaditaan pakollisesti, malli ja näkymä ovat valinnaisia.
 2. Aputoiminnot ovat olemassa, kuten linkkien luomista avustavat URL-apulaitteet, lomakeapuohjelmat ovat olemassa, Teksti-apulaiset ovat tekstin muotoilussa ja Evästeapurit ovat valmiita asettamaan ja lukemaan evästeitä.
 3. Voit luoda uusia kirjastoja, korvata ja poistaa alkuperäisiä kirjastoja.
 4. Koukut -ominaisuus tarjoaa keinon tutkia ja muokata kehyksen sisäistä toimintaa tunkeutumatta ydintiedostoihin.
 5. Auto-load-ominaisuus on siellä, joka sallii kirjastojen, auttajien ja mallien alustamisen automaattisesti aina järjestelmän käydessä.
 6. CodeIgniter tarjoaa sivujen välimuistiominaisuuden, mikä parantaa suorituskykyä.
 7. CodeIgniterillä on virheloki, joka sallii virhe- ja virheenkorjausviestien tallentamisen tekstitiedostoina.
 8. URI-reititys on olemassa, URL-merkkijono on yksilöity yksilöllisesti ohjaimeen.
 9. Salasanahajautus on olemassa PHP-versiolle> 5.5
 10. Tietokantaosassa on useita toimitettuja ominaisuuksia: QueryBuilder, QueryCaching, Transactions jne.
 11. Ympäristömuuttujat voidaan asettaa päättämään siitä, mistä sovelluksesta on ajaa, ts. Joko kehitysympäristön tai tuotannon kanssa.
 • Kuinka asentaa CodeIgniter -
 1. Lataa CodeIgniter napsauttamalla tätä
 2. Pura pakkaus.
 3. Lataa CodeIgniter-kansiot ja tiedostot palvelimellesi. Normaalisti index.php-tiedosto on juurihakemistosi.
 4. Avaa sovellus / config / config.php-tiedosto tekstieditorilla ja aseta perus-URL-osoite. Jos aiot käyttää salausta tai istuntoja, aseta salausavaimesi.
 5. Jos aiot käyttää tietokantaa, avaa sovellus / config / database.php-tiedosto tekstieditorilla ja aseta tietokannan asetukset.

Symfony

Symfony on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, Symfony-komponentit ovat joukko irrotettuja ja uudelleenkäytettäviä PHP-kirjastoja. Sen tavoitteena on kehittää vahvoja yrityssovelluksia ja pyrkiä antamaan kehittäjille täydet mahdollisuudet hallita kokoonpanoa hakemistosta ulkomaisiin kirjastoihin ja sitä voidaan mukauttaa.

Symfony on integroitu seuraaviin ominaisuuksiin -

 1. Paikallista reititystä (i18n) tarjotaan, jolloin reitit voidaan lokalisoida tuottamaan ainutlaatuisia reittejä paikallista kohden. Symfonyllä nämä reitit voidaan kirjoittaa ilman päällekkäisyyksiä, myös jokerimerkkejä tuetaan.
 2. Oksamallit ovat siellä, ne ovat yksinkertaisia ​​eivätkä käsittele PHP-tageja, oksa voi tehdä automaattisen HTML-karkotuksen, manuaalisen kontekstuaalilähdön karkaamisen ja joidenkin suodattimien sisällyttämisen.
 3. Oksamallien välimuisti tekee prosessista nopeaa, kun mallit käännetään natiiviin PHP-luokkaan ja välimuistiin.
 4. Omaisuuskomponentti on siellä CSS: n, JS: n ja kuvien URL-osoitteiden luomiseen ja versiointiin.
 5. BrowserKit-komponentti simuloi verkkoselaimen käyttäytymistä sallimalla tehdä pyyntöjä, napsauttaa linkkejä ja lähettää lomakkeita ohjelmallisesti.
 6. Siellä on riippuvuuden injektiokomponentti, joka toteuttaa PSR-11-yhteensopivan palvelusäiliön, joka mahdollistaa kohteiden standardisoinnin ja keskittämisen sovellukseen.
 7. DOMCrawler-komponentti helpottaa HTML- ja XML-asiakirjojen DOM-navigointia.
 8. Dotenv-komponentti on tarkoitettu ympäristömuuttujien tallentamiseksi .env-muuttujiin.
 9. Tapahtumanvälittäjä on siellä, jotta komponentit voivat kommunikoida tapahtumien lähettämisen ja niiden kuuntelun kautta.
 10. LDAP-komponentti on jo läsnä kommunikoimaan LDAP-palvelimen kanssa.
 11. ExpressionLanguage-komponentti tarjoaa moottorin, joka pystyy kokoamaan ja arvioimaan lausekkeita.
 12. Polyfill / APCu -komponentti tarjoaa apcu_ * -toiminnot ja ACPUIterator-luokan vanhan APC-laajennuksen käyttäjille.
 13. Sarjakomponentti on tarkoitettu objektien kääntämiseen muodossa, kuten JSON, XML tai YAML.
 • Asennusvaiheet

Suorita seuraavat vaiheet lataamiseen, säveltäjä on esiasennettava järjestelmään -

Säveltäjä vaatii sinfoniaa / omaisuutta

Edellä mainittujen yksittäisten komponenttien lataamista varten käy osoitteessa -

https://symfony.com/components

cakePHP

CakePHP on avoimen lähdekoodin alusta, joka tekee web-sovellusten rakentamisesta yksinkertaista ja nopeaa, vaatii vähemmän koodia. CakePHP sisältää seuraavat ominaisuudet -

 1. Tarjoaa telineitä prototyyppien nopeaa rakentamista varten.
 2. CakePHP: ssä on välimuistiluokka, joka tukee välimuistia ja tarjoaa staattisen käyttöliittymän ja yhtenäisen sovellusliittymän vuorovaikutukseen erilaisten välimuistin toteuttamisten kanssa.
 3. Hash-luokka tarjoaa staattisia apuohjelmia, jotka tekevät taulukon asianmukaisesta hallinnasta siten, että koodi optimoidaan.
 4. Inflektoriluokka on tarkoitettu toimitettujen merkkijono- ja sanamuotojen, kuten monistamisen ja kameroinnin, käsittelemiseen.
 5. Kirjaaminen on helppoa CakePHP: ssä, log () -toiminnon tarjoaa LogTrait.
 6. Nopein tapa aloittaa ja ajaa REST-toiminnolla on lisätä muutama rivi resurssien reittien määrittämiseen config / route.php
 7. CakePHP: n validointipaketti tarjoaa ominaisuuksia rakentaa validoijia, jotka voivat validoida mielivaltaisia ​​tietoryhmiä helposti.
 8. Erilaisia ​​laajennuksia tuetaan käytettäväksi yhdessä CakePHP: n kanssa. Ne ovat Chronos (tarjoaa nollariippuvaisen kokoelman DateTime-objektin laajennuksista), DebugKit (siinä on virheenkorjaustyökalurivi ja parannetut virheenkorjaustyökalut), ElasticSearch (tarjoaa ORM: n kaltaisen abstraktion joustavan haun yläosa, tekee asiakirjojen testaamisesta ja indeksoinnista helppoa).
 9. Phinx ja CakePHP, phinx antavat kehittäjille mahdollisuuden muuttaa ja käsitellä tietokantoja selkeällä tavalla. SQL: tä ei tarvitse kirjoittaa käsin, vaan phinx tarjoaa tehokkaita sovellusliittymiä siirtojen luomiseen PHP-koodilla.
 10. Leivontakonsoli on tarkoitettu toimimaan CakePHP nopeammin, leipokonsoli voi luoda malleja, näkymiä, käyttäytymistapoja, testitapauksia, kiinnittimiä ja laajennuksia.

Phinx voidaan asentaa yksinkertaisesti:

php säveltäjä. phar vaativat robmorgan / phinx

Väliohjelmistotuki on olemassa, jotta voimme kääriä sovelluksemme uudelleenkäytettäviin ja yhdistelmäkerroksiin pyynnön käsittelyä tai vastauksen rakentamista varten.

 • Asennus ja edellytykset:

Kuvailkaamme tietyt edellytykset, jotka on täytettävä ennen asennuksen aloittamista:

 1. HTTP-palvelin (Apache, Nginx tai Microsoft IIS)
 2. PHP 7.3
 3. mbstring PHP-laajennus
 4. intl PHP -laajennus (jos käytetään XAMPP: tä, intl-laajennus on sisällytettävä, mutta muista kommentoida laajennus = php_intl.dll Php.ini: ssä ja käynnistää XAMPP-palvelin uudelleen ohjauspaneelin kautta, jos käytät WAMP: ta, intl-laajennus aktivoidaan oletuksena, sinun täytyy vain siirtyä php-kansioon ja kopioida kaikki tiedostot, jotka ovat synonyymejä icu * .dll-tiedostoon, ja liittää ne apache-hakemistoon, käynnistämällä palvelut sitten uudelleen).
 5. simplexml PHP-laajennus
 6. PDO PHP -laajennus
 7. Kaikki tietyn luettelon tietokannat on asennettava koneeseesi:
 • MySQL (v5.5.3 tai uudempi)
 • MariaDB (v 5.5 tai uudempi)
 • PostgreSQL
 • sQLite3
 • Microsoft SQL -palvelin (> = versio 2008)

FuelPHP

FuelPHP on avoimen lähdekoodin kehys, nopea ja yhteensopiva PHP 5.4+ -versioissa, sisällytetyt ominaisuudet on lueteltu alla -

 1. Se on MVVM-tyyppinen kehys, joka ei rajoitu pelkästään malli-näkymä-ohjaimeen, vaan sisältää myös mallinäkymä-ViewModel-lähestymistavan. ViewModelleja kutsutaan myös esitysmalleiksi.
 2. FuelPHP tukee reitittimeen perustuvaa lähestymistapaa, jonka avulla voimme kirjoittaa URI: n suoraan.
 3. Tukee CSRF-tokeneja estääkseen sivustojen välisen komentosarjojen väärentämisen.
 4. Tulosuodatus ja kyselynmuodostaja auttavat SQL-injektiossa.
 5. Auth-kehystä tuetaan turvallisen todennuksen kannalta.
 6. FuelPHP tarjoaa CLI-nimisen ”öljy”, joka on suunniteltu nopeuttamaan kehitystä, testausapua ja virheenkorjausta. Se auttaa myös suorittamaan tietokannan siirtymiä.
 7. Jotkut perusluokat toimitetaan ohjaimille ja malleille, jotta kehittäjät voivat aloittaa lentämisen. Tällaisia ​​ominaisuuksia ovat - Controller_Template (lisää ohjaimille yksinkertainen sivumallinnustoiminto), Controller_Rest (tapa RESTful API -sovelluksen luomiseen), Controller_Hybrid (yhdistä kaksi ominaisuutta) yhdeksi ohjaimeksi), Model_crud (tarjoaa kaikki menetelmät CRUD-operaatioille yhdessä taulukossa).
 8. Kevyt ORM tarjoaa oliokeskeisen tavan työskennellä tietokantatietojen kanssa ja suorittaa CRUD: n, suhteita on paljon, monia-monia on olemassa, CSS tallentaa ja poistaa liittyviä objekteja. Tarkkailijat päivittävät kohde-esiintymät.
 9. Suojaukseen sisältyy Auth-kehys ja se on integroinut Opauth-kirjaston ja tarjoaa monia muita ominaisuuksia, kuten RBAC (Role Based Access Control), suojatun hajautustoiminnon salasanoille, OAuth-integraation sosiaalisen median todennukseen.
 10. Siellä on malli jäsentäjiä parantamaan näkymiä yksinkertaisesta PHP: stä, sitä varten on olemassa useita kirjastoja:
  1. Viikset
  2. Oksa
  3. HAML
  4. Jade
  5. Dawoo
  6. smarty
  7. hinnanalennus
 • Asennusvaiheet -

Noudata annettuja ohjeita saadaksesi sama -

$ curl https://get.fuelphp.com/öljy | sh

Projekti voidaan luoda käyttämällä

$ öljyä

$ säveltäjä luo projektiprojektin polttoaine / polttoaine - suosittele kauempana

Johtopäätös - PHP-puitteet

Yllä olevassa dokumentaatiossa mainitsimme useita PHP-kehyksiä, joita käytetään useiden ominaisuuksien kuljettamiseen koodikehitykseen. Noudattavien vaatimusten ja suunnittelumallien analysoinnista on keskusteltava ensin ennen niiden valintaa. Kehyksillä oli monimuotoisuus ja ne tarjosivat erilaisia ​​laajennuksia lokitietojen ja metrien jäljittämiseksi.

Laravelin nimellä Lumen nimetty kehys on erittäin arvostettu, kun etsitään mikropalveluiden kehitystä, koska mikropalveluarkkitehtuuri eroaa monoliittisista sovelluksista, kirjausmekanismit, tietokannan käsittely, Auth-suojaus ja toteutus ovat ensisijaisia ​​huolenaiheita ennen koodausta.

Toinen asia, josta on huolehdittava puitteita valittaessa, on toimialue, jolle sovellus on suunniteltu, kuten joko pankki- ja rahoituspalvelut, toimitusketjujen hallinta, biotieteet, vähittäiskauppa tai sosiaalinen verkostoituminen.

Koska näihin verkkotunnuksiin perustuen meidän on sisällytettävä laajennuksia ja malleja huolehtimaan jakelun jäljittämisestä, palvelun uudelleenyritysyrityksistä jne.

Siksi kooderi voi edetä millä tahansa mainituilla kehyksillä arvioidessaan ominaisuuksia läheisessä sovelluksen yhteydessä.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas PHP-kehyksiin. Tässä olemme keskustelleet luettelosta PHP-kehyksistä niiden ominaisuuksien ja asennusvaiheiden kanssa. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme saadaksesi lisätietoja -

 1. Mikä on PHP? Mitkä ovat käyttötavat?
 2. Yksityiskohtainen opas mikä on PHP-taulukko?
 3. PHP-ohjelmoinnin edut
 4. Johdanto PHP: hen Täydelliset oppaat
 5. MariaDB vs MySQL | Tietokannan suosituimpien avoimien lähteiden vertailu
 6. Hajautustoiminto PHP: ssä | Kuinka työskennellä?