Johdanto AutoCAD-laajennuksiin

Lisäosa, jota kutsutaan myös laajennukseksi, lisäosaksi, lisäosaksi, lisäosaksi jne., On ohjelmistopaketti, joka lisää uusia ominaisuuksia olemassa oleviin sovelluksiin. Laajennuksia käytetään parantamaan ohjelmistoja parantamalla niiden ominaisuuksia. Laajennukset lisätään ohjelmistoihin mukauttamisen avulla. Jotkut laajennusten eduista mainitaan alla,

  • Helppo lisätä uusia ominaisuuksia
  • Pienennä vanhemman ohjelmiston kokoa
  • Sen avulla kolmansien osapuolien kehittäjät voivat luoda ominaisuuksia.
  • Se antoi käyttäjille vapauden mukauttaa ominaisuuksia.

AutoCAD on yksi ohjelmistoista, joilla on markkinoilla saatavilla suuri määrä laajennuksia. Näiden laajennusten avulla AutoCAD voi suorittaa erilaisia ​​ominaisuuksia, joita ei ole sisäänrakennetussa ohjelmistossa. Voimme valita kaikki laajennukset tarpeidemme perusteella. AutoCAD-laajennukset voi ladata sovelluskaupasta. Jotta voimme käyttää laajennusta, meidän on asennettava se. Lisäosien asentaminen AutoCAD-ohjelmistoon on helppoa. Suurin osa AutoCAD-laajennuksista on ilmainen lataus ja käyttö. Voit valita sen sen ominaisuuksien mukaan.

10 parasta AutoCAD-laajennusta

Tässä artikkelissa käsittelemme joitain yleisimmin käytettyjä AutoCAD-laajennuksia ja niiden käyttötarkoituksia.

1. AVCAD

AVCAD on maksettu ohjelmisto, joka toimitetaan lisäosana CAD-ohjelmistoa yhdistämislohkokaavioiden luomiseksi suunnittelutiedoilla. AVCAD tarjoaa CAD-ohjelmistoon erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten Estä kaavamaiset työkalut, Rack-asettelutyökalut, Raportti-työkalut ja käyttäjän tietokannat. Monet yritykset ja ammattilaiset käyttävät tätä laajennusta erilaisiin tarkoituksiin.

2. Spatial Manager

Spatial Manager on esitelty AutoCAD-laajennus, joka auttaa tuomaan ja viemään paikkatietoja erittäin helposti, nopeasti ja edullisesti. Sen avulla voidaan tuoda tietoja eri alustoille, kuten Google Earth, GPS, excel, access, SQLite, jne. Lisäksi se auttaa vientiä tietoja Google Earthiin, Shape-tiedostoihin, Mapfiles-tiedostoihin jne. Se on tehokas ja helppo käyttää laajennusta erilaiset alueelliset piirteet.

3. Autodesk FBX Review

Se on ilmainen ja itsenäinen ohjelmistolaajennus, jota käytetään 3D-piirrosten ja animaatioiden tarkistamiseen erittäin helposti ja tehokkaasti. Tämän laajennuksen avulla käyttäjät voivat avata ja katsella 3D-tietoja ilman valtuutettua 3D-työkalua. Sen avulla käyttäjät voivat myös siirtyä varjostusta, langankehystä, tekstuuria ja valaistusvaihtoehtoja välillä.

4. Merkitse

Mark on yksi AutoCAD-laajennuksista, jonka avulla teksti voidaan nopeasti sijoittaa piirustuskentän päälle. Se tarjoaa myös erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten ohittaa merkintäobjektit, Lisää merkinnän piirustukseen, lisää mielivaltaisia ​​lohkoja attribuuteilla, laskee kohteen geometrisen keskuksen, löytää ja poistaa vanhat merkit jne.

5. Piirustus puhdistus

Piirustuspuhdistus on AutoCAD-laajennus, jota on saatavana kahdessa komennossa, DWG-puhdistus ja DWG-puhdistuserä. DWG-puhdistusta käytetään kaikkien DGN: n viittaamattomien rivityyppien, merkintäasteikon ja rekisteröityjen sovellusten poistamiseen. Toista komentoa käytetään erilaisten piirustusten puhdistamiseen avaamatta tiedostoja. Tämä laajennus on yhteensopiva AutoCAD-versioiden kanssa vuodesta 2012 nykyiseen versioon.

6. Mplot

Mplot on AutoCAD-laajennus, jonka avulla käyttäjät voivat tulostaa useita piirroksia yhdessä vaiheessa. Se tekee piirtämisestä erittäin helpon ja tehokkaan. Sen avulla voidaan myös valita piirturi, tontti, paperikoko jne.

7. DB-kuningas

DB King on laajennus, joka tarjoaa yli 300 lohkoa, joita käytetään arkkitehtuurin kentällä rakennustietojen tuottamiseksi. Se on kokoelma lohkoja, joita voidaan käyttää ilman muutoksia arkkitehtonisiin piirustuksiin. Nämä lohkot valmistetaan uusimpien ja nykyisten suunnittelustandardien perusteella. Lisäksi käyttäjät voivat muokata näitä lohkoja lisäämällä muita parametreja ja tehdä siitä hyödyllisempää.

8. FRTX

Se on työkalu, jota käytetään tekstin etsimiseen ja korvaamiseen AutoCADissa. Voit etsiä tai löytää tekstiä avoimesta piirustuksesta tämän lisätyökalun avulla. Tämä ominaisuus on mahdollista paitsi yhdestä piirustuksesta myös yhdestä piirustuskansioon. Jos haluat muuttaa tekstiä yli 10 piirustuksessa, voit muuttaa sen helposti tällä työkalulla. Se on maksettu työkalu, joka on saatavana Autodesk-sovelluskaupasta.

9. Vaihda väri

Tämä on laajennustyökalu, jonka avulla voit muuttaa objektin väriä kadonnostossa. Väri on mahdollista vaihtaa vaihtoehdoista BY LAYER ja BYBLOCK. Jopa tällä työkalulla voit muuttaa kohteen väriä lohkon sisällä. Se on yleisesti käytetty laajennus ja se on saatavana ilmaiseksi.

10. IMG-muunnos

IMG convert on AutoCAD-laajennus, jota käytetään muuntamaan ulkoiset rasterikuvat sisäisiksi AutoCAD-lohkoiksi. Ja siten voit lisätä nämä rasterikuvat piirustukseesi, joihin ulkoiset referenssit eivät enää vaikuta. Tämä työkalu tukee sekä värillisiä että yksivärisiä kuvia ja tukee myös useimpia kuvatiedostotyyppejä.

11. Kolikot Käännä

Se on ilmainen AutoCAD-laajennus, jota käytetään kielten kääntämiseen. Voimme kääntää AutoCAD: n tekstiä, tekstiä, määritteitä jne. Kielestä toiseen tällä kääntäjän työkalulla. Tämä laajennus käyttää Microsoft Translatoria toimimaan. Suurin osa maailman kielistä on käännettävissä.

johtopäätös

Kuten jo olemme huomanneet, laajennukset ovat ulkoisia työkaluja, jotka tarjoavat käyttäjälle uusia ja erilaisia ​​ominaisuuksia yhdistämällä vanhempaan ohjelmistoon. Tässä artikkelissa olemme nähneet joitain sellaisista laajennusohjelmistoista, jotka toimivat AutoCAD: n kanssa palvellakseen erilaisia ​​ominaisuuksia käyttäjälle. Vain muutama tällainen laajennus mainitaan täällä. Tuhansia laajennuksia on saatavana markkinoilta, jotka palvelevat erilaisia ​​ominaisuuksia ja toimintoja. Voit etsiä ja löytää laajennuksia tarpeen mukaan Internetistä. Saat kaikki maksetut ja ilmaiset AutoCAD-laajennukset itse Autodesk-myymälästä. Jotkut muut yksityiset sviitit myös suunnittelevat linkkejä AutoCAD-laajennuksen lataamiseen.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas suosituimpiin AutoCAD-laajennuksiin. Tässä olemme keskustelleet eräistä peruskäsitteistä ja 11 parhaasta AutoCAD-laajennuksesta. Voit myös tarkastella seuraavia artikkeleita:

  1. ZBrush-laajennukset
  2. Maya-laajennukset
  3. 3ds Max työkalut
  4. AutoCAD: n arkkitehtuuri
  5. Kymmenen suosituinta ZBrush-työkalua, joita käytetään mallien muokkaamiseen
  6. Photoshop-mikseriharjatyökalun käytön vaiheet