Kuvalähde: pixabay.com

Johdanto muovirahaan

Raha - Yksi tärkeimmistä tekijöistä elämässä. Kuinka kaikki alkoi, historiassa olet saattanut oppia taikinajärjestelmän, jossa tavaroita vaihdettiin, sitten tuli aikakausi, jolloin syntyi kulta- ja hopearahoja, sitten modernisoimme ja katselimme käyttämällä paperiseteleitä ja -kolikoita tavaroiden ja palveluiden kauppaan. Saimme nykyaikaisempaa ja useista syistä ilmoitimme tekniikan käytön siirtävän rahaa tuotteillemme ja palveluillemme. Nyt voit sanoa, että tekniikka tarkoittaa tässä muovirahan käyttöä, muoviraha voi olla pankkisi tai luottokorttisi; tekniikka voi tarkoittaa myös varojen siirtämistä tililtä toiselle ja Internetin käyttöä eri pankkitapahtumiisi.

Kyllä, muoviraha on tekniikan käyttö siirtää rahaa toiselle pankkitilille tuotteillesi ja palveluillesi. Olemmeko ymmärtäneet, miksi hallitus pyrkii niin tarkkaan käyttämään tekniikkaa rahan siirtämiseen tililtä toiselle? Näiden siirtojen ei tarvitse olla vain saman pankin tai samojen henkilöiden pankkitileillä, se voi olla kolmannen osapuolen siirto joko samaan pankkiin tai mihin tahansa muuhun pankkiin, samassa kaupungissa tai toiseen kaupunkiin, jopa rahan siirto toiseen lääniin on mahdollista tekniikan avulla.

Teknologia on vallannut maailman ja se hallitsee, koska sitä käytetään melkein kaikissa yrityksissä, yrityksissä ja teollisuudessa. Mikään tämän planeetan teollisuus ei voi selviytyä ilman tekniikkaa nykyään. Syy on erittäin selvä, modernisoinnin ja yritysten kasvaessa on tärkeää yksinkertaistaa kaikkea ylläpitämällä kirjaa, seuraamalla yrityksiä eri menetelmillä, vertaamalla itseäsi kilpailijoihin jne. Kaikkea, melkein kaikki voidaan tehdä mahdolliseksi tekniikan käytöllä.

Miksi tekniikka rahoitustaloustoimiin, eikö se ole riskialtista?

Jokaisella elämän osa-alueella on omat hyvät puolensa. Toisin kuin tavallinen pankkitoiminta, joka menee sivuliikkeeseen, jolla sinulla on tili, ja odottaa pitkää jonoa nostaaksesi tai hyvittääksesi vastaanottamasi rahaa tai sekkejä, tekniikka on auttanut meitä käyttämään ATM: ää (automated Teller Machines) ja pankkikortteja nostoon tai pankkisiirtoon siirtää rahaa jonkun toisen pankkitilille, samoin henkilö, joka on sinulle velkaa tai jonka täytyy antaa sinulle rahaa, voi siirtää sen pankkitilillesi. Rahansiirto on tietysti lähinnä tavaroiden ja palveluiden vaihtoa; siirtämiselle ei kuitenkaan tarvitse olla syytä.

Nyt koska nämä tapahtumat ovat useimmiten rahansiirtoja verkossa, ne voivat olla vaarallisia, kuten tietokoneesi tai Internetsi koputtaa, ja tapahtumaa ei käsitellä onnistuneesti ja rahat poistuvat tililtäsi. Entä jos tili on hakkeroitu ja kaikki rahat otetaan tililtäsi? Entä jos pankkiautomaatti ei palauta maksukorttiasi? Entä jos vilpillinen tapahtuma tapahtuu? Ja monet sellaiset kysymykset vaivaavat sinua, eivätkä ne salli tekniikan käyttöä rahaliikenteen yhteydessä. Jossain määrin kyllä, tekniikan käyttäminen rahoitustapahtumiin on riskialtista, kuten jokaisella kolikollakin on kaksi puolta, samoin näillä transaktioilla; Pitäen kuitenkin kaikki kielteiset näkökohdat mielessä, pankit ja RBI (Intian varantopankki on kaikkien Intian pankkien sääntelijä. Jokaisen Intian pankin on toimittava sääntelijän asettamien asetusten ja suuntaviivojen mukaisesti.) ovat asettaneet muutamia prosesseja. ja muutamia suuntaviivoja, joita heidän on käytettävä teknisen kaupan toteuttamiseksi varmistaakseen, että kuluttaja ei kärsi.

Vilpillinen tapahtuma ja tekniikan epäonnistumisesta johtuva tapahtuma voidaan jäljittää ja palauttaa takaisin kuluttajatilille. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on soittaa pankkiin tai lähettää heille sähköpostia ongelmasta, jonka olet kohdannut epäonnistuneesta tapahtumasta ja jäljelle jääneistä rahoista. tilisi. Rahan palauttaminen voi viedä vain muutaman viikon palataksesi tilillesi; se kuitenkin tulee takaisin; et menetä rahaa teknologialle.

Suositellut kurssit

 • PMP-kurssit
 • Ohjelmistoprojektinhallinnan verkkokoulutus
 • Verkkosertifikaatin koulutus ketterästä projektinhallinnasta

Uusimmat pankkitekniikat

Pankkitoiminnan tekniikka on yksinkertaistanut pankkitoimintaa ja vähentänyt tapahtumien käsittelyyn kuluvaa aikaa ottamalla käyttöön seuraavat ja muovirahoja on erityyppisiä:

 1. Peruspankkitoiminta

Ydinpankkitoiminta on missä tahansa pankkitoimintaa saman pankin kanssa, olipa se missä tahansa. Esimerkiksi, jos sinulla on tili ABCD Bank LTD: ssä, X-sijainti- tai X-haarassa, voit myös käsitellä tapahtuman Y-sijainnissa tai Y-haarassa. Kaikki tämä voidaan tehdä lähettämättä tarkastuslaitosta kaupan selvittämistä varten. Tämä säästää aikaa ja rahaa sekin lähettämiseen selvitys toiseen kaupunkiin.

 1. Pankkikortit

Maksukortti on oikea, todellinen muoviraha; Samoin luottokortti on muovilaina, jonka saat rahoituslaitokselta eri syistä vastineeksi koroista, jotka omistat laitokselle heidän rahansa käyttämiseksi. Maksukortteja voidaan käyttää ostoksille, polttoaineen maksamiseen, päivittäistavarakauppaan ja rahan nostamiseen automatisoidusta pankkiautomaatista. Sinun ei tarvitse kuljettaa kovaa rahaa tavaroiden ja palveluiden ostamiseen nykyään, pankkikortti tekee sen puolestasi. Siihen liittyy muovirahalla monia etuja.

 1. Pankkisiirto

Tämä tekniikka säästää vaivaa siirtyä lähimpään sivukonttoriin, kirjoittaa sekki kolmannelle osapuolelle ja odottaa pitkää jonoa saadaksesi yksinkertaisen tapahtuman käsiteltäväksi. Tarvitset vain tämän kaupan tietokoneen tai kannettavan tietokoneen ja Internet-yhteyden. Muutamassa minuutissa voit siirtää rahaa saajan tilille. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on perustaa vastaanottajatili tätä siirtoa varten.

 1. Maksa laskuja verkossa

Tämä tekniikka on tarkoitettu vain laskujen maksamiseen verkossa; Tämän tekniikan perustamisen syynä on paperin käytön ja vihreän käytön minimointi yksinkertaisesti siirtämällä rahaa verkossa edunsaajalle, olipa kyse sitten sähkö-, kaasu-, puhelin-, DTH-latauksista jne., suurin osa laskujen maksuista voidaan suorittaa linja Internetin ja pankkisiirtojen kautta. Miksi sinun täytyy edes nähdä pankin kasvot?

 1. Tarkastele ja hallitse rahaa verkossa

Sinulla on mahdollisuus tehdä sähköisiä tiliotteita ja tarkastella pankkitiliäsi verkossa. Tämän toiminnon avulla voit seurata tiliäsi, arvioida kuluttamasi rahaa kuukausittain, analysoida budjettiasi ja suunnitella myös säästöjäsi verkossa näkemällä verkossa käytettävissä olevia erilaisia ​​sijoitusvaihtoehtoja.Voit myös hallita sijoitustilejäsi samassa pankissa käyttämällä samat salasanat, jotka pankit ovat antaneet sinulle.

 1. Mobiilipankkipalvelut

Palvelut sormenpäilläsi tai pankkipalvelut sormenpäälläsi ovat paras selitys mobiilipankkailulle. Voit aktivoida tekstiviestit kaikille pankkitililläsi käsiteltäville toimille. Nyt voit käsitellä tapahtumia matkapuhelimesi tai älypuhelimesi kautta ja hyödyntää kaikesta mitä sinun tarvitsee ladata pankkisi sovellus ohjeiden mukaisesti ja käsitellä tapahtumia, maksaa laskut jne. Matkapuhelimesi kautta.

Kuvalähde: pixabay.com

Voit paljon muuta tehdä, kun käytät tekniikkaa esimerkiksi pankki- tai finanssitapahtumiisi. perustaa kiinteitä talletuksia verkossa, sijoita rahaa haluamaasi sijoitukseen verkossa, tilaa chq-kirjoja verkossa, tilaa kysyntäluonnoksia verkossa, siirrä NEFT: n tai RTGS: n kautta tiliäsi käyttämällä verkossa, ja paljon muuta, suurin osa pankeista tarjoaa sinulle lähes kaikki palveluita nykyään ja kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on joko mennä henkilökohtaisesti pankkiisi ja tavata neuvonantaja saadaksesi muovirahatietoja, tai sinun ei tarvitse tuhlata aikaa kävellen sivuliikkeeseen ja käydä suoraan oman pankkisi verkkosivustolla ja nähdä tarjoamansa palvelut ja miten nämä palvelut aktivoida.

Miksi korostamme tekniikan käyttöä rahoitustransaktioissa

Teknologian käytön painottamisella on useita syitä. Tarkastellaan näitä syitä nopeasti.

 1. Valuuttapainojen kustannukset

Tutkimusten mukaan RBI kuluttaa lähes 2500 ydinosaa yksinkertaisesti eri nimellisarvojen noin 17, 00 miljardin valuutan tulostamiseen. Tämän määrän on määrä kasvaa vain, mikä tarkoittaa, että jos valuuttojen painatus nousee, painatuskustannukset nousevat varmasti. Yhden Rs 1000 -lainan tulostaminen maksoi hallitukselle melkein 3, 50 per seteli. Tämä on paljon rahaa. Hallitus viettää paljon rahaa vain painatusvaluuttana Intian kansalaisille.

 1. Valuutan myyntikustannukset

Valuutana käyttämäsi setelit koostuvat puuvillasta, puuvillasta ja paperista. Tämä materiaali on herkkä käytettäväksi. Lisäksi et koskaan tiedä kuinka monta ihmistä valuutta matkustaa ja kuinka he käsittelevät samaa. Joskus valuutta repii ja menettää arvonsa. Nämä valuutat on luovutettava. RBI ei pelkästään kerää valuuttojen painatuskustannuksia, vaan myös kustannukset niiden myymisestä. Hävityskustannukset ovat noin 210000 päivittäin. Tämä tarkoittaa, että sääntelyviranomainen tulostaa valuutan ja hävittää valuutan päivittäin ja käyttää myös rahaa molempiin toimintoihin.

 1. Mene vihreäksi

Käyttämällä tekniikkaa ja muovirahaa voimme säästää paljon puita. Valuuttojen, tiliotteiden ja muiden tapahtumaraporttien tulostaminen vähentää puiden leikkaamista, mikä säästää puita ja pelastaa meidät sääkatastrofeista, joita maapallolla on ollut kaupallistamisen ja luonnon tuhoamisen takia. Pienellä työlläsi voi todella olla merkitystä suojelemalla ja pelastaaksesi meitä lisää tuhoa.

 1. Milloin tahansa pankkitoiminnalla minimi kustannuksin ja vaivalla

Verkkopankkitoiminta ei rajoita sinua pankkiaikoihin ja sijaintiin. Se antaa sinulle liikkumavaraa pankkitoiminnasta mistä tahansa paikasta tahansa kellonaikaan ilman häiriöitä tai ylimääräisiä kuluja tai kuluja. Sinun ei tarvitse viettää aikaa ja rahaa matkustaakseen sivuliikkeeseen ja takaisin, sinun ei tarvitse odottaa pitkiä jonoja, jotta liiketoimia käsiteltäisiin, sinun ei tarvitse hankkia neuvonantajaa sijoitusten ja kiinteiden talletusten varaamiseksi, Kaiken kaikkiaan et ole riippuvainen sivukonttorista tai pankin työntekijästä pankkitoiminnassa tai prosessoinnissa pankki- ja sijoitustoimintaan liittyvissä asioissa. Voit tehdä kaiken yksin ja helposti.

 1. Pidä kirjaa tililläsi ja maksa laskut ajoissa

Sinun ei tarvitse mennä pankkiin tai palveluntarjoajaasi maksamaan laskuja. voit varmistaa, että maksat heille kotona sopivana ajankohtana. Sinun ei enää tarvitse joutua pitkään jonoon päivittääksesi passikirjaasi tai odottaaksesi koko kuukauden saadaksesi tulostetun pankkitiliotteen. Sinun tarvitsee vain siirtyä verkkoon ja päivittää tekstiviestejä seurataksesi tapahtumia ja pankkitilisi saldo Pankit käyttävät tekniikkaa, joka lähettää sinulle hälytyksiä jokaisesta tililläsi tapahtuvasta tapahtumasta. Päivitysten vastaanottaminen ja pääsy pankkitilillesi voi pitää kirjaa tililläsi. Tämä saa sinut tuntemaan olosi turvallisena rahasi suhteen ja auttaa sinua seuraamaan tapahtumia tulevien tai lähtevien tapahtumien suhteen.

Kuvalähde: pixabay.com

johtopäätös

Muutos on ainoa jatkuva asia elämässä, älykkyys on hyväksyä nämä muutokset ja yrittää muuttua ajan myötä. Teknologia on nykyajan älykäin tapa pankkitoimintaan. Säästät paljon aikaa, rahaa ja ponnisteluja, jotka vietit viettämällä sivuliikkeen.

Pankkitoiminta verkossa ja muoviraha ovat molemmat turvallisia nykyään. Kyllä, on olemassa muutamia odottamattomia tapahtumia, jotka vastaavat verkkotapahtumia, kuten pankkitilien hakkerointi, vilpilliset tapahtumat, pankkikorttien asettamisen unohtaminen ja monet muut, mutta tämä on kuitenkin hoitanut tämän. sääntelijöiden on varmistettava, että tällaiset tapahtumat minimoivat eivätkä aiheuta haittaa kuluttajalle, jotta jatkat tekniikan käyttöä pankki- ja muihin rahoitustoimiin.

Teknologia antaa sinulle melkein kaikki pankkitoiminnot sormenpäässäsi. Nämä pankkitoiminnot eroavat pankkien välillä ja niiden verkkosivuilla käytettävissä olevista palveluista. Sen lisäksi, että ansaitaan rahaa ja pankki on käytettävissäsi sormeillasi, se vähentää myös kustannuksia, joita sääntelyviranomaiselle aiheutuu valuutan tulostamisesta ja käytöstä. Voit auttaa itseäsi, hallitusta ja ympäröivää hyväksymällä tämän muutoksen ja kokeilemalla verkkopankkia.

Suositellut artikkelit

Tässä on artikkeleita, jotka auttavat sinua saamaan lisätietoja muovirahasta, joten mene vain linkin läpi

 1. Parhaat hyödylliset Internet-markkinointityökalut
 2. 13 upeita ohjeita Sähköpostitse etiketti, jota saatat rikkoa
 3. 10 parasta vaihetta kaupankäynnille kaikkien tulee käyttää
 4. 12 upeita ohjeita rahan säästämiseksi (jäljellä)
 5. Kuinka tehdä oikea myyntipalkkauspäätösprosessi
 6. Miksi sinun pitäisi investoida? | Sijoitusten merkitys
 7. Paras hyödyllinen evankelismin markkinointi - menestys