Ura sosiaalisessa mediassa

Valetussa järjestelmässämme on monia valetun uskonnon uskontoja, joiden perusteella jaamme ihmiset yhteiskunnan eri luokkiin / tasoihin. Nyt päivät Samalla tavalla sosiaalinen media jakaa ihmiset sen perusteella, kuinka paljon "seuraajilla" on, kuinka monta "tykkää" he saavat jne., Mutta onko positiivinen vai negatiivinen kuka sanon, se erottuu erilaisista näkökulma (positiivinen siinä mielessä, että se tarjoaa sanan- ja ilmaisunvapauden jokaiselle, joka haluaa esitellä näkemyksensä maailmanympäristölle, ja negatiivinen, koska monet yritykset käyttävät sitä yksityisyyden varastamiseen ja ajatusten manipulointiin).

Sanoimme vahvistavani - sosiaalinen media on yhteiskunnan uusi uskonto, ja jos omistat älypuhelimen, todennäköisesti sinulla on tämä riippuvuus ja seuraat uutta uskontoa.

Mutta se on yksi niistä riippuvuuksista, joista voit tehdä suuren uran. Ja mikä on parempaa kuin rakastaa tekemääsi työtä.

Joten määrittelemme ensin sosiaalinen media.

”Sosiaalinen media voidaan määritellä suoraksi viestinnäksi organisaation / laitoksen välillä vastaavan yleisön kanssa”, koska mediatalojen / organisaatioiden lukumäärä kasvaa tunti kerrallaan, nämä yhdistykset käyttävät yhä enemmän sosiaalista mediaa hyödykseen esimerkiksi sosiaalisessa mediassa sinä osaa säveltää hyvää sisältöä vuorovaikutuksessa kohdeyleisön kanssa ja nämä ovat vain aluksi. Siksi on suuri todennäköisyys, että ajan myötä sosiaalisen median asiantuntija vaatii enemmän kuin koskaan.

Ura sosiaalisessa mediassa vaaditaan

Sosiaalisen median kentällä menestyksen saavuttamiseksi polut ovat rajattomat, mutta käydään ensin läpi perinteinen.

Ensinnäkin, se on aivan uusi ala, joten markkinoilla on vielä merkittäviä siihen liittyviä tutkimuksia, mutta joilla on erinomainen kirjoitustaito, hyvä viestintä (online) ja tietokonetaito, joista on hyvä aloittaa. Monet työnantajat etsivät tutkintoa viestinnästä, markkinoinnista tai journalismista.

Jotkut korkeakoulut olivat aloittaneet joitain liiketalouden koulutusohjelmia keskittyen pääasiassa Internet-markkinointiin tai sosiaalisen median markkinointiin. Aloittamiseen kuuluu jonkin verran sertifikaattia sekä digitaalisen ja mediamarkkinoinnin sertifiointi. Tekniset jättiläiset, kuten Google ja Facebook, tarjoavat myös sertifiointiohjelman omilla alustoillaan, kuten Google-analytiikka ja Facebook-analytiikka.

Joten ollaksesi sosiaalisen median alalla, sinulla ei ole erityisiä kursseja, mutta käytännössä kokeilu ja virhe, olet vain ollut sosiaalisen median mato.

Urapolku sosiaalisessa mediassa

Kuten olemme todenneet hyvin, että sosiaalinen media on aivan uusi ala, niin ura-aluetta ei oikeastaan ​​ole ennalta määritetty, mutta täällä on yksi mielenkiintoinen monimuotoisuus, joka osoittaa, kuinka se voi edetä.

Viite: https://www.bubble-jobs.co.uk/digital_marketing/wp-content/uploads/2014/11/Social-Media-Career-Path1.png.webp)

Aloitat aina sosiaalisen median toimeenpanosta ja sieltä aloitat, mutta silti, voit periaatteessa jakaa koko kuvan kolmeen pääosaan:

 • Sosiaalisen median strategia - Kuka päättää, mitä sosiaalisen median strategioita ryhmän tulisi soveltaa erilaisen tehokkaan kampanjan luomiseksi.
 • Sosiaalisen median johtaja - He koordinoivat toimintaa eri mediajohtajien kanssa ja lukevat liikennettä, jotta he voivat ohjata kirjoittajan ja viestinnän pään tiettyyn mediaohjelmaan.
 • Sosiaalisen median myyntiedustaja - He etsivät periaatteessa potentiaalista asiakasta, joka etsii sosiaalisesta mediasta apua tuotetietoisuuden lisäämiseksi.

Työpaikka ja sovellusalue uralle sosiaalisessa mediassa

Nyt kun olet saanut taitoja kaikesta todistuksesta ja tutkinnosta, on silti erittäin tärkeää olla perustiedot matematiikasta, jotta näet tiedon läpi, koska kuten me kaikki tiedämme, analyysillä on nykyään suuri merkitys päätöksenteossa ja Jotta voit tehdä päätöksen kampanjan tekemisestä ja tuotteen markkinoinnista, sinun täytyy nähdä numerot. Parannuksella analytiikan alalla, henkilö voi hallita omaa verkkosivustojen liikennettä, ja kuten Google ja Facebook, yritykset tekevät numeron näkemisen erittäin helpoksi (vain vähän innostuneena), mutta tarvitset oivalluksesi oivalluksen tueksi .

Jotkut näkemyksestämme ovat-

 • Sosiaalisen median johtaja
 • Sosiaalisen median johtaja
 • SEO-johto
 • sisällöntekijä
 • Sisällön päällikkö
 • Digitaalisen viestinnän johtaja
 • Digitaalisen markkinoinnin johtaja
 • Digitalin johtaja

Voimme laskea niin monta kuin mahdollista, mutta koska se on aivan uusi kenttä, voit tehdä oman kannan.

palkkaus

Niin leveä kuin voit näyttää laajemmalta saat, se on palkkateema sosiaalisessa mediassa. Mutta silti asiat ovat kukintavaiheessa, joten tällä ei ole kattoa, mutta perustiedot, jotka voimme saada, on tämä.

Ura Sosiaalisen median strategia Sosiaalisen median johtaja Sosiaalisen median myyntiedustaja
Mediaani palkka (2015-2018) *124 850 dollaria (kaikki mainonta-, myynninedistämis- ja markkinointipäälliköt)56 770 dollaria (kaikki PR-asiantuntijat)48 490 dollaria (kaikki mainosmyyjät)

Lähde : * Yhdysvaltain työvoimatoimistojen toimisto

Uranäkymät sosiaalisessa mediassa

BLS: n (työstatistiikan toimisto) raportissa ennustettiin, että tämän tiedoston urakehityksen ennustetaan olevan vuosina 2016-2026 10%, mikä on yhtä hyvä kuin mikään muu ammatti. Mutta jokaisena sosiaalisen median parissa käyvänä he voivat nähdä, että se menee vain täältä ylöspäin, koska edellisenä vuonna tai toisena näkemämme datapuomi vain auttaa meitä ja mitä enemmän ihmiset antavat, sitä enemmän sosiaalisen median persoonallisuuden vaatimus.

Johtopäätös - Ura sosiaalisessa mediassa

Sosiaalinen media on kukkiva kenttä, sitä vanhetessaan sitä kypsemmäksi se tulee ja viime kädessä se helpottaa elämäämme. On hyvin ankaraa sanoa, että sosiaalinen media tappaa tietosuojamme, kyllä ​​se on, mutta sinun on katsottava positiivisella tavalla, että se avaa uuden oven meille ja yhdenmukaistetulle sukupolvelle.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas uralta sosiaalisessa mediassa. Täällä olemme keskustelleet koulutuksesta, urapolusta sosiaalisessa mediassa, työpaikasta, palkasta ja uranäkymistä sosiaalisessa mediassa. Voit myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

 1. Ura digitaalisessa mediassa
 2. Ura Google Adwordsissa
 3. 10 parasta markkinointitekniikkaa sosiaalinen media
 4. Ura SEO: ssa