Virheetöntä jatka kirjoittamista -

Tämä on yksi yleisimmistä aiheista, joita nykyään haemme google-palvelusta. Mutta silti, ironista on, että vain 10 prosenttia ammattilaisista pystyy huippuosaamaan tällä taiteella ja lepäämään joko palkkaamaan konsultteja tai pysymään asunnossa uraansa kestävän tauon vuoksi. Miksi luet tätä artikkelia, kun sinulla on paljon tietoa hienon jatkamisen kehittämisestä, vastaus on yksinkertainen - tulokset eivät ole olleet tyydyttäviä.

Nyt minun mottoni kirjoittaa tämä artikkeli on, että tiedätte kaikki tosiseikat jatkaa kirjoittamista, mutta mitä et tiedä onko menetelmä, kuinka kehittää kyseinen taiteellinen pala! Tässä artikkelissa sinulle tiedotetaan kuinka kehittää niitä taitoja, joita vaaditaan jatkamaan kirjoitusmenetelmiä. Tämän avulla ansioluettelosi voi poistua levosta. Joten tuhlaamatta paljon aikaa, aloittakaamme - vinkit kirjoitustoiminnan jatkamiseen.

10 vaihetta täydellisen jatkamisen kirjoittamiseen

Vaihe 1: Kotitehtävät

Ehdotan sen sijaan, että alkaisit jatkaa kirjoittamista heti; sinun pitäisi istua kynän ja paperin kanssa ja kirjoittaa muistiin. Se on paljon helpompaa sanoa kuin tehdä !!! Kyllä, sinun täytyy tuntea itsesi. On mahdollista, että et ole paljastanut todellista itseäsi ammatillisessa maailmassa, mutta sinun pitäisi tietää, missä olet paras. Kun tiedät tämän, pystyt kirjaamaan muutamia asioita sinusta:

 1. Mitkä ovat kiinnostuksesi?
 2. Mitä todella haluat tehdä elämässä?
 3. Persoonallisuustyypisi introvertti tai ekstraverti tai molemmat

Joten nyt, kun olet tuntenut itsesi niin paljon, voit kehittää muutamia osia jatkamisestasi, kuten harrastuksiasi, kiinnostuksen kohteitasi ja elämäsi tavoitteita, jotka ovat itse asiassa uratavoitteesi tai kaksi alustavaa riviä jatkaa kirjoittamistekniikoita. Sanon yleensä, että ne jatkavat yksilön tunnisteita.

Saanen kertoa tämän:

 1. Urakehitys tai tavoite: ”Päättäväinen ammattilainen, jolla on miellyttävä persoonallisuus, luottaa murtamaan kaikki myyntitapahtumat innovatiivisiin myyntiideoihin. Kyky kehittää nollasta kaupan loppuunsaattamiseen on mitä vakuuttava taitoni voi tehdä missä tahansa organisaatiossa. ” Täällä olen tehnyt muutamia asioita jatkaessani tämän uratavoitteen kirjoittamista.
 2. Leikkiminen sanoilla : Olen yrittänyt olla tuore, innovatiivinen ja luova. Miksi, koska myyntiasemassa on tonnia jatkamista, mutta jatkamisellani voi olla merkitystä, kun olen kauniisti kehittänyt tagi-linjani siten, että ne välittävät ammatillisen merkityksen, mutta raikkaudella.
 3. Luottamus näyttää taitosi paperilla ; monta kertaa emme ole niin varmoja kirjoittaaksemme, mitkä todelliset taidot ovat ansioluettelossamme. Tässä kohtaa ristiriitaa rekrytoija on nähnyt jotain ansioluettelosi, mutta itse asiassa et ole se, minkä hän olettaa sinun olevan.
 4. Minun pitäisi tietää itsestäni, että olen hieno kommunikaattori, matkustaja ja luova ihminen. Nyt voin tehdä tämän helposti, kun olen jo tehnyt kotitehtävät.
 5. Lisäksi voimme lisätä yhden tai kaksi muuta riviä, jos olet suorittanut MBA-tutkinnon premier-instituutista tai olet saanut hyviä pisteitä viimeisimmässä koulutuksessa.
 6. Lisäksi, jos sinulla on kokemusta kuin voit kirjoittaa, mitä saavutuksia sinulla on ollut aiemmissa organisaatioissa. Sinussa voi olla muitakin asioita, mutta sinun täytyy kaivaa sinussa sitä varten ja kotitehtävät on paras työkalu.

Varoituksen sana: Ehdotan, että kirjoitat saavutuksesi ja palkinnot haettavan työn yhteydessä. Oletetaan, että olet saanut palkinnon dramaturgiassa, mutta ei ole suositeltavaa kirjoittaa uratavoitteessa, koska tämä ei ole yhteydessä työhösi. Tämä luo negatiivisen vaikutelman sinusta rekrytoijassa.

Vaihe 2: Kehitä otsikot

Olen täysin eri mieltä siitä, että sinun tulisi noudattaa google-palvelussa saatavana olevaa asetettua muotoa näinä päivinä. Yhden asian pitäisi olla erittäin selkeä jatkaessasi kirjoittamista. Muista, että kyse on heijastaa kaikkea, mikä on sinulle parasta. Kun kirjoitan tätä riviä, voi kuulostaa hämmentävältä joillekin.

Sallikaa minun tarkentaa tätä tarkemmin: Myyntiaseman ottaminen uudelleen huomioon: vertaamalla saman myyntitiimin kahta ihmistä, et kuitenkaan ole menestynyt akateemisesti, mutta nyt työssäsi olet paras esiintyjä, joten sellaisille ihmisille seuraava otsikko pitäisi olla ”ammatillisia saavutuksia” eikä tutkintoja.

Esimerkki kaksi: Olet tuoreempi, mutta olet työskennellyt osa-aikaisesti, kuin sinun pitäisi näyttää tämä uratavoitteessasi. Työkokemuksen otsikon tulisi olla etusijalla ja sitten voit sijoittaa tutkinto-ohjauksen sen alapuolelle.

Joten näet kuinka voimme säätää ansioluetteloa, kun haluat, jotta voit ensin tuoda esiin parhaat puolet ja loput voivat tulla myöhemmin.

vinkkejä:

 1. Kun sinulla ei ole saavutuksia: voit mainita parhaat ominaisuutesi / harrastuksesi: kuten vakauden, rehellisesti, verkottumisen, tapahtumien suunnittelutaitoja, kiinnostusta tutkijoihin, kirjoittaa kirjoja, runoutta, urheilutietoa, freelance-tehtäviä tehdään, valokuvausta jne. kirjoita mikä on todellinen intohimosi, ei vain siksi, että sinun on täytettävä ansioluettelo.
 2. Tärkeää on hallita tilaa, joten viimeistele otsikot tilan mukaan. Otsikoiden sisällön tulisi myös olla sopivassa muodossa, sanotaan: Saavutukset voivat olla pisteinä. Pätevyys voi olla taulukkomuodossa.

Vaihe 3: Muodon valinta

Minulle tämä sijoittuu kolmeen eikä kahteen, koska otsikot on ensin kehitettävä ja myöhemmin sinun on työskenneltävä muodon ja välin suhteen. Sisustan ulkoasun myös ulkoasuosaan. Jos olet taiteelliselta alalta, ansioluettelosi otsikkojen tulisi olla tyylikkäästi kirjoitetut. Jos olet opettaja, ansioluettelosi tulisi olla yksinkertainen ja systemaattinen, mutta ei kömpelö.

Siirtyminen muotoon:

Nykyään käytettävissäsi on tonnia formaatteja; Olen eri mieltä siitä, että ansioluettelomuodot ovat uusia tai vanhoja, mutta mielestäni sinun pitäisi olla parhaiten sopiva sinulle. Tätä varten voit kokeilla muutama muoto ennen kuin viimeistelet yhden. Mutta muodon tulisi olla sellainen, joka kiinnittää huomion.

Vinkki: ensin nähdään muoto, ei sisältöä tai sanoja! Joten pidä aina mielessä, että muodosi pitäisi loistaa ja sanoa ääneen, valita minut ja antaa noille 30 sekunnille jatkamiseni.

Vaihe 4: Jatka aktiivisen sisällön kirjoittamista

Koska muodosi on hämmästyttävä, sisällöstä ei pitäisi puuttua takana, muoto on antanut sisällöllesi mahdollisuuden kutsua haastatteluun. Jos sisältösi puuttuu, saatat kuitenkin menettää mahdollisuuden saada haastattelupuhelu.

Jaan tämän myös sisällössä kolmeen osaan:

 1. Kirjoittamisen päättäminen : Kun jatkat kirjoittamista, kirjoita ammattimaisesti vaadittavat ominaisuudet, harrastukset ja kiinnostuksenkohteet. Jos olet myynnissä parempi kirjoittaa olen kommunikaattori kuin kirjoittaminen olen tanssi topper. Lisäksi täällä lukeessasi voit ottaa nimensä verkkotunnukseltasi rahoitukseen ja markkinointiin liittyvistä kirjoista. Sanomalehtiartikkeleissa voi sanoa, että minun aamurutiiniini kuuluu lukeminen markkinointisegmentistä, jossa voin pitää itseni ajan tasalla viimeisimmistä tapahtumista markkinoida. MUTTA KIRJOA TÄTÄ VAIN, kun teet sen todella päivittäisellä pohjalla, muuten voit mainita, että haluan tietää enemmän verkostani, mikä on alamme uusi kehitys.
 2. Kuinka esittää: Sisällön on oltava kirjoittamisen jatkamisessasi systemaattista, synkronoitua ja esiteltävää. Tarkoittaa, että otsikoiden tulee olla lihavoituja ja kaikkien otsikoiden on oltava samankokoisia ja fontteja. Lisäksi otsikkosi on oltava sopiva, kuten koulutus tai pätevyys, jonka valita näistä kahdesta. Samoin ammatillinen tilannekuva tai ammatillinen kohokohta tai ammatillinen saavutus. Päätä huolellisesti, minkä pitäisi olla oikea otsikko.

Vinkki: 1. Kehitä ensin sisältö ja viimeiseksi päätä otsikko.

 1. Otsikosta päättäminen riippuu ammattistasi, kokemuksestasi ja sisällöstäsi.
 2. Tiedät kuinka paljon kirjoittaa: Tiedät esiintyvyyden, jossa olet tehnyt poikkeuksellisen hyvin. Mutta tässä sinun on kirjoitettava yhdellä rivillä. Kirjoita karkeasti ja pienennä se yhdeksi riviksi. Lisäksi et tiedä paljoakaan siitä aiheesta, vaikka kirjoitatkin. Tiedän siitä, minulla on hyvät tiedot niin ja niin, ja tämä antaa vain negatiivisen vaikutelman. Pidä mielessä sanasi, joissa sinun on korostettava - oletetaan, että olet yhden alueen asiantuntija - sano, että olen hallinnut tämän alueen. Voit sanoa toisille, että minulla on melko hyvät tiedot tästä. Tai olen aloittelija tällä alalla; tämä antaa todellisen kuvan sinusta.
 3. Pitäisikö minun käyttää sisällössäni prosenttimääriä ja lukuja vai pitäisikö käyttää sananlaskuja esimerkilliseen työhön: Jos olet työskennellyt kohdennettujen roolien parissa tai olet johtanut suurta ryhmää tai toimielimen päälliköksi. Sinun tulisi kirjoittaa lukuja, koska kaikissa näissä olosuhteissa luvut paljastetaan sinulle. Mutta jos olet operatiivisella osastolla, missä tuotosten määrittäminen on joskus vaikeaa, voit käyttää sanoja lukujen sijasta.

Vaihe 5: Ansioluettelon yleisen esityksen analysointi

On käynyt niin, että olet antanut kohtuuttoman etäisyyden pienpainoisille otsikoille. Oletetaan, että olet antanut 7 riviä harrasteosastolle ja 3-4 pistettä kohti ammatillista kasvuasi. Tämä heijastaa sitä, että olet korostanut enemmän harrastuksiasi ja vähemmän ammattiasi. Jos sinulla ei ole enemmän pisteitä / sisältöä kirjoittaa kohti ammatillista kasvua, suosittelen leikkaamaan myös harrastuksiasi.

Vinkki: Voit esitellä toisen otsikon, jos sinulla on niin paljon tyhjää tilaa.

Voit pelata fonttikoolla ja kappaleväleillä lisätäksesi tilaa tai päinvastoin.

Jos olet menossa liian pitkälle, voit yrittää käyttää oikeita sanoja vähentääksesi lauseen pituutta. Kuten olen tehnyt tämän - voit korvata yksinkertaisesti yhdellä sanalla ” Esiteltiinkö ensimmäisen vuosineljänneksen aikana eliittiasiakkaille”.

Vaihe 6: Tarkista sisältö uudelleen

Sinun tulisi tarkistaa kolmen tärkeän luokan sisältö

 1. Kielen ja kielioikaisut
 2. Käytä oikeita lauseita määritellyn otsikon alla.
 3. Viimeiseksi, muokata teräviä ja SEO-ystävällisiä avainsanoja.

Vaihe 7: Arvioi ja vertaa

Kuvalähde: pixabay.com
 1. Näytä se jollekin, joka tuntee sinut sisään ja ulos, voisi olla paras ystäväsi, vanhemmasi tai mentorisi, jotta hän voi selvittää, mikä olet oikeasti ja mikä on kirjoitettu, on järkevää persoonallisuutesi mukaan, etkä ole missaavan mihinkään .
 2. Arviointi tarkoittaa arvioida ansioluettelosi, parempi on näyttää ansioluettelosi kokeneelle henkilölle. Tämä henkilö voi tarkistaa ansioluettelosi muotoilun, yleisen ulkoasun ja mahdollisten virheiden varalta.
 3. Seuraavaksi siirtyminen näyttää tämän kieliasiantuntijalle tai jollekin, joka osaa englantia.
 4. Nyt voit etsiä google-ansioluettelot samanlaisesta paikasta, johon olet hakenut. Nyt sillä voi olla enemmän ideoita ja konsepteja muodoista, esitystavasta jne. Siksi miksi tätä ei kerrottu alkuvaiheissa, jatkamisessasi ei ole mitään omaperäisyyttä.

Vaihe 8: Viimeinen versio

Tähän mennessä olet jatkanut kirjoitustoimintaasi valmis ja valmis kanssasi. Sanon, että se on tehty 90 prosentilla työstä, koska on paljon enemmän mahdollisuuksia, että unohdat joitain tärkeitä tietoja ansioluettelossasi, jotka voit muistaa myöhemmin. Parasta on, että aiemmat tarkastukset tehdään tehdylle työlle. Voit tarkistaa sähköpostit siitä. Jos pidät päiväkirjaa, tarkista se. Tai voit muodostaa yhteyden takaisin JD: hen ja KRA: han. Kaikille näille asioille voi löytää kadonneita linkkejä.

Vaihe 9: Jatkuva prosessi

Jatka kirjoittamista on kertaluonteinen asia, mutta on aina hyvä jatkaa päivittämistäsi ansioluetteloon parempien mahdollisuuksien löytämiseksi. On mahdollisuuksia, että haluat kehittää uuden muodon tai antaa uuden ulkoasun ja tunteen vanhalle ansioluettelollesi. Ihannetapauksessa kun olet suorittanut viisi vuotta uralla, on aika muuttaa muotoa ja tehdä siitä parempi ja mielenkiintoinen. Säännöllinen tarkistaminen antaa paremman käsityksen. Voit myös verrata vanhaa ansioluettelosi uuteen. Tai voit tehdä erityyppisiä ansioluetteloita eri roolien mukaan vuosien varrella, jos olet hankkinut.

Vaihe 10: Jatka on pohdintaa

Kuvalähde: pixabay.com

Jos ansioluettelossa ei ole mitään mielenkiintoista, mitä tulee saavutuksiin, palkintoihin, ylennyksiin työn suorituksissa. On aika itsetutkiskeluun ja toimintaan sen mukaisesti. Voit jatkaa jatkokursseja, osallistua konferensseihin ja rakentaa repot nykyiseen organisaatioon. Tule aktiivisesti osallistumaan organisaatiosi tapahtumiin sen sijaan, että eläisit tylsää elämää. Katso ansioluettelosi ja tarkista, mitä osioita voit lisätä.

Jatka rakentamista, ettei koskaan ole liian myöhäistä jatkaa upeaasi!

Suositellut artikkelit

Tämä on opas, jonka avulla saadaan selville kuinka kehittää niitä taitoja, joita vaaditaan kirjoittamisen jatkamiseen. Tämän avulla kirjoittamisen jatkaminen voi poistua levosta. Nämä ovat seuraavat ulkoiset linkit, jotka liittyvät jatkamaan kirjoittamista.

 1. 8 parasta, mikä esimiesten ja rekrytoijien palkkaamisessa näyttää jatkamisesta
 2. 5 mahtavaa viestintätaitoa korostaaksesi jatkamisasi
 3. 10 uskomattomia vinkkejä tehokkaiden jatkamisvirheiden luomiseksi
 4. Korosta kohdat kirjoittaa houkutteleva jatkaa saatekirje
 5. 5 parasta asiaa, jonka ansaitset ansaitsemasi työpaikan edistämiseen