eduCBA tuo sinulle artikkelin aiheesta “MBA Survival Kit - 4 suosituinta johtamistunnia 3 IDIOTista”. Tutustu tähän artikkeliin löytääksesi upeita oppitunteja.

Prof - Mikä on kone?

Chatur - Kone on mikä tahansa kappaleiden yhdistelmä, joka on kytketty niin, että niiden suhteelliset liikkeet ovat rajoitetut, ja joiden avulla voimaa ja liikettä voidaan siirtää ja muuttaa, ruuviksi ja sen mutteriksi tai vipuksi, joka on järjestetty kääntymään tukipisteen tai hihnapyörä nivelään nähden jne., erityisesti enemmän tai vähemmän monimutkainen rakenne, joka koostuu liikkuvien osien tai yksinkertaisten mekaanisten elementtien yhdistelmästä, kuten pyörät, vivut, nokat jne. "

Phew. . . . . Voitko määritellä, mikä on MBA?

. . . . . . Oletko Chatur? Kiusoittelen vain!

Suositellut kurssit

  • Broadcasting-sektorin taloudellisen mallintamisen koulutus
  • Sijoituspankkitoiminnan peruskurssit
  • Talous- ja arvostusmallinnuskoulutus
  • Telealan taloudellisen mallintamisen ohjelma

MBA-aikana on erittäin tärkeää, ettei menetä keskittymistäsi ja keskittyä 4 tärkeimmästä kohdasta -


1) A ++ -pisteen laskeminen kaikissa kohteissa ei ole tärkeää.

Sinun on ymmärrettävä, että opetussuunnitelma on kuin syvä valtameri ja todella laaja (kauppa, laki, kirjanpito, kvantitatiivi ????) ja A ++ -pisteiden laskeminen kaikissa aineissa ei ole vaihtoehto. Innostumisen kehittäminen tietylle kiinnostuksen kohteille on erittäin tärkeää. Tunnista yksi tai kaksi alueesi, joista pidät, ja tule siitä “Rancho”.

2) Vain kurssikirjojen lukeminen on suurin virhe -

Valitettavasti MBA-opetussuunnitelmamme on niin teoreettinen ja vanhentunut, että kuilu teorian ja käytännön välillä on valtava. Odota innolla kiinnostuneesi alueen sertifikaatteja, jotta voit käytännössä olla yhteydessä teollisuuden ammattilaisten kanssa haastattelukierrosten aikana.

3) Kopioi ja liitä - Tiedämme, että et voi kirjoittaa molemmilla käsillä, ja sinulla ei ehkä ole aikaa koko universumissa kaikkien projektien suorittamiseen. Luotamme kaikki perusvaistoihimme ja odotamme Google.com -jumalaa auttavan meitä käytännössä kaikissa projekteissamme. Suurimmat virheesi, jos arvelet kopioida ja liittää projektin helposti Googlelta. Monet professorit käyttävät plagiointiohjelmistoja. Turvallisuuden vuoksi voit käyttää ilmaisia ​​plagiointiohjelmistoja, kuten plagiarisma.net jne. Napsauttamalla tätä saat täydellisen luettelon ilmaiseksi saatavilla olevista plagiointiohjelmistoista. Sanoimmeko sinun kopioida ja liittää? (????)


4) Suunnittele ansioluettelosi -

Tämä on erittäin tärkeää, että rakennat tietoisesti ansioluettelosi. Rekrytoijana meillä on pääsy tiettyihin rekrytointiportaaliin ja luotamme meihin, että kilpailu työmarkkinoilla on todella kovaa. Pitäisi tietoisesti pyrkiä rakentamaan valtakirjoja ja tekemään sertifikaatit erottuakseen ja ollakseen valitun joukossa!

Suositellut artikkelit

Tässä on artikkeleita, jotka auttavat sinua saamaan lisätietoja MBA Survival Kit -sovelluksesta, joten mene vain linkin läpi.

  1. 10 erinomaista MBA-haastattelukysymystä, jotka sinun on tiedettävä !!!
  2. Hallintoteorioiden soveltaminen työpaikalla
  3. 5 suosituinta projektijohtamisen raportointityökalua